2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Günaydın kızlar....

Dumanım cok fenaydı ya cidden :( Kim ne derse desin, dizi güzelmiş cidden, ben ön yargılı yaklasıp izlememistim baslarda. Mustafa öldükten sonra izledim biraz biraz. Türkiye'nin en iyi oyuncuları gecti diziden, bir sürü insana ekmek kapısı olmus bir dizi, ayrıca Meral Okay'ı cok severim...Tarih ögrenmek isteyen acsın kitaptan okusun, kurgu oldugu yazıyor zaten. Buradan bir seyler ögrenmeye kalkan kafayı yemistir, otursun tarih belgeseli var bir ton, onları izlesin.

Kolay gelsin hepimize verimli bir gün olur umarım, berat kandiliniz mübarek olsun bu arada hepinizin.:31:

Muhtesem bi diziydi bencede tarihten ilham aldik dediler zaten birebir demediler. tarihi iyi bilmeyenler bende dahil meraktan ve arastirarak biseyler ogrendik tekrarlarini defalarca izlesem sikilmam

yargı yayınları..bende yardım diye düşünerek devletçilik dedim ama değilmiş halkçılıkmış.sor bakalım canm

canım sordum
2. dediğim gibi
yardım var ama devletçilikte yatırım oluyor yani bir kurum kuruluşa yatırım
burada halka yardım var

Pegem 5. Deneme 41.50genel yetenek 30 :genel kültür Toplam :71.50 net bu nezaman yükselecek biri akıl versin bana lütfennnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yargi paket 10/1
Gy:45
Gk:50
Toplam:95
Bugunluk yeter banyo yapip yatcam hepinize iyi çalışmalar canlar..

Pegem 5. Deneme 41.50genel yetenek 30 :genel kültür Toplam :71.50 net bu netler nezaman yükselecek biri akıl versin bana lütfennnnn

Yavrukusum gk de yanlis yaptgn sorularn konularini tekrar gözden geçir başka turlu netlern artmaz yanlislarni ogrenmezsen bi sonraki denemede yine yanlis yaparsn

çok sıkıntım yok canım abes zorlukta olmazsa yapıyorum.tekniği var ya onun, 2 tablo yapıyorsun çıkıyor.senin o konuda sıkıntın vardı sanırım.video fln izle istersen,oturup kendin çalıştıysan kitaplar karışık anlatıyor.ben soruyu yapamadığım zaman çözümüne baksam da bişe anlamıyorum çünkü

Evet cnm ihtiyaçtan bi kez baktm karisik geldi biraktm üstüne gitmem lazm biraz en iyisi dedign gbi videolara yönelmek..

Bende 14lu var kuzum ama tgleride buldum tanesi 1 tlden gelecek sonraki.
Bu arada kac deneme cozuyorsun ve netlerini nasil yukselttin ( masallahhh) cikan yanlislarina gore sorumu cozuyorsun yada gunluk planin ne kuzummmmmm

Kuzum iki deneme cozyrm ama elimdeki denemeleri bitirmem için üçe cikarmam lazm..
Deneme sonrasi yanlislarima gore o konulara tekrar göz atyrm fistgm, gunluk planim da iki deneme zamn kalirsa gk konu tekrari yapiyorm...

Yavrukusum gk de yanlis yaptgn sorularn konularini tekrar gözden geçir başka turlu netlern artmaz yanlislarni ogrenmezsen bi sonraki denemede yine yanlis yaparsn

Tamm kuzum dediğin gibi yapacam inşallah artar bu sırada sıhhatler olsun kuzum bende bir duşa girip sonra yatacağım yarın görüşmek üzere hayırlı geceler canım

Günaydın canlar, kolay gelsin hepimize. Sinirlerimiz iyice yıprandı kpss yüzünden ama yapacak bir sey yok :):8::8: Bir kahve içip elimi yüzümü yıkayıp baslıyorum.:72:

Hayirli cumalar arkadaslar
Vakayivakvakiye (cinar olayi) yeni ceri isyanini onlemeye yonelik diyoda...
Ama bu olayla yeni ceriler 32 devlet adamini agaca asmiyormuydu

Günaydın canlar, kolay gelsin hepimize. Sinirlerimiz iyice yıprandı kpss yüzünden ama yapacak bir sey yok :):8::8: Bir kahve içip elimi yüzümü yıkayıp baslıyorum.:72:

Ahhhh ahhh bu kahve olmasa ne yapardik su sinav doneminde.... dokunsalar agliyacam ama bukadar emek bosa gider diye bassss gazaa diyorum.... Kolay gelsin caaaaan..

Back