2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin kizlar berat kandilimiz mubarek olsun rabbim günahlarımizi affetsin hayirli yazgilar yazsin dualarda bulusmak dilegiyle....

Gece 1i geciyodu yattigimda masa basiydim bugun gec kalktim hemen hazirlanim deneme basina geciyim allah zihin açıklığı versin herkese

Saol kuzum nasil gdiyor denemeler??

Hic belli olmuyi canim 90i daha goremedim ama 78den de dusmedim 82 85 83 gidiyo simdilik ama tarih cog tekrari yapiyorum bide anayasa yapicam tabi soru cozerek yapiyom bakalim canim ya hic sosyal yasantim yok odadan ciktigim oglum diyo anne ozledim seni:(((

günaydın öncelikle hayırlı kandiller...namazlarımız ve dualarımız kabul olsunnnn ...
ben şimdi pegem denemesi yapacam işalahh
herkese allalhım kolaylık versin :16:

Günaydın kızlar....

Dumanım cok fenaydı ya cidden :( Kim ne derse desin, dizi güzelmiş cidden, ben ön yargılı yaklasıp izlememistim baslarda. Mustafa öldükten sonra izledim biraz biraz. Türkiye'nin en iyi oyuncuları gecti diziden, bir sürü insana ekmek kapısı olmus bir dizi, ayrıca Meral Okay'ı cok severim...Tarih ögrenmek isteyen acsın kitaptan okusun, kurgu oldugu yazıyor zaten. Buradan bir seyler ögrenmeye kalkan kafayı yemistir, otursun tarih belgeseli var bir ton, onları izlesin.

Kolay gelsin hepimize verimli bir gün olur umarım, berat kandiliniz mübarek olsun bu arada hepinizin.:31:

günaydın öncelikle hayırlı kandiller...namazlarımız ve dualarımız kabul olsunnnn ...
ben şimdi pegem denemesi yapacam işalahh
herkese allalhım kolaylık versin :16:

Yavru kus bebegin kalp atısını duyduk diye yazmıssın...Sevindim...:3: Yazim didim cıkmadan.

KIZLAR şu türkçede " anlamli bir bütün oluşturmak için " diye olan soruları her zaman yanlış yapiyorum ne yapmaliyim yardim edin lütfen :((:2::2:

14 lu denememi canim bende 14/8 ini yapicamda bide pegem yaptin mi hic canim onun mati biraz daha zor daha dogrusu zaman alici ama cok guzel begendim

evet canm 14lü deneme,çözdünmü nasıldı? ben pegem çözmedim hiç yediiklimin mati çok kolay genelde.ama bir yayın daha almayı düşünüyordum pegem alayım ozamn.

şimdi dersaneden geliyorum fem sınavından çıktım,moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor şu fem yaa :14: netlerim bariz şekilde düşüyor sonuçlara bakmaya korkuyorum yani.özllkle zor olsun diyemi seçiyorlar anlamadım.

Hic belli olmuyi canim 90i daha goremedim ama 78den de dusmedim 82 85 83 gidiyo simdilik ama tarih cog tekrari yapiyorum bide anayasa yapicam tabi soru cozerek yapiyom bakalim canim ya hic sosyal yasantim yok odadan ciktigim oglum diyo anne ozledim seni:(((

Ben 8 aydir aynen dedign gibiym o yüzden bi ara topige kendimi eve hapsedilmiş bir mahkum gbi hissedyrm yazmistm ama az kaldi kuzum 3 haftaya ozguruz inş ve mutlu bir snv sonucuyla inş:))

evet canm 14lü deneme,çözdünmü nasıldı? ben pegem çözmedim hiç yediiklimin mati çok kolay genelde.ama bir yayın daha almayı düşünüyordum pegem alayım ozamn.

şimdi dersaneden geliyorum fem sınavından çıktım,moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor şu fem yaa :14: netlerim bariz şekilde düşüyor sonuçlara bakmaya korkuyorum yani.özllkle zor olsun diyemi seçiyorlar anlamadım.

Yediiklim gercekten basit hos 83.25 yaptim sabah 14un8 inden yayin alacaksan pegemi coz derim guzel bide x yayincilik da iyi.
Ihtiyac uzmankariyer yargi pegemin tg lerini siparis verdim bide femin 7 li denemesini bakalim kaca cikacak netler:)))

Dumanm benim 7li paket

Bende 14lu var kuzum ama tgleride buldum tanesi 1 tlden gelecek bakalim.
Bu arada kac deneme cozuyorsun ve netlerini nasil yukselttin ( masallahhh) cikan yanlislarina gore sorumu cozuyorsun yada gunluk planin ne kuzummmmmm

İnsallahhh yavrukus....
cumlemizin( emek veren)

Adigecm senin sözel mantikla aran nasil??

çok sıkıntım yok canım abes zorlukta olmazsa yapıyorum.tekniği var ya onun, 2 tablo yapıyorsun çıkıyor.senin o konuda sıkıntın vardı sanırım.video fln izle istersen,oturup kendin çalıştıysan kitaplar karışık anlatıyor.ben soruyu yapamadığım zaman çözümüne baksam da bişe anlamıyorum çünkü

Back