2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Ahhhh ahhh bu kahve olmasa ne yapardik su sinav doneminde.... dokunsalar agliyacam ama bukadar emek bosa gider diye bassss gazaa diyorum.... Kolay gelsin caaaaan..

Her yanımdan kahve akıyor valla. :)

İnsallah gitmeyecek bosa...Devam edek...:nazar:

beyaz kalemin türkiye denemesini yapayım diye oturdum başına türkçe bitti mate geçtim ilerdim bi baktım 7 soru eksik :47: fotokopiciyi bi elime geçirirsemm :41:

sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak bilginiz varmı kpss hatunları.......:9::9::9::9::9::9:

beyaz kalemin türkiye denemesini yapayım diye oturdum başına türkçe bitti mate geçtim ilerdim bi baktım 7 soru eksik :47: fotokopiciyi bi elime geçirirsemm :41:

sinir bozucu bir durum ya.....neyse canım sen o soruları netten say.....hakkındır....:9::9::9::9::9::9::9::9:

Pegem 10/2
Gy:45
Gk:51
Toplam:96 net

95-96 dan ileri gidemiyorm tekrara yonelmem gerekiyor sanrm...

dumannnn99 .!.:
Hayirli cumalar arkadaslar
Vakayivakvakiye (cinar olayi) yeni ceri isyanini onlemeye yonelik diyoda...
Ama bu olayla yeni ceriler 32 devlet adamini agaca asmiyormuydu

Evet cnm asiyolar ama olay şöyle:

4. Mehmet donemnde sadrazamlar askerlere maaşlarini vermiyorlar yada düşük ayar veriyorlar bunun üzerine yeniçeriler ayaklaniyor ve padişahtan bu adamlari kendilerine vermesini istiyolar ve diyorlar ki padisahim sana saygimiz sevgimiz sonsuz ama o adamlari bize vermelisin :) (saygimiz-sevgimizi ben salladm:)
Yani padişaha dua ediyorlar bagliliklarini bildiriyorlar ve haksiz gordukleri adamların ismi yazili olan listeyi padişaha veriyorlar padişah yapmayn etmeyin dese de yeniceriler çok israrli almadan gitmiycekler ve padişahta bunu anliyor ve olay daha da buyumesn die isyanin onune.geçmek.icn.listede.yazili isimleri yeniçerilere veriyor ve olay kapaniyor..

Ben boyle biliyorm yavrukus...

Kızlar Ne yaptınız ben sabah fem 12 ye girdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ya bu pegemin türkiye geneli denemelerini çözen varmı.8 yada 9u almıştım onu çözdüm şimdi,tarih neydi öyle yaa.zaten tarihte sonuçlara bakarken bile elim titriyor :17::18: nekdr çalışsamda niye bukdr yanlşm çıkıyor anlamadım. tarihi geçtim mat bile baya zorlandı bukez. sizler t.geneli çözüyomusunuz?

Pegem 10/2
Gy:45
Gk:51
Toplam:96 net

95-96 dan ileri gidemiyorm tekrara yonelmem gerekiyor sanrm...

maşallah canım yine çok istikrarlısın nezmn baksam netlerin bu şekilde.inş. artar tekrar edince..ama bu netler de seni kurtar gibi :46:

kızlar ya bu pegemin türkiye geneli denemelerini çözen varmı.8 yada 9u almıştım onu çözdüm şimdi,tarih neydi öyle yaa.zaten tarihte sonuçlara bakarken bile elim titriyor :17::18: nekdr çalışsamda niye bukdr yanlşm çıkıyor anlamadım. tarihi geçtim mat bile baya zorlandı bukez. sizler t.geneli çözüyomusunuz?

Cnm 8 mi 9 mu sayisina bak da int den bi goz atym merak ettm.

Tg leri int indirdm bikactane cozdm bilgsyar uzernden sonra biraktm çünkü bilgsayardan çizmek cok zor oluyor..

maşallah canım yine çok istikrarlısın nezmn baksam netlerin bu şekilde.inş. artar tekrar edince..ama bu netler de seni kurtar gibi :46:

Bu netlern 10 tane faln altini dusnyrm Adigecm cünku snv ani heyecan stres ve paket denemelerin snv sorularından kolay olmasi boyle dusnmeye itiyor beni 100 nette istikrarlı olsam icm Raht etcek..

Kpss gullerm calisiyonuz mu???
Ben de simdi kalan 3 haftayi basil verimli hale getirebilrm DİE bir plan-program yapcam plan yapa yapa bi hal oldm pofffff...

Son düzenleme:
Back