1934 yılında çıkarılan kanunla yapılmış bu yardımlar.bu da halkçılık ile ilgiliymiş...
Gittiiii bi soruuuuu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1934 yılında çıkarılan kanunla yapılmış bu yardımlar.bu da halkçılık ile ilgiliymiş...
gözün aydın bebeğimmmmmmmmmm
Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?
gerçekten mi liselere sondu
![]()
Ozluyoruz ama caaaannnnn
Kolay gelsin yavrukuslarm
150 cog cozdum bir de deneme simdi mola.verdm yemek hazrliycam sonrada deneme sonucumu kontrol etcem sonrasında biraz dinlenir bir deneme daha yaparm ins...
Sanada bebekkkk allah zihin açıklığı versin...Kolay gelsin kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Liseleri bilmiyorum canım, ösym sınav tarihleri sitesinden bak bir...Ben lisans anladım buraya yazmıssın, bir de bir sey dememisin lise diye. :)
Celdum bebisim...
Kızlar uyandım 1 saat oldu hemen hemen, simdi oturacagım...Hepinize kolay gelsin...Aralarda gelirim.
Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?
bende devletçilik dedim şu an
hocaya bi sorayım çünkü yardım vs olunca devletçilik direkt demişti
hangi yayın sorusu canım
ama yardımı halka yapıyor ya oradan gidersek halkçılık evet![]()
Bende biraz dinleniyim 3.yu cozecem ama ilk cozdugum yarim kaldi onu telafi olsun bari..... kokay gelsin tatlim
sabah denememi yaptım kızlar yargı/13
gy: 51.25
gk: 39.75
toplam:91.25 şu genel kültürü 45e fln çeksem süper olacak..
1de ara vermiştim 15dkya oturup sınav yanlışlarıma bakıcam,sonra da tarih tekrar,akşam 6da 1 deneme daha...
iyi çalışmalarr![]()