Kızlar su an muhtesemin finalini izliyorum, manyak mıyım neyim?
14 lu denememi canim bende 14/8 ini yapicamda bide pegem yaptin mi hic canim onun mati biraz daha zor daha dogrusu zaman alici ama cok guzel begendim2. denemem..yediiklim/8
gy:51.75
gk:37
toplam:88.75 net..
hepinize iyi geceler canlarr
Saol kuzum nasil gdiyor denemeler??
günaydın öncelikle hayırlı kandiller...namazlarımız ve dualarımız kabul olsunnnn ...
ben şimdi pegem denemesi yapacam işalahh
herkese allalhım kolaylık versin
14 lu denememi canim bende 14/8 ini yapicamda bide pegem yaptin mi hic canim onun mati biraz daha zor daha dogrusu zaman alici ama cok guzel begendim
günaydın öncelikle hayırlı kandiller...namazlarımız ve dualarımız kabul olsunnnn ...
ben şimdi pegem denemesi yapacam işalahh
herkese allalhım kolaylık versin
ikimizin de istediği gerçek sınavda olacak inşallah canım
14 lu denememi canim bende 14/8 ini yapicamda bide pegem yaptin mi hic canim onun mati biraz daha zor daha dogrusu zaman alici ama cok guzel begendim
Hic belli olmuyi canim 90i daha goremedim ama 78den de dusmedim 82 85 83 gidiyo simdilik ama tarih cog tekrari yapiyorum bide anayasa yapicam tabi soru cozerek yapiyom bakalim canim ya hic sosyal yasantim yok odadan ciktigim oglum diyo anne ozledim seni((
Yedi iklim paket deneme
Gy:50
Gk:54
Toplam:104 net
Masallahhh canim nazar degmesin
Ben sabah 8 i yaptim 83.25 netim var insallah artar sen kaci yaptin
evet canm 14lü deneme,çözdünmü nasıldı? ben pegem çözmedim hiç yediiklimin mati çok kolay genelde.ama bir yayın daha almayı düşünüyordum pegem alayım ozamn.
şimdi dersaneden geliyorum fem sınavından çıktım,moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor şu fem yaanetlerim bariz şekilde düşüyor sonuçlara bakmaya korkuyorum yani.özllkle zor olsun diyemi seçiyorlar anlamadım.
Dumanm benim 7li paket
İnsallahhh yavrukus....
cumlemizin( emek veren)
Adigecm senin sözel mantikla aran nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?