2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
1934 yılında çıkarılan kanunla yapılmış bu yardımlar.bu da halkçılık ile ilgiliymiş...

Gittiiii bi soruuuuu(( aslinda halkın yararına birşey olduğu icn halkciligi veriyo ama ben devletçilik politikası adi altinda yapilan yardimlar die okudgm icn kendimi öyle düşünmek mecburiyetinde hussettm..

Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?

Halkçılık canım eğer devletçilikle alakalı bir durum yok sanki ekonomik bunalım geçirmiyoruz sadece fakir olanlara yardım gbi düşün

Gunaydin kizlar 6.30da denemeye oturdum ama bir saat surdu bas agrisi yuzunden( simdi telafi edecem insallah allah zihin açıklığı versin kuzular

sabah denememi yaptım kızlar yargı/13

gy: 51.25
gk: 39.75
toplam:91.25 şu genel kültürü 45e fln çeksem süper olacak..
1de ara vermiştim 15dkya oturup sınav yanlışlarıma bakıcam,sonra da tarih tekrar,akşam 6da 1 deneme daha...
iyi çalışmalarr

Kolay gelsin yavrukuslarm
150 cog cozdum bir de deneme simdi mola.verdm yemek hazrliycam sonrada deneme sonucumu kontrol etcem sonrasında biraz dinlenir bir deneme daha yaparm ins...

Kolay gelsin yavrukuslarm
150 cog cozdum bir de deneme simdi mola.verdm yemek hazrliycam sonrada deneme sonucumu kontrol etcem sonrasında biraz dinlenir bir deneme daha yaparm ins...

Bende biraz dinleniyim 3.yu cozecem ama ilk cozdugum yarim kaldi onu telafi olsun bari..... kokay gelsin tatlim

Birden öyle okuyunca heyecan yaptım :26: teşekkürler

Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?

bende devletçilik dedim şu an
hocaya bi sorayım çünkü yardım vs olunca devletçilik direkt demişti
hangi yayın sorusu canım

ama yardımı halka yapıyor ya oradan gidersek halkçılık evet

bende devletçilik dedim şu an
hocaya bi sorayım çünkü yardım vs olunca devletçilik direkt demişti
hangi yayın sorusu canım

ama yardımı halka yapıyor ya oradan gidersek halkçılık evet

yargı yayınları..bende yardım diye düşünerek devletçilik dedim ama değilmiş halkçılıkmış.sor bakalım canm

Uzman kariyer paket 12/1
Gy:45
Gk:49
Toplam 94 net
İyi calismalar kpss gullermm.....

Carpem nasilsn toparladn.mi kendini??

Su genel yeteneği 50 ye ceksem super olcak:)

2. denemem..yediiklim/8

gy:51.75
gk:37

toplam:88.75 net..

hepinize iyi geceler canlarr

Kızlar su an muhtesemin finalini izliyorum, manyak mıyım neyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…