2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
merhaba kızlar :3:
komşu topikten ziyaret ediyorum sizi ara ara. maşallah çok iyi çalışıyorsunuz:nazar:
karşılığını alacaksınız inşallah:nazar:

Mrh cnm hg..
Calisilmayacak gbi degl çok az kaldi eee haliyle biz de tutustk biraz:)
Güzel temennin için de tskrler, inşallah Rabbim emek veren herkese emeğinin karsiligini versn hyrlisiyla..

Yavrukuslarmmm ben yatiim artikin gözler acilmiyor,sabah erkenciyim hepinize iyi calismalar...

tamam canım teşekkür ediyorum faydalı oluyor sanırım sen beğendin

Cnm kadin 4 saatte butn any anlatmaya calismis ve haliyle biraz yüzeysel geçmiş ama anlatimi guzel, benmde hizli bir tekrara ihtycm vardi detaya girmeden hatrlamak maksatli bu nedenle benim isime yaradi fakat sen begenirmisn isine yarar mi bilemem..

merhaba kızlar :3:
komşu topikten ziyaret ediyorum sizi ara ara. maşallah çok iyi çalışıyorsunuz:nazar:
karşılığını alacaksınız inşallah:nazar:

Hos geldin can...

İnsallah hicbirimizin emegi karsılıksız kalmaz, tüm olumsuzluklara ragmen kazanırız hepimiz...

Kızlar günaydın kalkalı cok olmadı benim, dus alıp bir seyler atıstırıp oturacagım hemen esek gibin calısacagım.. Yarın tekrar dersim var ögleden sonra, sonrasında kuzenimle sinemaya gitmeye karar verdik. Kücük bir kacamak olacak benim için, motivasyonumu yükseltmem lazım, dün yerlerdeydi. :) Biraz uzaklasmam lazım. Akrabalara kızsak da arada, kötü oldugumuzda yanımızda bulabiliyoruz. Gercekten yanımızda olanlar, böyle zamanlarda belli ediyormus kendini cidden. Kötüyüm demek yeterli oluyor imiş. En güzel elek bu imiş. :28:

Neyse hemen ise koyulayım, verimli bir gün olur insallah...Kolay gelsin hepimize.

merhabalar iyi çalışmalar arkadaşlar herkese.......
Allah emeklerimizi boşaçıkarmasın inşaallah......:4::16:

Duabakim dershane yine tuttu aksama kadar seni herhalde sesin cikmadi bugün kuzum iyimsn?

kuzucummmmmmmmmmmmm çok özledim yahu:16:
dün giremedim dersane vardı bildiğin gibi sonra bir baş ağrısıdır gitti azıcık uyudum felan birde deneme çözdüm ihtiyaç 18 li deneme aldım yeni ondan 1 tane çözdüm 70 net çıktı ay duman 88 net yapıyorum diyor ve ona bile üzülüyor yahuuuuu
zuzuuuuuuuum dumanım ou yapamayanlarda varrrrrrrrrrrrrrrrr:16:
senin nasıl gidiyorrr sınav netlern bebeğimmm

Mrh cnm hg..
Calisilmayacak gbi degl çok az kaldi eee haliyle biz de tutustk biraz:)
Güzel temennin için de tskrler, inşallah Rabbim emek veren herkese emeğinin karsiligini versn hyrlisiyla..

Hos geldin can...

İnsallah hicbirimizin emegi karsılıksız kalmaz, tüm olumsuzluklara ragmen kazanırız hepimiz...

Kızlar günaydın kalkalı cok olmadı benim, dus alıp bir seyler atıstırıp oturacagım hemen esek gibin calısacagım.. Yarın tekrar dersim var ögleden sonra, sonrasında kuzenimle sinemaya gitmeye karar verdik. Kücük bir kacamak olacak benim için, motivasyonumu yükseltmem lazım, dün yerlerdeydi. :) Biraz uzaklasmam lazım. Akrabalara kızsak da arada, kötü oldugumuzda yanımızda bulabiliyoruz. Gercekten yanımızda olanlar, böyle zamanlarda belli ediyormus kendini cidden. Kötüyüm demek yeterli oluyor imiş. En güzel elek bu imiş. :28:

Neyse hemen ise koyulayım, verimli bir gün olur insallah...Kolay gelsin hepimize.
inşallah arkadaşlar...
evli ve çocuklu halde hazırlanmaya çalışıyorum bende. sınavım eylülde. istediğim seviyede değilim henüz:5:
inşallah bu sene kpssyi başarıyla noktalarız:13:

Cnm kadin 4 saatte butn any anlatmaya calismis ve haliyle biraz yüzeysel geçmiş ama anlatimi guzel, benmde hizli bir tekrara ihtycm vardi detaya girmeden hatrlamak maksatli bu nedenle benim isime yaradi fakat sen begenirmisn isine yarar mi bilemem..

aynen bende hızlı bi tekrar bakıyordum. teşekrler...

iyi geceler kzular :emir_bebek:benden bukadarlıkkk :emir_bebek::emir_bebek:haa bugünekadar ben yaptığım sınavların analizini yaptıptımmm baya yoruldummm birde ev temizliği vardı anca yazabildimm
hadi bayyyyyyyy

kuzucummmmmmmmmmmmm çok özledim yahu:16:
dün giremedim dersane vardı bildiğin gibi sonra bir baş ağrısıdır gitti azıcık uyudum felan birde deneme çözdüm ihtiyaç 18 li deneme aldım yeni ondan 1 tane çözdüm 70 net çıktı ay duman 88 net yapıyorum diyor ve ona bile üzülüyor yahuuuuu
zuzuuuuuuuum dumanım ou yapamayanlarda varrrrrrrrrrrrrrrrr:16:
senin nasıl gidiyorrr sınav netlern bebeğimmm

Bebegmmmm gecms olsn..ben de daha bugün baslayabildm seri denemelere bikac tane yapmistm onlarda 85-95 arasi degisiyordu..

Kardeşimin ünv bitti o da KPSS ye hazrlaniyor yanima geldi beraber deneme kampina basliycaz yavrukuslarm müsait olunca girmeye caliscam topige, hepinize iyi calismalar...

Bebegmmmm gecms olsn..ben de daha bugün baslayabildm seri denemelere bikac tane yapmistm onlarda 85-95 arasi degisiyordu..

Kardeşimin ünv bitti o da KPSS ye hazrlaniyor yanima geldi beraber deneme kampina basliycaz yavrukuslarm müsait olunca girmeye caliscam topige, hepinize iyi calismalar...

kolaygelsin kuzumm:16:

Kuzularrrrr nsl gidiyor calismalar???
Ben 200 tarih cozdm bir de deneme yaptm simdi 15 dk cay arasi verdm deneme sonucuna bakip biraz cog cozcem sonra da bir deneme daha cozcem inş...

Back