Gunaydin herkesee :) ben de bu sene kpss ye girecegim ama turkce ve matematik disinda henuz bisy bilmiyorum yeni baslicamsizce yapabilir miyim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba,
bende nisanda başladım çalışmaya.....
açıkcası pek ümidim yoktu....baktım çevremdekiler kursa gidiyor...vs.
üstelik sabah 8 akşam 8 mesai var,çalışıyorum.....
dedim ki madem girmeye karar verdim....ne kadar fırsat bulursam çalışmaya o kadar kardır....
nisanda bir deneme çözdüm....mayısda da 2.sini.....arada 13-15 net fark etti....
üstalik günde 2-3saat çalışıyorum bazen o kadar da değil.....mesai saatlerimde ortada......
ama şu var konu bilgim geçen yıllardan var ama emin ol unutuluyor yine de.....
bize düşen kalan zamanı değerlendirmek....günde 10 soru çözsen kpss de 1 soru yapmana vesile olabilir kim bilir...kolay gelsin.......
canım merhaba,
bende nisanda başladım çalışmaya.....
açıkcası pek ümidim yoktu....baktım çevremdekiler kursa gidiyor...vs.
üstelik sabah 8 akşam 8 mesai var,çalışıyorum.....
dedim ki madem girmeye karar verdim....ne kadar fırsat bulursam çalışmaya o kadar kardır....
nisanda bir deneme çözdüm....mayısda da 2.sini.....arada 13-15 net fark etti....
üstalik günde 2-3saat çalışıyorum bazen o kadar da değil.....mesai saatlerimde ortada......
ama şu var konu bilgim geçen yıllardan var ama emin ol unutuluyor yine de.....
bize düşen kalan zamanı değerlendirmek....günde 10 soru çözsen kpss de 1 soru yapmana vesile olabilir kim bilir...kolay gelsin.......
helenacım ben ilk deneme çözdüm,eksik konuları belirledim.....canım çalışma tarzın nasıl mesela o 2-3 saati nasıl geçitiyorsun soru çözerek?
konu tekrarı?
helenacım ben ilk deneme çözdüm,eksik konuları belirledim.....
konularla ilgili soru çözerek başladım...
soru çzüyorum helenacım......
kaynakları çözümlü aldım....
hızlı hızlı çözüp sonra yanlışlarım için çzüme bakıyorum....
eğer çok bocaladığım bir konuysa o zaman konu anlatımına bakıyorum.....
yani bütünden parçaya doğru oldu benimki....
yoksa en baştan başlasam konu konu yetiştiremezdim ki şuan da yetşmez ama en azından hiç çalışmamaktan iyidir diyorum......
sen nasıl çalışıyorsun?
yada bana tavsiyen var mı?
Allahhhhhhhhhhhhhhh teyze mi oluyoz bizzzz simdiiiiiiii:)))))))Ben buradayım kuzum dün 250 soru çözdüm dersanemde var su anca o kadar çözebildim bu sırada test sonucunu alınca haber ver demiitin ya işte. :)hamileyimmmm kuzum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydn Carpem geçmiş olsn..Kızlar dersaneye gittim geldim, biraz rahatsızlandım. Yemek yiyip uyudum, simdi kalktım devam edecegim. Kolay gelsin, günaydın hepinize simdiden.
Canimmmmmmm cok sevindim rabbim saglikla hayirla kucagina almani nasip eder insallah hayirlli bir evlat olur. Annesinede sinavinda sans getirir insallahhhhhDumannnnn evetttttt yaptım göbüşümDe bebiş var hamileyim:)
Kuzummmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun can onemli bise degildir insallahKızlar dersaneye gittim geldim, biraz rahatsızlandım. Yemek yiyip uyudum, simdi kalktım devam edecegim. Kolay gelsin, günaydın hepinize simdiden.
Gunaydn Carpem geçmiş olsn..
Gunaydin KPSS gullerm kahvaltimi yapip basliycam calismaya herkese güzel ve verimli bir hafta diliyorum..
Gecmis olsun can onemli bise degildir insallah
Yavrukuslar nasil gidiyor calisiyormusnz????
yine ses seda yok topikte????
Ben tarih videosu izledm ( konu tek niteliğinde) sonra soru cozm arkasina cog videosu izledm soru cozm gecmedm biraz uzun bir konu ikinci videosu var onu izledikten sonra soru cozm geccem simdi türkçe soru cozmu yapiiyorm biraz daha calisip aksam yemeği yapmaya kalkcam yemekten sonrada mat la any bakcam bakabilirsem..sozel mantiktan soru cozmem gerek ama hic içimden ona bakmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?