• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydn KPSS gullermm..
Kuzular deneme alcam ama forumlara bi göz attm millet o yayin kolay bu yayin kolay almayin yazmiss eee ne alcaz peki???
Bu konuda tavsiyelerinize ihtuyacm var fistiklarm kafamkaristi:(

gkgy ,elifim ,duman,helena nerdesiniz kuzularr

Yavrukusm yalnız mi kaldn sen kiyamammm..
Kuzum hamilelik testi yapcaktn noldu yaptı mi:)
Buaralar ben de senn gbiym hic calisasm gelmiyor zorluyorm kendimi 45 gün kalms goz acip kapayıncaya geccek biliyorum o yüzden calismamiz lazm emeklermz boşa gitmesin o kadar yoruldk bebegm..

Herkese iyi calismalar topigin caliskan hatunlari...hepinizi opyrm
Carpem arada gel senin motivene ihtycmz var:(
Dumanm calismalarn iyi gdiyirdr inş findigm

Son düzenleme:
X yayinlarinin defterleri sen de varmiydi yoksa yanlis mi hatrliyorm..tekrar amaçli aliym diorm şimdiye kadar kendi notlarmdan baktm ihtiyaçtan not tutmustm bir de farklı bi yayindan bakiym diorm ama bu saatten sonra konu anlatmlilara bakamam özet kitaplara bakmam lazm x yay defterleri nasildr ki??

X yayinlarinin defterleri sen de varmiydi yoksa yanlis mi hatrliyorm..tekrar amaçli aliym diorm şimdiye kadar kendi notlarmdan baktm ihtiyaçtan not tutmustm bir de farklı bi yayindan bakiym diorm ama bu saatten sonra konu anlatmlilara bakamam özet kitaplara bakmam lazm x yay defterleri nasildr ki??

X yayıncılıgın vatandaslıgı var canım bende sadece. Onu okudum ama derste hoca fazladan seyler var icinde dedi...Bana iyi geldi tavsiye ederim, hocanın dedigini de diyim dedim ama.

Bir de sunlara gözat bir...

http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo

Devamı pesinde..4 video. Deneme icin de kimseyi dinleme...İyi yayınlar; fem, ihtiyac, yargı, uzman kariyer, data, beyaz kalem, pegem, yedi iklim...Atanan bir arkadasım bunları bitir dedi denemelerini...Kolay-zor çözmemiz lazım hepsini.

Bu arada iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama ben konu anlatımı ve videolardan bakıyorum tekrar icin de.:51: Eski sorulardan yapamadıklarımı da tekrar cözüyorum. Yoksa yarım kalmıs gibi hissediyorum, böyle de zaman gidiyor ama tam oturmus gibi oluyor içime siniyor. Zamana gittigi için biraz stres ettim dün komalıktım, ama soru cözünce yanlısım cıkmayınca iyi hissettim. Umarım iyi yapıyorumdur. :10: ve yetirtirebilirim.

Neyse devam edim videoma...Sonra konu okuyup soru cözücem.

Öpüldünüz <3

Nazar degmesin hepimize, iyiyik iyi:nazar:

Kuzucum bu aralar bende sikildim ama birakmiyorum pazar aksami bi aksilik cikmazsa menlekete gidiyorum orda tam gaz devam mayis bitene kadar tekrar ve bikac eksik konu var onlari goturecem haziranlada kutuphane yakin annemlere sabaktan aksama kadar kalmayi dusunuyorum insallah gunde iki deneme diye planliyorum aralardada bol soru cozecem kamp olacak yani hayirlisi bakalim. Bende var x yayinciligin tarihi elimin altinda cok seviyorum arada konu anlatimimada goz atiyorum ama guzel bi kitap ben onu alinca hic ozet cikartmamistim cografyadanda pagenin kim korkar cogdan ozet kitabi var oda guzel canim. Deneme olarakda pagem yediiklim ve x yayincilik aldim aklimda bide fem var cozumlu zaten hepsi. Carpeminde dedigi gibi cozebildigini coz ben yetistirebilirsem oyle yapcam kuzu. Bide elimde dejavu var ihtiyac yayinlarinin ona yeni basliyacam ama cok guzel gozukuyo:)) cozumlu ama karisik testler daha iyi olur bu vakitten sonra demi. Neyse kuzucum rabbim hayirla bitirmeyi versin su sinavida kurtulalim opuyorum canim

X yayıncılıgın vatandaslıgı var canım bende sadece. Onu okudum ama derste hoca fazladan seyler var icinde dedi...Bana iyi geldi tavsiye ederim, hocanın dedigini de diyim dedim ama.

Bir de sunlara gözat bir...

http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo

Devamı pesinde..4 video. Deneme icin de kimseyi dinleme...İyi yayınlar; fem, ihtiyac, yargı, uzman kariyer, data, beyaz kalem, pegem, yedi iklim...Atanan bir arkadasım bunları bitir dedi denemelerini...Kolay-zor çözmemiz lazım hepsini.

Bu arada iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama ben konu anlatımı ve videolardan bakıyorum tekrar icin de.:51: Eski sorulardan yapamadıklarımı da tekrar cözüyorum. Yoksa yarım kalmıs gibi hissediyorum, böyle de zaman gidiyor ama tam oturmus gibi oluyor içime siniyor. Zamana gittigi için biraz stres ettim dün komalıktım, ama soru cözünce yanlısım cıkmayınca iyi hissettim. Umarım iyi yapıyorumdur. :10: ve yetirtirebilirim.

Neyse devam edim videoma...Sonra konu okuyup soru cözücem.

Öpüldünüz <3

Nazar degmesin hepimize, iyiyik iyi:nazar:

Yavrukusum saol youtubeyi acamiyorm bakamadm oyuzden:( deneme konusunda da dediğini yapcam biraz önce int baktm 10 yayinin denemesini not ettm 8 ini sen zaten yazmissn:))
Tekrarların konusunda da sunu diyebilrm bende aynen senn gbi yaptm kendi notlarm vardi elmde ama arada bir onlara bakiyordm genelde videodan gotrdm tekrarlarimi video izliyordm sonra soru cozm.
Simdi de tarihten ramazan yetgin die bi adamn videolarni buldm onu izliycem bir de kitabi varms evveliyat die soru bankasi cozmlu cok methettiler onu alcam video arkasndan cozcem.. x yay cog ve vat icn dusnyrm ve artık günde enaz bir deneme cozym diorm hazirana kadr sonra denemeyi 2 ye cikartcam buarada int den Tg denemelerini de indrdm onlarada bakmak lazm ve daha cikmis sorulara bakmam lazm .dun plan yaptm ve aynen komaliktm senin gbi vakit yaklastkca stres basiyor ve basagrisi yapiyor..

Kuzucum bu aralar bende sikildim ama birakmiyorum pazar aksami bi aksilik cikmazsa menlekete gidiyorum orda tam gaz devam mayis bitene kadar tekrar ve bikac eksik konu var onlari goturecem haziranlada kutuphane yakin annemlere sabaktan aksama kadar kalmayi dusunuyorum insallah gunde iki deneme diye planliyorum aralardada bol soru cozecem kamp olacak yani hayirlisi bakalim. Bende var x yayinciligin tarihi elimin altinda cok seviyorum arada konu anlatimimada goz atiyorum ama guzel bi kitap ben onu alinca hic ozet cikartmamistim cografyadanda pagenin kim korkar cogdan ozet kitabi var oda guzel canim. Deneme olarakda pagem yediiklim ve x yayincilik aldim aklimda bide fem var cozumlu zaten hepsi. Carpeminde dedigi gibi cozebildigini coz ben yetistirebilirsem oyle yapcam kuzu. Bide elimde dejavu var ihtiyac yayinlarinin ona yeni basliyacam ama cok guzel gozukuyo:)) cozumlu ama karisik testler daha iyi olur bu vakitten sonra demi. Neyse kuzucum rabbim hayirla bitirmeyi versin su sinavida kurtulalim opuyorum canim

Dumanm ya eniyisini yapiyon gitmekle ben bu aralar o kadar stresim ki yoktan yere kiziyorm saricivcivime sonrada çok içime batiyor:(((Rabbim hakkimzda hyrlisini versin..buarada konularn bittiyse tamamen artk karisik test ve denemelere yonelmen en mantiklisi..

Buaralar ben de senn gbiym hic calisasm gelmiyor zorluyorm kendimi 45 gün kalms goz acip kapayıncaya geccek biliyorum o yüzden calismamiz lazm emeklermz boşa gitmesin o kadar yoruldk bebegm..
kuzucum ben dersanede beyaz kalem ve fem in denemelerine giriyorum
evde pegem - yediiklim -uzman kariyer -ayrıyeten fem 11 deneme var onlardan çözüyorum kuzum hepside güzell yediiklim kolay pegem orta düzeyde fem zor biraz öle yani kuzum eğer bunlar bittirirsem x yayıncılık var onu alacam:16:

adet günüm geçeli 1 hafta olmuştu bende dün gittim kan testi yaptırdım doktor bebek var yada yok diyemem 1 hafta sonra gel daha net birşey söyleyebilirim dedii bana çok uzun geldi daha 1 hafta daha bekleyeceğim herkesin 3 günde kan tahlilinde çıkıyor benm ki 15 gün geçsin dedi
oda özel hastaneye gittim ki daha kontrollü olur diye ama işte öyle bekleyeceğim artıkkk
senn hamileliğin nekadar sürede belli olduu seninkidemi 15 gün bekledin

ben çok beğeniyorum güzel bencee bende anayası varr

Merhaba arkadaşlar bende.kpssye çalışıyorum. İşimden.istifa ettim. Bu yüzden :-)bu gün.184 soru.çmzdüm.çözmeye.de.devam.ediyorum.herkese.kolay gelsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar bende.kpssye çalışıyorum. İşimden.istifa ettim. Bu yüzden :-)bu gün.184 soru.çmzdüm.çözmeye.de.devam.ediyorum.herkese.kolay gelsin

hoşgeldin canım başarılar sanada
hangi bölümsün kaç gerekiyor atamalarında tanıyalım seni biraz yaş evlilik falan:16:

İşletme benim Bölüm 2012 ye.girdim puanım.iyiydi ama olmadı maalesef tek rar deneyeceğim :-) evliyim ve hamileyim :-) hamilelikte çalışma düzenimi bozdu ama yılmadım devam Ediyorum :-)

Son düzenleme:
adet günüm geçeli 1 hafta olmuştu bende dün gittim kan testi yaptırdım doktor bebek var yada yok diyemem 1 hafta sonra gel daha net birşey söyleyebilirim dedii bana çok uzun geldi daha 1 hafta daha bekleyeceğim herkesin 3 günde kan tahlilinde çıkıyor benm ki 15 gün geçsin dedi
oda özel hastaneye gittim ki daha kontrollü olur diye ama işte öyle bekleyeceğim artıkkk
senn hamileliğin nekadar sürede belli olduu seninkidemi 15 gün bekledin

Kuzum benim regl düzensizdi bazen bir ay bazen birbucuk ayi buluyordu o yüzden ben ilkbaslarda bugün olrrm yarn olcam DİE dusunuyordm baktm iki ayi buldu gecikmem gittm eczaneden test aldm yaptım çift çizgi cikti:) sonrada emin olmak icn doktora gittik doktor birbucuk aylik hamilesn demişti:) istersen eczaneden bi test al yap bebegm..

kuzucum ben dersanede beyaz kalem ve fem in denemelerine giriyorum
evde pegem - yediiklim -uzman kariyer -ayrıyeten fem 11 deneme var onlardan çözüyorum kuzum hepside güzell yediiklim kolay pegem orta düzeyde fem zor biraz öle yani kuzum eğer bunlar bittirirsem x yayıncılık var onu alacam:16:

Sağol findgm int den baktm sipariş vercem senin dedgn kaynaklarda var içersinde yaklask 10 farklı yayın sipariş vercem büyük ihtimal..

Hosgeldn cnm iyi calismalar..

Kuzum benim regl düzensizdi bazen bir ay bazen birbucuk ayi buluyordu o yüzden ben ilkbaslarda bugün olrrm yarn olcam DİE dusunuyordm baktm iki ayi buldu gecikmem gittm eczaneden test aldm yaptım çift çizgi cikti:) sonrada emin olmak icn doktora gittik doktor birbucuk aylik hamilesn demişti:) istersen eczaneden bi test al yap bebegm..

10 gün gecikirse çıkr daha var kuzum beklemekten başka yapacak bişey yok hayırlısı işlaah

Back