Basvurdugum sınavlar kısmında görünüyor zaten bende?
Kızlar merhabalar
Nasıl gidiyor calısmalar?
Ben kendime 3 günlük kalkınma planı hazırladım. Matematik-Cografya-Tarih olmak üzere...:) Cografya tekrarım komple bitecek insallah soru cözümlerim ile birlikte bu üç günün sonunda. Cumartesi günü tekrar dersim var cünkü.
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Digerlerinden de bol soru cözmeyi planlıyorum. Ayın 28 inde de vatandaslık tekrarım var. 25'ine kadar tüm konuların tekrar ve calısma isi bitecek insallah... (Cagdas haric+sayısal sözel mantıktan biraz daha soru cözmem lazım)Ayın 25'inde karma sekilde cagdas türk dünya tarihi dersi alacagız. 25'inden sonra günde 2 ya da duruma göre 3 adet olmak üzere cıkmıs son 10 yılın denemelerini cözmek ve karma soru kitaplarını bitirmek istiyorum fem+beyaz kalem+5000. Karma kitapları bir test bir test cözecegim her konudan böylece süreklilik saglamıs olacagım konuları unutmamak acısından.
Sonrasında ver elini deneme gene...:) Karma kitaplarla birlikte. 90 alıp atanan bir arkadasım piyasadaki bütün denemeleri bitirmemiz gerektigini söyledi. Haberiniz olsun.
Fazla giremiyorum, toplucana yazim dedim bendeki durumları.
Emeklerimizin karsılıgını alırız umarım hepimiz. Önemli olan son zamanlar...Hızlı baslayıp gevsememek, çünkü son aylar calısanlar daha yüksek alıyor bu sınavdan.
Paypay