• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
canım gittim parlak çıkmış ışıktan dolayı tekrar çektiler şimdi sistemde görebiliyorum hallettim şükürler olsun...

bu arada referans no nedir ?

Hyrlara vesile olr inş başvurun cnm.
Referans no yu bende gordm.gerekli olmadgi icn girmedm bilgim yok..

Çok sukr anysa tekrarm bitti 250 de soru cozdm...

Yarn günde bir deneme ve gy soru çözümleriyle mayisn sonuna kadar devam etcem..

Herkese iyi aksamlar iyi calismalar canlar..

arkadaşlar ösym sayfasında başvurum yapılmış grünüyor.....

başvurduğum sınavlar kısmından güncellememe gerek var mı.....

son 1 saat kafama takıldı.......

arkadaşlar ösym sayfasında başvurum yapılmış grünüyor.....

başvurduğum sınavlar kısmından güncellememe gerek var mı.....

son 1 saat kafama takıldı.......

Basvurdugum sınavlar kısmında görünüyor zaten bende?

Kızlar merhabalar :3:

Nasıl gidiyor calısmalar?

Ben kendime 3 günlük kalkınma planı hazırladım. Matematik-Cografya-Tarih olmak üzere...:) Cografya tekrarım komple bitecek insallah soru cözümlerim ile birlikte bu üç günün sonunda. Cumartesi günü tekrar dersim var cünkü.:ssz: Digerlerinden de bol soru cözmeyi planlıyorum. Ayın 28 inde de vatandaslık tekrarım var. 25'ine kadar tüm konuların tekrar ve calısma isi bitecek insallah... (Cagdas haric+sayısal sözel mantıktan biraz daha soru cözmem lazım)Ayın 25'inde karma sekilde cagdas türk dünya tarihi dersi alacagız. 25'inden sonra günde 2 ya da duruma göre 3 adet olmak üzere cıkmıs son 10 yılın denemelerini cözmek ve karma soru kitaplarını bitirmek istiyorum fem+beyaz kalem+5000. Karma kitapları bir test bir test cözecegim her konudan böylece süreklilik saglamıs olacagım konuları unutmamak acısından.

Sonrasında ver elini deneme gene...:) Karma kitaplarla birlikte. 90 alıp atanan bir arkadasım piyasadaki bütün denemeleri bitirmemiz gerektigini söyledi. Haberiniz olsun.

Fazla giremiyorum, toplucana yazim dedim bendeki durumları.

Emeklerimizin karsılıgını alırız umarım hepimiz. Önemli olan son zamanlar...Hızlı baslayıp gevsememek, çünkü son aylar calısanlar daha yüksek alıyor bu sınavdan.

Paypay :nazar:

Son düzenleme:
Kuzum hangi yayin? Soylede o yayini kullanmayim..ben soruların cvplarndan Eminim hatta sen öyle deyince konu anlatimliya baktm internetten inceledm bilgiler benim cvpladgm gbi ama sen istersen dershane hocasina bi sor içimiz rahatlar..

Yemek molasi sonra calismaya devam..
Bilgi yön dersanesinin testleri kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Basvurdugum sınavlar kısmında görünüyor zaten bende?

Kızlar merhabalar :3:

Nasıl gidiyor calısmalar?

Ben kendime 3 günlük kalkınma planı hazırladım. Matematik-Cografya-Tarih olmak üzere...:) Cografya tekrarım komple bitecek insallah soru cözümlerim ile birlikte bu üç günün sonunda. Cumartesi günü tekrar dersim var cünkü.:ssz: Digerlerinden de bol soru cözmeyi planlıyorum. Ayın 28 inde de vatandaslık tekrarım var. 25'ine kadar tüm konuların tekrar ve calısma isi bitecek insallah... (Cagdas haric+sayısal sözel mantıktan biraz daha soru cözmem lazım)Ayın 25'inde karma sekilde cagdas türk dünya tarihi dersi alacagız. 25'inden sonra günde 2 ya da duruma göre 3 adet olmak üzere cıkmıs son 10 yılın denemelerini cözmek ve karma soru kitaplarını bitirmek istiyorum fem+beyaz kalem+5000. Karma kitapları bir test bir test cözecegim her konudan böylece süreklilik saglamıs olacagım konuları unutmamak acısından.

Sonrasında ver elini deneme gene...:) Karma kitaplarla birlikte. 90 alıp atanan bir arkadasım piyasadaki bütün denemeleri bitirmemiz gerektigini söyledi. Haberiniz olsun.

Fazla giremiyorum, toplucana yazim dedim bendeki durumları.

Emeklerimizin karsılıgını alırız umarım hepimiz. Önemli olan son zamanlar...Hızlı baslayıp gevsememek, çünkü son aylar calısanlar daha yüksek alıyor bu sınavdan.

Paypay :nazar:

canım programın süper...:12:
bende senin gibi düzenli bir çalışmanın içinde olmayı çok isterdim ama iş ve haftasonu davetler olduğu için hergün ancak 2-3 saat bakıyorum.
birara ümidim kırılmıştı.ben nisanda başladım çalışmaya ama konu bilgim vardı.
2 deneme yaptım şuana kadar 1 ayda bile fark etmiş...13 net fazla çıktı...:9:
şimdi çözümlü deneme alıp sürekli soru çözüceğim(yani günde 2-3 saat) benim 8-20 mesai arada 2 saat boşluğum oluyor birde akşam 20den sonra.....
artık elimden geldiğince....
femin çözümlü denemesi güzelmiş...
tavsiye ettiler haberin olsun canım.....ben yargıyı düşünüyordum bilgin var mı?:56:

kızlar merhaba.....
malum son hamlelerimiz artık çok yoğun olduğum için düzenli foruma giremiyorum......
sizden rica etsem bana yardımcı olur musunuz?
çözümlü soru bankası
çözümlü deneme
olarak kaynaklar almak istiyorum ama piyasada bir sürü kitap var......
karar veremedim......
sizin deneyimlerinizden bilgilerinizden yararlanmak istedim...
eğer dönüş olursa çok minnettar olacağım.....
sevgiler......:16:

canım programın süper...:12:
bende senin gibi düzenli bir çalışmanın içinde olmayı çok isterdim ama iş ve haftasonu davetler olduğu için hergün ancak 2-3 saat bakıyorum.
birara ümidim kırılmıştı.ben nisanda başladım çalışmaya ama konu bilgim vardı.
2 deneme yaptım şuana kadar 1 ayda bile fark etmiş...13 net fazla çıktı...:9:
şimdi çözümlü deneme alıp sürekli soru çözüceğim(yani günde 2-3 saat) benim 8-20 mesai arada 2 saat boşluğum oluyor birde akşam 20den sonra.....
artık elimden geldiğince....
femin çözümlü denemesi güzelmiş...
tavsiye ettiler haberin olsun canım.....ben yargıyı düşünüyordum bilgin var mı?:56:

Düzenli degil aslında karman corman gidiyorum. :)

Femin denemesni aldım canım...

kızlar merhaba.....
malum son hamlelerimiz artık çok yoğun olduğum için düzenli foruma giremiyorum......
çözümlü soru bankası
çözümlü deneme
karar veremedim......

canım ya bende aklına gelemeyecek kadar kitap var yani hangisini tavsiye edim bilemedim ki
pegem kesin 5000 soru bankası yediiklim uzman kariyer beyaz kalem olabilir

canım ya bende aklına gelemeyecek kadar kitap var yani hangisini tavsiye edim bilemedim ki
pegem kesin 5000 soru bankası yediiklim uzman kariyer beyaz kalem olabilir

canım benim için çözümlü olması ve çözümlü anlatımının güzel olması önemli...
geçmiş yıllardan yediiklimin seti var ama mate sorularını beğenmedim......
yani önceliğim çözümlü ve kaliteli sorular.....
yarın kitapçıya gideceğim netten içime sinmedi şöyle içini açıp bakmam lazım.......
ama sizede danışmak istedim.......

tavsiyesi olan arkadaşlar yarına kadar yazarsa sevinirim...:16::49:

hiç derse çalışmak istemiyorum yaaaaaaaaaaa

Az kaldı yavru ya...Çalısmamız lazım. Benim de midem bulanıyor artık basında krize giriyorum ama yapacak bir sey yok. :43:

kızlar merhaba.....
çözümlü soru bankası
çözümlü deneme
karar veremedim......

Canım sorunu kacırmısım. Yargının modülerini cözüyorum ben, fena degil...Komple bitmedi ama. Denemesi hakkında fikrim yok.

Çözümlü soru bankası da uzman kariyerin çözümlü soru bankaları güzel. Epey de uzun anlatıyor, cevabı yineleyip gecmiyor cözümde.

Back