Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh Carpemmmmm ben de oyle teselli ettm kendimi..hayatimizi ele geçiren su snvdan hakkiyla bi kurtulsaydk..vakit az kalnca napsam nasil bi plan yapsam daha verimli olr die dusnp duruyorm gk cok nankor o kadr calistm ama unuttgm yerler var bu son ay duzenli tekrar yapmazsam onceki calistiklarm havaya gidiyor..hyrlisi yavru su son 45 gün disimi skp snv sonucunu alınca cektgm o skntlarn hepsine değdi demek istyrm.inş hepimiz icn de öyle olur...
Ayrıntılı tekrar olmadan bende de öyle oluyor yalnız degilsin bu konuda...O yüzden bu ayı ay sonuna kadar iyi degerlendirmemiz lazım, sabahladım ben az biraz sıkıntılıydım..İki saat kadar uyuyup devam edecegim.
Günaydınlar, iyi calısmalar kızlar...Aralarda yazarım...
Aynen Carpem artik ders calisamiyorm motivem düştü diyecek luksumuz bilem yok su saatten sonra..buarada sknti bitmez biri biter biri baslar snva kadar calisma odanin dişinda birak o bitmek bilmeyen skntilari yavru iyi calismalar..
Son tekrarlarm için kitap siparişi ve deneme siparişi verdm.bu sene bulduğum bütün parayi KPSS kitaplarına yatrdm hyrlisi bakalm ...
Kızlarrrrrr ne yapıyorsunuz dünkü sınav 74 pun felan gelir bu günde sınavım vardı onun cevabına bakmadım daha ama bir sıkıntım var sınavda zaman yetmiyor çıldıracam göremediğim soru kalıyor ne yapacağım bilmiyorum sınav sistemim Türkçe mat tarih coğrafya anayasa tekrar mat dönüyorum ama vakit bitmiş oluyor ne yapa bilirim sistem i değiştirim bilmiyorum yardımcı oluyorumusuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavru gölge boyu uzaması ya da kısaması enlemle ilgili, yani günesin geliş acısı. Aynı anda karsılastırma yapılırken yani. Türkiyede aynı anda kuzeye dogru gidildikce (enlem) gelis acısı daralacagından gölge boyu boyu uzar, güneye indikce ekvatora yakın olacagından (enlem) gölge boyları kısalır. Bununla karıstırdın belki.
CEvaba b demis, cünkü gölge boyunun en kısa oldugu zaman gün içinde her yerde 12.00 yerel saat olarak. Ortak saat-12.00 cevabı verir.
evet karıştırdım gölge boyu denince ilk akla enlem geliyor. Şimdi anladım ama açıklamanız için çok teşekkür ederim :38İ:
Kızlarrrrrr ne yapıyorsunuz dünkü sınav 74 pun felan gelir bu günde sınavım vardı onun cevabına bakmadım daha ama bir sıkıntım var sınavda zaman yetmiyor çıldıracam göremediğim soru kalıyor ne yapacağım bilmiyorum sınav sistemim Türkçe mat tarih coğrafya anayasa tekrar mat dönüyorum ama vakit bitmiş oluyor ne yapa bilirim sistem i değiştirim bilmiyorum yardımcı oluyorumusuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bıraktım zaten, üzüleceksem bile sınavdan sonraya erteledim ne varsa. Üzüldügüm vakitlerin telafisini yapacagım. Bitmiyor evet, oldugu haliyle bırakmak lazım bazı seyleri, bosa ugrasmısım gibi hissediyorum ama elden gelen bir sey yok artık. Olmusla ölmüse fayda yok.
Ben de su datanın yeni cıkarttıgı güncel kitapcıgını alacagım elimde muratın kitapcıgı, bir arkadasımından aldıgım 250 civarı günceller, güncel topigindekiler bunlara calıstım güncel icin. Aralarda bakiyorum.
Hakkat eldeki tüm parayı kitaplara verdik. Biter hepsi insallah...
Motivasyon kaynagım bi bura. Aralarda gelicem bolca artık. Yoksa dagılıyorum. Haydin derse devam.
kızlar merhaba.....
nasıl gidiyor çalışmalar...
yarın soru bankalarımı alıp ciddi bir hızlandırma programı yaptım ona uyacağım.....
siz neler yapıyorsunuz?.....
kursa giden arkadaşlar kpss nin kalkacağına dair hocalarınız yada müdürünüz ne diyor.....
2015 kpss olmayacak mı......
bilgisi olan paylaşırsa duacı olacağım.....
çünkü bu sınava geç başladım çalışmaya eğer iyi geçmezse zaman geçirmeden kursa yazılmayı düşünüyorum........
kızlar merhaba.....
nasıl gidiyor çalışmalar...
yarın soru bankalarımı alıp ciddi bir hızlandırma programı yaptım ona uyacağım.....
siz neler yapıyorsunuz?.....
kursa giden arkadaşlar kpss nin kalkacağına dair hocalarınız yada müdürünüz ne diyor.....
2015 kpss olmayacak mı......
bilgisi olan paylaşırsa duacı olacağım.....
çünkü bu sınava geç başladım çalışmaya eğer iyi geçmezse zaman geçirmeden kursa yazılmayı düşünüyorum........
Canım daha net bir sey yok...Benim bildigim merkezi atamaları kaldıracaklar b grubu olanlar yani. kendileri sınav yapacak bakanlıklar..Sınav komple kalkar mı kalkmaz mı bilmiyorum. Ösym ile atamaların alakası kalmayacak sonuc olarak. Amac siyasi yani.
Günaydın canlar hepinize... Erken kalkıp biraz baktım ara verdim simdi..Devam edecegim birazdan.
merhaba canım hangi bölümsün
yeni mi başladın çalışmaya?
ben kursa gidiyorum hocaların tam bir bilgisi yok
ama dersaneler kapanacağı muhabbetinde yok yok kapanmaz dediler ama kapanıyo
o yüzden hocalar da pek bir şey bilmiyor
şimdi mi kursa gitmeyi düşünüyorsun canım?