Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.....sağol canım içime su serptin.....
Allah yardımcımız olsun inş......
Kızlar başvuru yapan ve yapacak olan herkese şimdiden başarılar diliyorum.....
Size bişey danışmak istiyorum kafama takıldı.....
Ben başvurumu netten yaptım...
Mezun olduğumuz okulun adının yazdığı bölümde diploma notu kısmı bende boş....
başvuruyu onayladıktan sonra farkettim.....
bu sorun olur mu eksik bilgi mi......
değişiklik yapmaya çalıştım yapılmıyor......
bilgisi olan fikri olan yardımcı olabilir mi.......
başvuru süresi yarın bitecek ne yapmalıyım?
canım 4 soruyada senin cevabının aynısını verdim sorularda mı bozukluk var benim bilgilerdemi eksiklik var dedimKuzum:
1. Sorunun cvbi Hakkari bolumu diye dusnyrm çünkü bu bölgede yer şekillerinin %88 i dağlardan olusuyor.
2. Sorunun cvbi hinterlandinin dar olması (bu da sunu ifade ediyor karadenizde bulunan küre daglari iç kesimlerle baglantisini engellediği icn ulasim zayiftr ve dolayisiyla hinterlandı dardir bu da gelişimini engellemiştir..
3. Sorunun cvbi, oncelikle ben sana akdenizi icanadoliya baglayan gecitleri yazaym daha iyi anlarsn;
-Antalyayi goller yoresine baglayan Cubuk gecidi
-Mersin i ic anadoluya bağlayan Sertavul geçidi
- Adanayi iç anadolu ya bağlayan Gulek gecidi
Verilen sklardan yola cikarsak gulek ve sertavul
( belen gecidi Adanayi Suriye ve Hataya baglar)
diger verilen gecitler ise ( zigana- kop)karadeniz bölgesindedir ve bunlar doğu karadeniz ile doğu anadolu bölgesi arasında ulasimi sağlar.
4 .sorunun cvbi İzmir en önemli ihraç limanimizdr..
Manisa Soma da kömür madeninde patlama 205 olu binlerce ailenin ocagina ateş düştü yine.yuregime bir okuz oturdu hickira hickira aglayasm var;(((((((((((((((((((((((((((((((
dibloma ve transkribini ösym bürosuna götür onlar düzeltebilirler sen düzeltemezsin canımm
canım 4 soruyada senin cevabının aynısını verdim sorularda mı bozukluk var benim bilgilerdemi eksiklik var dedim
1 soruya konya bölümü
2 soru deniz ulaşımının pahalı olması
3 soru kop -sertavul
4 soru samsun
benim cevaplarımda seninkinin aynısı idi
ondan sorim dedim
Ocak gbiydi sanrm ama net hatrlamiyorm cnm Elif de bayagdr girmiyor topige bilgim yok maalesef..
Cnm boyle biseyle karsilasmadgm ve duymadgm icn bisey diyemiycem en net bilgiyi başvuru yaptgn yer verir oraya tekrar git..
Kuzucum kiyamam sana hic gonderirmiyim ben cekiyom o agriyi sen niye cekesinSaol findigim ya inş cektgmz bu skntilara değer..basagrini bana gönderdn herhal basim catliyor bugunluk bukadr yeter yatp dinlencem bitanesi sana da geçmiş olsn inş gecmstr agri optm cnm..
Ayyy hadi bakalim kuzu guzel haberlerini bekliyozzzMühendisim kuzucum evliyim beşim yok ama adet günüm 5 gün geçti her an bebiş olabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminn kuzumm.sabah biraz izledm sonra kapattm TV yi yuregm dayanmadi feryatlara((((((((Kizlar dayanilacak gibi degil somadiki yasananlar yurek acisi rabbim sabir versin ailelerine..
Aslında snv icn uyelik alacakken üye oldgmu ogrendm ama üye olmusum sonra hic girmemism:)snv icn girmeye başlayınca nikimide degstrdm snv icn giriyomus gbi bi havam oldu kuzu:)hımm bende o civarlarda giriyordum canım
bu arada siteye sınav için üye olmuş gibi bir havan var gk gy yazınca öyle anladm ben ama eski üyelerdensn