• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Manisa Soma da kömür madeninde patlama 205 olu binlerce ailenin ocagina ateş düştü yine.yuregime bir okuz oturdu hickira hickira aglayasm var;(((((((((((((((((((((((((((((((

Kızlar başvuru yapan ve yapacak olan herkese şimdiden başarılar diliyorum.....

Size bişey danışmak istiyorum kafama takıldı.....

Ben başvurumu netten yaptım...

Mezun olduğumuz okulun adının yazdığı bölümde diploma notu kısmı bende boş....

başvuruyu onayladıktan sonra farkettim.....

bu sorun olur mu eksik bilgi mi......

değişiklik yapmaya çalıştım yapılmıyor......

bilgisi olan fikri olan yardımcı olabilir mi.......

başvuru süresi yarın bitecek ne yapmalıyım?:36:

dibloma ve transkribini ösym bürosuna götür onlar düzeltebilirler sen düzeltemezsin canımm

Kuzum:
1. Sorunun cvbi Hakkari bolumu diye dusnyrm çünkü bu bölgede yer şekillerinin %88 i dağlardan olusuyor.

2. Sorunun cvbi hinterlandinin dar olması (bu da sunu ifade ediyor karadenizde bulunan küre daglari iç kesimlerle baglantisini engellediği icn ulasim zayiftr ve dolayisiyla hinterlandı dardir bu da gelişimini engellemiştir..

3. Sorunun cvbi, oncelikle ben sana akdenizi icanadoliya baglayan gecitleri yazaym daha iyi anlarsn;
-Antalyayi goller yoresine baglayan Cubuk gecidi
-Mersin i ic anadoluya bağlayan Sertavul geçidi
- Adanayi iç anadolu ya bağlayan Gulek gecidi
Verilen sklardan yola cikarsak gulek ve sertavul
( belen gecidi Adanayi Suriye ve Hataya baglar)
diger verilen gecitler ise ( zigana- kop)karadeniz bölgesindedir ve bunlar doğu karadeniz ile doğu anadolu bölgesi arasında ulasimi sağlar.

4 .sorunun cvbi İzmir en önemli ihraç limanimizdr..
canım 4 soruyada senin cevabının aynısını verdim sorularda mı bozukluk var benim bilgilerdemi eksiklik var dedim
1 soruya konya bölümü
2 soru deniz ulaşımının pahalı olması
3 soru kop -sertavul
4 soru samsun
benim cevaplarımda seninkinin aynısı idi
ondan sorim dedim

Manisa Soma da kömür madeninde patlama 205 olu binlerce ailenin ocagina ateş düştü yine.yuregime bir okuz oturdu hickira hickira aglayasm var;(((((((((((((((((((((((((((((((

hiç sorma yaa bendede aynı duygu varrrr:5::25: ALLAHIM ailelerine sabır versinn

dibloma ve transkribini ösym bürosuna götür onlar düzeltebilirler sen düzeltemezsin canımm

evet canım msjını alınca ösym yi aradım.....
içime kurt düştü.....:5:

sınava girmemde sorun oluşturmazmış ama ösym ye gidip eksik bilgileri tamamlaya bilirsiniz dediler....

ösym den banada msj geldi
parayı yatırdınız fakat kaydınız yapılmamıştır 14 mayıs son gün yapınız diyee
sonra bir msj daha geldi eğer kaydınızı yaptıysanız bir önceki msj ı dikkate almayın diyorr
bu ne yaaaa
dalga geçer gibi

canım 4 soruyada senin cevabının aynısını verdim sorularda mı bozukluk var benim bilgilerdemi eksiklik var dedim
1 soruya konya bölümü
2 soru deniz ulaşımının pahalı olması
3 soru kop -sertavul
4 soru samsun
benim cevaplarımda seninkinin aynısı idi
ondan sorim dedim

Kuzum hangi yayin? Soylede o yayini kullanmayim..ben soruların cvplarndan Eminim hatta sen öyle deyince konu anlatimliya baktm internetten inceledm bilgiler benim cvpladgm gbi ama sen istersen dershane hocasina bi sor içimiz rahatlar..

Yemek molasi sonra calismaya devam..

Son düzenleme:
Ocak gbiydi sanrm ama net hatrlamiyorm cnm Elif de bayagdr girmiyor topige bilgim yok maalesef..

hımm bende o civarlarda giriyordum canım
bu arada siteye sınav için üye olmuş gibi bir havan var gk gy yazınca öyle anladm ben ama eski üyelerdensn:1:

Cnm boyle biseyle karsilasmadgm ve duymadgm icn bisey diyemiycem en net bilgiyi başvuru yaptgn yer verir oraya tekrar git..

canım gittim parlak çıkmış ışıktan dolayı tekrar çektiler şimdi sistemde görebiliyorum hallettim şükürler olsun...

bu arada referans no nedir ?

Saol findigim ya inş cektgmz bu skntilara değer..basagrini bana gönderdn herhal basim catliyor bugunluk bukadr yeter yatp dinlencem bitanesi sana da geçmiş olsn inş gecmstr agri optm cnm..
Kuzucum kiyamam sana hic gonderirmiyim ben cekiyom o agriyi sen niye cekesin

Kizlar dayanilacak gibi degil somadiki yasananlar yurek acisi rabbim sabir versin ailelerine..

hımm bende o civarlarda giriyordum canım
bu arada siteye sınav için üye olmuş gibi bir havan var gk gy yazınca öyle anladm ben ama eski üyelerdensn:1:
Aslında snv icn uyelik alacakken üye oldgmu ogrendm ama üye olmusum sonra hic girmemism:)snv icn girmeye başlayınca nikimide degstrdm snv icn giriyomus gbi bi havam oldu kuzu:)

Back