• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
dersanede rehberlkçi yok canım
bir de benm kafam karışık o yüzden =(

şubatta başladm çalışmaya ama konular bitmeyecek dersane de diye endişeliyim.
şubatta mezun oldum zaten canım öncesinde çalışmam imkansızdı tezim vardı
Canim niye birakiyomussn o kadar emek vermissn.ben daha geç basladn DİE hatrliyorm yanlis hatrlamism.niyetm seni üzmek degldi sadece böyle msjla sana sagliki bi şekilde yardmci olamam enazndan bi rehberlikciyle faln gorusursen daha saglikli olr diye dedim.

Son düzenleme:
günaydın kuzucuklarım dün giremedim unuttum bildirim yapmayıda şimdi yapayım
:72::72::72::72::72:
tarih : 670
mat: 100
türkçe 70
cografya 330
anayasa:280
toplam :1450 tane:nazar::nazar::nazar::nazar:

bol sorulu günler diliyorummm :10::10:
bugün tarihten 17yy 18yy 19yy dan ve coğrafyaa tarım maden ulaşım sanayi ticaret turizm bölgeler dan soru çözecem işallahh hedeflerimi bu gün gerçekleştiririmm:nazar: :9:
şimdiden kolaygelsin kuzularımmm:16::55::10::8:

tarih konu tekrarımı yaptım soru çözmeye başlamadan mola vereyim dedim ama kimsecikler yokkk nerdesiniz zuzularrrr

Anysa tekrari yapiyorm ve 110 soru cozdm sabah keyfim yoktu dolandm durdm evin içinde 3 gbi basladm calismaya..topign de motivesi düştü iyice,kimse girmez oldu.şuan daha iyi calismamz gerekirken nie böle oldk ya:(calistgnz için mi girmiyosnz yoksa calismadgnz için mi canlar??

selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır
arada kaytardım arada çalıştım
kpss başvurumu yaptım sizlerde yapmışsınızdır hepimize hayırlı olur inş. emeklerimizin karşılığını alırız kaç aydır çalışıyoruz.
neler yaptım çağdaş türk tarihine geçiş yapıyorum tarihten son tekrarım kaldı bakmam lazım yine
coğrafya dantekrar yapıcam zamanm kalırsa ama yapmayabilirim de
anayasa dan konuları bitirdim
güncellere göz atıyorum arada
matematikten çalıştığım konular var sürekli onlara da bakmaya çalışıyorum
dün bir şey yapamadım dr dr gezdim yine
bugün çok yorgundum geç başladım Atatürk zamanı dış politika bitti çok şükür
soru sayılarım çok azaldı eskisi kadar çözemiyorum artık
bazen çok sıkıldığımı farkediyorum birkaç gün çalışmadığım oluyor motivasyonum baya düşük ama inş. olur
öptm hepinizi

Anysa tekrari yapiyorm ve 110 soru cozdm sabah keyfim yoktu dolandm durdm evin içinde 3 gbi basladm calismaya..topign de motivesi düştü iyice,kimse girmez oldu.şuan daha iyi calismamz gerekirken nie böle oldk ya:(calistgnz için mi girmiyosnz yoksa calismadgnz için mi canlar??
Bitanem mrb
Dun hastaydin insalkah daha iyisindir dua ettim okuyunca kiyamam sana ya stresten iyice bunaldik valla bende cok kotuydum tum gun bas agrisindan catladim sabah biraz calismistim simdi yeniden ders basi yaptim cog tekrari yapiyorum
Bence motive dusmedi sinav yaklasti diye herkes calismaya yogunlasti ondan burayi bosluyo insallahda boyledir cok az kaldi cunku
Bende fazla yazamiyorum ama cepten surekli takipteyim yazilanlarin satirini kacirmiyorum
Allah tekrar sifa versin tatlim kolay gelsin

tarih konu tekrarımı yaptım soru çözmeye başlamadan mola vereyim dedim ama kimsecikler yokkk nerdesiniz zuzularrrr
Masallah yavru kus cok iyi gidiyosun duobakcim bolumun neydi senin canim bide evli ama bebis yoktu galiba demi. Rabbim kolaylik versin inan cocukla cok zorlaniyo insan o yuzden insallah atanirsin da bebek dogmadanda bu dertten kurtulur memur olarak hamile kalirsin kuzu rabbim emeklerini zayi etmesin

selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır
arada kaytardım arada çalıştım
kpss başvurumu yaptım sizlerde yapmışsınızdır hepimize hayırlı olur inş. emeklerimizin karşılığını alırız kaç aydır çalışıyoruz.
neler yaptım çağdaş türk tarihine geçiş yapıyorum tarihten son tekrarım kaldı bakmam lazım yine
coğrafya dantekrar yapıcam zamanm kalırsa ama yapmayabilirim de
anayasa dan konuları bitirdim
güncellere göz atıyorum arada
matematikten çalıştığım konular var sürekli onlara da bakmaya çalışıyorum
dün bir şey yapamadım dr dr gezdim yine
bugün çok yorgundum geç başladım Atatürk zamanı dış politika bitti çok şükür
soru sayılarım çok azaldı eskisi kadar çözemiyorum artık
bazen çok sıkıldığımı farkediyorum birkaç gün çalışmadığım oluyor motivasyonum baya düşük ama inş. olur
öptm hepinizi
Hos geldin zeytincim ozletme kendini isi birakmistin demi

Bitanem mrb
Dun hastaydin insalkah daha iyisindir dua ettim okuyunca kiyamam sana ya stresten iyice bunaldik valla bende cok kotuydum tum gun bas agrisindan catladim sabah biraz calismistim simdi yeniden ders basi yaptim cog tekrari yapiyorum
Bence motive dusmedi sinav yaklasti diye herkes calismaya yogunlasti ondan burayi bosluyo insallahda boyledir cok az kaldi cunku
Bende fazla yazamiyorum ama cepten surekli takipteyim yazilanlarin satirini kacirmiyorum
Allah tekrar sifa versin tatlim kolay gelsin

Saol findigim ya inş cektgmz bu skntilara değer..basagrini bana gönderdn herhal basim catliyor bugunluk bukadr yeter yatp dinlencem bitanesi sana da geçmiş olsn inş gecmstr agri optm cnm..

Canim niye birakiyomussn o kadar emek vermissn.ben daha geç basladn DİE hatrliyorm yanlis hatrlamism.niyetm seni üzmek degldi sadece böyle msjla sana sagliki bi şekilde yardmci olamam enazndan bi rehberlikciyle faln gorusursen daha saglikli olr diye dedim.

tamam canım sorun değil teşekkür ederim
bugün tekrar plan yaptım
hazirana 10 gün kala tamamen bitirmiş oluyorum inşallah konuları.

tanışamadık herhlde ondandır
sen ne zaman topiğe girmeye başlamştn canım
bu arada elfmetten haber var mı?

Günlük raporum:
Bugün anysa tekrarima basladm yargiya kadar tekrar ettm ve 250 soru cozdm..

Yarina yargi idare ve güncel sorulari kaldi 300 kadar..tekrar edip 300 soruyuda çozerek anysa tekrarimi da yarn bitrcem inş Allah izin verirse..

Herkese iyi calismalar canlar..

Masallah yavru kus cok iyi gidiyosun duobakcim bolumun neydi senin canim bide evli ama bebis yoktu galiba demi. Rabbim kolaylik versin inan cocukla cok zorlaniyo insan o yuzden insallah atanirsin da bebek dogmadanda bu dertten kurtulur memur olarak hamile kalirsin kuzu rabbim emeklerini zayi etmesin
Mühendisim kuzucum evliyim beşim yok ama adet günüm 5 gün geçti her an bebiş olabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar çok önemli
ben dün kpss başvurumu tamamlamıştm ama bugün ösym den mesaj geldi
"lisans başvurunuzda fotoğrafınızın sorunlu olduğu saptanmıştır. 14-15-16 mayıs tarihleri arasında ösym il koordinatörlüğüne başvurunuz" şeklinde
arkadaşımı aradım onunda öyle olmuş onu okuldan aramışlar gidip tekrar çektirmiş neye dikkat etmemiz gerekiyo anlamadm ki yarın gidip halledeceğim... yakın çevrenizde başına gelen var mı neye dikkat etmeliyim foto çektirirken. internette şöyle bi araştırdm ama pek bir şey yok

Yavrukusum inş gerçekleştirmissndr günlük planini..

150 tarih 40 coğrafya 3 ünite tarih konu çalıştım bugünlük bu kadar eşim işten geldi yemek bulaşık derken çok yorulduğumu anladım bu sırada başının ağrısı için geçmiş olsun bebişim karanlık bir ortamda sesiz bir odada yat kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar çok önemli
ben dün kpss başvurumu tamamlamıştm ama bugün ösym den mesaj geldi
"lisans başvurunuzda fotoğrafınızın sorunlu olduğu saptanmıştır. 14-15-16 mayıs tarihleri arasında ösym il koordinatörlüğüne başvurunuz" şeklinde
arkadaşımı aradım onunda öyle olmuş onu okuldan aramışlar gidip tekrar çektirmiş neye dikkat etmemiz gerekiyo anlamadm ki yarın gidip halledeceğim... yakın çevrenizde başına gelen var mı neye dikkat etmeliyim foto çektirirken. internette şöyle bi araştırdm ama pek bir şey yok

canım ilk defa mı gereceksin....

Back