- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
- Konu Sahibi PammukSeker
Canım merhaba.
Haftaiçi kurslarını araştırdın mı hiç? Ben bizim burdakilerle konuştum, hafta içi kursları da haftada 2 gün oluyor. O yüzden bana haftaiçi daha uygun gibi geldi. 4 güne gerek olmayabilir bence, sonuçta 2 gün de olsa aynı dersleri göreceksin. O yüzden 2 gün kursta ders görüp, 5 gün kendin çalışmak daha etkili olur gibi geliyor bana açıkçası.
Bu arada maşallahın varEpey yol katetmişsin, Allah çalışmalarının karşılığını verir inşallah hayırlısıyla
![]()
Teşekkür ederim cevap için.
Ben diğer sınavdan 79 olunca, atanamayacağım kesınleşınce yani erken başlamak ıstedım bunda, çözmedıgım kaynak kalmasın dıye. Ama çok yavaş ilerliyorum bu aralar hızlandım ama 1 aylık tatıle gideceğiz bayramdan 2 hafta sonra. Ondan sonra tüm proğramlarımı komşuluk ilişkilerimi ders çalışmama göre düzenleyeceğim, zaten dershane de proğrama sokar beni, öyle devam edeceğim inşallah. Ben önlisans mezunuyum yani sınava 1 seneden fazla var şuanda ama görüyorum ki ders çalışınca zaman çok daha hızlı geçiyor.
Derhaneyle konuştum hafta içi 4 hafta sonu ders saatleri daha fazla 2 gün. sanırım hafta sonu yazılmak daha mantıklı olacak.