- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.521
Konu anlatım olarak Data, soru bankası olarak yediiklim,data, uzman kariyer ve femi çok beğeniyorum. Özellikle fem, data ve uzman çok güzel soruları var..
kızlar kitap listesi oluşturuyorum, tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim
Bunlardan elimde konu anlatımlı data ve fem soru bankası yok sadece elimde. Sen yeni kitap aldın mı canım?
Fem gerçekten çok güzel, ben geçen sene denemelerini de çözmüştüm. Yaprak testinin dahi cdli çözümü var. Yararlı oluyor baya
Denemelerde ise ihtiyaç, fem ve data tam sınav formatıydı
Konu anlatım olarak Data, soru bankası olarak yediiklim,data, uzman kariyer ve femi çok beğeniyorum. Özellikle fem, data ve uzman çok güzel soruları var..
Kuzum sendeki kitapların resimlerini ekler misin ? Bi de netten mi aldın hangi siteden aldın su anda 2014 indirimde değildir dimi yaa ?
herkese merhabalar
2012 de gy gk girdim 81 aldım iktisatçıyım atanamadım
2014 de tekrar hazırlancam hedef büyük
90 ve ankara istiyorum
Çalışkan kızlar herkese iyi akşamlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım,aşkitomla evlenelim diyye kararlaştırdık ,evlilik ilk sırada gibi ama kpss ihmal etmem ,şimdilik kalmış nasıl yapalım bende şaşırıdm kızlar akıl verin
herkese merhabalar
90 ve ankara istiyorum
evlilik çok güzel bir şey ama insanı okadar sitrese sokuyor ki duğun vakti gelince, ev telaşı, mobilya telaşı, gelinlik şuydu buydu derken yorucu geçiyor. ben aöfden bir yıl uzattım okulu derslere çalışamadan girmiştim düğün dolayısıyla 3 ders bırakmıştım. olmaz demiyorum ama biraz zor kppss bu şekilde.
bu arada evlendikten sonrada bitmiyor yeni evlisin millet evini görmek istiyor, büyüklere ziyarete gidiliyor falan :) Allah kolaylık versin. ve tebrikler. :)
merhaba kızlar ben hala kitap alamadm geçen gün gittim kitapçıya ama hiç doğru düzgün şeyler kalmamış resmen kpss rafları boşalmış
nasıl tükenmiş hemen sanırım nete kaldım
bade sen kitapseç ten almıştın dimi geldiler mi baktın mı nasıl güzel mi içerikleri
nazcım konuların tabloya eklendi. Kolay gelsin.Matematikte Basit Eşitsizlik ve Sıralama çalıştım.
Geometride de çokgenlere geçtim ama devam etmeceğim çalıştığım konuları tekar edip devamlı soru çözücem.
Tarihte de XVIII. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Gerileme Dönemi) ve Avrupa Tarihi bitti.
canım kolay gelsin. Ben dün pek çalışamadım, bugün de bir arkadaşıma davetliyim çalışamayacağım sanırım. Seni bekliyorum yani merak etme.taşınıyoruz o yüzden ders çalışamadım... şuan toparlıyorum yavaş yavaş. sonra taşınıp yerleştirme işim olacak sanırım 1 kaç gün yokum. ama forumu takip edip sizleri takip ediyorum. beni çok geçmeyin olur mu :)) yavaş yavaş gidin
Çok geçmiş olsun tatlım. Muhteşem dönüşünü heyecanla bekliyorum.Mrb kizlar birkac. gundur calisamadim oglum usutmustu ona zaman ayirdim e bide evisi falan ama donusum muhtesem olacak:)))) herkese allah zihin acikligi versinnnn
Sagol duman, elini cabuk tut
BENİM ALT SIRAMA YAZSIN AYNI GÜN DEMİŞTİK SANKİ :)
ben henüz konu anlatımlarından çalıştığım için konu anlatımı kitap tavsiyesinde bulunabilirim. İhtiyaçtan çalışıyorum ben. Çok memnunm. Sayısallara bakma şansım henüz olmadı ama sözellerde çok başarılı.kızlar kitap listesi oluşturuyorum, tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenebilir miyim?
Muhemirciimm tebrik ediyorumm bi gittin evlilik haberiyle geldin maşallah.Çalışkan kızlar herkese iyi akşamlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım,aşkitomla evlenelim diyye kararlaştırdık ,evlilik ilk sırada gibi ama kpss ihmal etmem ,şimdilik kalmış nasıl yapalım bende şaşırıdm kızlar akıl verin
herkese merhabalar
90 ve ankara istiyorum
Günaydın kızlar...
İki tanecik tarih sorum var. İlk konuları bitirenler cogunlukta. Cevap verirsiniz diye umuyorum.
1. Uygurlar hangileri ile ticari ilişkide bulundular? 1.abbasi 2.bizans 3.çin
2.
1. Ülkenin hanedan üyelerinin ortak malı sayılması
2. Ülkenin üç bölüm halinde yönetilmesi
3. Kut anlayısı
Hangileri orta asya türk devletlerinin yıkılmasına nedendir?
Güzel bir calısma günü olur umarım.
Imany - Slow Down - YouTube Şarkınız.