2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Konu anlatım olarak Data, soru bankası olarak yediiklim,data, uzman kariyer ve femi çok beğeniyorum. Özellikle fem, data ve uzman çok güzel soruları var..

Teşekkür ederim

Bunlardan elimde konu anlatımlı data ve fem soru bankası yok sadece elimde. Sen yeni kitap aldın mı canım?

kızlar kitap listesi oluşturuyorum, tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenebilir miyim?

Tarih konu anlatım için data gercekten güzel...Küçük defter boyutunda kalınca bir tarih kitabı var. Onu almanı öneririm.

İhtiyacın modüler seti de gayet iyi konu anlatım için. Soru bankası seti de var.

Bunlar dısında yargı, yedi iklim, pegem, beyaz kalem, FEM (Bunun soru bankası setini alacagım ben de) iyi yayınlar.

Fem gerçekten çok güzel, ben geçen sene denemelerini de çözmüştüm. Yaprak testinin dahi cdli çözümü var. Yararlı oluyor baya
Denemelerde ise ihtiyaç, fem ve data tam sınav formatıydı

Fem gerçekten çok güzel, ben geçen sene denemelerini de çözmüştüm. Yaprak testinin dahi cdli çözümü var. Yararlı oluyor baya
Denemelerde ise ihtiyaç, fem ve data tam sınav formatıydı

Fem'i çözmeden sınava girmemek lazım zaten...

Konu anlatım olarak Data, soru bankası olarak yediiklim,data, uzman kariyer ve femi çok beğeniyorum. Özellikle fem, data ve uzman çok güzel soruları var..

Kuzum sendeki kitapların resimlerini ekler misin ? Bi de netten mi aldın hangi siteden aldın su anda 2014 indirimde değildir dimi yaa ?

Kuzum sendeki kitapların resimlerini ekler misin ? Bi de netten mi aldın hangi siteden aldın su anda 2014 indirimde değildir dimi yaa ?

ben kitapseçten aldım
Hepsini tek tek ekleyebilir miyim bilmiyorum çünkü baya aldım 17 kitaptı
5i modüler( bu yediiklim 2013), 2 si konu ( yediiklim sayısal sözel mantık soru çözümlü ve çağdaş türk dünya tarihi 2014) ,7si de yaprak test 7 farklı yayın. (2014)
İndirimde olmasada çok uçuk değil canım fiyatları.. Konu anlatımlılarda yavaş yavaş iniyor fiyat olarak

mat den sayı sistemlerini bitirdim
tarihten taktik değiştirdim kendime defter aldım farklı kaynaklardan derleyip yazıyorum yavaş ilerliyorum ama daha kalıcı oldu o yüzden ilk konuyu tekrar etmiş oldum bugünlük fena sayılmaz iyi geceler herkese

herkese merhabalar
2012 de gy gk girdim 81 aldım iktisatçıyım atanamadım
2014 de tekrar hazırlancam hedef büyük
90 ve ankara istiyorum

Son düzenleme:

evlilik çok güzel bir şey ama insanı okadar sitrese sokuyor ki duğun vakti gelince, ev telaşı, mobilya telaşı, gelinlik şuydu buydu derken yorucu geçiyor. ben aöfden bir yıl uzattım okulu derslere çalışamadan girmiştim düğün dolayısıyla 3 ders bırakmıştım. olmaz demiyorum ama biraz zor kppss bu şekilde.
bu arada evlendikten sonrada bitmiyor yeni evlisin millet evini görmek istiyor, büyüklere ziyarete gidiliyor falan :) Allah kolaylık versin. ve tebrikler. :)

merhaba kızlar ben hala kitap alamadm geçen gün gittim kitapçıya ama hiç doğru düzgün şeyler kalmamış resmen kpss rafları boşalmış
nasıl tükenmiş hemen sanırım nete kaldım
bade sen kitapseç ten almıştın dimi geldiler mi baktın mı nasıl güzel mi içerikleri

muhemir elf e aynen katılıyorum ilk evlendiğin süreç çok zor oluyor hazırlıklar zaten çok yoruyor insanı
Allah kolaylık versin cnm hayırlısı olsun

Günaydın kızlar...

İki tanecik tarih sorum var. İlk konuları bitirenler cogunlukta. Cevap verirsiniz diye umuyorum.

1. Uygurlar hangileri ile ticari ilişkide bulundular? 1.abbasi 2.bizans 3.çin

2.

1. Ülkenin hanedan üyelerinin ortak malı sayılması
2. Ülkenin üç bölüm halinde yönetilmesi
3. Kut anlayısı

Hangileri orta asya türk devletlerinin yıkılmasına nedendir?

Güzel bir calısma günü olur umarım.
http://www.youtube.com/watch?v=6NzeQkBuxNE Şarkınız.

Son düzenleme:

Ben Pazar günü almayı düsünüyordum birkac ekstra, mümkün mü dedigin?? Bulamayacak mıyım simdi? Hangi şehir?

Not: Gelmiş olmalılar, resimlerini cekemem demisti cok fazla. Demek ki elinde.

Son düzenleme:
nazcım konuların tabloya eklendi. Kolay gelsin.
canım kolay gelsin. Ben dün pek çalışamadım, bugün de bir arkadaşıma davetliyim çalışamayacağım sanırım. Seni bekliyorum yani merak etme.
Mrb kizlar birkac. gundur calisamadim oglum usutmustu ona zaman ayirdim e bide evisi falan ama donusum muhtesem olacak:)))) herkese allah zihin acikligi versinnnn
Çok geçmiş olsun tatlım. Muhteşem dönüşünü heyecanla bekliyorum.
Sagol duman, elini cabuk tut

BENİM ALT SIRAMA YAZSIN AYNI GÜN DEMİŞTİK SANKİ :)

Listede olalım da sıralama fark yapmaz [/QUOTE]
Listeye ekledim canım. Gözden kaçırmışım sanırım seni. Kusura bakma.
kızlar kitap listesi oluşturuyorum, tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenebilir miyim?
ben henüz konu anlatımlarından çalıştığım için konu anlatımı kitap tavsiyesinde bulunabilirim. İhtiyaçtan çalışıyorum ben. Çok memnunm. Sayısallara bakma şansım henüz olmadı ama sözellerde çok başarılı.
Bir de x yayıncılığın ders notları var. Küçük bir defter boyutunda ve tüm konular çok güzel bir şekilde özetlenmiş. Tekrarımı da onu okuyarak yapıyorum. Boyutu da küçük olduğu için taşıması kolay, çantamda gezdiriyorum sürekli. Benim önerilerim bu kadarcık canım:)

Muhemirciimm tebrik ediyorumm bi gittin evlilik haberiyle geldin maşallah. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.Evlilik hazırlıkları yapıyorum diye kpss'yi de ihmal etmek yok ama. Yoksa kızarım.
herkese merhabalar
2012 de gy gk girdim 81 aldım iktisatçıyım atanamadım
2014 de tekrar hazırlancam hedef büyük
90 ve ankara istiyorum

Hoşgeldin canım, malesef 90 puanın bile az geldiği bir bölümden mezunum ben de. Birlikte 90 puanları aştığımız günleri görürüz inşallah

Son düzenleme:
benim de adımı ekler misiniz tabloya
daha önce yazmıştım ama bi kaç gündür siteye uğrayamadım
istanbuldayım sosyoloji mezunuyum
2012 kpss ye hazırlanmadan girdim 70 aldım o yüzden bu yıl kendimden umutluyum
yeni evliyim çalışmıyorum
inşallah derslere bir çalışmaya başlarsam deli gibi çalışacağım seneye de devlete sırtımı dayayacağım inşallahhh
inşallah herkes dilediği puanı alır

bu arada eşim belediye de memur olduğu için belediyede de tayin işleri pek olmadığı için İstanbul dışı yazamayacağım gibi görünüyor
o yüzden hedefim 90 puan ve üstü

İlk soru hakkında pek bilgim yok aslında ama uygurlar ötükende kurulduğu için aklıma coğrafi olarak yakın olan çin geldi. Diğerleri hakkında yorum yapamadım.

2. soruda ise 1 ve 2 diyorum.
1. ülkenin hanedanının ortak malı sayılması taht kavgalarına sebep olmuştur. Bu da devletin yıkılmasını kolaylaştırır.
2. ise ülkenin bölümlere ayrılarak yönetilmesi merkezi otoritenin sarsılmasına sebep olabileceğinden dolayı yıkılmasına sebep olabilir.
3. kut anlayışı hakan'a bu görevin yaratıcı tarafından verildiğine inanılması, bu devletin yıkılmasına sebep olmaz. Aksine insanların hakana bağlılığını arttırır.
Benim yorumlarım bu şekilde canım. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…