- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.501
anladım kuzum, inşallah olmaz öyle bir şey ya. Şu 2014 kpss'yi hiç bir değişiklik yaşamadan bir alatabilsek süper olacak.aminn saol canımbu ay bitsin tarihle birlikte kısmetse sözellere de başlıycam
elektronik sınav kesin değil şu an için canım, üzerinde çalışıyorlarmış daha öyle yazmışlar
Ben de aynı senin gibi yapıyorum canım. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben sayısallarda iyi sözellerde kötü olduğum için hiç bilgi sahibi olmadığım sözelleri baştan sona bitirip temelim olsun istedim. Dershane başlayana kadar tarihi baştan sonra bitirip dershaneyle beraber de hem tekrar yapmış olurum hem de full soru çözerek ilerlerim diye düşündüm. Bana bu yol mantıklı geldi ama bilemiyorum sonucu iyi mi olur kötü mü.:26:hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.Sen de gayet güzel gidiyorsun maşallah canım. Matematiğin yarısı bitmiş bile. Evli ve çocuklu bayanların bu azmine hayranım.Sizi gördükçe ben de yakındığım meşguliyetlerimi bir kenara bırakıp şevkleniyorum.
sağol canım
gerçekten çook zor oluyor ama keşke bu kadan halledebilseydar geç kalmamişiz
işte bu geç kalmışlık varya o yüzden belki bu azim
bide geçen burda okudum yorum yazmaya fırsatım olmadı
bir konu çalışıp bütün soruları bitirmekten bahsediyordu arkadaşlar
ben öyle yapmıyorum sadece konu bitirip sonundaki soruları çözüp yeni konuya çalışıyorum
dolayısıyla günde 2-3 konu bitiriyorum
benim türkçem ve matematiğim iyi genel yetenek yok
planımda mat ve türkçeyi bitirip bir daha hiç bakmadan soru çözmek eksiklerim olursa gözden geçiririm
sonrasında genel kültür çalışacam bol bol ancak pekiştirebilirim diye düşümnüyorum
bilmiyorum artık kafam çok karıştı acaba yanlışmı yapıyorum
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhabaaa
Beni de aranıza alır mısınız?
Uzun zamandır forumda gördüğüm en yararlı konulardan biri olmuş, öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler
Sayfa sayfa okudum, hırsınıza çalışma azminize hayran kaldım. Darısı başıma
2009 mezunu bir mühendisim ve özel sektörde çalışıyorum.
89 ve 83 olmak üzere 2 kpss deneyimim var
Rica ederim canım ne demek. Hoşbulduk bu aradahoşgeldin!!!! pammukşeker inşallah güzel bir tatil olmuştur iyice dinlenmişsindir. tatilde çalışmadığın iyi olmuş bence... benim konularımı da listeye eklemişsin teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar hep daha sonra dersaneyle başlarım diye erteliyordum bugün açılışı yaptım ve tarih ten çalışılacak ilk konuyu şeçip başladım 19.yy da osmanlı devletini anlayarak okuyorum sonra kitabın arkasındaki sorulara bakcam hedefim dersane başlayana kadar osmanlının son dönemlerinden başlayıp ınkılaplara kadar çalışmak en azından genel bi bilgi sahibi olmak hadi hayırlısı en azından bi adım fena değildir diyip seviniyorum:)))teytey:)))
arkadaşlar dersanesiz bu durum olmaz mı sizce? dersaneye giden arkadaşım evde çalışıp aldığı puandan çok düşük bir puan aldı.sordum kendisine evde çalış dedi bana. boşuna orayada para vermek ve daha da önemlisi milletin dersaneye de gitti bişey olmadı yine demesini istemiyorum.....sizce ne yapmalıyım..
arkadaşlar dersanesiz bu durum olmaz mı sizce? dersaneye giden arkadaşım evde çalışıp aldığı puandan çok düşük bir puan aldı.sordum kendisine evde çalış dedi bana. boşuna orayada para vermek ve daha da önemlisi milletin dersaneye de gitti bişey olmadı yine demesini istemiyorum.....sizce ne yapmalıyım..
düzenli çalışmasına çalışırım. konu ile ilgili anlama gibi bi sıkıntısı da yaşamıyorum ama ben çok yavaş kalıyorum yani girdiğim sınavların hiçbirini yetiştiremedim ya odaklanmada problem yaşıyorum yada fazla takılıp kalıyorum. dershane bunlara çözüm olur mu dedim. bu zamana kadar öğrencilik hayatımda pek işe yaramadı hala aynıyım. ama şimdi olgun ve bilinçli olduğumu düşünüyorum yani bir fark yaratır mı :)
taşınıyoruz o yüzden ders çalışamadım... şuan toparlıyorum yavaş yavaş. sonra taşınıp yerleştirme işim olacak sanırım 1 kaç gün yokum. ama forumu takip edip sizleri takip ediyorum. beni çok geçmeyin olur mu :)) yavaş yavaş gidin
Kızlar bir de bilgisayar acıkken kendi kendine offline oluyor site. Bunun ayarı neyim var mı? Bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Yoksa herkeste mi oluyor bu?
bende de oluyorda yeniden giriş yapmak gerekiyor. birde senin ismin listede yok canım bi baktımda :) birde hangi dersaneye gidiyorsun ?
Mrb kizlar birkac. gundur calisamadim oglum usutmustu ona zaman ayirdim e bide evisi falan ama donusum muhtesem olacak:)))) herkese allah zihin acikligi versinnnn
Yokmus demek...
Pegem'e yazıldım canım.
Hakkaten yokmus, farketmedim ben de, konularda var sadece. Pamuk'a mesaj atayım madem...
kızlar kitap listesi oluşturuyorum, tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenebilir miyim?