2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Günaydın hepinize çalışkan fıstıklarım:KK16:
Ben şu an okuldaki odamda gizli gizli milli mücadele muharebeler dönemine çalışmaya çalışıyorum.:KK1:

aminn saol canım :KK16: bu ay bitsin tarihle birlikte kısmetse sözellere de başlıycam :KK9:

elektronik sınav kesin değil şu an için canım, üzerinde çalışıyorlarmış daha öyle yazmışlar :KK34:
anladım kuzum, inşallah olmaz öyle bir şey ya. Şu 2014 kpss'yi hiç bir değişiklik yaşamadan bir alatabilsek süper olacak.:KK31:
hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.:KK1: Sen de gayet güzel gidiyorsun maşallah canım.:nazar: Matematiğin yarısı bitmiş bile. Evli ve çocuklu bayanların bu azmine hayranım.Sizi gördükçe ben de yakındığım meşguliyetlerimi bir kenara bırakıp şevkleniyorum.:KK8:

sağol canım:KK16::KK16:
gerçekten çook zor oluyor ama keşke bu kadan halledebilseydar geç kalmamişiz
işte bu geç kalmışlık varya o yüzden belki bu azim:KK50:
bide geçen burda okudum yorum yazmaya fırsatım olmadı
bir konu çalışıp bütün soruları bitirmekten bahsediyordu arkadaşlar
ben öyle yapmıyorum sadece konu bitirip sonundaki soruları çözüp yeni konuya çalışıyorum
dolayısıyla günde 2-3 konu bitiriyorum
benim türkçem ve matematiğim iyi genel yetenek yok
planımda mat ve türkçeyi bitirip bir daha hiç bakmadan soru çözmek eksiklerim olursa gözden geçiririm
sonrasında genel kültür çalışacam bol bol ancak pekiştirebilirim diye düşümnüyorum
bilmiyorum artık kafam çok karıştı acaba yanlışmı yapıyorum:KK31:
Ben de aynı senin gibi yapıyorum canım. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben sayısallarda iyi sözellerde kötü olduğum için hiç bilgi sahibi olmadığım sözelleri baştan sona bitirip temelim olsun istedim. Dershane başlayana kadar tarihi baştan sonra bitirip dershaneyle beraber de hem tekrar yapmış olurum hem de full soru çözerek ilerlerim diye düşündüm. Bana bu yol mantıklı geldi ama bilemiyorum sonucu iyi mi olur kötü mü.:26:
Merhabaaa:KK42:
Beni de aranıza alır mısınız?
Uzun zamandır forumda gördüğüm en yararlı konulardan biri olmuş, öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler:KK3:
Sayfa sayfa okudum, hırsınıza çalışma azminize hayran kaldım. Darısı başıma:KK34:
2009 mezunu bir mühendisim ve özel sektörde çalışıyorum.
89 ve 83 olmak üzere 2 kpss deneyimim var:KK5:
Merhaba canım hoşgeldin aramıza:KK16: Maşallah bundan önceki puanların da gayet iyiymiş.:nazar: Düzenli bir çalışmayla 90-95 alırsın en az.:KK61:
hoşgeldin!!!! pammukşeker inşallah güzel bir tatil olmuştur iyice dinlenmişsindir. tatilde çalışmadığın iyi olmuş bence... benim konularımı da listeye eklemişsin teşekkür ederim.
Rica ederim canım ne demek. Hoşbulduk bu arada:KK16: Kısa bir tatilin ardından sıkı maraton başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.:KK16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hep daha sonra dersaneyle başlarım diye erteliyordum bugün açılışı yaptım ve tarih ten çalışılacak ilk konuyu şeçip başladım 19.yy da osmanlı devletini anlayarak okuyorum sonra kitabın arkasındaki sorulara bakcam hedefim dersane başlayana kadar osmanlının son dönemlerinden başlayıp ınkılaplara kadar çalışmak en azından genel bi bilgi sahibi olmak hadi hayırlısı en azından bi adım fena değildir diyip seviniyorum:)))teytey:)))

merhaba arkadaşlar hep daha sonra dersaneyle başlarım diye erteliyordum bugün açılışı yaptım ve tarih ten çalışılacak ilk konuyu şeçip başladım 19.yy da osmanlı devletini anlayarak okuyorum sonra kitabın arkasındaki sorulara bakcam hedefim dersane başlayana kadar osmanlının son dönemlerinden başlayıp ınkılaplara kadar çalışmak en azından genel bi bilgi sahibi olmak hadi hayırlısı en azından bi adım fena değildir diyip seviniyorum:)))teytey:)))

Çok mantıklı bir karar vermişsin canım. Ben de aynı mantıkla çalışıyorum. Dershane başlayınca daha önce çalıştıklarımızı pekiştirmiş olacağız. Böylece konular kafamızda daha rahat oturacak. Dershane zamanı konu çalışmak yerine bol bol soru çözümlerine vakit ayırabiliriz böylelikle.:KK61: Hayırlı olsun ilk çalışma konun. Kolay gelsin.:KK16:

arkadaşlar dersanesiz bu durum olmaz mı sizce? dersaneye giden arkadaşım evde çalışıp aldığı puandan çok düşük bir puan aldı.sordum kendisine evde çalış dedi bana. boşuna orayada para vermek ve daha da önemlisi milletin dersaneye de gitti bişey olmadı yine demesini istemiyorum..... :KK43: sizce ne yapmalıyım..

arkadaşlar dersanesiz bu durum olmaz mı sizce? dersaneye giden arkadaşım evde çalışıp aldığı puandan çok düşük bir puan aldı.sordum kendisine evde çalış dedi bana. boşuna orayada para vermek ve daha da önemlisi milletin dersaneye de gitti bişey olmadı yine demesini istemiyorum..... :KK43: sizce ne yapmalıyım..

Dershanesiz çalışıp çok yüksek puan alanlar var arkadaşım. Üstelik videolar da var internette konu anlatan. Örnegin ztv videoları. Ben tekrar için onları izliyorum. Onları indirip calısabilirsin...Yeter ki çalış. Ben kendi adıma calısma disiplinine oturturum diye yazıldım dershaneye...:KK51:

Tünaydın kızlar bu arada. Yemegimi yiyip derse oturacagım simdi. Tarihten kalanları çözecegim konumla ilgili. Biraz da matematik...İlk Türk İslam devletlerinden konu da calısırsam benden iyisi yok (Data) ...

Arada bir yazacagım buraya, bugün cok keyifsizim, ama zorlayıp calısmak lazım.

çalışma düzenimi oturturum ev bana engel olmaz geçer odama çalışırım dersen dersane zaman kaybı olur
yok bana anlatılması lazım ben kendim odaklanamam dersen git
Dersaneye gitmeyip atanan çook arkadaşım var
ki bende sınavda aksilik yaşamasaydım memurdum dersaneye hayatım boyunca gitmedim

Son düzenleme:
düzenli çalışmasına çalışırım. konu ile ilgili anlama gibi bi sıkıntısı da yaşamıyorum ama ben çok yavaş kalıyorum yani girdiğim sınavların hiçbirini yetiştiremedim ya odaklanmada problem yaşıyorum yada fazla takılıp kalıyorum. dershane bunlara çözüm olur mu dedim. bu zamana kadar öğrencilik hayatımda pek işe yaramadı hala aynıyım. ama şimdi olgun ve bilinçli olduğumu düşünüyorum yani bir fark yaratır mı :)

düzenli çalışmasına çalışırım. konu ile ilgili anlama gibi bi sıkıntısı da yaşamıyorum ama ben çok yavaş kalıyorum yani girdiğim sınavların hiçbirini yetiştiremedim ya odaklanmada problem yaşıyorum yada fazla takılıp kalıyorum. dershane bunlara çözüm olur mu dedim. bu zamana kadar öğrencilik hayatımda pek işe yaramadı hala aynıyım. ama şimdi olgun ve bilinçli olduğumu düşünüyorum yani bir fark yaratır mı :)

Dikkat problemi bende de var...Bak misal calısırken on kere oturup kalkarım. Sınavda da okumaya üşendigim sorular oluyor. Ögrencilik hayatımda da aynı sen gibiydim..

Dershanenin buna bir yardımı olmaz, bu bizle ilgili bir durum. Maksimum odaklanma süremizi artırmamız lazım. Şöyle bir yöntem izliyorum simdi, dk'lı calısmaya cabalıyorum. Sigara zamanımı molaya ayarlıyorum ve en en önemlisi bol kitap okumak lazım.:KK14:

Kızlar bir de bilgisayar acıkken kendi kendine offline oluyor site. Bunun ayarı neyim var mı? Bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Yoksa herkeste mi oluyor bu?

Son düzenleme:
Matematikte Basit Eşitsizlik ve Sıralama çalıştım.

Geometride de çokgenlere geçtim ama devam etmeceğim çalıştığım konuları tekar edip devamlı soru çözücem.

Tarihte de XVIII. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Gerileme Dönemi) ve Avrupa Tarihi bitti.

taşınıyoruz o yüzden ders çalışamadım... şuan toparlıyorum yavaş yavaş. sonra taşınıp yerleştirme işim olacak sanırım 1 kaç gün yokum. ama forumu takip edip sizleri takip ediyorum. beni çok geçmeyin olur mu :)) yavaş yavaş gidin :KK70:

taşınıyoruz o yüzden ders çalışamadım... şuan toparlıyorum yavaş yavaş. sonra taşınıp yerleştirme işim olacak sanırım 1 kaç gün yokum. ama forumu takip edip sizleri takip ediyorum. beni çok geçmeyin olur mu :)) yavaş yavaş gidin :KK70:

Ben zaten bir sürü kitaptan konu tekrarı yapıp soru cözdügüm için yavas gidiyorum Elf'im :KK3: Kolay gelsin, cabucak toparlan tasın ve katıl buraya :KK55:

Kızlar bir de bilgisayar acıkken kendi kendine offline oluyor site. Bunun ayarı neyim var mı? Bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Yoksa herkeste mi oluyor bu?[/QUOTE]

bende de oluyorda yeniden giriş yapmak gerekiyor. birde senin ismin listede yok canım bi baktımda :) birde hangi dersaneye gidiyorsun ?

Kızlar bir de bilgisayar acıkken kendi kendine offline oluyor site. Bunun ayarı neyim var mı? Bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Yoksa herkeste mi oluyor bu?

bende de oluyorda yeniden giriş yapmak gerekiyor. birde senin ismin listede yok canım bi baktımda :) birde hangi dersaneye gidiyorsun ?[/QUOTE]

Yokmus demek...

Pegem'e yazıldım canım.

Hakkaten yokmus, farketmedim ben de, konularda var sadece. Pamuk'a mesaj atayım madem...

Mrb kizlar birkac. gundur calisamadim oglum usutmustu ona zaman ayirdim e bide evisi falan ama donusum muhtesem olacak:)))) herkese allah zihin acikligi versinnnn

bende de oluyorda yeniden giriş yapmak gerekiyor. birde senin ismin listede yok canım bi baktımda :) birde hangi dersaneye gidiyorsun ?

Yokmus demek...

Pegem'e yazıldım canım.

Hakkaten yokmus, farketmedim ben de, konularda var sadece. Pamuk'a mesaj atayım madem...[/QUOTE]

BENİM ALT SIRAMA YAZSIN AYNI GÜN DEMİŞTİK SANKİ :)

Mrb kizlar birkac. gundur calisamadim oglum usutmustu ona zaman ayirdim e bide evisi falan ama donusum muhtesem olacak:)))) herkese allah zihin acikligi versinnnn

Sagol duman, elini cabuk tut :KK16:

Yokmus demek...

Pegem'e yazıldım canım.

Hakkaten yokmus, farketmedim ben de, konularda var sadece. Pamuk'a mesaj atayım madem...

BENİM ALT SIRAMA YAZSIN AYNI GÜN DEMİŞTİK SANKİ :)[/QUOTE]

Listede olalım da sıralama fark yapmaz :KK55:

Çalışkan kızlar herkese iyi akşamlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım:KK37:,aşkitomla evlenelim diyye kararlaştırdık:KK54:,evlilik ilk sırada gibi ama kpss ihmal etmem:21:,şimdilik kalmış nasıl yapalım bende şaşırıdm kızlar akıl verin:KK53:

X