2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhaba kızlar daha önce bi kaç kez çalışıp sonra devam etmemein ardından,
iktisat son sınıf öğrencisi, evli, ev hanımı, henüz çocuğu olmayan biri olarak bende varım artık aranızda...
umarım motivasyonumuz hiç bitmez... kahvaltımı yapıp, çalışmaya saat tam 10'da başlıycam...
hadi bismillah............

merhaba kızlar daha önce bi kaç kez çalışıp sonra devam etmemein ardından,
iktisat son sınıf öğrencisi, evli, ev hanımı, henüz çocuğu olmayan biri olarak bende varım artık aranızda...
umarım motivasyonumuz hiç bitmez... kahvaltımı yapıp, çalışmaya saat tam 10'da başlıycam...
hadi bismillah............

TARİH: İSLAMİYET ÖNCESİ TÜRK DEVLETİ BİTTİ... <iframe src="//player.vimeo.com/video/58248520" width="400" height="300" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> Hoca gerçekten güzel anlatıyo... 1 sayfa arkalı önlü ilk özetimide çıkarmış oldum:KK34:
şimdiii ara vakti:KK1: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cdzELB-epM4 :KK51::KK51:

Zeytin bende 3 aydır iş arıyorum Allah umutsuz kullarını sevmezmiş benden umudu kesti dermiş deyip hep dua ediyorum. Aynı durumdayız sıkma canını 1 sene iş arayıp bulan tanıdıklarım var KPSS ile inşallah bir kazanıcaz pir kazanıcaz

aynen ben kendimi bildim bileli bahtsızım şanssızım aklınıza ne gelirse o :KK1: ama inançlı biriyim bende bu sene kpss sadece odaklanmayı duusnuyorum dershane fikrınız varmııı :nazar:

bu arada geçmişi okurken fark ettmm 1 günde kaç derse çalışıyosunuz ?
ben ders ders gidiyorum mesela 1 günde hem tarih-hem türkçe çalışamıyorum mesela
ama geneli karışık gidiyo sanırım öyle daha mı iyi acaba ? :26::26:

inşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eder iş kapılarımızı açar
hergn dua ediyorum ama bulunduğm şehirde iş bulabilmek çok zor o yüzden tedirgin oluyorum biliyorum Rabbim her zaman yardım etti yine eder.

coğrafyadan türkiyenin iklimi bitki örtüsü toprak tipi bitti bu arada:KK70:

tarih: Islamiyet öncesi türk devleti bitti... <iframe src="//player.vimeo.com/video/58248520" width="400" height="300" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> hoca gerçekten güzel anlatıyo... 1 sayfa arkalı önlü ilk özetimide çıkarmış oldum:KK34:
şimdiii ara vakti:KK1: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cdzelb-epm4 :KK51::KK51:

matematik: Temel kavramlar bitti. Videolar izlendi, kitaptan çalışıldı, sorular çözüldü...

11.18-12.16 arası ne ara verip bunları yaptın :KK53:
evet :KK1: haklısın motive olmak için önceden yazdım onu.. yani bitti diye...
12 buçukta başladım çalışmaya bulaşıkları yıkayıp:104:
hala devam ediyorum canım temel kavramlara.. şuanda da ara verdim 10 dakika...
matematikte ikinci bir 50 soru daha çözüp sonra tekrar ara vericem..

evet :KK1: haklısın motive olmak için önceden yazdım onu.. yani bitti diye...
12 buçukta başladım çalışmaya bulaşıkları yıkayıp:104:
hala devam ediyorum canım temel kavramlara.. şuanda da ara verdim 10 dakika...
matematikte ikinci bir 50 soru daha çözüp sonra tekrar ara vericem..

Matematik Temel Kavramlar Konu Anlatımı - KPSS ALES DGS ve YGS İçin Matematik - YouTube bu videoyu izledim çok faydalı geldi bana... sonra çözümlü sorular birazdan da test... yılmak yok:KK45:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
çalışmaya çalışıyorum ama evlilik yeni düzene alışma falan derken bir türlü verimli çalışamadım
ama bu gün itibari ile önceliğim sınav hazırlığı olacak
dersaneye gitmiyorum evde kendim çalışacağım
tarihten not çıkarmaya başladım bir an evvel konuları bitirip soru çözmede pratikleşmek istiyorum
her türlü tavsiyelerinize açığım
2014 kpssden işime yarayacak puanı alıp bir en evvel iş hayatına atılmak istiyorum

kızlar beni de alın aranıza :) tek başına motive olmak oyle zor ki, bi gün çaışıyosan ertesi güne canın istemiyor.Birbirimizi gaza getirip bol bol çalışalım:KK1:
ben çalışmaya matematikten başladım şu an sadece temel kavramları bitirdim:18:

merhaba kızlar bende işletme fakultesi mezunuyum inşallah bende bu sene kpss tekrar hazırlanıcam herkese şimdiden allah kolaylık versin :KK16:

kızlar beni de alın aranıza :) tek başına motive olmak oyle zor ki, bi gün çaışıyosan ertesi güne canın istemiyor.Birbirimizi gaza getirip bol bol çalışalım:KK1:
ben çalışmaya matematikten başladım şu an sadece temel kavramları bitirdim:18:

bende çalışmaya tarihten başladım ama iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum :S

Son düzenleme:
kızlar, tatil bahanesiyle biraz ara vermiştim topiği takip etmeyi.. ders çalışmaya zaten hiç başlamadım,tatil dönüşü başlayacam diye şartlandırmıştım kendimi :KK52: vee artık zaman geldi çattıı:18:.. bugün itibariyle çalışmalara başlıyoruuumm:KK53:
malum, işten çık,eve gidip yemek yap, ye, topla falan derken bakalım kaçta siftah yapıcam :KK31:

kızlar merhaba anlaşılan ben geç kaldım çalışmaya başlamak için :18: :18: :18: benim henüz kitabım bile yok 2013 temmuz 58 puan aldım bu yıl sıkı tutup daha iyi puan almak istiyorum. bende gruba katılmak istiyorum hangi dersten hangi kaynak ile başlamamı önerirsiniz

kızlar merhaba anlaşılan ben geç kaldım çalışmaya başlamak için :18: :18: :18: benim henüz kitabım bile yok 2013 temmuz 58 puan aldım bu yıl sıkı tutup daha iyi puan almak istiyorum. bende gruba katılmak istiyorum hangi dersten hangi kaynak ile başlamamı önerirsiniz

yalnız değilsin canım bende yeni başladım daha
ben şu an 2012 den kalan ihtiyaç yayınlarından çalışmaya başladım ama ilerleyen zamanlarda yeni kaynaklar almak niyetindeyim
kaynak araştırmalarından bizleri de haberdar edersen sevinirim
benimde yeni kitaplar almam lazım

Son düzenleme:
yalnız değilsin canım bende yeni başladım daha
ben şu an 2012 den kalan ihtiyaç yayınlarından çalışmaya başladım ama ilerleyen zamanlarda yeni kaynaklar almak niyetindeyim
kaynak araştırmalarından bizleri de haberdar edersen sevinirim
benimde yeni kitaplar almam lazım

bende mi ihtiyaç yayınları ile mi başlasam, yediiklimide çok öneriyorlar yarın karanfile gidip bakayım diyorum.

Salı günü başlayacağımı söylemiştim ve dediğim gibi salı günü başlayacağım kızlar :KK61:
Sizleri merak ediyorum ama mesela İslamiyet öncesi türk tar. çalıştınız kaç soru çözdükten sonra bu konu tamam diğerine geçeyim diyorsunuz ya da günde kaç saat çalışıp kaç soru çözüyorsunuz günde kaç konu bitiyor vs vs ?

Kızlar 2014 yılının konu anlatımları daha bütün yayınlarda çıkmadı, soru bankası ise hiç yok. Eski kitaplardan mı çalışıyorsunuz? :26: Bende de 2013 kaynakları var hep, ekim ayında yüksek lisans ders programım belli olduktan sonra başlayacağım çalışmaya. Yaptığım hesaplara göre 2 ayda genel kültür bitiyor. 3 defa tekrar yapmayı planlıyorum, genel yetenekten sadece soru çözeceğim. Nisandan sonra sa sadece soru ve denemeler. İnşallah bu programı uygulayabilirim. :KK24:

aaa ben hiç kitap bakmadım 2014 çıkmamış mı ? ders ders mi çalışmak daha mantıkllı yani once tarih konularını bitirip sonra mı coğrafyaya başlamak gerek

bende çalışmaya tarihten başladım ama iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum :S

Tarih çok nankör bi derstir ya..Matematiğin iyi değilse ondan başla derim ben.Teknik geliştirmek önemli sınavlarda.Zaten dershaneler de sadece soru tekniğini öğretse yetiyor.
Ben kamu yönetimi mezunuyum.5 sene oldu bitireli.Kamuda sözleşmeli çalıştım hep öyle gidecek sanıp sınavlara asılmadım :KK14: şimdi pişmanlıklarla tekrar hazırlanıyorum. Hayırlısı..

bende ihtiyaç yayınları ve yargının 2014 kitaplarından çalışmaya başladım dün ihtiyaç daha zevkli konu çalışma bakımından almayan arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim kızlar birde kpsskazani.blogspot.com daki videoları indirin 2012 ihtiyaç uzaktan eğitim videoları eksik videolar var ama gerçekten çok güzel anlatıyolar

X