2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)





çoook teşekkür ederim eline sağlık

daha kısa bir yolu olduğunu sanmıyorum. ben çözerken 1/2 ye eşitlemeden yapıyodum ondan sonuç farklı çıkıyormuş










 
selaaammmm..aayyy çokk sevindim yaaas benim gibi, olanlar da varmış:)))
eee nasıl çalışmaya başladınız mı?
ben dün kitaplarımı çıkardım ama program yapamadım hastayım on gündür.
birde evin işi gücü çocukların derdi bitmiyor!!!
 
ben tarihten başladım ufaktan.tarih ve coğrafyam çok kötü,matematik ve türkçe nispeten daha iyi.datanın bütün dersleri kapsayan bi kitabını aldım ordan başladım şimdilik,yeni kitaplar çıkınca bi modüler set alırım büyük ihtimalle,soru bankalarıyla desteklerim.küçük kızım 15 aylık ve kitabı kalemi elime aldığım anda gelip almak istiyor ve heryere tırmanıyo sürekli peşindeyim,büyük kızım 5 yaşında oda ilgi ve oyun istiyor haliyle pek çalışamıyorum.geceleri herkesi uyutup çalışmayı planlıyorum bakalım olduğu kadar artık,çocukla zor gerçekten
 
bende ihtiyaçın seti var onla başlamayı düşünüyorum.
benim kızım 2.sınıfa geçti okul dönemi de zor oluyor dersleriyle ilgileniyorum.
oğlumda 3 yaşında o da tepemde dolanıyor ben özellikle kendim büyüteyim istedim çocuklarımı.
şimdi de en uygun mesleğin memurluk olduğunu düşünüyorum saati belli rahat inşallah başarabiliriz...
 

Gecmis olsun canim
Bende ders calismaya baslayali iki hafta kafar oldu bu topikle gaza geldim burada her sorunun yanitini alabilayorsun. benim gy iyi ama yinede mat tekrariyla basladim gk unutulabilir diye sona biraktim yarginin 2011 seti var onunla calisiyorum yeni kitaplar cikana kadar benim oglum 2 yasinda zor bi donemdeyiz bide batmana yeni tasindik hersey yabanci boyle calismaya calisiyorum hedefim subata kadar konulari bitirip hizlandirilmis kursa gitmek insallah herkes emeginin karsiligini alir selamlar....
 

İşimiz zor canım. Benim oğlumda 2 yaşında, o da hep benimle oyna diyor, tabii öncelik onların. akşam işden eve git yemek ye, 9 oluyor. oğlumla oyna uyut, biraz iş yap akşam 11 de oturdum çalışmaya 12,30 a kadar çalıştım. 1,5 saat. aldığım notları yanıma alıyorum iş yerimde okuyup tekrar ediyorum en azından... Haftaya bi hafta izin kullancam. O bir haftada oğlum öğlen uykusuna yatıncada değerlendirmem lazım...
 
herkese günaydınlar
birkaç gündür çalıştığım konulardan sıkı tekrarlara başladım
acele acele gitmek istemiyorum iyice hepsini atlamadan öğrenmeliyim
cumartesiden itibaren yeni konulara başlıcam nasipse
 
Kuzular, merhabalarr
2 gündür giremiyorum. Bu arada size bahsettiğim proje işi oldu. Bir yandan çok mutluyum çünkü hem kariyerim açısından hem de maddi açıdan beni çok rahatlatacak. Ama bir yandan da hafta içi her gün okulda olmam gerektiği için biraz zorlanacağım kpss'ye vakit ayırmakta sanırım. Dünden beri kara kara düşnüyorum. Kpss'yi kesinlikle bırakmak istemiyorum.
İnşallah 2sini bir arada götürebilirim.
 
selam kızlar bende yaş dolayısıyla b gurubundan gireceğim inşallah!
büyük ihtimalle aranızda en büyüğünüzüm.
iki çocuğum var ve ev hanımıyım şu anda.
ayrıca işletme mezunuyum
Merhaba derin Yalnız değilmişsin canım maşallah evli ve çocuklu hanımlarımız da baya yoğunlukta. Sizleri görünce daha b,r motive oluyorum. İnşallah güzel puanlar alarak istediğimiz yerlere atanırız.
Canım hoşgeldin aramıza, magicien sağolsun çok güzel bilgilendirmiş. Seni de buralarda görmek isteriz. Başarılar şimdiden

Böyle bir şey buldum ilgimi çekti kızlar
[video=dailymotion;xcwdxs]http://www.dailymotion.com/video/xcwdxs_parmaklar-ile-sihirli-carpma_school[/video]
Ayy çok ilginçmiş bu yöntem kuzum. Ama sınavda ellerimi bu şekilde kullandığımı düşünemiyorum.
Amiiin canım amiiinn..
kuzum bu arada konu bitirdikçe söyle, tabloya ekleyeyim. Orada ismini görünce insan çok motive oluyor.

Maşallah canım ne güzel, bir dersi halletmişsin bile. 24 günde hallolur bence canım, sen moralini yüksek tut. Yavaştan diğer derslere de başlayabilirsin bu süreçte. Yeni evinize geçince çalışmalarına daha motive bir şekilde başlarsın ve daha sıkı çalışır bu açığı kapatırsın.

 

Ev işi nasip olmadı canım banka kredi vermesine rağmen müteahhit alcagımiz krediyi kabul etmedi ona fazla vergi çıktığı için neyse nasip değilmis en azından netlesti de ikilemde kalmamış olduk muallak olunca çalıştığım derse bile odaklanamiyordum neyseki derslerimi aksatmamis olucam bakalım bilgisayar almayı planlıyorum ama nasip ordan daha çok çalışabilirim diye düşünüyorum çünkü telden girdiğim için tarih konularını izleyemiyordum

Hepimiz için hayırlı olanı versin rabbim inşallah
 




çok sevindim hayırlı olsun projen canım


öncelikle kpss'ye çalışamam vaktim olmaz diye sakın canını sıkma şimdiden
zaten ilk yıl tez falan olmadığından dersler çok fazla zorlamazsa bir şeycik olmaz. eğer hocaların da anlayışlıysa, özellikle de danışmanın, seni her işe koşturmazlarsa kalan vakitlerinde rahat bir şekilde çalışabilirsin. önceliğini kpss olarak belirlersen allahın izniyle ikisini de başarırsın inş

benim projem olmadığı halde bazı hocalarım ve danışmanım bana çalışan muamelesi yaptıkları için çok istememe rağmen 2012 kpss ye hazırlanamamıştım. bir yandan kendi işlerim öbür yandan danışmanımın angarya işleri benim üzerimde oluyordu ki bu işleri de genellikle çeviri olduğu için okulda vakit bulamadığımdan evde yapıyordum. sınava çalıştığımı bildiği halde benden sürekli rica ediyordu, hayır da diyemiyodum. neticede en baştan kpss'yi bıraktım okula odaklandım ama ne yazık ki benim o kadar paralanmama rağmen kendisi başka işlerini benim tezimden daha önemli gördü ve kendisinin ahesteliği sayesinde tezim 3. yıla yani bu yıla sarktı. ama ben bu yıl tezle falan değil tamamen kpss ile uğraşacağım ve tezi de artık devam edersem 4. senede, veya kpss olmazsa başka bir üniversitede (ÖYP ile) bitirmeyi düşünüyorum. çünkü iki kere de arş. grv. sınavına girdim okulumda ama torpil aleni bi şekilde yapıldığından akademik kariyer olayının cari usulle olamayacağını anladım ve soğudum.

bu konuda çok doluyum valla içimi döktüm resmen
 
Her işte bir hayır vardır naz'cım, çok sıkıntı yapıyordun bu sebepten dolayı, belki nasibiniz sen kpss'yi kazandıktan sonrasınadır. Şimdi vakit kpss'ye asılma vakti.:13:

Ah nathelie'm kıyamam.. Hoca çok önemli bir etken gerçekten yüksek lisansta. Benim yüksek lisansta birlikte çalışacağım hoca bitirme projemde de danışman hocamdı. Çok severim kendisini, iyidir, anlayışlıdır, ama yüksek lisansta nasıl olur hiç bilemiyorum. Ama bana yoğun olarak çalışacağımızı peşinen söyledi. Ama daha çok oturacaksın, öyle çok yorulacağın şekilde olmayacak dedi. Bir de bu proje sayesinde aylık 1500-2000tl civarında gelirim olacak. Ve bu benim hayalimde bile olmayan ve çok ihtiyacım olan birşeydi. Maddi ihtiyaçlarım için her ne kadar desteklemesem de ücretli öğretmenlik yapmayı bile düşünmüştüm.
Ama gel gör ki sevineceğim yerde içimde bir sıkıntı oluştu kpss'yle ilgili. Okuldan 4-5 gibi çıkacağım, haftasonları da benim olursa halledebilir miyim bilmiyorum.
O yüzden şu an çalışmalarımı hızlandırdım. Tarihi eylülün ortasına kadar bitirmek istiyorum. Bir yandan da coğrafyaya başladım.
Çok desteğe ve duaya ihtiyacım var anlayacağın tatlım.
 
Kızçelerim.
Tarih'te Osmanlı'nın Duraklama ve Gerileme dönemi bitti. Avrupa Tarihi'ne başladım ama henüz bitmedi. Yarın onu da bitirirm inşallah.
Coğrafya'da da Türkiye'nin Coğrafi Konumu bitti ama sorularını henüz çözmedim. Yarın onu da çözerim
 
a büşracım hiç o tabloya dikkat etmemiştim ben tamam bitirince söylerimm kuzum. ama demiştim ya karışık ve biraz ağır çalışıyorum azıcık düzenim olsaydı keşke ne güzel olurdu :26: işten çıkma şansım olsa adam gibi planlarım olsaydı keşke ama böyle böyle devam edicem artık. evde türkçeye devam iş çıkışı yada pazar-atematik iş yerinde ders videoları izle coğrafya-tarih vs.
tek düzen gidicem die düşünmüştüm ama her boşluğu değerlendiriyim diye daldan dala atlıyorum :26:
 

Ben de 16 eylül'den itibaren saat 9dan akşam 5'e çalışacağım artık canım. Bu hiç planımda olmayan bir şey olduğu için ben de şimdi o tarihe kadar hazır boşken tarihi halledeyim diyorum. Halletmekten kastım da okuyup bir iki testini çözüp az da olsa fikir sahibi olmak. Tarih adına bu bile bir gelişme benim için. 16 eylülden itibaren ben de senin gibi ilerleyeceğim büyük anlayacağın tatlım. Artık her boş vaktimize kpss'yi oturtacağız. Gerekirse sosyal hayatımızdan kısacağız ama kpss'yi bırakmayacağız. Bundan 1 yıl kadar sonra ellerinde atanabilecek güzel puanlar almış olan musmutlu kuzucuklar oluruz inşallahh.
 

Planlı gitmiyo işte herşey tabiki olsun hiçbişekilde vageçmek asla yokk
bıkmadan usanmadan yola devam
iyi geceler
 

maşallah canım,,, bende matematikte temel kavramlar ve sayılar konusu bitti... Ekler misin kuzum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…