- 22 Haziran 2013
- 535
- 26
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.061
Her işte bir hayır vardır naz'cım, çok sıkıntı yapıyordun bu sebepten dolayı, belki nasibiniz sen kpss'yi kazandıktan sonrasınadır. Şimdi vakit kpss'ye asılma vakti.:13:
Ah nathelie'm kıyamam.. Hoca çok önemli bir etken gerçekten yüksek lisansta. Benim yüksek lisansta birlikte çalışacağım hoca bitirme projemde de danışman hocamdı. Çok severim kendisini, iyidir, anlayışlıdır, ama yüksek lisansta nasıl olur hiç bilemiyorum. Ama bana yoğun olarak çalışacağımızı peşinen söyledi. Ama daha çok oturacaksın, öyle çok yorulacağın şekilde olmayacak dedi. Bir de bu proje sayesinde aylık 1500-2000tl civarında gelirim olacak. Ve bu benim hayalimde bile olmayan ve çok ihtiyacım olan birşeydi. Maddi ihtiyaçlarım için her ne kadar desteklemesem de ücretli öğretmenlik yapmayı bile düşünmüştüm.
Ama gel gör ki sevineceğim yerde içimde bir sıkıntı oluştu kpss'yle ilgili. Okuldan 4-5 gibi çıkacağım, haftasonları da benim olursa halledebilir miyim bilmiyorum.
O yüzden şu an çalışmalarımı hızlandırdım. Tarihi eylülün ortasına kadar bitirmek istiyorum. Bir yandan da coğrafyaya başladım.
Çok desteğe ve duaya ihtiyacım var anlayacağın tatlım.
bitirme projende kendisinden memnun kaldıysan yüksek lisansta daha da iyi olur canım, benim şahsi fikrim bu
çünkü benim bitirme tezi danışmanım da çok anlayışlıylıydı ve çok yardımcı oluyordu bana. zaten kendisinden alacaktım tezimi ama malesef başka bir okula gitti ben yl'ye başladığım yıl, olmadı yani
dualarım çalışan emek veren herkesle beraber senle de canım, sıkma canını halledeceksin emin ol
ben hala matematikle cebelleşmekteyim
kümeler, mod-işlem, perm-kom-olasılık kaldı. eylülün ilk günlerinde onlar da biter inş
hepinize iyi çalışmalar kızlar