2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

şifa hastanesinin oralarda:) dershaneye gidecek misin,

heee merkezdesin anladım. gitmeyi düşünüyorum ihtiyac önümüzdeki ay ücretsiz alt yapı kursu vericek ona katılıp öyle karar vericem ama memurlarda ve şikayet varda memnun değiller hocalar iyi değilmiş. bende karacana falan gitmem gerek yok zaten dandikler. alırım uzaktan eğitim ondan iyi...
 
kızlar bende katılıyorum aranıza bende antropoloji 3. sınıfım 2015 mezunu olcağım için bende 2014de gircem umarım 85 üstü alırız
 
Ben de şuan son sınıf olduğumdan dolayı dersane düşünmüyorum. Evde hazırlanıcam, yayınlar hakkında bilgisi olanlar varsa hangi yayınlardan hazırlanmamı tavsiye ederler?

Bir de kitap bakıyorum mesela netten, kpss a grubu diyor, kpss lise-önlisans diyor, bir de kpss kitapları diyor. Ayırt edemiyorum yemin ederim hangisine bakmam gerektiğini.
 
Kızlaarr, yüksek lisansa kabul edildim çok şükür. İngilizce sınavından da geçmişimm.
Hatta inşallah bir hocamla projede yer alacağım, maaşım da olacak yani. Nasıl mutluyum anlatamamm. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim.
Şimdi çıkmam gerekiyor ama gelince hepinize ayrıntılı cevap vereceğim.
Bu arada gelmişken raporumu da vereyim; osmanlı devletinde kültür ve uygarlık bitti.


bu arada canım dualarım seninle inşallah mülakatın olumlu geçer :)


Kpss de ki Sınıf arkadaşlarım,Günaydın,ben erken kalmıştım ama gelemedim kk ye,dersler nasıl gidiyor neler yapıyonuz,Pamuğum Allah yardımcın olsun

İyi şanslar canım Allah yardımcın olsun
 
Giz'im özletme kendini. Gayet iyi gidiyorsun bence. Hızlı ilerlemek değil, anlamak önemli zaten kuzum Konularını tabloya ekledim :13:

Teşekkür ederim canım. Geleceğim inşallah. Bugün ve dün çalışamadım. Hiç fırsatım olmadı. Yarın inşallah tekrardan düzenli çalışmaya başlayacağım.
 
Busracim gozun aydin cok sevindm darisi kpss ye canim. bolunebilme ve ebob ekok bitti biraz yavas ilerliyorum galiba ama bolca soru cozuyorum tabloya gecersen canimmm:))
 
Büsracim Maşallah canım sana hayırlısi olsun inşallah

Bu arada beni ekle istersen naz61nazire aöf türk dili ve edebiyatı 4.sınıfım bitmedi yani daha

Matematikten sayı kesir ve yaş problemleri bitti şimdi işçi havuz problemlerine geçiyorum. Bitince inşallah bir tane deneme çözücem
 
Son düzenleme:
büşracım hayırlı olsun canım çok sevindim.
dün başladım allahın izniyle türkçeden pazarda matla devam edicem Allahım sonunu hayır etsin
şimdide bi kitap okuyodum onu bitirip çok az çalışabilcem artık

matematiği falan video olarak izleyen arkadaşlara ofisokul.com u tavsiye ederim biçok arkadaşımda ders alcagım hocada önerdi ve kesinlikle ekolhocayı herkez biliyodur onu dinleyin dedi. siteyi bende inceledim baya güzel. konularımı öğrenip bitirdikten sonra daha iyi algılayabilcem inş :)

kitapsec den alıcam byük ihtimal kitaplarımı malesef boluya uğramamış daha bende bekleyemem okadar
ihtiyacın setini alıcam ilk başta ben daha sonra atanan arkadaşlarım önerdi bunuda konuları bitirdikten sonra 2012 KPSS Lise - Ön Lisans Genel Yetenek Genel Kültür Pratik Ders Notları İhtiyaç Yayınları
bu kitabı önerdiler mutlaka al bak diye

herkeze kolay gelsin kızlar ben kitabımı okuyup derse uçar hepinizi öpüorum
 
Son düzenleme:
Lisansı yapabileceğini düşünüyorsan lisanstan girmen daha avantajlı tabi canım ama ben olsam hiç riske atmazdım. Sen de zamanla hakkında hayırlı olan kararı verirsin inşallah.
Hoşgeldin balcelik
Mühendislerin atama puanları malesef hep 90ların üzerinde O yüzden sıkı ve düzenli çalışmamız gerekiyor. Dershane o açıdan faydalı olacaktır. Ben de sırf hayatımı düzene soksun, hırslandırsın diye dershaneye yazıldım. Çözüm akademinin internette olumlu yorumlarını okuduysan hiç düşünmeden yazıl bence canım. Çünkü deneyimli olanların yorumları daha gerçekçi ve yönlendirici oluyor. İnşallah atanabilecek puanlar alırız da özel sektöre muhtaç olmayız.

izmir eyim cnm ben .. yedi iklim diye düşündüm hatta bayada karar kılmıştım ama sonradan ebim in reklamlarını gördüm onuda düşünmeye başladım.. kafam karıştı :)
İnternetteki yorumlar daha doğrucu olur canım, yediiklim yayın olarak güzel diye biliyorum. Gidenlerden de memnunsa güzel bir seçim olur. Asıl iş bizde bitiyor zaten.:18: Dershane alt yapı oluşturacak temelleri biz atacağız inşallah.
kızlar merhaba bende kpssye hazırlanacağım. dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama henüz karar veremedim. belki daha önce konuşulumştur ama önerilerinizi bekliyorum:)bu arada istanbul pendikteyim.
Burada ne desem yalan olur şimdi canım, şu dershane iyi demek biraz riskli olur çünkü şubeden şubeye bile değişiyor dershanelerin kalitesi. Birinde iyi olan hoca diğerinde iyi olamayabiliyor. O yüzden en mantıklısı bulunduğun ilçedeki dershaneleri internetten yorumları okuyarak seçmek. Hangisi hakkında olumlu yorum fazlaysa seçimin o yönde olur canım.
kızlar bende katılıyorum aranıza bende antropoloji 3. sınıfım 2015 mezunu olcağım için bende 2014de gircem umarım 85 üstü alırız
Hoşgeldin canım aramıza Eğer 2014 kpss'den güzel bir puan alırsan son sınıfın çok rahat geçer. Başarılar diliyorum şimdiden
Canım sen sadece genel kültür ve genel yetenekten gireceksen tarih, coğrafya, matematik, vatandaşlık, türkçe, geometri lisans kitaplarına bakacaksın(lisanssan eğer). Önlisans olan kitaplarda zaten belirtiliyor dediğin gibi.
Tavsiye edilen yayınları ilk sayfaya eklemiştim, senin için kopyalayayım buraya. Başarılar dilerim.


Önerilen yayınlar:
-X yayıncılık (ders notları çok güzel, özellikle tarih ve coğrafya)
-İhtiyaç (konu anlatımı güzel, özellikle 24 saatte vatandaşlık kitabı çok öğretici)
-Uzman kariyer (öğreten soru bankaları güzel)
-Yediiklim (soru bankaları çok iyi)
-Data yayınları (soru bankaları çok iyi)
-Örnek Akademi (kısa, öz ve örnekli anlatımı var)
 
merhaba arkadaşlar bende işletme mezunuyum bu sene ilk kez kpss giricem düz memurluk için.daha hiç kitap almadım netten çalışıyorum.yeni kitapların çıkmasını bekliyorum.bugün eşim 2013 ihtiyaç yayınlarının gy-gk yıldız setini almış.geri verebilme imkanımız var,kararsız kaldım konular çok değişirmi geri versemmi yoksa çok bi fark olmazmı kalsamı kitaplar ?
 
büşra hayirli olsun tatlim
Kuzum benim, çok teşekkür ederim.
Busracim gozun aydin cok sevindm darisi kpss ye canim. bolunebilme ve ebob ekok bitti biraz yavas ilerliyorum galiba ama bolca soru cozuyorum tabloya gecersen canimmm:))
Tatlım çok sağooll Konuların tabloya eklendi, ayrıca maşallahın var canım hiç de yavaş değilsin.
Naz'cım çok teşekkür ederim canım İsmin de konuların da tabloya eklendi.
Gayet iyi gidiyorsun tatlım, maşallah sana

Sibelcim çok teşekkür ederim tatlım.
senin de ders çalışmaların hayırlı olsun.:13: Siftahı yaptıysan devamı çorap söküğü gibi gelir inşallah.
Şu an video olarak tarih videoları dinliyorum canım ama matematik için ekol hoca aklımdaydı, ofisokulu da ekledim notlarım arasına.
O kitap çok iç açıcı gözüküyor. Lisans'ı var ise ben de alırım. Gerçi dershane olarak ihtiyaça yazıldım ben, onlar kitapları bir versinler de, vermediklerini alırım.
Tavsiylerin için çok sağol. Sana da iyi çalışmalar kuzum.


Merhaba gencize hoş geldin aramıza.
Eğer verme imkanınız varsa verin derim ben çünkü yeni yayınlar çıkmış. Konularda çok büyük değişiklikler olmasa da konu dağılımları ve soru tipleri değişti. Yeni eklenen bir kaç konu da var. En iyisi yenisini al, için rahat etsin.
 

pamukşekerim beni tabloya şehrimle beraber eklemişsin teşekkür ederim ayrıca senin içinde hayırlı olsun çok sevindimm
 
Pamukşekercim hayırlı olsun yüksek lisansın çok sevindim

matematik konularımın bitmesine az kaldı. bitirdiğim zaman bütün mat konularına ismimi yazdırcam


hepinize kolay gelsin. iyi çalışmalar
 

badecim ben geçenlerde dersahaneleri şöyle bir dolaşayım dedm. fiyatlarına ortamına filan bakmak için. penbil 750 diyor ama karşılaması filan çok kötüydü. sekreterle görüştük zaten sanki arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi davrandı. genel olarak dershanenini aslında bilgisayar üzerine olduğunu anlattı durdu. deneyim 800 dedi ilgisi filan çok daha iyiydi. birkaç yayın birden kullanıyorlarmış denemelerde o hoşuma gitti. karacanı da hiç beğenmedim aslında kadın anlatmaya erindi resmen şartları filan ora da 700. ihtiyaça gittim bir de ders saatlerinin toplamı deneme sayısı filan diğerlerinden bayağı fazla. ben orayı çok beğendim ama 1200 dedi fiyatı. bir de dediğin gibi nette olumsuz birkaç yorum okuyunca kafam karıştı aslında.
 
büşracım hayırlı olsun, listeye beni de ekler misin? ben dershaneye gitmeden asla çalışamam 2012 de denenedim olmadı iki gin sonra bırakıyorum. o yüzden bu sene bir dershaneye gitmem şart. çalışmaya henüz başlamadım:)
 
Cevabınız için teşekkür ederimm. Bende elimdeki kaynaklardan çalışmaya başlayayım, gerekli kitapları edineceğim yakın zamanda.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Bölümüm uluslarararası ticaret, şehir Burdur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…