- Konu Sahibi PammukSeker
Bende haIrlanmaya başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
120.................Soru sayısını söyleyebilirmisiniz
Tarıhı biliyırmusumuz
Sonunda İstanbul'dan birini buldum.Pamuğum bende İstanbul anadolu yakasındayım
Kızlar şöyle eğitimler var dikkatimi çekti bir de siz inceleyin
[video=youtube;abjFearfgKs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=abjFearfgKs[/video]
Not: Eğitim firmasıyla alakam yok reklam yapmıyorum
Ekledim canımbeni de ekleyin kii:)
Hoşgeldin ahsencim. Ekledim tablomuza. Ne güzel hem lisans hem önlisanstan girebilme şansının olması. Hangisinin ataması daha fazla ve atama puanı daha düşükse ona yönlen derim canım. Umarım hakkında hayırlısı olur.kızlar benide ekleyin adım ahsen bursa işletme :) ama önlisans bilg.prog.danda girebilirim hala düşünme aşamasındayım
teşekkür ederim zaker, hoşgeldin aramıza. Ben de kimya müh.den bu yıl mezun oldum. Biz de de atama puanları 90larda malesef. En son 85le kapamış bu son atamada. İşimiz zor, o yüzden sıkı çalışmalıyız. Sen başladın mı çalışmalara?Konun hayırlı olsun
Sonunda İstanbul'dan birini buldum.
Kuzum paylaşımların çok faydalı oluyor bizim için. Çook teşekkür ederiiz.
Ekledim canım
Hoşgeldin ahsencim. Ekledim tablomuza. Ne güzel hem lisans hem önlisanstan girebilme şansının olması. Hangisinin ataması daha fazla ve atama puanı daha düşükse ona yönlen derim canım. Umarım hakkında hayırlısı olur.
teşekkür ederim zaker, hoşgeldin aramıza. Ben de kimya müh.den bu yıl mezun oldum. Biz de de atama puanları 90larda malesef. En son 85le kapamış bu son atamada. İşimiz zor, o yüzden sıkı çalışmalıyız. Sen başladın mı çalışmalara?
Canlarım sabah 9da yüksek lisans mülakatım var. Dualarınızı esirgemeyin. Öpüyorum hepinizi
pamukşeker inş. güzel geçer canımCanlarım sabah 9da yüksek lisans mülakatım var. Dualarınızı esirgemeyin. Öpüyorum hepinizi
Kızlar,
Eğitimdeyiz.com ve ihtiyaç akademi uzaktaneğitim.gen.tr ücretsiz canlı derslere katılma şansı veriyor isteyen bir baksın....
Pamuğum bende İstanbul anadolu yakasındayım
Kızlar şöyle eğitimler var dikkatimi çekti bir de siz inceleyin
[video=youtube;abjFearfgKs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=abjFearfgKs[/video]
Not: Eğitim firmasıyla alakam yok reklam yapmıyorum
Canlarım sabah 9da yüksek lisans mülakatım var. Dualarınızı esirgemeyin. Öpüyorum hepinizi
Matematiğe başlamaktan korkma canım, matematik çok unutulacak bir ders değil çünkü. Konu çalıştıktan sonra bol soru çözmeyi gerektiren bir ders. Ama tarih coğrafya gibi unutulacak bir ders değil, mantığını kavradıktan sonra tabi.
Tanıtım dersleri diyor, sanırım hepsini anlatmayacaklar. Kaydımı yaptırdım sayende. Sağol canım.
Amin tatlım, doğru insanla karşılaştım ama doğru zamana henüz ulaşamadık. İnşallah kpss'yi atlatırsam o da olacak hayırlısıyla. Uğra buraya arada canım. Allah zihin açıklığı versin.
Hoşgeldin ay_cicek, ben de baya bir süre kurs araştırdığımdan yardımcı olabileceğimi düşünüyorum, hangi şehirdesin canım?