2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ahh canım denizli'de olmayı çok isterdim. Beraberce çalışırdık ne güzel.:KK31: Aklımdasın, kocişin gelince peşini bırakmam ders çalışmadan.:KK9:


Tablomuza ekliyorum canım.:13:



Kuzum bölümünü söyler misin ekleyeyim.:KK16:



Yok tatlım görmedin sanırım, Bade de var önlisans. Buraya henüz yazmayan da var, perim35 var mesela aklıma gelen. Yalnız değilsin, yalnız bırakmayız zaten.:KK61:


Hemen oluşturuyorum tablomuzu canlarım.:KK16:
Bu arada ben de Büşra. Kimya mühendisliği mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum. Kpss yoldaşlarıma başarılar diliyorum.:KK52:

pesimi birakma, göster bana günümü büşra :KK4: :KK9: daha çalışma masam bile yok, annemlerde fazladan, katlanan masa varmis onu getirtecegim babama ama uygun bi zaman yakalayamadim, 3 kat merdiveni o masayla kendim cikamam çünkü :KK31: o gelinceye kadar mutfak masasinda calisiyorum ama suanda dersin basina oturup saatlerce duramiyorum, safak sıkıştırıyor çünkü :KK52: elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum, vakit geciremiyorum :KK52:

Kocisim geliyor halayi cekeyim ve yazimi sonladirayim :KK64::KK64::KK64: :KK42:
 
Evin tadilatı bitsin başlayacağım diyorum tam bitti derken yeni yeni şeyler çıkıyor ya bozuluyor ya bizimkiler değiştiriyor daha bir planım bile yok benim :KK50:
 
pamukşekerimm bak aklıma ne geldi hani sen tablo yapıyorsun ya bölümleri falan yazdık süperr oldu birde şehirleri eklesek güzel olmazmı aynı şehirde olanların yardımlaşmasını sağlarız böylece :KK3:
 
Canlarım mesajlarınıza cevap veremedim, acil çıkmam gerekiyor. Akşama kadar yokum malesef.:KK50: Bugün de ders çalışma yalan oldu.:KK14:
Akşam yazdıklarınıza döneceğim. Öpüyorum hepiniziii.:KK16:
 
tablo süper olmuş yalnız :KK34: iktisat önde :KK9:
birazda şu havalar serinlese artık süper olucak boğucu havalar bitsin :KK9:
bende atanan arkadaslarımdan yardım alıyorum şimdi. nasıl plan yapıyım nasıl calısıyım hangı kaynaklar vs . ve bana çok yararlı link attılar müsait zamanımda burayada eklerim işine yarayan olur :KK31:

bende daha ön araştırma yapıyorum bugün başlıcaktım bugünde yattı düğüne gidicem akşam zorla :KK53:
yarına inşallah başlarım ufaktan :KK31:
 
tablo süper olmuş yalnız :KK34: iktisat önde :KK9:
birazda şu havalar serinlese artık süper olucak boğucu havalar bitsin :KK9:
bende atanan arkadaslarımdan yardım alıyorum şimdi. nasıl plan yapıyım nasıl calısıyım hangı kaynaklar vs . ve bana çok yararlı link attılar müsait zamanımda burayada eklerim işine yarayan olur :KK31:

bende daha ön araştırma yapıyorum bugün başlıcaktım bugünde yattı düğüne gidicem akşam zorla :KK53:
yarına inşallah başlarım ufaktan :KK31:


canumm bizimlede paylaş linkleri :))) başlarsın yarın inşallah
 
ben hala matematık ve tarıh çalışıyorum. daha bıtırebıldıgım bır kıtap olmadı. duyurulur :KK9::KK9:

matematıkten konu konu tarıhten de sayfa sayfa calışıyorum. tarıhı pek kafam almadıgı ıcın hızlı ılerleyemıyorum.
 
Merhaba kızlar :KK3:

Muhabbetler almış başını gitmiş. Yaz dönemi olduğu için çok sık nete giremiyorum o yüzden çok uzak kalıyorum konudan, kıskandım sizi. :KK19:

Ben korkulu kabusum matematik ve geometriye giriş yaptım dün.

Matematik-Temel Kavramlar
Geometri- Geometri Kavramları

Bunları bitirdim. Bütün günümü aldılar. Daha en baştan çok uğraştırdılar ama anladım sanırım. En azından soruların çoğunu çözebildim. :KK17:
 
merhaba kizlar naptiniz ben yokken bi 10 gundur falan hic acmadim :26: basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi cok zor ve yorucu gunler geciriyorum.calismaya baslamam eylulun ortasini kesin bulacak.size imreniyorum valla.
bu arada bizim bi tanidigin gelini son 3 ay calismis.dersaneye gitmis hizlandirmaya.ve evdede full calismis 92 kusur almis.masallah dedim darisi bize..sende alirsin yeterki duzenli calis aklini baska seyle oyalama.biri bana 92 alacagimi soylese asla inanmazdim imkansiz gibi geliyordu bana 90 lar dedi.insallah yaa.
 
Kuzular, aklıma bir şey geldi. Hepimizi isimleri ve branşlarıyla birlikte ilk sayfaya ekleyeyim diyorum. Hem sayfaya girenler için branş'daşlarını görmek daha faydalı olur. Hem de birbirimizi daha iyi tanımış oluruz. :KK19:
Eklememi isteyen varsa branşını söylesin tatlışlar.:KK16:

İsmim mine canım bölüm Kamu Yönetimi :) benide eklersen sevinirim :KK16:

lisans canım. pegem net te canım.

Canım geldi kitaplarım cok saolasın sen söylemesen haberim olmazdı :KK16:
 
evet canım aynen öyle. lisans biraz daha zor. ben geçen sene ihtiyaçın lisans düzeyinde denemesini almıstım önlisansla alakası yoktu soruların. zora alışman daha iyi olur senin git tabi ama sadece lisans kaynağını kullanmamanı öneririm mutlaka önlisans test/ deneme çözersin. lisansın önlisansa göre matematiği kolay diğerleri zor. geçen sene önlisans matematik çok zordu.
ben yine bilgisayardan girmeni tavsiye ederim. lisanstan 81 alman için 90 küsür net yapman lazım. önlisansta 74-75 nete 86 küsür aldılar. sen hesap et artık. 3001 84 85 le gidebiliyor ama karar senin sonuçta işletmenin de açıktan alımları fazla. bi git sonra kararını verirsin zaten. yanlış yönlendirme olmasın ölç tart biç. bende çok düşündüm hangisinden girsem diye...

Bade canım bende kıtap alırken 2013 lisans kitaplarını almıştım, onlisansla konular aynı diye. 4 tane soru bankası, 2 tanesini bitirdim. O zaman bundan sonra alacağım kitapları onlisans alırım.
 
Merhaba canlarım:KK16:
Dün yarınki ingilizce sınavıma çalışabilmek için bizim buradaki kütüphaneye gittim ve henüz yazın ortasında olmamıza rağmen kütüphane full kpss çalışanlarıyla doluydu. Onları görünce baya hırslandım. Şu sınavı bir atlatabilseydim:18:
Ama karar verdim, kütüphanede çalışacağım artık. Çalışanları görünce daha bir hevesleniyorum.:KK61:
Sizin de yakınlarınızda kütüphane varsa orada çalışmanızı öneririm. Dersten alıkoyacak hiç bir nedeniniz olmaz böylelikle. :)

Benımde evde ılgım çok dagılıyor, aslında haftada 2 gün kütüphaneye gitsem süper olur ama yaşadığım ilçede yeniyim kütüphane var mı bilmiyorum, en kısa zamanda araştıracağım.
 
Kızlar bayramda aılem yanımdaydıi sonrasında da görümcem geldi 1 haftalığına ziyarete. ders çalışmak şurda dursun bilg. başına bile oturamadım :KK43:

Yarında ablamın ay sonundaki düğünü için memelekete gidiyorum, eşimde 1 hafta sonra yıllık izin alıp gelecek, 20 günlük izin yapacak. Bu süre içinde alanya'da otel ayarladık tatıle de gideceğiz. İnşallah aranıza 1 ay sonra bomba gibi döneceğim :KK52: Döner dönmez de dershane işini ayarlayacağız.
 
Evin tadilatı bitsin başlayacağım diyorum tam bitti derken yeni yeni şeyler çıkıyor ya bozuluyor ya bizimkiler değiştiriyor daha bir planım bile yok benim :KK50:

Canım benim bölüm gıda teknolojisi eklersin.

Ben türkçe dilbilgisi hariç
Matematik son 4 konu hariç
Coğrafya hepsini 2'şer soru bankası bitirdim.

Ama bunları ve eksik konularımı dershaneyle birlikte tekrar bitireceğim. Bence tablo böyle olmasın da yeni yayınlar çıktığında alacağımız ortak kitapları belirleyelim ve ona göre tablo yapıp dolduralım. Kitabı bitirdikçe ekleyelim. Mesela şöyle ;

PEGEM YEDİİKLİMYARGIDATA
SÖZCÜKTE ANLAM
 
Merhaba arkadaşlar,

Bende bu yıl mezun olup KPSS ye gireceğim. Aslında A dan da girebilirim lakin şuanlık kendimde o potansiyeli göremiyorum. Benim bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. Benim geçmiş yıllardan kalan KPSS Lise-Önlisans çalışma setim var. Lisans için alacağım kitaplarla arasında fark var mı, varsa ne kadar? Yani bu kitaplardan da yararlanabilir miyim? Çok cahilce bir soru oldu sanırım:KK53:
 
Günaydın Çalışkan başarılı ve renkli kızlar,gününü tatlı ve neşeli geçmesini diliyorum:KK52:
 
günaydınlar dün pek çalışamadım ne yazık ki gün içinde sadece130 türkçe sorusu çözebildim
buakşam kısmetse kaldığım yerden devam edicem
 
merhabaaa:) ben de aranıza yeni katıldım çalışma ekonomisi mezunuyum ve 2014 kpss'i beni bekler 2 aylık evliyim ama evliliğide derside birlikte yürütebilirim inşallah :) kendimi güzel gazladım sanırım bunu da başaracağım :) hep birlikte tabiki kızlar şansımız bol olsun ..
 
X