- 4 Temmuz 2013
- 329
- 57
- Konu Sahibi PammukSeker
Günaydın Çalışkan ve başarılı kızlar,çalışmaya devam,benide yaz,izmirde iktisad mezunuyum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzular, aklıma bir şey geldi. Hepimizi isimleri ve branşlarıyla birlikte ilk sayfaya ekleyeyim diyorum. Hem sayfaya girenler için branş'daşlarını görmek daha faydalı olur. Hem de birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
Eklememi isteyen varsa branşını söylesin tatlışlar.
hangi yayınlar ve 2014 mü..lisans mi önlisans mı :)) ve de içeriği nasıllarr
Kuzular, aklıma bir şey geldi. Hepimizi isimleri ve branşlarıyla birlikte ilk sayfaya ekleyeyim diyorum. Hem sayfaya girenler için branş'daşlarını görmek daha faydalı olur. Hem de birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
Eklememi isteyen varsa branşını söylesin tatlışlar.
günaydın çalışkan kızlarrr
2014 kpss önlisans kitapları çıkmış ilgilnenenlere duyurulur ihtiyaç ve yargı yayınlarının ayrıca data yayınlarınında var o daha önce çıkmıştı ben ondan çalışıyorum
öncekiler hep lisans amaa :26:
ben önlisans bilgisayar programcılığı
sibel bolu
üzel olmuş ama bu fikir ama önlisanstan birileri gelsin yalnız kalmıyımm :18::18:
gerçektenmii yaa ne zaman çıkmışşşş
bugün gördüm canım kitapseçte hem fyatlarda 41 tl
ahh canım denizli'de olmayı çok isterdim. Beraberce çalışırdık ne güzel. Aklımdasın, kocişin gelince peşini bırakmam ders çalışmadan.beni ekle tatlim ders calismadigim icin buralara gelemiyorum ama eylulde bomba gibi burdayim ama, esim bi gelsin
Ben ilkay, bransim psikoloji denizlideyim, beraber etut günleri yapalim diyen olursa seve seve gelirim
benim adım da gül
maden mühendisliği mezunuyum
Ben isletme lisans mezunuyum ismim gamze batman dayim herkese kolay gelsin
ismim sevgi, dış ticaret önlisans....
Tablomuza ekliyorum canım.:13:GİZEM BEN SELÇUK ÜNİ İKTİSAT MEZUNUYUM BEN TATLIM
BU FİKİRİDE TUTTUM YANİ:))))
AYRICA COĞ. DA İLK KONU BİTTİ MAT. VE ÖZEL KONUM:d
Günaydın Çalışkan ve başarılı kızlar,çalışmaya devam,benide yaz,izmirde iktisad mezunuyum,
Kuzum bölümünü söyler misin ekleyeyim.çok iyi fikir canım süperr olur
pamuk şeker canım beni de yaz iktisat mezunuyum
bu arada günaydınlar
Yok tatlım görmedin sanırım, Bade de var önlisans. Buraya henüz yazmayan da var, perim35 var mesela aklıma gelen. Yalnız değilsin, yalnız bırakmayız zaten.öncekiler hep lisans amaa :26:
ben önlisans bilgisayar programcılığı
sibel bolu
üzel olmuş ama bu fikir ama önlisanstan birileri gelsin yalnız kalmıyımm :18::18:
[/B]
Benim de daha kitapları vermediler canım, dershane başlayınca vereceklerini söylediler. Zaten ben kayıt olurken 2014 yayınları çıkmamıştı daha. Ekim çok da geç bir tarih değil bence tatlım, aralıkta başlayanlar bile var. Ama sen kitaplarını dershaneden önce almak istiyorsan dershanenle bir konuş istersen.kitapları verdilermi sana, ben bugün yazıldım hiç kitap vermediler basılıyor diye ekimde başlıcakmış, zaten geç gibi kitaplar normalde verilmiyormu acaba;? zaman kaybetmeyim diyordum
günaydın çalışkan kızlarrr
2014 kpss önlisans kitapları çıkmış ilgilnenenlere duyurulur ihtiyaç ve yargı yayınlarının ayrıca data yayınlarınında var o daha önce çıkmıştı ben ondan çalışıyorum
Benim de daha kitapları vermediler canım, dershane başlayınca vereceklerini söylediler. Zaten ben kayıt olurken 2014 yayınları çıkmamıştı daha. Ekim çok da geç bir tarih değil bence tatlım, aralıkta başlayanlar bile var. Ama sen kitaplarını dershaneden önce almak istiyorsan dershanenle bir konuş istersen.
Aa ne ara çıkmış hemen bakıyorum canım. Çok sağol haber verdiğin için.
internettemi yani canım link varsa atarmısın ? :26::26:
iyi bari yalnız değilimmm herşey güzel olur inşallah ya güzel paylaşımlar yaparız burda hep beraber
baya kişiye sordum çoğunluk antremanlarla matematik al dedi ders vericek hocada onu al dedi zaten alıp başlıcam inaşşalh bende ya akşamları dışarı çıktığımda arkadaşlarımaa son son oturmalarımız diyorum beni aramayın eve kapancam diyorum Allahımm koca yıl nasıl geçiçek bilmiyorum allahım sabır kolaylık versin hepimize
ahh canım denizli'de olmayı çok isterdim. Beraberce çalışırdık ne güzel. Aklımdasın, kocişin gelince peşini bırakmam ders çalışmadan.
Tablomuza ekliyorum canım.:13:
Kuzum bölümünü söyler misin ekleyeyim.
Yok tatlım görmedin sanırım, Bade de var önlisans. Buraya henüz yazmayan da var, perim35 var mesela aklıma gelen. Yalnız değilsin, yalnız bırakmayız zaten.
Hemen oluşturuyorum tablomuzu canlarım.
Bu arada ben de Büşra. Kimya mühendisliği mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum. Kpss yoldaşlarıma başarılar diliyorum.
KUZULAR | BRANŞLARIMIZ |
PammukSeker (Büşra) | Kimya Mühendisliği |
ilkay10 (İlkay) | Psikoloji |
nathaliee (Gül) | Maden Mühendisliği |
dumannnn (Gamze) | İşletme |
__BADE__ (Sevgi) | Dış Ticaret |
kayacans (Gizem) | İktisat |
muhemir | İktisat |
_zeytin_ | İktisat |
pantera14 (Sibel) | Bilgisayar Programcılığı |
pamukşekerim benide eklermisin büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum yani Kpss önlisansa hazırlanıyorum
şimdi gördüm kuzum, hemen ekliyorumm.
Benim de daha kitapları vermediler canım, dershane başlayınca vereceklerini söylediler. Zaten ben kayıt olurken 2014 yayınları çıkmamıştı daha. Ekim çok da geç bir tarih değil bence tatlım, aralıkta başlayanlar bile var. Ama sen kitaplarını dershaneden önce almak istiyorsan dershanenle bir konuş istersen.
içime su serptin canim saol, benimde içim içimi yiyordu neden vermediler herkes çalışıyordur şimdi diye, birde girişte sınav yapılcakmış o seviyeye göre sınıflara yerleştirilip bir daha değişmeyecekmiş, her sınavda değişse daha iyi olurdu aslında, şimdi başta düşük alıpta hep aynı kişilerle kalmak istemiyorum, ben öss dershanedeyken her ay sınıfın değişiyordu hem motive açısından iyi oluyordu hırs yapıyordu insan kötü sınıfa düşünce :) birde düşük sınıflarda dersten çok laylaylom oluyor hocalarda çok üstüne düşmüyor diye takmıştım, çoğu şeyi unutmuşumdur bi kere 2010 da girmiştim ondada çalışmamıştım 2005 teki bilgilerimleyim :) bakınca hatırlıyorum gerçi ama olsn , yıllardır çalışanlarla aynı olmaz insan acemi olunca işte böle oluyor , kpss konusunda çok fikrim yok , burası iyi oluyor , çok saol canim tşk ederim.
iyi bari yalnız değilimmm herşey güzel olur inşallah ya güzel paylaşımlar yaparız burda hep beraber
baya kişiye sordum çoğunluk antremanlarla matematik al dedi ders vericek hocada onu al dedi zaten alıp başlıcam inaşşalh bende ya akşamları dışarı çıktığımda arkadaşlarımaa son son oturmalarımız diyorum beni aramayın eve kapancam diyorum Allahımm koca yıl nasıl geçiçek bilmiyorum allahım sabır kolaylık versin hepimize