2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

günaydın kızlar dünden kendime 4 veriom bugün daha 1 lerdeyim
dün baya soru çözdüm 150 yi buldurdum.
tarihten hala yanlışım çıkıo ama sinir oluyorum
yargıdan çözüyorum yanlış soru çok çıkıo.
bugün hakan dede den inkılapları tekrr dinledim ve birazdan soru çözümüne geçicem
akşam da pek çalışamadım bugün telafi edicem
öpüyorum kızlar sizi iyi çalışmalar

Pamuk şekercim tarihten bunlarda bitti son üç konum kaldı

XIX. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Dağılma Dönemi)
XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti ve 1.Dünya Savaşı
Milli Mücadele Hazırlık Dönemi
Milli Mücadele Muharebeler Dönemi

kızlar bugün erkenden başladım çalışmaya tarih bitti sayılır son üç konu kaldı şimdi evi temizleyip namazımı kılıp matematiğe başlıyorum çarpanlara ayırmayı halledicem inşallah en zorlandığım konulardan biri olur kendisi

bu hafta pazar günü dersanede denemem var birazcık hazırlanmak gerek matematik biterse tam anlamıyla türkçeden sorularrrr çözmeyi planlıyorumm

Son düzenleme:
Merhaba güzeller, ben dün için 4 veriyorum kendime. Bugün daha kapak açmadım. Matematiğe yoğunlaşmam lazım artık. vatandaşlık ve coğ. birer kere, tarih iki kere bitti. Matematik geometriye de bakmam lazım. ben de yararlandığım kaynakları yazayım.

Ben konu anlatımı için ihtiyaç'ın setini almıştım, ondan memnunum genel olarak.
Pegem2in soru bankası var 5000 soruluk, o da başarılı.
tarih için Hakan Dede'nin balyoz soru bankasını aldım, çözümlü ve güzel bence.
yediiklimin gygk yaprak test adıyla bence bir soru bankası kalınlığında bir kitabı var, bu aralar favorimdir kendileri:)
Bir de işyerinde çözmesi kolay olur diye yargının ince yaprak test kitabı var, ama ondan pek memnun değilim, sorularının dili falan pek güzel değil maalesef.

İlkay maşallah süpersin :) Hem ev temizle hem ders çalış hem de 6 puanlık çalış.
bu sözlük fikri pek güzelmiş ya. aslında coğrafya ve vatandaşlık için de yapılabilir. Tarihte eserler karışıyor, coğrafyada da madenlerin yerleri, tarım ürünlerinin yerileri falan.

henüz cografya ve vatandasligin ilk konularini calistigim icin onlarda da uygulayabilirmiyim bilemedim tabi aklima gelmedi iyi fikir, bence küçük fikrislerden alip yapilabilir, tarih kadar yer kaplamaz sanirim dimi:44: sence ?

henüz cografya ve vatandasligin ilk konularini calistigim icin onlarda da uygulayabilirmiyim bilemedim tabi aklima gelmedi iyi fikir, bence küçük fikrislerden alip yapilabilir, tarih kadar yer kaplamaz sanirim dimi:44: sence ?

Yok sanmıyorum yahuu Hele coğrafya çok az olur da, vatandaşlık biraz fazla olabilir. Mesela kim nasıl göreve gelir falan bunlar da yazılırsa tutar biraz, ki bunlar da benim aklımda tutamadığım şeyler. Ben bir kırtasiyeye gidip işe başlasam iyi olur :)

hmmm kim nasil göreve baslar gibi seylere daha gelemedim ama sen vatandaslikta da sözlük iyi olacak diyorsan tutmali :128:

Büşracım, Sibelim geçmiş olsun kuzularımm. Dikkat edin kendinize.

İlkaycım fihrist fikri benim de çok hoşuma gitti. En acilinden kendime fihrist alıp çalışmalara başlıyoruumm

geçmiş olsun pamukşekerim dikkat et kendine tam hastalık havası valla bu havalar bide salgın var etrafta babam annem sırayla hasta oldu sıra kardeşimle bana gelmesin die bol bol c vitamini takviyesi yapıyoruz sende öyle yap

Arkadaşlar ben geldim

Geçmişi hızlı hızlı okudum, alıntılayamadım, gün içinde yazacağım.

Hemen bir rapor verip kaçayım dedim, dün kendime 0 verdim. Ama dün akşam benim dershanem vardı ki
Gelince de bi duş alıp yatayım dedim, soğuktan uyuşa uyuşa oturdum, duşa girdiğimde saat gece 12 buçuktu Çok tembelim ben yafuuuu

Neyse akşam telafi etcem kuzular, en az 4 puan sözü veriyorum.

Benim işler yine yoğun, bi resmi daireye gitmem gerekiyor, o yüzden ben kaçar.

Hepinizi koskocaman öpüyorum, iyi çalışmalar.

Kızlarr yazdıklarınızı sürekli okuyorum ancak yazamıyorum. Tezde artık sonları oynuyorum :) son bölümü yazıyorum yarın veya cuma teslim edeceğim inşallah.
Güneşim silkelenmeye hiç ihtiyacın olmaz inşallah ama olur da moralin bozuk olursa çalışma şevkin kaçıp silkelenmeye ihtiyaç duyarsan ben silkelerim arkadaşımmm :))
Büşraaaaa mail için çok çok teşekkür ederim canım. Bu arada mailine mail ile karşılık verdim en acilinden cevap bekliyorum mailime :)

İlkayımm posta kutumu boşalttım kuzum Kusura bakma baya geç oldu ama. Bugün uyudum, yattım kalktım, kpss, okul dersi falan derken anca geçebildim bilgisayar başına

tamamdır tatlım. Ekledim konularını. Maşallah bitiriyorsun tarihi.

Büşracım, Sibelim geçmiş olsun kuzularımm. Dikkat edin kendinize.

İlkaycım fihrist fikri benim de çok hoşuma gitti. En acilinden kendime fihrist alıp çalışmalara başlıyoruumm
Kuzucumm, çok sağol canım. Sen de çok dikkat et kendine.
sağol canımm, valla bu ara herkes hasta. Sen karantina bölgesine geç hemen tatlım. c vitaminine yüklenelim hemen.:13:
Kuzum bu aralar çok ihmal ediyorsun bizi. Özledim valla.

iki gündür yeteri kadar çalışamıyorum kendime puan veremeyeceğim bugün 3 tane mat testi çözdüm toplam 40 soru onun dışında 1 saat tarih çalıştım toplasan 3 saat şimdi Türkçe testi çözmeye gidiyorum uykum gelene kadar iyi geceler iyi çalışmalar kızlar

Kızlar şu tarih sorularıma bakabilir misiniz?

Bu soru bi kez daha çıkmıştı karşıma, sebebiyle birlikte anlatabilir misiniz acaba canlarım?:26:

Bu iki soruda da II. öncülleri anlayamadım. Ben D yapmıştım, cevapları E'ymiş.

merhaba kızlar bende kpss ye gireceğim. henüz bir düzene koyamadım kendimi. plan yapamıyorum. ev hanımıyım. şöyleki: kaygım var bu nedenle kafamı toplayıpta adapte olamıyorum. acaba yarından itibaren çalışmaya başlasam yetiştirir miyim dersleri. çok çok soru bankaları çözecek kadar vaktim kalırmı. konular bitermi? moralsizim. uykum kaçıyo. hep bu düzenli çalışmamaktan oluyor. neyseki sizi buldum. galiba birbirinize puan vererek motive ediyosunuz.

hayır canım gitmene gerek yok ikisinin bir bağlantısı da yok zaten :)

tabiki daha çok zaman var bol bol yetişir kuzum temelinde varsa eğer çok iyi yapabilirsin kaynaklarını al konuları ayır ve çalışmana başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…