• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

teşekkürler fatosksk. galiba biraz gaza ihtiyacım var. yetiştiririm inşallah. bende size rapor vereyim o zaman. kendimi şartlandırmış olurum. ihtiyaç yayınlarını aldım.

teşekkürler fatosksk. galiba biraz gaza ihtiyacım var. yetiştiririm inşallah. bende size rapor vereyim o zaman. kendimi şartlandırmış olurum. ihtiyaç yayınlarını aldım.

pegemin kim korkar caoğrafya dan diye kitabını aldım çok hoş ve 2014 baskısı oldğu için marmarayı bile almış istersen bir bak derim bende yediiklim pegem ve uzman yayınlarından çalışıyorum

Kızlar saat 4 ve ben hala ayaktayım. Yarın tezin makalesini teslim edeceğiz. Tez yetmiyormuş gibi bir de makaleden sorumluyuz. Üstüne üstlük internetim yok! 3 gün önce durup dururken gitti. Müşteri hizmetlerini aradım kibarca konuştum bakın ödevim var zor durumdayım dedim. İlgilencez dediler ilgilenmediler. Ertesi günü yine aradım bu sefer kabaca konuştum. Bir saat sonra eve gelip hallettiler sorunu. Bu akşam tam internetten yine bşy bakacakken tez ile ilgili hop net gitti ve yine aynı sorun. Ttneti aradım açtım ağzımı yumdum gözümü... Şu an telefonumun internetinden yazıyorum. Sabah internet kafeler açılır açılmaz soluğu orada alacağım saat 9da teslim etmem lazım tezi :'( şu anda da internetsiz halledeceğim şeyleri halletmeye çalışıyorum ara verdim birazcık dedim gideyim kızlardan dua isteyeyim. Dua edin de yüksek bir notla geçeyim şu tezi kızlar nolur ya :(

Kızlar şu tarih sorularıma bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 908856
Bu soru bi kez daha çıkmıştı karşıma, sebebiyle birlikte anlatabilir misiniz acaba canlarım?:26:

Eki Görüntüle 908857
Eki Görüntüle 908858
Bu iki soruda da II. öncülleri anlayamadım. Ben D yapmıştım, cevapları E'ymiş.:50:

Ben açıklayayım Pamuğum.:6:

Fatih Sultan Mehmet sorusunda Trabzon'u alamazsın.Diğer üç şehirde İkinci Beylikler var ve bunları bünyesine katarak adı üzerinde Türk Siyasal Birliğini sağlıyor. Ama Trabzon'da Trabzon Rum İmparatorluğu var.:40: O bir Türk beyliği olmadığı için Türk Siyasi Birliğine dahil edemezsin.:20::1:

Birinci Murat sorusunda ikinci öncülü almamışsın.:26: Sen sanırım son zamanlar Osmanlı'ya verdikleri zararı düşündüğün için öyle yaptın. Ama yeni kurulan bir devlet var ve bu devletin kendisini savunmaya,korumaya ihtiyacı var değil mi ? :32: Ayrıca yeniçeri askerleri de kayıtsız,şartsız padişaha bağlıdır ve askerlik dışında hiçbir iş yapamazlar.:20:

Tahrir defterlerini almamışsın.Fethedilen ve tımara verilen topraklar bu defterlere kaydedilir nişancı tarafından,yani bugünkü tapu-kadastro gibi düşün.:6: Gözden kaçan,not edilmeyen hiçbir arazi yok,padişah hepsinin kaydını biliyor.:34:

merhabalar arkadaşlar. ben de modüler konu anlatımlı set almak istiyorum. ihtiyaç ya da yargı yayınlarından birini almayı düşünüyorum. bu setlerden birini kullanan var mı? hangisini tavsiye edersiniz?

selam kızlar günaydın
pamukşekerciğim 1. sorunu bende bulamadım diğerlerini de Monaliisa açıklamış zaten
dün bende tembellik yaptım üstelik kuruma müfettiş geldi
iş yerinde de çalışamıcam birkaç gün
dün 50 soru çözdüm ve yattım keyfim yok pek bu aralar
bu arada dün söylemeyi unuttum sözleşmem 3 ay daha uzadı
hay senin sözleşmene diceksiniz diye korkuyorum:))
akşama telafi edicem dünün tembelliğini(hep böyle diyorum kendimi kandırıyorm sanki)
kızlar görüşürüz ben çıkayım nette pek gözükmeyim

merhaba kizlar
Dün icin kendime 3 puan veriyorum.. pek calisasim yoktu hatta genel olarak bisey yapasim yoktu :44:

Kızlar Merhaba; Ben dün için kendime 2 puan veriyorum. Matematik oran-orantı bitti. Bir de onların sorularını çözdüm. akşam çalışamadım, çünkü misafir geldi :( Bugün de işlerim çok yoğun, sanırım işyerinde hiç çalışamayacağım. :( Akşam da düğün için fotoğrafçıyla görüşmeye gideceğim. Bugün de yalan oldu galiba yaaa...

Pamukşeker; Beni listeden çıkarmanı rica ediyorum.

Kurstan kaydımı sildirdim.

Sınava da girmeyeceğim.

Emek harcayan herkese kolaylıklar diliyorum Allah gönlünüze göre veriri inşallah...

kızlar kendime nasıl kızıyorum
şu tarihten hala hata yapıyorum bu kadar kalın kafalı olduğumu bilmiyordum
kaç kere tekrar ettim saçma sapan hatalar

selamlarr ay çok moralim bozuk benimmmm :47:
dün işyerinde istifamı verip ayrıldım öğlen eve geldim gider gitmez çalışırım diyodum 1 saat anca soru çözdüm sonra arayan arayana
madm evdesin ay kahveye gelelim ay çaya gelelimm bugunde öğlen kursa gittim yeni geldim yine gelicek arkadaşlarım şimdi gelme de denmiyo
evdee olunca daha çok çalışırım diyodum amaa hergünüm böyle olmaz inşallahh :47::47::47:

Son düzenleme:
dün işyerinde istifamı verip ayrıldım öğlen eve geldim gider gitmez çalışırım diyodum 1 saat anca soru çözdüm sonra arayan arayana
madm evdesin ay kahveye gelelim ay çaya gelelimm bugunde öğlen kursa gittim yeni geldim yine gelicek arkadaşlarım şimdi gelme de denmiyo
evdee olunca daha çok çalışırım diyodum amaa hergünüm böyle olmaz inşallahh :47::47::47:

pantera kendi isteğinle mi ayrıldın cnm
hayırlısı olsun daha çok asılırsın şimdi evde yokum dershanem var de
araa pembe yalanlar sölemek lazım ben öle yapıyorum eşimin iş yerinden arkadaşları ev oturmasına gelcez gece deyip duruyorlardı bende netten uzak eğitim dershanesine yazıldım geceleri canlı derslere katılıyorum o yüzden görüşemeyebiliriz kusura bakmayın dedim
karşı komşum çat kapıdır sağolsun hiç rahatvermez
1 aydır kadının yüünü görmüyorum ne zaman gel dese ya da gelcem dese ay dersim başlıcak diyorum
ne yapim oturup misafir ağırlıcak zamanda değiliz neyazık ki Allah affetsin:D

kızlar bugün 100 soru çözdüm iş yerinde mola verdim nette takıldım biraz ama kafam şişti yeminle
durum nasıl diye sorarsanızpek parlak değil ama durmak yok çalışacağız yılmadan

Selamlarr :3:

Sabahtan beri bir türlü gelip yazamadım. Kendime dün için 4 puan veriyorum. 19:30 da evde oldum. Yatana kadar 4 saat çalışabildim :31:

hayırdır canım ne oldu ki böyle bir karar aldın

Canım benim için aslında bu sürece dahil olmak çok da doğru bir karar değildi. Diğer forumda bir açıklama yapmıştım kopyalayayım buraya...

Ben sadece kurstan değil sınava girmekten de vazgeçtim. Şöyle ki;

Bana aslında yıllardır memurluk hep uzak gelmiştir, bu yaz 2. çocuğu düşünmeye başladığımda aslında odaklandım KPSS konusuna hani birazda garanti iş olması cazip geldi herhalde ama buna karşın göz ardı ettiğim dezavantajları olacaktı benim için. Örneğin;

Daha az kazançla çalışmak zor gelecek,
Şuan kendim yönetici iken olurda atanırsam başka bölüm/birim yöneticilerine bağlı çalışmak zor gelecek,
Şuan istediğim zaman çok rahat izin kullanabiliyorken o zaman bu imkan olmayacak yada çok zor olacak,
Özel sektörde çok da büyük olmayan bir işletmede çalışıyorum dorudan sermaye sahibine bağlı çalışanım ve kazandığın her başarı görülüyor çünkü bağlı olduğun kişilere kazanç/başarı sağlıyorsun devlette bu olmayacak.

Bunun gibi nedenlerle aslında eski planlarıma dönüş yaptım. Ama önce derslere asılıp 4. sınıfı bitirmem lazım bu yıl. İnşallah...

Diyeceksin Sibelim,hayır diyeceksin.:30::31: Kimse senden ve geleceğinden değerli değil.:34:

15 günde bir kabul günü gibi bir şey yap,hatta ayda 1...:ssz:

Aran çok kişiyle bozulucak belki ama sınavdan sonra sevinsen de üzülsen de yalnız olacaksın unutma.:13:

pantera kendi isteğinle mi ayrıldın cnm
hayırlısı olsun daha çok asılırsın şimdi evde yokum dershanem var de
araa pembe yalanlar sölemek lazım ben öle yapıyorum eşimin iş yerinden arkadaşları ev oturmasına gelcez gece deyip duruyorlardı bende netten uzak eğitim dershanesine yazıldım geceleri canlı derslere katılıyorum o yüzden görüşemeyebiliriz kusura bakmayın dedim
karşı komşum çat kapıdır sağolsun hiç rahatvermez
1 aydır kadının yüünü görmüyorum ne zaman gel dese ya da gelcem dese ay dersim başlıcak diyorum
ne yapim oturup misafir ağırlıcak zamanda değiliz neyazık ki Allah affetsin:D

kızlar bugün 100 soru çözdüm iş yerinde mola verdim nette takıldım biraz ama kafam şişti yeminle
durum nasıl diye sorarsanızpek parlak değil ama durmak yok çalışacağız yılmadan

evet cANIM kendi isteğimle ayrıldım 3 yılı geçkin bir zamandır aynı yerdeydim sağlık olsun.kpss büyük etken aradaydım hep bırakıp bırakmamada. hayırlısı olur inş.
dershaneye gitmediğimi biliyolar ama kpss hazırlandıgımıda biliyolar
laf arasında çaktırdım bugun ee evdesın artık napcaksın dıyolar valla sabah erkenden kalkıp dders çalışcam paso falan dedim :9:
yarında son kez zaman geçiricez (biri farklı şehire gidicek ) sonra inşallah düzene sokucam
plan yapıp devam edicem
yeni gittiler işte şimdi soru çözücem :31:

Diyeceksin Sibelim,hayır diyeceksin.:30::31: Kimse senden ve geleceğinden değerli değil.:34:

15 günde bir kabul günü gibi bir şey yap,hatta ayda 1...:ssz:

Aran çok kişiyle bozulucak belki ama sınavdan sonra sevinsen de üzülsen de yalnız olacaksın unutma.:13:

pat diye diyemedimde mervemm işte ders çalışıcam artık diye laf arasında geçiştirdim.
yarın sonkez zaman ayırıcam onlara isterlerse küssünler darılsınlar umrumda değil.
bi yola baş koydum sonunu bi şekilde getiricem Allahın izniyle :34:
Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum:16:

evet cANIM kendi isteğimle ayrıldım 3 yılı geçkin bir zamandır aynı yerdeydim sağlık olsun.kpss büyük etken aradaydım hep bırakıp bırakmamada. hayırlısı olur inş.
dershaneye gitmediğimi biliyolar ama kpss hazırlandıgımıda biliyolar
laf arasında çaktırdım bugun ee evdesın artık napcaksın dıyolar valla sabah erkenden kalkıp dders çalışcam paso falan dedim :9:
yarında son kez zaman geçiricez (biri farklı şehire gidicek ) sonra inşallah düzene sokucam
plan yapıp devam edicem
yeni gittiler işte şimdi soru çözücem :31:

pat diye diyemedimde mervemm işte ders çalışıcam artık diye laf arasında geçiştirdim.
yarın sonkez zaman ayırıcam onlara isterlerse küssünler darılsınlar umrumda değil.
bi yola baş koydum sonunu bi şekilde getiricem Allahın izniyle :34:
Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum:16:

Gülerken herkes yanında ama insan yalnız ağlıyor Sibelim.:5::14: O yüzden dilerim Rabbim yüzünü güldürür.:16:

Back