- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.581
Gülerken herkes yanında ama insan yalnız ağlıyor Sibelim. O yüzden dilerim Rabbim yüzünü güldürür.
bu söze katılıyorum........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülerken herkes yanında ama insan yalnız ağlıyor Sibelim. O yüzden dilerim Rabbim yüzünü güldürür.
Canım benim için aslında bu sürece dahil olmak çok da doğru bir karar değildi. Diğer forumda bir açıklama yapmıştım kopyalayayım buraya...
Ben sadece kurstan değil sınava girmekten de vazgeçtim. Şöyle ki;
Bunun gibi nedenlerle aslında eski planlarıma dönüş yaptım. Ama önce derslere asılıp 4. sınıfı bitirmem lazım bu yıl. İnşallah...
kayda değer çalışamıyorum bende, o nedenle kendime bu hafta KOCAMANNNN SIFIRRRR veriyorum. 00000000000000000
aman o meşhur salmalara ara vermelere girmeyelim
silkelenmemiz lazım
arakadaşlar mrb.. ben yeni katılıyorum aranıza :) nasıl çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz bu puanları kendinize nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ama zaman buldukça okuyup öğrencem herkese bol şans ve başarı diliyorum
canım geçmiş olsun, migrenine rağmen helal, ders çalışmıssınkizlar dün icin kendime 1 puan veriyorum migrenim tuttu bütün gün uzandim dün :26:
Günaydın :) ben de 8 de başladım coğrafya çalışıyorum iklim konusunu bitircem bugün:) zeytin bölümün ne canım