• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Canım benim için aslında bu sürece dahil olmak çok da doğru bir karar değildi. Diğer forumda bir açıklama yapmıştım kopyalayayım buraya...

Ben sadece kurstan değil sınava girmekten de vazgeçtim. Şöyle ki;

Bunun gibi nedenlerle aslında eski planlarıma dönüş yaptım. Ama önce derslere asılıp 4. sınıfı bitirmem lazım bu yıl. İnşallah...

cnm hayırlısı olsun o zaman garanti bir işin varsa düzenini bozmamış olursun

pantera canım şimdi yeni diye gelmek istiyorlardır sonra onlarda anlar sen ders çalışıcam dedikçe birşey demezler

günaydın kızlar o kadar çok yorgunum ki bugün yoğun bir gün geçiricem ders çalışamam
öpüyorum sizleri iyi çalışmalar

Dün için kendime 4 puan veriyorum. Salı ve çarşamba için de 0 veriyorum.
Gündüz dershane, akşam okul, bir de bi proje teslimi bi de haftaya sunumum var. İkisi de kötü olabilecek derslerim.
Yani hocaya bağlı diyeyim.
Hocalar niye böyle ben anlamıyorum. Kendi dersinde, kolay sorarsam veya "normal" sorarsam benim ünüme yakışmaz bu, insafsızım diyor. Yani bunu neden yaparlar hayret ya. Zaten herkes yeterince uğraşıyo, bi de böyle önüne taş koyuyorlar.
Neyse yine de karamsar değilim, derslerden fırsat bulduğum zamanlarda çalışacağım.
Kolay gelsin herkese :)

kayda değer çalışamıyorum bende, o nedenle kendime bu hafta KOCAMANNNN SIFIRRRR veriyorum. 00000000000000000
:47:

arakadaşlar mrb.. ben yeni katılıyorum aranıza :) nasıl çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz bu puanları kendinize nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ama zaman buldukça okuyup öğrencem :34: herkese bol şans ve başarı diliyorum :3:

aman o meşhur salmalara ara vermelere girmeyelim
silkelenmemiz lazım

doğru söylüyorsun canım, BİRİ BİZİ SİRKELESİNNN :47::47:

arakadaşlar mrb.. ben yeni katılıyorum aranıza :) nasıl çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz bu puanları kendinize nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ama zaman buldukça okuyup öğrencem :34: herkese bol şans ve başarı diliyorum :3:

hoşgeldin canım aramıza, günlük çalışma saatine göre puan veriyoruz 5 saati aşarsak yıldızlı pekiyi, hiç çalışamazsak tembel oluyoruz benim gibi :1::1:

kizlar dün icin kendime 1 puan veriyorum :5: migrenim tuttu bütün gün uzandim dün :26:

canım geçmiş olsun, migrenine rağmen helal, ders çalışmıssın :12:

bu arada tupperware kaplar almak istiyorum, sera serisi, antartika serisi ve şeker kaplar dan almak niyetindeyim ama karar veremedim, kullanan varsa önerebilir mi bana...

hoşgeldin canım aramıza, günlük çalışma saatine göre puan veriyoruz 5 saati aşarsak yıldızlı pekiyi, hiç çalışamazsak tembel oluyoruz benim gibi :1::1:

hoşbuldum canım :34:tmm anladım ben de öyle yaparım. benim bi kızım var 1 yaşında, fırsat buldukça çalışıyorum bakalım hepimize kolay gelsin :34::61:

günaydın kızlar
tembel arkadaşınız geldi dün ne yaptım hiç birşey boş boş oturdum ve koca bir sıfırı hakettim
şuanda kitaplarımı önüme aldım onlar bana bakıyor ben onlara
bugün elimdeki kitapları gözden geçirmek istiyorum yaprak testlerim vardı onları çıkartayım neler var neler eksik bir bakayım
öpüyorum kızlar sizleri iyi çalışmalar

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de birazdan ders çalışmaya başlıcam inş.
sabah kalktık evi toparladık taşınıyoruz bi kaç güne:, bi kaç saat çalışıp tekrar evi toparlamaya devam tarihten 2 konu çalışmayı planlıyorum inş.
bu arada bu not sistemi çok iyi olmuş benim dün gece çok fena başım ağrıyodu taşınma olayını stress yaptım topiğe girdim sizi gördüm başımın ağrısı geçti:) yaklaşık bi 45 dk felan çalıştım iyi geldi bana:)
bide arkadaşlar benim elimde yediiklim set var önce konu tüm konuları bitireyim sonra başka kitaplara yöneleyim diyorum.

Kızlar önceki günler için kendime ortalama 4 puan veriyorum, dün 0, bugün daha yeni baslayacagım calısmaya.

Güncelleri yazayım, görüsürüz..

Kuzularıııııım, kaçak topiktaşınız geldi :)

Bu hafta bir yoğunluk, bir stres ortadan ikiye ayrılacaktım neredeyse.
2 gün önce de bölge müdürüm demesin mi Güneş Hanım, yarın genel müdürlükten kategori müdürleri geliyor.
Kiii benim bağlı olduğum müdür en son 2 sene önce gelmişti beni denetlemeye. Aman Allahım günlerdir yemek yemek için bile vakit ayırmadan bana bağlı olan tüm merkezleri tek tek gezdim, her köşeyi gözümle gördüm, tüm kampanya çalışmalarını gözden geçirdim, herkese eksiklerini tamamlattım. Hatta her hafta Cumartesi asılan bilboardları bile Cuma akşamdan astırdım, herkesi ayağa kaldırdım :52:

Herşey hazır, sabah kahvaltıya gelecekler diye ofise geldik. Başladık beklemeye, bi de ne olsa iyi. Benim müdür hasta olmuş, gelmekten vazgeçmiş :53: O kadar da hazırlık yapmıştım. Diğer müdürleri de kim takar :33: Hoşgeldiniz dedim, nezaketen odama geçtim, gitsinler diye bekliyorum.

Neyse ben yine de rahat bir oh dedim, en az 2 ay daha rahatım.

Tabi ben bu hafta hiç ders çalışamadım, sizleri de çok ihmal ettim :31::14:

Nesye artık burdayım inşallah, ben şimdi hızlıca bi geçmişe gidiyim. :10:

Hadi kolay gelsin kuzularım, hepinize başarılaaaaar :12:

:17:

Kuzularıııııım, kaçak topiktaşınız geldi :)

Bu hafta bir yoğunluk, bir stres ortadan ikiye ayrılacaktım neredeyse.
2 gün önce de bölge müdürüm demesin mi Güneş Hanım, yarın genel müdürlükten kategori müdürleri geliyor.
Kiii benim bağlı olduğum müdür en son 2 sene önce gelmişti beni denetlemeye. Aman Allahım günlerdir yemek yemek için bile vakit ayırmadan bana bağlı olan tüm merkezleri tek tek gezdim, her köşeyi gözümle gördüm, tüm kampanya çalışmalarını gözden geçirdim, herkese eksiklerini tamamlattım. Hatta her hafta Cumartesi asılan bilboardları bile Cuma akşamdan astırdım, herkesi ayağa kaldırdım :52:

Herşey hazır, sabah kahvaltıya gelecekler diye ofise geldik. Başladık beklemeye, bi de ne olsa iyi. Benim müdür hasta olmuş, gelmekten vazgeçmiş :53: O kadar da hazırlık yapmıştım. Diğer müdürleri de kim takar :33: Hoşgeldiniz dedim, nezaketen odama geçtim, gitsinler diye bekliyorum.

Neyse ben yine de rahat bir oh dedim, en az 2 ay daha rahatım.

Tabi ben bu hafta hiç ders çalışamadım, sizleri de çok ihmal ettim :31::14:

Nesye artık burdayım inşallah, ben şimdi hızlıca bi geçmişe gidiyim. :10:

Hadi kolay gelsin kuzularım, hepinize başarılaaaaar :12:

:17:

Hatunlar güncelleri yazdım.

Sınav basvuru tarihleri acıklanmıs, haber vereyim dedim. ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Dünya üstüme üstüme geliyor sanki kızlar, bir sey de iyi gitse disimi kıracagım.

Size;

[video=youtube;yz8b7GaYcFg]http://www.youtube.com/watch?v=yz8b7GaYcFg[/video]

Calısmaya gidiyorum...

Back