- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.521
Kuzucuklar ben de hemen kısacık bir kaynak analizi yapayım.
Elimdekiler;
İhtiyaç: Hem konu anlatımı hem soru bankası var. Çok memnunum.
Yargı: Yaprak testlerini aldım. Çok kaliteli sorular var, çok memnunum.
Pegem: Genel kültür derslerinin soru bankasını aldım. Tarih çok ayrıntı geldi, kitaplarda olmayan, kpss sistemine uygun olmayan sorular var gibi geldi bana ama yine de farklı soru tarzı açısından denenebilir.
X yayıncılık: Tarihçinin/Vatandaşlıkçının/Coğrafyacının Özel soru defteri var. Çok memnunum. Soru çözerek konuyu öğrenebiliyorsun, çözümlerini çok güzel anlatmışlar çünkü.
Murat: Daha çözmeye başlamadım ama hiç memnun değilim. Anayasa çözmeye kalktım yüzlerce soruyu sıralamışlar, test-test, konu-konu sıralamamışlar yani. O yüzden işlemediğim konuları işlediklerimden ayıramıyorum doğal olarak. İçimden çözmek hiç gelmiyor ama konularımın tamamı bittikten sonra çözeceğim mecbur.![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Almayı düşündüklerim:
Data: bir çok yerde tavsiye edildiğini çok duydum, coğrafyacımız da önerdi. Set halinde almayı düşünüyorum ocaktan sonra
Uzman kariyer: Bunun da kozmik oda kitabını almak istiyorum.
Fem: Çok kaliteli sorularının olduğunu duydum. Hatta çok daha iddialı bir konuşmayla arkadaşım "Fem çözmeden sınava girilmez" dedi.
Bunun da setini almayı düşünüyorum
Beyaz kalem: Bunu da öneren arkadaşlarım var. Elimde bulunsun, elbet çözerim bir gün. (inşallah)![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Kızlar ben bir de Hakan Dede'nin balyoz soru bankası kitabını almak istiyorum. Kpss mantığına çok hakim bir insanın elinden çıkmış bir kitap çünkü. Faydalı olacağını düşünüyorum.![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Benden bu kadar canlarım. Saymadığım bir yayın kalmadı galiba.![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Elimdekiler;
İhtiyaç: Hem konu anlatımı hem soru bankası var. Çok memnunum.
Yargı: Yaprak testlerini aldım. Çok kaliteli sorular var, çok memnunum.
Pegem: Genel kültür derslerinin soru bankasını aldım. Tarih çok ayrıntı geldi, kitaplarda olmayan, kpss sistemine uygun olmayan sorular var gibi geldi bana ama yine de farklı soru tarzı açısından denenebilir.
X yayıncılık: Tarihçinin/Vatandaşlıkçının/Coğrafyacının Özel soru defteri var. Çok memnunum. Soru çözerek konuyu öğrenebiliyorsun, çözümlerini çok güzel anlatmışlar çünkü.
Murat: Daha çözmeye başlamadım ama hiç memnun değilim. Anayasa çözmeye kalktım yüzlerce soruyu sıralamışlar, test-test, konu-konu sıralamamışlar yani. O yüzden işlemediğim konuları işlediklerimden ayıramıyorum doğal olarak. İçimden çözmek hiç gelmiyor ama konularımın tamamı bittikten sonra çözeceğim mecbur.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Almayı düşündüklerim:
Data: bir çok yerde tavsiye edildiğini çok duydum, coğrafyacımız da önerdi. Set halinde almayı düşünüyorum ocaktan sonra
Uzman kariyer: Bunun da kozmik oda kitabını almak istiyorum.
Fem: Çok kaliteli sorularının olduğunu duydum. Hatta çok daha iddialı bir konuşmayla arkadaşım "Fem çözmeden sınava girilmez" dedi.
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Beyaz kalem: Bunu da öneren arkadaşlarım var. Elimde bulunsun, elbet çözerim bir gün. (inşallah)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Kızlar ben bir de Hakan Dede'nin balyoz soru bankası kitabını almak istiyorum. Kpss mantığına çok hakim bir insanın elinden çıkmış bir kitap çünkü. Faydalı olacağını düşünüyorum.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Benden bu kadar canlarım. Saymadığım bir yayın kalmadı galiba.
Son düzenleme: