- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.501
Biraz araştırma yaptım, sizinle de paylaşayım kuzularım,
Yediiklimi çok öneriyorlar, ben de severim kendilerini lakin modüler setinin şöyle bir sıkıntısı varmış, kitabı ikiye bölmüşler. Sorular ön tarafta, cevaplar arka tarafta. Yani aklına bişi takıldı mı hemen bakmak için taaaa arka sayfalardan çözümünü bulman gerekecek ki ben çözümlerden çok şey öğreniyorum.
Yargı'nın Kozmik Oda isimli modüler setini çok öneriyorlar, o da Ösym'nin tüm sınavlarında çıkmış sorulardan (polislik, kpss, ales vs.vs.) toplama bişiymiş. Onu da sınavdan önce çözmek lazım. Ki daha önce Yargı ile ilgili bi fikir paylaşmıştım. 2014 Ales kitabına yeni sınav sistemine göre güncellenmiş vs. vs diye çok janjanlı şeyler yazmışlar. Ama kitapta 2013 ilkbahar ve sonbahar ales soruları bile yok. Hatta bende 2012 ales kitabı vardı, bi baktım şok sadece kapağı değiştirmişler. O yüzden Yargı biraz şöyle dursun
Data'nın soru bankalarını çok öneriyorlar, ben bu yayına çok uzağım ama merak etmiyor değilim. Bu konuda varsa bilen arkadaşlar aydınlatıversin şu garibi
Murat yayınlarını oldum olası beğenmemişimdir, bi de kitap fuarında Pambığımız almıştı. O da aldığına pişman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :26: O yüzden o da gitti.
İhtiyaç'ı çok beğenerek severek çalışıyorum, onun da hem konu anlatımlı seti hem de soru bankası seti var zaten
Pegem de iyi gibi, ama onun da yine konu anlatımlı bi seti var, soru tarzına yabancı değilim.
Benim söyleyeceklerim bunlar hakim bey, daha diycek bişi kalmadı gari
Eee kitapsız mı kalayım hatunlar, hadi aydınlatıverin şu garip arkadaşınızı. Tek sevgiliyle ömür mü geçer
Soru bankası yazacaktım, klavyem sürtmüş zaar
Ben de bu hafta alacağım canım soru bankası. Konular bitmedi ama en azından bitenleri çözerim diyorum malum vakit çok çabuk geçio, sınav yaklaşıo Benim de araştırdığım kadarıyla;
Uzman kariyer öğreten soru bankaları güzelmiş. Matematiği alacağm büyük ihtimal, hemen hemen her soru kalıbını içeren bir kitapmış.
İhtiyaç 6657 soru bankasında daha çok karma sorular varmış tüm konular bittikten sonra tavsiye ediliyor.(Sendeki bu ise bilgi verebilir misin?)
Yargı modüler soru bankası (Kozmik oda değil) yargının soruları zor diyorlar. Zora alışmak için alternatif olabilir. Bunun dışında türkçesi iyiymiş. Kozmik oda serisi ise ösym nin tüm soruları arasında en çok hata yapılan sorulardan derleme bir kitapmış.
Beyazkalem yaprak testleri de tarih için öneriliyor.
İhtiyaç ve pegemin soru tarzına yabancı değilmişsin. Yediiklimin de çözümlerinin arkada olması biraz sıkntı olabilir. Bu yüzden yargı veya uzmanı değerlendirebilirsin. Data hakkında benm de hiçbir fikrim yok. Kitapçı da iyice incelemek lazım.