- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.521
büşra hasta mısın:26: gecmis olsun tatlim ya, bu ara herkes grip:44: evden cikmadigim icin daha bana ulasamadi bu virusler sanırım
ne demek tatlimher yeni kelime ekledigimde en azindan o sayfadaki kelimeleri şöyle bi okuyup tekrar ediyorum elimin altinda olmasi da cabasi tabi.. ilerleyen aylarda test cozerken aaa bu neydi ya dedigimizde sozlugumuze bakariz ben cok unutuyorum hele ki islamiyet öncesindeki kavramlari balbal, kült, yarmak vs..
sağol bitanecim.aman çıkma dışarı canım, virüsler görünce affetmiyor, kardeşim yeni iyileşti, hemen ardından ben oldum, daha doğrusu olma aşamasındayım daha, boğazım acıyor halsizlik falan var, grip yolda. Dikkat et kendine canım.
Ayrıca sözlük fikrini bu haftasonu telefon defteri alabilirsem uygulayacağım hemen.Zaten tarihe çalışıyorum, hem tekrar etmiş olurum en baştan. Şu eserleri falan da yazacağım hemen sözlüğe.
Tekrardan sağol kuzum fikir için
bende de pegemin genel kültürdeki derslerin konu anlatimli kitabi var.. cok ayrintili anlattigini fark ettim:26: bende bu konular niye ilerlemiyor diyorum
ve yine pegemin bütün derslerden ayri ayri soru bankalari var. Hepside cozumlu ve cok sayida test oldugu icin memnunum
birde ihtiyacin soru bankalari var hepsinden.. ama gecen sene onun icinden cozmusum bir kismini.. simdilik ellemedim.. konu tekrarlarina basladigimda cozmedigim konulari çözeceğim..
Birde tarihten yedi iklimin tarih soru yagmuru kitabi var. Ondan da memnunum
Fazla kitabim yok. Konulari bitirdigimde burada sizlerin paylastigi bütün soru bankalarini tek tek alacagim, kocamin kesesine bereket Allah'im
hihii, amin amin
demek ki pegem'in tarzı bu, ayrıntı anlatıp ayrıntı soruyor.İnşallah kpss'de öyle ayrıntı çıkmaz diyelim.
Ay ben yediiklimi unutmuşum. O da aklımdaydı.Memnunsan onu da listeme koydum hemen canım.
aaayy eserleri bende yazayimiyi ki söyledin tatlim hangisi kimin eseri karistiriyorum.. bide hangi destanlar kimdeydi onlarida ekleyeyim..
Cografyaya da bi yol yöntem bulmali:97:
coğrafyada da nihan akar'a güvenmeye başladım canım.Her dinleyen çok memnun. Bir de ovaları dağları falan haritada tek tek yazarak çalışmak çok faydalı oluyormuş.Biz dershanede öyle yapıyoruz, kendim en baştan boş harita çıktısı alıp, dağlar, ovalar,akarsular,platolar için ayrı ayrı oluşturacağım. Görsel hafızası olanlar için bence bu yöntem çok faydalı olabilir.
Selam kızlar kasımda başladım çalışmaya. Öncelikli olarak en ıyı olduğum ve sevdiğim derslerden başlamayı uygun gördüm. Ders ders çalışıyorum. Turkce bıttı tamamen.coğrafyada nufus ve yerleşme konusuna geçtim.konu çalışıyorum ayraclı defter aldım ne kadar ıyı olsamda not alıyorum.sonra konu testlerini cozuyorum. Ertesi gunu hafta sonrası 15sonrası şeklinde deftere aldıgım notları çalışıyorum ve olabildiğince soru cozuyorum.uzman kariyer soru bankası ama 2012yılının, yedi ıklım yaprak testleri,murat yayınlarının yaprak testleri, fem akademi soru bankası, ihtiyaç konu anlatımlı,x yayıncılık konu anlatım defteri sekılnde ılerlıyorum.ama inanın soru yetmiyo. Hangi yayın evini görsem alıyorum artık.
bende bir bakayim nihan hocanin videolarina yarinharitayi bu yaz, kocamin askerden dönüşünü beklerken cikarmistim, plakalarda boyamak icin bi kez de cografya icin cikartmak kismetmis
en azından alışıksın tatlım. Daha iyi aklına kazınır belki eski anılarınla birlikte.
Ne güzel kavuştun eşcağzına.Darısı başımıza inşallah.
maşallah canım.gördüğüm kadarıyla çalışmaların gayet yolunda gidiyor.
İnşallah hep böyle devam edersin canım başarılar dilerim. kolay gelsin.
Kuzum ben zaten karar verdim artık alacağım. Bir kaç tane videosunu buldum netten. Çatlak falan ama çok güzel anlatıyor ya
Diğer kızlar almaktan vazgeçmişler canım. Senin için zaman önemli mi? yani hemen mi almak gerekiyor yoksa 1-2 ay içinde olsa sorun olur mu?
Sen de sağol tatlım. Sen de mi çalışıyordun kuzum? senin iş tempon nasıl? bu arada videolar hakan dede videoları canım. Elimde vardı da onu yolladım kızlara
Ben de sesli çalışmayı deneyeyim canım. Genelde içimden okuyup geçtiğim için aklıma girmiyor sanırım.
Sen matematiği ekol veya şenol hocadan dinlesene tatlım. Diğer dersleri halletmen de iyi olmuş. En azından aklın rahat olur diğerleri konusunda. Matematiği en kısa sürede halledersin inşallah
Canım murat nasıl anlatmış bilmiyorum ama bence bir tane kaynak yeterli. Bende ihtiyaç dışında bir de x yayıncılığın ders notları var. Onlar özet gibi zaten, konu tekrarı yapmak için onlara bakıyorum genelde.
Canım o atanacağın kuruma göre değişir ama şart değil yani. Dil puanı istemeyen bir yer yazarsın sen de. Ama olsa çok daha iyi olur tabi. dil puanı isteyen yerlere de başvurabilirsin.
Rica ederim tatlımDiğer 7sini de yolladım şimdi
aslında dershanede bunu sana açıklayabilirlerdi.
puan türleri var çeşit çeşit.
bu puan türlerinden dil puanı isteyen kadrolar için dil sınavına girmen gerekiyor.
ama ben o kadrolarda çalışmak istemiyorum derseno zaman girmene gerek yok.
yds nin kpss b kpss a ile bir alakası yok
sadece istediğin kadro dil puanı istiyor mu
bunu öğrenmen için de ösym kitapçığını oku
örneğin ben kpss b den gireceğim ve istediğim kadro yds istiyor o yüzden yds sınavına da gireceğim
Günaydın herkese
pamugum mail için çok çok teşekkür ederimm dün işyernde baktım ama evde indiriyim dedim kaldı öyle
bu arada çok çok geçmiş olsun sana canımmm
bende fena grbim dünden beri dün eve gittim yemeği zor yedim başım çatlıyodu ve çok halsizdim az yatıyım kalkarım dedim ama nafile uyandığımda sabah olmuştukendimee kocaaa bir 0 veriyorumm koca gün boşa gitti
bugün bitkisel takviyeler yapıp dinç olucam akşam soru çözücemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?