- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.481
Bebikolarım maillerinizi bir kontrol edin bakayım.
Pamukcum ne maili bu ben kaçırdım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr ben çok mu şanssızım yoksa bana mı öyle geliyor
cumartesi gün vardı diye cuma cumartesi temizlik hazırlık vs yüzünden kitap kapağı açamadım pazar pazartesi telafi edicem die şartlamıştım kendimi bu defada annem grip oldu bütün herşey bana kaldı bunlar yetmezmiş gibi bugün yine misafir geliyor
kendimi çokk kötü hissediyorum resmen vicdan azabından ölüyorum
Merhaba kızlar..Bende kpss ye hazırlananlardanım.
Dershaneye gidiyorum ama bana çok büyük bi artısı olmadı açıkçası.Kendim daha iyi çalışıyorum evde..Bugün oldukça çalıştım bazen umutsuzluk çöküyor yapamam gibi geliyor ama sonra toparlanıp kendime geliyorum..
Hamileyim, bi tanede oğlum var.. o kreşteyken çalışıyorum genel olarak..
Bebegim doğana kadar yani nisan ayına kadar bütün konuları bitirip sonrasında test çözmeye yoğunlaşmak planım..ama bakalım ne kadar ulaşabilirim bu plana bilemiyorum..
Herkese hayırlı çalışmalar..
Ben kendime bu hafta için peşinen 0 vereyim. Çünkü cuma günü okulda sınavım var. Haftasonu için ise 4-5 puan arası bir puan verebilirim. En azından tarihi çıkardığım notlarla birlikte osmanlı kültür medeniyetin sonuna kadar bitirdim. Sorularda hala yanlışlarım çıkıyor o ayrı. Onlarca bilim adamı var, onlarca eser var nasıl ezberlenecek bilemiyorum.
Ayrıcaaa canlarım, meleklerim mail adreslerinizi aldımm. Şimdi videoları atmaya kalktım da ortalama 3 saatte yükleneceğini söylüyor. O yüzden ben en iyisi yarın okuldayken atayım size
Bu arada güneş'imm hala mail adresini beklemekteyim.
Günydınlarr
dün 3 satte 80 soru çözdüm coğrafyadan
tek 1 konu kaldı coğrafyada
bugün işlerim yoğun olmazsa vatandaşlığa çalışıcam bakalım
kendime dün icin 3 puan veriyorum:26: bugün telafi edecegim hatta ediyorum
güneşim özletiyorsun kendini yoğunmuşsun ama Allah kolaylık versin
o arada yine çalışmayı da ihmal etmiyorsun ama brawo sana
Hmmm :26:Canım kendini bunu düşünerek bunaltma, bak ben de aynı psikolojideydim iki gün önce ama öyle bir hırs yaptı ki bana dün gece, kpss hayatımın en verimli gecesi oldu :) Sen atlatırsın tatlım, fırsata çevirirsin ben inanıyorum.
Kuzum ben zaten karar verdim artık alacağım. Bir kaç tane videosunu buldum netten. Çatlak falan ama çok güzel anlatıyor yaçıldır van nazik erçek : volkanit set göl
tuz eber akşehir : göller bölgesindedir. tektonik göllerdir teknonik demek yer kabuğu harektleri vs vs
tortum sera ayy abantt yedi göller : set göller :)
aklımda kalmış bak hala nihan hocayı dinle
madenlerdede öyle kalacak aklında
Sen de sağol tatlım. Sen de mi çalışıyordun kuzum? senin iş tempon nasıl? bu arada videolar hakan dede videoları canım. Elimde vardı da onu yolladım kızlaraMerhaba kpss güzelleri, ben dün için kendime 2 verebiliyorum utanarak.. Bugün de aksi gibi işim var şirkette, inşallah fırsat bulabilirim.
Pumukcum süper gaz verdin, teşekkür ederim. Dün elfmet de güzel şeyler yazmıştı, teşekkür edememiştim. bu arada çok geçmiş olsun canım. Herkes perişan durumda. Dikkatli olun kızlaaar ...
Ben de sesli çalışmayı deneyeyim canım. Genelde içimden okuyup geçtiğim için aklıma girmiyor sanırım.
kuzum evet son konu kaldı onada yarından sonra başlıcam
bugün akşamda soru çözerimm yine bend bi başlayabileydim iyi olcaktı yaaa
aynı şeyi 3-4 kere okuyunca aklımda kalıyo canım bide sesli okuyunca işte daha iyi anlıyorum
bide konuyu bitirdikten sonra anneme yada kardeşime
sorun bi şu ova şu plato nerdeymiş
işte dün mısır -buğday vs nerde nasıl üretiliyomuş diyorum soru cevap yapıncada aklımda kalıyo benim
ama yinede eksikler var tabi herşeyi öğrenemedim malesef
çokda üzerinde durma dediler soru çözerken daha akılda kalıyo konulara çok odanlanma dediler işte öle yapıyorum bende canım
mat özel derse gitmiyorrum artık ara verdim büşracım rasyonel sayıları bitirdik en son ama ben eve gelip soru çözmeye uğraşıyorum çözemiyorum ilk konuları tamamen unuttugumu fark ettim o yüzden şu coğrayayı bitirdikten sonra tekrar baştan başlıcam ya hocayla ya kendim ya netten bi şekilde öğrencem yani kaçarı yok o formülleri falan hiç aklımda tutamadım tutmıyorum yani
Canım murat nasıl anlatmış bilmiyorum ama bence bir tane kaynak yeterli. Bende ihtiyaç dışında bir de x yayıncılığın ders notları var. Onlar özet gibi zaten, konu tekrarı yapmak için onlara bakıyorum genelde.pamuğum bir kaç hafta öncesine kadar çok takıyordum ama artık olumlu dşünüyorum çıkarsam işten daha fazla çalışırım daha iyi hazırlanırım diyorum.amin cnm inş. memurluk kapısı hepimize açılır
güncellerden çalıştığım bir yer yok henüz sadece face de bir grup var oraya katıldm
orda soru soruolar güncel bazılarında fazla takılıyorum
kızlar kitap seç harici bildiğiniz bir site var mı nereden alabilirim data tarih alıcam
birde elimde muratın tarih anlatımı var ekstra konu anlatımlı almalımıyım
Pamukcum ne maili bu ben kaçırdım mı?
Canım o atanacağın kuruma göre değişir ama şart değil yani. Dil puanı istemeyen bir yer yazarsın sen de. Ama olsa çok daha iyi olur tabi. dil puanı isteyen yerlere de başvurabilirsin.Selam kızlar,
Kpss b grubu için yds'ye girmemiz gerekiyor mu?
Ben dershaneye sordum gerek yok dediler
internetten araştırdım lisans mezunlarının girmesi gerekir yazıyor çıldırmak üzereyim net bir cevap bulamıyorum
sizin bir bilginiz var mı ?
Rica ederim tatlım Diğer 7sini de yolladım şimdipamukşekerim ben 7tanesini aldım çok çok teşekkür ederim masaüstüme kaydettim
sağol canım
pamuğum bir kaç hafta öncesine kadar çok takıyordum ama artık olumlu dşünüyorum çıkarsam işten daha fazla çalışırım daha iyi hazırlanırım diyorum.amin cnm inş. memurluk kapısı hepimize açılır
güncellerden çalıştığım bir yer yok henüz sadece face de bir grup var oraya katıldm
orda soru soruolar güncel bazılarında fazla takılıyorum
kızlar kitap seç harici bildiğiniz bir site var mı nereden alabilirim data tarih alıcam
birde elimde muratın tarih anlatımı var ekstra konu anlatımlı almalımıyım
tatlım ben data tarih soru bankası aldım kitap fırsatı die bi site var orda çok uygun oluyor fiyatlar hem kitapseçte olmayan kitapların çoğunu bulma imkanın var
ben şimdilik tek kaynaktan çalışıyorum belki ilerleyen zamanlarda tekrar amaçlı başka kaynak kullanırım çünkü iki kaynak aynı anda kafamı karıştırıyor :44:
pamuğum diğer mailinide aldım cnmKuzum ben zaten karar verdim artık alacağım. Bir kaç tane videosunu buldum netten. Çatlak falan ama çok güzel anlatıyor ya
Diğer kızlar almaktan vazgeçmişler canım. Senin için zaman önemli mi? yani hemen mi almak gerekiyor yoksa 1-2 ay içinde olsa sorun olur mu?
Sen de sağol tatlım. Sen de mi çalışıyordun kuzum? senin iş tempon nasıl? bu arada videolar hakan dede videoları canım. Elimde vardı da onu yolladım kızlara
Ben de sesli çalışmayı deneyeyim canım. Genelde içimden okuyup geçtiğim için aklıma girmiyor sanırım.
Sen matematiği ekol veya şeersin inşallah
Canım murat nasıl anlatmış bilmiyorum ama bence bir tane kaynak yeterli. Bende ihtiyaç dışında bir de x yayıncılığın ders notları var. Onlar özet gibi zaten, konu tekrarı yapmak için onlara bakıyorum genelde.
Rica ederim tatlım Diğer 7sini de yolladım şimdi
güneşciğim bende de durum aynı iş yerine kızınca hırs yapıyorum kendime
ahh ahh ben işin içindeyim birde kimler kimler memur olmuş içim yanıyor içim
şu fırsata dabir göz atayım
yeni kaynak almam lazım karar veremiyorum
Selam kızlar,
Kpss b grubu için yds'ye girmemiz gerekiyor mu?
Ben dershaneye sordum gerek yok dediler
internetten araştırdım lisans mezunlarının girmesi gerekir yazıyor çıldırmak üzereyim net bir cevap bulamıyorum
sizin bir bilginiz var mı ?
Kuzum ben zaten karar verdim artık alacağım. Bir kaç tane videosunu buldum netten. Çatlak falan ama çok güzel anlatıyor ya
Diğer kızlar almaktan vazgeçmişler canım. Senin için zaman önemli mi? yani hemen mi almak gerekiyor yoksa 1-2 ay içinde olsa sorun olur mu?
Sen de sağol tatlım. Sen de mi çalışıyordun kuzum? senin iş tempon nasıl? bu arada videolar hakan dede videoları canım. Elimde vardı da onu yolladım kızlara
Sen matematiği ekol veya şenol hocadan dinlesene tatlım. Diğer dersleri halletmen de iyi olmuş. En azından aklın rahat olur diğerleri konusunda. Matematiği en kısa sürede halledersin inşallah
Canım murat nasıl anlatmış bilmiyorum ama bence bir tane kaynak yeterli. Bende ihtiyaç dışında bir de x yayıncılığın ders notları var. Onlar özet gibi zaten, konu tekrarı yapmak için onlara bakıyorum genelde.
Canım o atanacağın kuruma göre değişir ama şart değil yani. Dil puanı istemeyen bir yer yazarsın sen de. Ama olsa çok daha iyi olur tabi. dil puanı isteyen yerlere de başvurabilirsin.
Rica ederim tatlım Diğer 7sini de yolladım şimdi