2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Ben de bu hafta alacağım canım soru bankası. Konular bitmedi ama en azından bitenleri çözerim diyorum malum vakit çok çabuk geçio, sınav yaklaşıo Benim de araştırdığım kadarıyla;
Uzman kariyer öğreten soru bankaları güzelmiş. Matematiği alacağm büyük ihtimal, hemen hemen her soru kalıbını içeren bir kitapmış.
İhtiyaç 6657 soru bankasında daha çok karma sorular varmış tüm konular bittikten sonra tavsiye ediliyor.(Sendeki bu ise bilgi verebilir misin?)
Yargı modüler soru bankası (Kozmik oda değil) yargının soruları zor diyorlar. Zora alışmak için alternatif olabilir. Bunun dışında türkçesi iyiymiş. Kozmik oda serisi ise ösym nin tüm soruları arasında en çok hata yapılan sorulardan derleme bir kitapmış.
Beyazkalem yaprak testleri de tarih için öneriliyor.

İhtiyaç ve pegemin soru tarzına yabancı değilmişsin. Yediiklimin de çözümlerinin arkada olması biraz sıkntı olabilir. Bu yüzden yargı veya uzmanı değerlendirebilirsin. Data hakkında benm de hiçbir fikrim yok. Kitapçı da iyice incelemek lazım.

Kızlar slm,bn bişey sormak istiyorum,bn şuan mak. Müh. 3. Sınıf öğrencisiyim,bu sene kpss ye girme sanşim var mi acaba?yani okurken girebilir miyim?

biraz daha araştırdım ve tarih için cahide bolat soru bankası baya popüler
data soru bankası da vatandaşlık ve tarih için tavsiye edilenler arasında. Tabi bunları kullananlar varsa, fikirlerini yazarlarsa karar vermemiz açısından daha iyi olur.
uzman kariyer öğreten soru bankaları da 25 aralıktan sonra çıkıyormş.

Kızlar slm,bn bişey sormak istiyorum,bn şuan mak. Müh. 3. Sınıf öğrencisiyim,bu sene kpss ye girme sanşim var mi acaba?yani okurken girebilir miyim?
Merhaba canım . 2014 kpss b grubuna girebilirsin . Kpss A ya girsende tercih yapamazsın. Ama kpss b grubu puanı 2 sene geçerli olduğu için eğer ki 2015 te sorunsuz okulu bitirip mezun olursan tercih bile yapabilirsin. Bizzat yaptım oldu ;ama atandım mı hayır Benim bildiğim kadar durum böyle hatalıysam arkadaşlardan düzelten çıkacaktır

DOĞRU SÖYLÜYORSUN TEK KİTAP VE YAYINLA KPSS GEÇMEZ
BEN pegem,ihtiyaç,data,yargı, yargı kozmik, teorem,beyaz kalem, x yayıncılık, örnek yayıncılık,uzman kariyer,fem , yediiklim hepsinden her parça bişey aldım... konuları bitirip bir an önce sorular çözmek istiyorum, konulara çalışırken ihtiyaç, fem onlardan çalışıyorum, cep kitapcıklarından ve x yayıncılıktan tekrar yapıyorum... baya kaynağım var bitireyim sınava doğruu yene alırım belki

Bebikolarım maillerinizi bir kontrol edin bakayım.

canım teşekkür ederiz, sağolasın :)

Teşekkür ederim canım : ) Bebeğiminde oğlumunda bana şu an bir zararı yok.Biri karnımda zorluk çıkarmıyor ,biride günlük hayatta sağolsun çok uğraştırmıyor..

Hem istedikten sonra herşey yapılabilir zaman bulunabilir bence..Ççalışmaktan yana sıkıntım yok ama inşallah kazanabilirim biraz hırs meselesi oldu.

Şu an atanmayı falanda çok düşünmüyorum bebeğim olcak napıcam diye düşünmek istemiyorum.Tek hedefim yüksek not almak sonrası kısmet işi..

Ben 26 yaşındayım çocuğu ertelemeyide düşünmedim sınav yüzünden.. oldumu her türlü oluyor.Biraz akışa bırakmak lazım..[/QUOTE]

en iyisini yapmışsın canım, ama ben güvenemedim kendime :18::18: yeni evlendim sayılır, sorumlulukta alamadım hemen, eşimde benimle aynı fikirde olduğu için böyle oldu ama kazansamda kazanamasamda düşünüyorum 2014 te Allah ın izniyle malum yaş geçiyo

Çok tsk ederim cnm :)

Aslında iyi kız biraz fena ama ben ondan fenayım daha dogrusu baskınım yaşı da küçük 19 yaşında çalışıyor artık işten gelmişti neye kızdıysa bağırıyordu evde ama benim anamı ağlattı basıma agrıları soktu sonunda sustu ama beni pert etti bağırmalarıyla devam edemedim çok fazla o yüzden kendime 3 veriyorum dün için.Bugün içinde kocaa 0 ama yarın telafi edeceğim inşallah.

Eşim evdeyken nasıl ders çalışabilirim yaa son ses playstationda savaş oyunu oynuyor beynim kazan gibi oldu yaa yangın var diye bağırıcam şimdii offf ben ciddi ciddi dükkanda süper ders çalışıyormuşum yaa bir daha sızlanmıcam dükkanda durmamak için.

Son düzenleme:
bende aranıza geldim biraz geç oldu ama :) yakında çalışmaya başlıycam inşallah :)
kızlar en iyi yayınlardan bi kaç örnek verirseniz sevinirim..
(tarih-coğrafya... için istiyorum )

canım bende beyaz kalem var o da ikiye bölünmüş durumda çözümler kitabın sonunda ben alıştım çok sıkıntı olmuyor memnunum da ayrıca ben birde uzman kariyerin setini almayı düşünüyorum elimdekiler bitince murat yayınlarını bende tavsiye etmem ki sAVUNDUĞUM ŞEY AÇIKÖĞRETİMDE İYİ OLAN BİR DERSHANENİN KPSS DE İYİ OLMASI GEREKMİYOR DEĞİL AYRICA GİDEN ARKADAŞLARIMDAN KURSU BIRAKAN OLDU KAYNAKLARINA GÜVENMEM DATA İÇİNDE BENİM HOCALARIN ORTAK GÖRÜŞÜ AYRINTI ÇOK FAZLA DİYORLAR BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA KARAR VEREMEDİM MATEMATİKÇİMİZ DE FEM YAYINLARINI ÖNERDİ HTTA ÜNİVERSİTE HAZIRLIK İLK ADIM KİTABI VAR MI ONU ALABİLİRSİNİZ DEDİ BENDE MİLLETİN ELİNDE HEP FEM İM MATEMATİK SORU BANKASINI GÖRÜYORUM KARARSIZIM..... N GÜZEL YARDIMCI OLDUM AMA

Güle güle izleyin canlarım.
Bu videolardan sonra hepinizin tarih netlerini full bekliyorum ona göre.

çok geçmiş olsun kızlar çabuk toparlanırsınız inşallah

merhaba kuzular

Ben bugün kendime 6 puan veriyorum dahada calisirdim ama kayinvalidemin telefonlari ve bir takim talepleri yüzünden sabote edildim
Ve her molada bi odami süpürup viledaladim ders calismam bittiginde temizligimde bitmis oldu yarinki ders aralarimda da banyo ve tuvaleti temizlerim

Bu arada bugün kendime tarih kavramlar sözlüğü hazirladim kirtasiyeden fihrist aldim.. yani telefon defteri.. kibar sevimli orta boy bas harflerine göre tarihte gecen bütün kavramlari oraya geçiriyorum. . Daha bitmedi ama bittiginde benim icin faydali olacak kendi sözlügümü kendim yaparim arkadas

Tebrikler tatlımm, yıldızlı pekiyi veriyorum sanaa
Bu arada kavramlar sözlüğü fikrine bayıldım canım. bunu ben de uygulayabilirim, hem bilgilerimi pekiştirmiş olurum hem de aradığım şeyi bulmak kolay olur. Çok mantıklıymış bu ilkayımm teşekkür ederim bizimle paylaştığın için

büşra hasta mısın:26: gecmis olsun tatlim ya, bu ara herkes grip:44: evden cikmadigim icin daha bana ulasamadi bu virusler sanırım

Sözlük fikrine ben de bayıldım, hazır cep kitaplarından falan çok daha faydalı bence, kendin hazırlıyorsun sonuçta :126:
Ayrıca ders arasında temizliği aradan çıkarman da çok iyi

ne demek tatlim her yeni kelime ekledigimde en azindan o sayfadaki kelimeleri şöyle bi okuyup tekrar ediyorumelimin altinda olmasi da cabasi tabi.. ilerleyen aylarda test cozerken aaa bu neydi ya dedigimizde sozlugumuze bakariz ben cok unutuyorum hele ki islamiyet öncesindeki kavramlari balbal, kült, yarmak vs..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözlük fikrine ben de bayıldım, hazır cep kitaplarından falan çok daha faydalı bence, kendin hazırlıyorsun sonuçta :126:
Ayrıca ders arasında temizliği aradan çıkarman da çok iyi

herkes sözlügünü hazirlasin
Evet hele günün sonunda hem calismamin hemde temizligin bitmesinin verdigi huzur bambaskaydi ikisini de birlikte cikartiverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…