- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.501
Biraz araştırma yaptım, sizinle de paylaşayım kuzularım,
Yediiklimi çok öneriyorlar, ben de severim kendilerinilakin modüler setinin şöyle bir sıkıntısı varmış, kitabı ikiye bölmüşler. Sorular ön tarafta, cevaplar arka tarafta. Yani aklına bişi takıldı mı hemen bakmak için taaaa arka sayfalardan çözümünü bulman gerekecek ki ben çözümlerden çok şey öğreniyorum.
Yargı'nın Kozmik Oda isimli modüler setini çok öneriyorlar, o da Ösym'nin tüm sınavlarında çıkmış sorulardan (polislik, kpss, ales vs.vs.) toplama bişiymiş. Onu da sınavdan önce çözmek lazım. Ki daha önce Yargı ile ilgili bi fikir paylaşmıştım. 2014 Ales kitabına yeni sınav sistemine göre güncellenmiş vs. vs diye çok janjanlı şeyler yazmışlar. Ama kitapta 2013 ilkbahar ve sonbahar ales soruları bile yok. Hatta bende 2012 ales kitabı vardı, bi baktım şoksadece kapağı değiştirmişler. O yüzden Yargı biraz şöyle dursun
Data'nın soru bankalarını çok öneriyorlar, ben bu yayına çok uzağım ama merak etmiyor değilim. Bu konuda varsa bilen arkadaşlar aydınlatıversin şu garibi
Murat yayınlarını oldum olası beğenmemişimdir, bi de kitap fuarında Pambığımız almıştı. O da aldığına pişman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :26: O yüzden o da gitti.
İhtiyaç'ı çok beğenerek severek çalışıyorum, onun da hem konu anlatımlı seti hem de soru bankası seti var zaten
Pegem de iyi gibi, ama onun da yine konu anlatımlı bi seti var, soru tarzına yabancı değilim.
Benim söyleyeceklerim bunlar hakim bey, daha diycek bişi kalmadı gari
Eee kitapsız mı kalayım hatunlar, hadi aydınlatıverin şu garip arkadaşınızı. Tek sevgiliyle ömür mü geçer
Soru bankası yazacaktım, klavyem sürtmüş zaar
Merhaba canım . 2014 kpss b grubuna girebilirsin . Kpss A ya girsende tercih yapamazsın. Ama kpss b grubu puanı 2 sene geçerli olduğu için eğer ki 2015 te sorunsuz okulu bitirip mezun olursan tercih bile yapabilirsin. Bizzat yaptım oldu ;ama atandım mı hayırKızlar slm,bn bişey sormak istiyorum,bn şuan mak. Müh. 3. Sınıf öğrencisiyim,bu sene kpss ye girme sanşim var mi acaba?yani okurken girebilir miyim?
Yediiklimi çok öneriyorlar, ben de severim kendilerinilakin modüler setinin şöyle bir sıkıntısı varmış, kitabı ikiye bölmüşler. Sorular ön tarafta, cevaplar arka tarafta. Yani aklına bişi takıldı mı hemen bakmak için taaaa arka sayfalardan çözümünü bulman gerekecek ki ben çözümlerden çok şey öğreniyorum.
Yargı'nın Kozmik Oda isimli modüler setini çok öneriyorlar, o da Ösym'nin tüm sınavlarında çıkmış sorulardan (polislik, kpss, ales vs.vs.) toplama bişiymiş. Onu da sınavdan önce çözmek lazım. Ki daha önce Yargı ile ilgili bi fikir paylaşmıştım. 2014 Ales kitabına yeni sınav sistemine göre güncellenmiş vs. vs diye çok janjanlı şeyler yazmışlar. Ama kitapta 2013 ilkbahar ve sonbahar ales soruları bile yok. Hatta bende 2012 ales kitabı vardı, bi baktım şoksadece kapağı değiştirmişler. O yüzden Yargı biraz şöyle dursun
Data'nın soru bankalarını çok öneriyorlar, ben bu yayına çok uzağım ama merak etmiyor değilim. Bu konuda varsa bilen arkadaşlar aydınlatıversin şu garibi
Murat yayınlarını oldum olası beğenmemişimdir, bi de kitap fuarında Pambığımız almıştı. O da aldığına pişman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :26: O yüzden o da gitti.
İhtiyaç'ı çok beğenerek severek çalışıyorum, onun da hem konu anlatımlı seti hem de soru bankası seti var zaten
Pegem de iyi gibi, ama onun da yine konu anlatımlı bi seti var, soru tarzına yabancı değilim.
Eee kitapsız mı kalayım hatunlar, hadi aydınlatıverin şu garip arkadaşınızı. Tek sevgiliyle ömür mü geçer
Bebikolarım maillerinizi bir kontrol edin bakayım.
canım seni çok tebrik ederim, bravo ve maaşallahkpssye çalışıyorsun, hamilesin, ev hanımısın ve bir tanede oğlun var... ALLAH yardımcın olsun canım, bu azminle inşallah istediğin yerlere gelirsin ben kpss ye çalışcam diye çocuk düşünmedim, sizi görünce imreniyorum valla çocukta yaparım kariyer de diyemedim ben malesef
Merhaba canım . 2014 kpss b grubuna girebilirsin . Kpss A ya girsende tercih yapamazsın. Ama kpss b grubu puanı 2 sene geçerli olduğu için eğer ki 2015 te sorunsuz okulu bitirip mezun olursan tercih bile yapabilirsin. Bizzat yaptım oldu ;ama atandım mı hayırBenim bildiğim kadar durum böyle hatalıysam arkadaşlardan düzelten çıkacaktır
Hmm kötü olmuş Nazcım, görümce azcık cazgır desene
Durduk yere gerginlik yaratan, yahut gerginliği böyle savaş meydanında gibi yaşayan tipler kasvete boğar beni. Allah yardımcın olsun canım, geleceğini düşün sınava odaklan. Bu arada tatil işi çok iyi olmuş
O zamaaan hadi kolay gelsin. Sabah raporlarımızı verelim inşallah.
Benim az işim var sonra inşallah evime gitcem kuzular, hepinize başarılar
neden ve kime bağırıyor ki görümcen canım?:26: Tatilin keyfini çıkart nazcım, çok ihtiyacını duyuyorum bu ara tatilin. 1 ocak'ı heyecanla bekliyorum o yüzden.
bilmiyorum ki kime bağırıyordu işten gelmişti bi derdi vardı ama ne evde bi bağırış bi çıngar yukarı çıkıp kız bi sus demeyi çok isterdim ama uğraşmak istemedim.Zaten sese gelemiyorum daha doğrusu bağırışmalara.Bir sıkıntısı vardı ama dert dinleyecek havamda değildimTatilin keyfini çıkartmak istiyorum ama eşim benden hızlı davrandı her akşam bi istekle geliyor eve yarın şunu yap bunu yap Evde beni bulunca garibim birden neye uğradığını şaşırdı
Bebikolarım maillerinizi bir kontrol edin bakayım.
Biraz geç oldu ama ekledim tatlım. Hoşgeldin tekrardan
Canım benim ne demek.. Bu aralar hem kpssyle hem de burayla pek ilgilenemesem de aklım da kalbim de sizlerle.İnşallah bayramda kendime çeki düzen vermeyi düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin
A öyle mi?Tekrar bir bak istersen canım, hala eksikse sana zahmet tekrar söyler misin neleri bitirdiğini?:26:
Sağol kuzum benim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim gribim de çok ağır geciyor. Dediğin gibi kafamı yataktan kaldıramıyorum. Bu aralar salgın var sanırım, herkes grip.Allah şifa versin hepimize.
çok geçmiş olsun kızlar çabuk toparlanırsınız inşallah
merhaba kuzular
Ben bugün kendime 6 puan veriyorumdahada calisirdim ama kayinvalidemin telefonlari ve bir takim talepleri yüzünden sabote edildim
Ve her molada bi odami süpürup viledaladimders calismam bittiginde temizligimde bitmis oldu yarinki ders aralarimda da banyo ve tuvaleti temizlerim
Bu arada bugün kendime tarih kavramlar sözlüğü hazirladimkirtasiyeden fihrist aldim.. yani telefon defteri.. kibar sevimli orta boy bas harflerine göre tarihte gecen bütün kavramlari oraya geçiriyorum. . Daha bitmedi ama bittiginde benim icin faydali olacak kendi sözlügümü kendim yaparim arkadas
merhaba kuzular
Ben bugün kendime 6 puan veriyorumdahada calisirdim ama kayinvalidemin telefonlari ve bir takim talepleri yüzünden sabote edildim
Ve her molada bi odami süpürup viledaladimders calismam bittiginde temizligimde bitmis oldu yarinki ders aralarimda da banyo ve tuvaleti temizlerim
Bu arada bugün kendime tarih kavramlar sözlüğü hazirladimkirtasiyeden fihrist aldim.. yani telefon defteri.. kibar sevimli orta boy bas harflerine göre tarihte gecen bütün kavramlari oraya geçiriyorum. . Daha bitmedi ama bittiginde benim icin faydali olacak kendi sözlügümü kendim yaparim arkadas
Tebrikler tatlımm, yıldızlı pekiyi veriyorum sanaa
Bu arada kavramlar sözlüğü fikrine bayıldım canım.bunu ben de uygulayabilirim, hem bilgilerimi pekiştirmiş olurum hem de aradığım şeyi bulmak kolay olur. Çok mantıklıymış bu ilkayımm teşekkür ederim bizimle paylaştığın için
Sözlük fikrine ben de bayıldım, hazır cep kitaplarından falan çok daha faydalı bence, kendin hazırlıyorsun sonuçta :126:
Ayrıca ders arasında temizliği aradan çıkarman da çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?