- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.461
Eki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..![]()
ayy ben bunu çok beğendiiimmm.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK12 :12: :12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..![]()
Bugün kendime 4 puan veriyorum, yarın da denememiz var.
Denemedeki süreyi de sayıyor muyuz puanlamada :76:
ayy ben bunu çok beğendiiimmm.Bence de bileklik kısmı altın olsa daha güzel olur.
Aldıktan sonra resmini bizimle paylaşırsın kuzum, çok merak ettim.
![]()
gizciğim benim lisans cnmcanım ben eylülde gireceğim önlisans olarak sen ne zaman gireceksin çok korkuyorum mattan ama allahtan yazarak çalışmama gerek yok biraz biraz anlıyorum onu yine notlar alacağım
bende nişanlıma dedim mayısta düğün sonrası 4 ay kalacak o zaman çalışayım dedim anlamıyor sen şimdi konuları bitir o zaman hızlandırılmış soru çözümleri yaptıracağım sana diyor
çocukta mat doğuştan gelen bir yetenek adeta çok gıcık oluyorum çok bende sıfır onda ise senelerdir kitap açmaz ama herşeyi yapıyopr
taşlı istemiyorum zaten, altın rengi alırım ama küçük bişey olsunda istemiyorum![]()
tavsiyelerinize uyucam, zaten her şeyi özel yaptırıyorum kuyumcum alıştı artık, sipariş usulu çalışıyorumsanırım bunuda yaptırırırm ama yılbaşına yetişmez sanırım, sağlık olsun ...
zeytincim ; uğurlu günümüz çarşamba, uğurlu sayımız 5 imiş, renklerde emin değilimkırçiçeği uğurlu çiçeklerimizdenmiş
![]()
Günydınlarr![]()
dün 3 satte 80 soru çözdüm coğrafyadan![]()
tek 1 konu kaldı coğrafyada
bugün işlerim yoğun olmazsa vatandaşlığa çalışıcam bakalım![]()
kendime dün icin 3 puan veriyorum:26: bugün telafi edecegim hatta ediyorum![]()
hihihtabi ki kafama koydum ben bunu mutlaka yaptırmalıyım, altında düşükken bi el atıyım ben bunun siparişineyılbaşına olamasa da sevgililer günü hediyesi diye aldırtırım
(ne güzel dimi hediyemi kendim seçiyorum
) alır almaz paylaşacağım canım.
![]()
zeytincim, Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar, ve inşallah açtığı kapı memurluk kapısı olur kuzumherkese günaydınlar
gizciğim benim lisans cnm
nişanlın haklı evlenene kadar konuları bitir
evlendiğinde misafir hiç bitmez cnm
o ev görmeye bu gelin görmeye gelir devamlı çağrırlar gitmezsen ayıp olur denilir o yüzden konuları bitirki sadece soru çözümleri yaparsın
hemne güzel mattan anlıyormşta baya destek olur sana
çarşamba mı hiç dikkat etmemişim
sayı 5 olabilir sanıırm bu tutuyor kırçiçeklerni de severim ama uğurlumu uğursuzu onu da bilmiyorum takip edicem
pamukcğum sözleşme biter bitmez kapı önündeyimocak başı yani
bugün belli olacak 3 ay daha uzatılığ uzatılmayacağı.
uzatılsa iyi olacak tam kışta maaşımı alırdım bari sonrası Allah kerim
kızlar güncel konularda çok zayıfım
safmıyım neyim gazeteleri almadı kafam bir türlü
tarh sorularında hala yanlış çıkarıyorum ya pes diyorum kendime
şu öncüllü sorular bitiriyor beni
dün için kendime 3 veriyorum çok iyi değildim![]()
Maşallah canım, azmine hayran kaldım.Teşekkür ederim canım : ) Bebeğiminde oğlumunda bana şu an bir zararı yok.Biri karnımda zorluk çıkarmıyor ,biride günlük hayatta sağolsun çok uğraştırmıyor..
Hem istedikten sonra herşey yapılabilir zaman bulunabilir bence..Ççalışmaktan yana sıkıntım yok ama inşallah kazanabilirim biraz hırs meselesi oldu.
Şu an atanmayı falanda çok düşünmüyorum bebeğim olcak napıcam diye düşünmek istemiyorum.Tek hedefim yüksek not almak sonrası kısmet işi..
Ben 26 yaşındayım çocuğu ertelemeyide düşünmedim sınav yüzünden.. oldumu her türlü oluyor.Biraz akışa bırakmak lazım..
Günydınlarr![]()
dün 3 satte 80 soru çözdüm coğrafyadan![]()
tek 1 konu kaldı coğrafyada
bugün işlerim yoğun olmazsa vatandaşlığa çalışıcam bakalım![]()
Maşallah kuzumaaa, coğrafyayı bitirmişsin bile.Şu ovaları dağları platoları nasıl ezberledin sibelim ya, onları ezberlemeden diğer ünitelere de geçemiyorum niyeyse. ya da o ezberleri en sona bırakıp diğer ünitelere mi geçsem bilemedim.:44:
Senin özel ders nasıl gidiyor bu arada tatlım?
Canım şöyle düşün. Tam 1 yıl sonrasındayız, Hepimiz atanmışız, çok sevdiğimiz işimizden gelmiş, bacak bacak üstüne atmış çayımızı yudumlayarak kafamız rahat tv izliyoruz.
Hatta kk'ya gelip birbirimize bu sefer işimizle ilgili maceralarımızı anlatıyoruz.
Bu anı kafamda canlandırınca ders çalışasım geliyor benim. Umarım sende de aynı etkiyi yaratır kuzum.![]()
Günaydın ballı lokumlarımBen sanırım grip oluyorum.
Boğazım çok fena ve çok halsizim.
Çok salgın var bu ara, c vitamininizi eksik etmeyin kendinize dikkat edin canlarım.
Ben hastalığı çekerim hepimizin yerine
Ayrıcaa; videolar yükleniyor siteye, %15'i doldu. Toplamda 14 video var elimde. 7-7 bölerek yolluyorum. İnşallah öğlen elinizde olur
Beni dualarınızda unutmayın.İyi çalışmalar
![]()
Kuzummm, sen ne güzel coğrafyadan ilerledin. Ben dershaneye göre gidiyorum ve sanırım geriyiz ya
Ve vatandaşlık Coğrafya bittikten sonra başlayacak
İlkay'cım deneme sonucunu gördüm. Üzülmüşsün. Ama ilk denemendi bu. Diğerlerinde ben eminim ki daha yüksek alacaksın![]()
Maşallah kuzumaaa, coğrafyayı bitirmişsin bile.Şu ovaları dağları platoları nasıl ezberledin sibelim ya, onları ezberlemeden diğer ünitelere de geçemiyorum niyeyse. ya da o ezberleri en sona bırakıp diğer ünitelere mi geçsem bilemedim.:44:
Günaydın ballı lokumlarımBen sanırım grip oluyorum.
Boğazım çok fena ve çok halsizim.
Çok salgın var bu ara, c vitamininizi eksik etmeyin kendinize dikkat edin canlarım.
Ben hastalığı çekerim hepimizin yerine
Ayrıcaa; videolar yükleniyor siteye, %15'i doldu. Toplamda 14 video var elimde. 7-7 bölerek yolluyorum. İnşallah öğlen elinizde olur
Beni dualarınızda unutmayın.İyi çalışmalar
hihihen iyisini yapıyorsun valla kuzum. İstemediğin bir hediye gelmesindense kendin seçmen çok daha mantıklı
Heyecanla bekliyoruz.
zeytincim, Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar, ve inşallah açtığı kapı memurluk kapısı olur kuzum![]()
Sen moralini yüksek tut, belki bu durum seni daha da hırslandırır ve daha sıkı çalışmana vesile olur. Moralini bozma oldu mu
Öncüllü sorularda ben de çok takılıyorum canım. Hatta size soracağım bir kaç soru var. Akşam eklerim.
Güncel konulara ben daha hiç bakmadım. Senin çalıştığın bir yer var mı canım?
Maşallah canım, azmine hayran kaldım.Allah bağışlasın çocuğunu ve inşallah bebişini de hayırla alırsın kucağına.
Seni görünce daha bir hırslandım tatlım, bir an önce kazanıp, evlenip çocuk sahibi olasım var.
İyi çalışmalar dilerim canım.
kızlar merhaba..
geçen gün nihan akarın ücretsiz canlı dersi vardıya "kpss nokta atışı"
izlemeyenler varsa, 1hafta boyunca ücretsiz sitesinde vardır. mutlaka bakın. nokta atışı demek ösym soru mantığını incelemişler demek
bn bulamadım kuzum yaaa baya inceledim ama hep giriş yapın dedi![]()