2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

pamukcuğum bana gelmiş cnm bilgisayarım çok yavaş kapatıp açtım şimdi indirebilirim umarım olmadı evde denicem
çook teşekkür ederim

Selam kızlar,
Kpss b grubu için yds'ye girmemiz gerekiyor mu?
Ben dershaneye sordum gerek yok dediler
internetten araştırdım lisans mezunlarının girmesi gerekir yazıyor çıldırmak üzereyim net bir cevap bulamıyorum
sizin bir bilginiz var mı ?

Hmmm :26:Canım kendini bunu düşünerek bunaltma, bak ben de aynı psikolojideydim iki gün önce ama öyle bir hırs yaptı ki bana dün gece, kpss hayatımın en verimli gecesi oldu :) Sen atlatırsın tatlım, fırsata çevirirsin ben inanıyorum.

Ayyy maşallah sübhanallah, Rabbim yardımcınız olsun. İmrendim vallahi

Pambığım ben şu cep kitaplarına fena sardım şu sıralar, tramvayda filan hemen açıp tekrar ediyorum. Bu günlerde elimde tarih var. Sürekli tekrar yapınca unutmuyosun zaten. Stres yapma.

Mailime bakayım canım, mesajını görünce atmıştım. Şimdiden çook teşekkürler

Günydınlarr
dün 3 satte 80 soru çözdüm coğrafyadan
tek 1 konu kaldı coğrafyada
bugün işlerim yoğun olmazsa vatandaşlığa çalışıcam bakalım

Kuzum maşallah, Allah nazarlardan korusun. Darısı başıma, darısı başımaaaaaaaa

kendime dün icin 3 puan veriyorum:26: bugün telafi edecegim hatta ediyorum

3 puan da çok iyi kuzum, ben her gün 3 verebilsem razıyım

Eveeeeet kıçelerim, bugün kpss hayatımda ilk defa kendime 4 veriyorum. Az daha zorlasam 5 saati tamamlayacaktım ama olmadı.

Bugün akşam dershanem var, yarın da 5 i zorluycam inşallah

İyi çalışmalar dilerim.

güneşim özletiyorsun kendini yoğunmuşsun ama Allah kolaylık versin
o arada yine çalışmayı da ihmal etmiyorsun ama brawo sana

Canım beniiiiiiim
Evet Zeytinciğim bu ara fena yoğunum. 2 saattir filan masamda oturarak çalışıyorum bi garip oldu böyle bişi eksik gibi
Evet çok şükür çalışıyorum yine akşamları canım, iş yerine kızdıkça bana bi motivasyon geliyor ki sorma

Vallahi ben de sizi çok özlüyorum kuzum, aklım hep burda oluyor

inancın için teşekkürler bebeğim bende çok pis hırs yaptım kendime bugün yıldızlı pekiyi alıcam inşallah

Kuzum ben zaten karar verdim artık alacağım. Bir kaç tane videosunu buldum netten. Çatlak falan ama çok güzel anlatıyor ya
Diğer kızlar almaktan vazgeçmişler canım. Senin için zaman önemli mi? yani hemen mi almak gerekiyor yoksa 1-2 ay içinde olsa sorun olur mu?

Sen de sağol tatlım. Sen de mi çalışıyordun kuzum? senin iş tempon nasıl? bu arada videolar hakan dede videoları canım. Elimde vardı da onu yolladım kızlara
Ben de sesli çalışmayı deneyeyim canım. Genelde içimden okuyup geçtiğim için aklıma girmiyor sanırım.
Sen matematiği ekol veya şenol hocadan dinlesene tatlım. Diğer dersleri halletmen de iyi olmuş. En azından aklın rahat olur diğerleri konusunda. Matematiği en kısa sürede halledersin inşallah

Canım murat nasıl anlatmış bilmiyorum ama bence bir tane kaynak yeterli. Bende ihtiyaç dışında bir de x yayıncılığın ders notları var. Onlar özet gibi zaten, konu tekrarı yapmak için onlara bakıyorum genelde.
Pamukcum ne maili bu ben kaçırdım mı?

Canım o atanacağın kuruma göre değişir ama şart değil yani. Dil puanı istemeyen bir yer yazarsın sen de. Ama olsa çok daha iyi olur tabi. dil puanı isteyen yerlere de başvurabilirsin.
pamukşekerim ben 7tanesini aldım çok çok teşekkür ederim masaüstüme kaydettim
sağol canım
Rica ederim tatlım Diğer 7sini de yolladım şimdi

tatlım ben data tarih soru bankası aldım kitap fırsatı die bi site var orda çok uygun oluyor fiyatlar hem kitapseçte olmayan kitapların çoğunu bulma imkanın var

ben şimdilik tek kaynaktan çalışıyorum belki ilerleyen zamanlarda tekrar amaçlı başka kaynak kullanırım çünkü iki kaynak aynı anda kafamı karıştırıyor :44:

Canım sen yazınca ben de bi baktım siteye,
KPSS Kitaplar , htiya, Yediiklim, Yarg , Uzman Kariyer, Data, Snav Kitaplar, Soru Bankas, Deneme Snavlar.
bunu buldum Datanın soru bankaları iyi diyorlar, almaya heves ettim ama sonra tüm konuların bitmediğini düşününce vazgeçtim.

Yeni bi soru bankası seti hala alamadım, önerecek olan arkadaşlar var mı :26:

Son düzenleme:
pamuğum diğer mailinide aldım cnm
murat iyi güzel anlatmışta ben yapamadıkça ek kaynak alsam mı diyorum
sanki diğer kaynaklar farklı birşey anlatıyormuş gibi

güneşciğim bende de durum aynı iş yerine kızınca hırs yapıyorum kendime
ahh ahh ben işin içindeyim birde kimler kimler memur olmuş içim yanıyor içim

şu fırsata dabir göz atayım
yeni kaynak almam lazım karar veremiyorum

coğrafyaya gelince nihan hoca cidden çok güzel anlatıyor madenler kısmını gördüm tanıtımda aklımda kaldı unutmuyorum valla
bekir hocada güzel anlatıyor ama coğrafya ya da tekrar gerekiyor bende

tarihi bitirebilsem el atıcam tekrarda bitmiyor ki ne lanet dersmiş ya
nihan hocanın derslerini bende alıcam sanırım

Biraz araştırma yaptım, sizinle de paylaşayım kuzularım,

Yediiklimi çok öneriyorlar, ben de severim kendilerini lakin modüler setinin şöyle bir sıkıntısı varmış, kitabı ikiye bölmüşler. Sorular ön tarafta, cevaplar arka tarafta. Yani aklına bişi takıldı mı hemen bakmak için taaaa arka sayfalardan çözümünü bulman gerekecek ki ben çözümlerden çok şey öğreniyorum.

Yargı'nın Kozmik Oda isimli modüler setini çok öneriyorlar, o da Ösym'nin tüm sınavlarında çıkmış sorulardan (polislik, kpss, ales vs.vs.) toplama bişiymiş. Onu da sınavdan önce çözmek lazım. Ki daha önce Yargı ile ilgili bi fikir paylaşmıştım. 2014 Ales kitabına yeni sınav sistemine göre güncellenmiş vs. vs diye çok janjanlı şeyler yazmışlar. Ama kitapta 2013 ilkbahar ve sonbahar ales soruları bile yok. Hatta bende 2012 ales kitabı vardı, bi baktım şok sadece kapağı değiştirmişler. O yüzden Yargı biraz şöyle dursun

Data'nın soru bankalarını çok öneriyorlar, ben bu yayına çok uzağım ama merak etmiyor değilim. Bu konuda varsa bilen arkadaşlar aydınlatıversin şu garibi

Murat yayınlarını oldum olası beğenmemişimdir, bi de kitap fuarında Pambığımız almıştı. O da aldığına pişman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :26: O yüzden o da gitti.

İhtiyaç'ı çok beğenerek severek çalışıyorum, onun da hem konu anlatımlı seti hem de soru bankası seti var zaten

Pegem de iyi gibi, ama onun da yine konu anlatımlı bi seti var, soru tarzına yabancı değilim.

Benim söyleyeceklerim bunlar hakim bey, daha diycek bişi kalmadı gari

Eee kitapsız mı kalayım hatunlar, hadi aydınlatıverin şu garip arkadaşınızı. Tek sevgiliyle ömür mü geçer
Soru bankası yazacaktım, klavyem sürtmüş zaar

Son düzenleme:

Hihihihi ömrün uzun olsun Zeytinciğim, çok güldüm ilk cümlene. Hakikaten öyle, sözüm meclisten dışarı, mesleki anlamda vs. eline su dökemeyen tipler memur olmuş Ana ba ba ba ba

Bak canım, yukarıya da fikirlerimi yazdım, bi karar verelim artık, kitaplar gelip karşımıza dikilsin ki hadi hadi diye biraz daha hızlanalım. Şaka maka ocak geldi

güneşciğim pegem almıştım kitapseçten 5000 soru olanı
beğendim ama yine de ek kaynak istiyorum data üzerinde çok duruyorum özellikle anayasa ve tarihi çok öneren var
murat ın anayasasını sevmediğim için data konu anlatımlı da alıcam soru bankasınıda
yaprak testlerden bolca almayı düşünüyorum işe gidip gelirken çözeriz iyi olur
yargının yaprak testi var elimde gzel sorular var
ben şuanda data da yoğunlaşmış ve hatta kafayı takmış vaziyetteyim.
kredi kartıın ekstresini bekliyorum gelsin alıcam
coğrafya da da uzman kariyer iyi diyorlar onuda almıştm beğendim sorularını ama coğrafya çalışmalarma saklıyorum

aslında dershanede bunu sana açıklayabilirlerdi.
puan türleri var çeşit çeşit.
bu puan türlerinden dil puanı isteyen kadrolar için dil sınavına girmen gerekiyor.
ama ben o kadrolarda çalışmak istemiyorum derseno zaman girmene gerek yok.
yds nin kpss b kpss a ile bir alakası yok
sadece istediğin kadro dil puanı istiyor mu
bunu öğrenmen için de ösym kitapçığını oku
örneğin ben kpss b den gireceğim ve istediğim kadro yds istiyor o yüzden yds sınavına da gireceğim

Kızlaaaarrr :) Coğrafyayı yutmuş bulunuyorum an itibariyle. Bölgeler de bitti pamukçum, tabloya işleyebilir misin sana zahmet? Bugün için de şu anda 3 veriyorum kendime. eve gidip çalışırsam yarın güncellerim.

Pamukcum benim çok yoğun değil Allahtan, işyerinde çalışabiliyorum, soru çözebiliyorum. Ama zihniyetlerini sevmiyorum ve şirketin el değiştirmesi gündemde. O olunca nasıl olacak bilmiyorum... Bir de cumartesi çalışmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…