- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.441
Eki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..
beni kendi kendime konusturan kader utansin dedimbi daha ki denemede 70 almazsam beni cezalandiracakmis
paylaş canım paylaş deri bilekliği çok ama çok sever hiç çıkarmazdım ama sonra dediğim sorunlar oldu sen anladığım kadarıyla evli bir hatunsun ee yemek bulaşık derken zedelenir sen iyisimi zincir aldır hatta hemen gold storeden bakayım
14 Ayar Altn 0.01 ct Prlanta Sonsuzluk Bileklik DB21186
14 Ayar Altn 0.01 ct Prlanta Sonsuzluk Bileklik DB21185
çok şıkmış kuyumculara sor cnm belki yapan bir yer bulabilirsinEki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..
giz bende başak burcuyum ama nedir uğurlu sayım rengim fln bilmem anlamam öle şeylerden ama merak ettim şimdiarkadaşlar bende yazarak çalışıyorum tarihi okusamda yeter ama maalesef unutmuşumdur diye yazıyorum , yazmaktan mutluyum kısa kısa yazıyorum önemli olayları yazıyorum ki daha 1 üniteyi nbitirdim test çözdüm çözdüğüm testin yanlış ve önemli sorularınıda not ettim bazen testi olduğu gibi geçirip, bazen sorusunu cevabını yazdım
kendime bir metot oluşturmadım bu halimi seviyorum 1 haftadır başladım zaten çalışmaya coğrafya ve anayasada okuyorum ayrıca şimdilik memnunum gidişattan ama yazmak gerçek anlamıyla zaman da kaybettirebilir
tek eksiğim matematik tek korkutğumda matemattik henüz çalışmaya başlamadım :)
ben başak burcuyum burcumuzun uğurlu rengi mordu bildiğim kadarı ile nasıl birşey düşünüyorsun
ikisi de çok güzel evet ben isim de istiyorum, paylaştığım resim, demet akalının :) onun ki deri değilmiş bu arada, ben iyisimi zincirli yaptırayım,elim sudan çıkmıyo, yemek, temizlik, abdest... iyi ki danışmışım. çok teşekkürler canım.
Eki Görüntüle 905680
ilkay inşallah bende evliler kervanına katıldıktan sonra böyle çalışabilirim çok korkuyorum çalışamıyacam diye
çok şıkmış kuyumculara sor cnm belki yapan bir yer bulabilirsin
giz bende başak burcuyum ama nedir uğurlu sayım rengim fln bilmem anlamam öle şeylerden ama merak ettim şimdi
benmde eksiğim mat. ama şuanda çalışmıyorum son 4 ay yüklenicem kısmetse
anladığım konulara çalışıcam
bende yazarak çalışanlardanım
ama artık daha kısa kısa notlar alıyorum.
Eki Görüntüle 905680
o zaman yaa altın yada beyaz altın olarak yaptır bide dip not olarak öslim benim sonsuzluk kolyem minimal ama minicik taşları var bence kararma yapabilir bileklik olursa o yüzden taşlı alma canım sade al
bence de deri olmasin canimzincirli bulabilirsen bu sonsuzluk ve isimleriniz harika
çok şıkmış kuyumculara sor cnm belki yapan bir yer bulabilirsin
giz bende başak burcuyum ama nedir uğurlu sayım rengim fln bilmem anlamam öle şeylerden ama merak ettim şimdi
benmde eksiğim mat. ama şuanda çalışmıyorum son 4 ay yüklenicem kısmetse
anladığım konulara çalışıcam
bende yazarak çalışanlardanım
ama artık daha kısa kısa notlar alıyorum.
hımmm kızıyorum bak çabuk ders çalışalışmazsan atanamazsın bizde üzülürüz sende... çabuk çalış bize de örnek ol bakıyım
güneşçim şöyle ki ben geçenlerde kahve falına baktırdım, kadın ısrarla uğurlu günümün perşembe, uğurlu sayımın 5, uğurlu rengiminde beyaz olduğunu söyledibende merak ttim bi burcuma bakıyım dedim, kadın sadece sayıyı tutturmuş :)) ondan takmış vaziyetteyim :) :18::18:
Eki Görüntüle 905458
siz hangi basamaktasınız ??????????
kızlar motivasyon topiğimize bunu gibi güdüleyici şeyler ekledim, bir göz atın derim
Kızlar sadece karadeniz bölgesi bitti coğrafyadan. Ama bugünün puanını yarın biidirmek istiyorum. Eve gidip haftasonunun acısını çıkarmam lazım. Yarın toplam kaç puan olduğunu söylerim. Hadi kızlar canlanmak lazım.
Özel sektöre inat memur olmak zorundayız :)
Bende bu hafta evdeyim allah izin verirse babam izne çıktı o dükkanda duracak ben evdeyim ders çalışıcam inşallah.Bugün cografyayla başladım hocanın anlattıklarını tekrar ettim şimdi matematik çarpanlara ayırma konu çalışıyorum şenol hocadan dinliyim sonra örneklere geçicem inşallah da ben kvyle altlı üstlü oturuyorum görümcem saat 3ten bu yana yırttı kendini neye bağırıyorsa bu kadar sanki benim evimde bağırıyor başıma ağrıları soktu sağolsun bu ağrıyla ders çalışmaya çalışıyorum apartmanı yıktı.İyiki evde duruyim de ders çalışıyım dedim.Dükkanda nasıl güzel çalışıyormuşum ben yaa
kızlarrrrr ben çok mu şanssızım yoksa bana mı öyle geliyor
cumartesi gün vardı diye cuma cumartesi temizlik hazırlık vs yüzünden kitap kapağı açamadımpazar pazartesi telafi edicem die şartlamıştım kendimi bu defada annem grip oldu bütün herşey bana kaldı bunlar yetmezmiş gibi bugün yine misafir geliyor
kendimi çokk kötü hissediyorum resmen vicdan azabından ölüyorum
Merhaba kızlar..Bende kpss ye hazırlananlardanım.
Dershaneye gidiyorum ama bana çok büyük bi artısı olmadı açıkçası.Kendim daha iyi çalışıyorum evde..Bugün oldukça çalıştım bazen umutsuzluk çöküyor yapamam gibi geliyor ama sonra toparlanıp kendime geliyorum..
Hamileyim, bi tanede oğlum var.. o kreşteyken çalışıyorum genel olarak..
Bebegim doğana kadar yani nisan ayına kadar bütün konuları bitirip sonrasında test çözmeye yoğunlaşmak planım..ama bakalım ne kadar ulaşabilirim bu plana bilemiyorum..
Herkese hayırlı çalışmalar..
Kuzucum evet geçen hafta baya kötüydüm bu hafta daha iyiyim hamdolsun ama bu sefer de okulda sınavım var, tüm enerjimi ona harcayacağım cumaya kadarpamukşekerciğim bir arabende öyleydim ama şuanda toparladım depresif bir durumdu sanırm benimde sürekli uyumak istiyordum
hiçbir iş yapmak istemiyordum şuanda daha iyiyim ve iyi olmak zorundayım
işsiz kalmama az kaldı birdaha iş bulabilmem için memur olmam şart yoksa onca yıl okuduğum emeğim çöpe gidecek
bunları düşünüp motive ediyorum kendimi toparlanıyorum hemen sende moralini yüksek tut cnm
daha çok var sınava toparlarsın cnm
henüz benimde bitiremediğim konular var ama acele etmiyorum diğer konuları iyice öğrenmeden de yeni konu eklemesi yapmıcam kendime
pamuğum mail adresmi geçen sefer gönderemedim
mesaj kutun doluymuş şimdi denicem tatlım bana da gönderirsen videoları sevinirim
kızlar cumartesi günü için kendime kocamannn bir sıfır veriyorum
ama annem gelmişti yatıya kaldı
denmez ki şimdi kırk yılın başı gelmiş sen otur ben ders çalışıcam diye
pazar günü için de 3 veriyorum kendime çünkü saat 4 gibi gitti annem yemek ti ortalığı topla saat epey geç oldu ama vicdanım yatmaya el vermedi oturdum soru çözdüm karma hala yanlışlarım çıkıyor coğrafya ve tarihte sinir oluyorum kendime
yapılmaması gereken hataları yapıyorum
birde bu aralar çok dalgın ve unutkanım
2 sefer kapıda anahtarları unuttum
ist.da yaşasak kesin baımıza bir bela gelecekte Allahtan küçük yerdeyiz birşey olmuyor
karşı komşum salak dicek artık ilkinde getirdi ikinciyi umarım görmemiştir
herşeyi unutmaya başladım dikkatim çok dağınık
ben terazi burcuyum canım ama hiç renk, sayı vs özelliklerini bilmiyorum.kızlar ben başak burcuyum, burcumun uğurlu sayı ve gününde mutabıkım :) ama renklerine dair farklı farklı şeyler varuğurlu rengimden deri bileklik almak istiyordum ama bu gidişle alakasız bi renk alacağım :) içinizde başak olan olanlarınız varsa bu knuda bana yardımcı olabilirler mi
Oyy kuzum benim kıyamam.Kuzularıııım,
3 gündür giremiyorumişlerim çok yoğun, hatta hafta sonu bile çalıştım. Eksilerden daha alttayım, her türlü fırçayı da hakediyorum
Cuma saat 23 e kadar ofisteydim, streste cabası
Cumartesi saat 21 e kadar yine çalıştım.
Pazar saat 19 a kadar yine çalıştım, eve gittiğimde yorgunluktan uyuyakalmaşım
Ve ne yazıkki şuan yine mesai yapıyorum ve hafta sonuna kadar da yoğunluğum bitmeyecek gibi görünüyor.
Dün gece 3 gibi uyandım, 40 tane tarih sorusu çözdüm sonra yine uyuyakalmışım.
Yorgun ve uykusuzum, vijdan azabı çekiyorum, topiğimizi takip edemiyorum, evim çok kirlendi, yaklaşık 15 gündür dışarıda yiyorum içim kurudu resmen vs. vs.
Kendime 3 günlük sıfır veriyorum, hatta sıfır az gelir, eksili rakamlara doğru geçtim. -10 mesela
Bana dua edin arkadaşlar
Ve bunları uzun uzun yazdım ki, hayatı daha düzenli ve az tempolu olan arkadaşlar benim durumumu göz önüne getirsin ve tembellik yapmasın lütfen
Geçmişi okuyamadım arkadaşlar, fırsat olursa bugün okurum.
Hepinizi seviyorum, başarılar...
Canım şöyle düşün. Tam 1 yıl sonrasındayız, Hepimiz atanmışızKızlar merhaba; sanırım haftasonu çoğumuz kaytarmışız
Benim İzmir'den arkadaşım geldi, cumartesi pazar kocaaa bir sıfırı hakettim. Bugün de coğrafya bölgeleri bitiriyim diyorum ama hiiiç istek yok içimde. Ofis de soğuk, büzüldüm koltukta oturuyorum. Bana gaz verecek güzeller aranıyor :)
Güneşimm kuzucuklar sağolsun çok daha iyiyim.Meleklerim, can yoldaşlarım,
Hadi bakalım bu bunalmış kuzunuza yazın notlarınızı da iyice bunalsın, bu gece uyumasın çalışsın.
Hem deee rapor edelim ki utancımızdan daha çok çalışalım
Merhaba Pnrım, kuzum sen özel durumundan bir kurtul inşallah, ardından seni motive etmek için de uğraşırız biz. Bak burda bir sürü meleğimiz var
Pambığım ne oldu sana, aaaaaa hiç yakıştıramadım vallahi
Güneşin azcık geç kaldı sana destek olmak için ama, sağolsun diğer meleklerimiz yardımcı olmuş. Yoksa ben silkeleyecektim
Geçti dimi kuzum
Ooooy oy oy maşallah kuzuma
Seni gidi tembel teneke seniiiii
3 de iyidir Ziraatcim, seni yıldızlı pekiyi'lerle görmek isteriz
Panteracım, tahmini süre verebiliriz. Yani bugün ben 1 saatten fazla çalışmışımdır diyorsak 1 verebiliriz.
Orta halli de iyi fikir ama
Tamam patruskacım, sen de toplu verirsin istersen. Bizde topluca kulak çekme operasyonu yaparızBaşarılar canım.
Ooooooy harikasın Pnr, Pambığım
Nasıl beğendim yazdıklarını anlatam, bu nasıl bir silkeleme olmuş böyle. Ben çöktüğümde de bekliyorum, çekin kulaklarımı.
Pambığıma da faydalı olmuş, bak nasıl gelmiş kendine.
İlkaycım sen ders ders gidiyorsun, bu sonuç normal bence. Kendini bu kadar bunaltma, sonra başka bi sıkıntı çıkar. Bu dönemdeki denemeler bence sadece sınavda oturmayı ve sabrı öğretiyor. Daha çok eksik konumuz var çünki.
Hoşgeldiiiiiiiiiiiin, canım ilk sayfada öneriler var ordan fikir edinebilirsin. Ben İhtiyaçtan çalışan biri olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim ama herkesin algılayış şekli farklıdır tabi. Burdan edindiğin fikirlerle kitapçıya gidip bizzat elinle inceleyip almanı tavsiye ederim ilk kaynağını. Sevgiler
Ooooy Patruskacım, Yıldızlı Pekiyi Maşallah
Pambığım giremiyordum kaç gündür, hemen atcam özelden. Öperim
Hmm bu arada Pambığım, her gönderimde weetransfere tekrar tekrar yükleme yapmana gerek yok. Bi kişiye atarken senin mailine de gönderildi şeklinde bir mail düşer. O mailin içinde ilet veya başkasına gönder gibi bi alan var, ordan direkt yollayabilirsin.
Bu arada mp3 de varmıydı Pambığım
Sana da zahmet çıkıyoruz, hakkını helal et
Bence denemeleri saymayalım Puffitt, onlar da ekstralarımız olsun.
Ben de şuan büzülmüş haldeyim Ebisscim, aramıza hoşgeldin Tembel Tenekemiz
Sağol Elfmetim, evet ben de sabah aynı şeyi düşünmüştüm. Baktım apartmanın merdivenleri siliniyor, komşumdan rica ettim, bayan tanıdık ve memnunsanız bi gün bana da yardımcı olsun diye.
Ben de sizi çok özledim kiiiiiiii :)
Bana bi gün temizliğe gelse bi daha apartmana bile uğramaz herhalde, 2 haftadır elimi dokunmadım
Desteğin için sağol kuzum, inşallah bu akşamdan itibaren eski performansıma döncem. Tabi işten vaktinde çıkmayı başarabilirsem.
Burçlar nerden geldi aklına canım
Başarılar Elfmetcim ve tüm kuzularım
"Yapabilirim" basamağındayım sanırım ben. İnşallah en üst basamağa çıktığımız günleri de görürüz.Eki Görüntüle 905458
siz hangi basamaktasınız ??????????
kızlar motivasyon topiğimize bunu gibi güdüleyici şeyler ekledim, bir göz atın derim
cumartesiden beri sesli, birine bisey anlatirmis gibi tonlamali okuyorumaksam esim mac izlerken gittim calisma odasinda böyle calisiyordum, geldi "sen kimle konusuyorsun" dedi
ilkayım, sibelimm çok tatlısınızz yerim sizii..kpss yandaşlarımlaaann diyeydinnbende evde deneyince annemm babamm kendimizi duyamıyoruz diye geliyolar odaya
küçük harflerle oku diyolar napalım mecbırr artık
neden ve kime bağırıyor ki görümcen canım?:26: Tatilin keyfini çıkart nazcım, çok ihtiyacını duyuyorum bu ara tatilin. 1 ocak'ı heyecanla bekliyorum o yüzden.Bende bu hafta evdeyim allah izin verirse babam izne çıktı o dükkanda duracak ben evdeyim ders çalışıcam inşallah.Bugün cografyayla başladım hocanın anlattıklarını tekrar ettim şimdi matematik çarpanlara ayırma konu çalışıyorum şenol hocadan dinliyim sonra örneklere geçicem inşallah da ben kvyle altlı üstlü oturuyorum görümcem saat 3ten bu yana yırttı kendini neye bağırıyorsa bu kadar sanki benim evimde bağırıyor başıma ağrıları soktu sağolsun bu ağrıyla ders çalışmaya çalışıyorum apartmanı yıktı.İyiki evde duruyim de ders çalışıyım dedim.Dükkanda nasıl güzel çalışıyormuşum ben yaa
Tamam tatlımcım yarın ekleyeceğim inşallah.kizlar ben tarihi kitabin ustune ufak not cikartarak calisiyorum ama deftermi tutsam ama bu seferde deftere kitabi geciriyorum zaman kaybi oluyo sanki
busracim mat bitmisti geo da bitti cnm turkcede cumlede anlam bitti. tarihdende osmanli kurulus ve yukselme bitti cnm musait olunca kaydedersen sana zahmet kuzum
kızlarrrrr ben çok mu şanssızım yoksa bana mı öyle geliyor
cumartesi gün vardı diye cuma cumartesi temizlik hazırlık vs yüzünden kitap kapağı açamadımpazar pazartesi telafi edicem die şartlamıştım kendimi bu defada annem grip oldu bütün herşey bana kaldı bunlar yetmezmiş gibi bugün yine misafir geliyor
kendimi çokk kötü hissediyorum resmen vicdan azabından ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?