2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ikisi de çok güzel evet ben isim de istiyorum, paylaştığım resim, demet akalının :) onun ki deri değilmiş bu arada, ben iyisimi zincirli yaptırayım,elim sudan çıkmıyo, yemek, temizlik, abdest... iyi ki danışmışım. çok teşekkürler canım.

Eki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..
çok şıkmış kuyumculara sor cnm belki yapan bir yer bulabilirsin

giz bende başak burcuyum ama nedir uğurlu sayım rengim fln bilmem anlamam öle şeylerden ama merak ettim şimdi

benmde eksiğim mat. ama şuanda çalışmıyorum son 4 ay yüklenicem kısmetse
anladığım konulara çalışıcam

bende yazarak çalışanlardanım
ama artık daha kısa kısa notlar alıyorum.

o zaman yaa altın yada beyaz altın olarak yaptır bide dip not olarak öslim benim sonsuzluk kolyem minimal ama minicik taşları var bence kararma yapabilir bileklik olursa o yüzden taşlı alma canım sade al

canım ben eylülde gireceğim önlisans olarak sen ne zaman gireceksin çok korkuyorum mattan ama allahtan yazarak çalışmama gerek yok biraz biraz anlıyorum onu yine notlar alacağım

bende nişanlıma dedim mayısta düğün sonrası 4 ay kalacak o zaman çalışayım dedim anlamıyor sen şimdi konuları bitir o zaman hızlandırılmış soru çözümleri yaptıracağım sana diyor

çocukta mat doğuştan gelen bir yetenek adeta çok gıcık oluyorum çok bende sıfır onda ise senelerdir kitap açmaz ama herşeyi yapıyopr

Eki Görüntüle 905680
Kizlar nasil, altin olarak nerde bulabilirim acaba , yada özel benim kuyumcuma ugramam lazim..

internette haberlerde rasgele görmüştüm demet akalına yapılmış sanırım bu kocasıynan doğcak cocugunun adıymş
bende çok beğendim ilk defa gördüm
bi sevgilim olursa yaptırmak isterim valla

o zaman yaa altın yada beyaz altın olarak yaptır bide dip not olarak öslim benim sonsuzluk kolyem minimal ama minicik taşları var bence kararma yapabilir bileklik olursa o yüzden taşlı alma canım sade al

taşlı istemiyorum zaten, altın rengi alırım ama küçük bişey olsunda istemiyorum

bence de deri olmasin canim zincirli bulabilirsen bu sonsuzluk ve isimleriniz harika

tavsiyelerinize uyucam, zaten her şeyi özel yaptırıyorum kuyumcum alıştı artık, sipariş usulu çalışıyorum sanırım bunuda yaptırırırm ama yılbaşına yetişmez sanırım, sağlık olsun ...

zeytincim ; uğurlu günümüz çarşamba, uğurlu sayımız 5 imiş, renklerde emin değilim kırçiçeği uğurlu çiçeklerimizdenmiş

Kızlar sadece karadeniz bölgesi bitti coğrafyadan. Ama bugünün puanını yarın biidirmek istiyorum. Eve gidip haftasonunun acısını çıkarmam lazım. Yarın toplam kaç puan olduğunu söylerim. Hadi kızlar canlanmak lazım.

Özel sektöre inat memur olmak zorundayız :)

Bende bu hafta evdeyim allah izin verirse babam izne çıktı o dükkanda duracak ben evdeyim ders çalışıcam inşallah.Bugün cografyayla başladım hocanın anlattıklarını tekrar ettim şimdi matematik çarpanlara ayırma konu çalışıyorum şenol hocadan dinliyim sonra örneklere geçicem inşallah da ben kvyle altlı üstlü oturuyorum görümcem saat 3ten bu yana yırttı kendini neye bağırıyorsa bu kadar sanki benim evimde bağırıyor başıma ağrıları soktu sağolsun bu ağrıyla ders çalışmaya çalışıyorum apartmanı yıktı.İyiki evde duruyim de ders çalışıyım dedim.Dükkanda nasıl güzel çalışıyormuşum ben yaa

Hmm anladım canım, ben de geçenlerde tarot falı baktırdım burdan. Tuğçecan diye bi arkadaş var burda, sağolsun yazınca kırmıyor. Bekliyorum güzel günleri :)

Eki Görüntüle 905458

siz hangi basamaktasınız ??????????

kızlar motivasyon topiğimize bunu gibi güdüleyici şeyler ekledim, bir göz atın derim

Yapabilirim kısmındayım Elfmetim :)

Maşallah canım

Hmm kötü olmuş Nazcım, görümce azcık cazgır desene
Durduk yere gerginlik yaratan, yahut gerginliği böyle savaş meydanında gibi yaşayan tipler kasvete boğar beni. Allah yardımcın olsun canım, geleceğini düşün sınava odaklan. Bu arada tatil işi çok iyi olmuş
O zamaaan hadi kolay gelsin. Sabah raporlarımızı verelim inşallah.

Benim az işim var sonra inşallah evime gitcem kuzular, hepinize başarılar

kizlar ben tarihi kitabin ustune ufak not cikartarak calisiyorum ama deftermi tutsam ama bu seferde deftere kitabi geciriyorum zaman kaybi oluyo sanki
busracim mat bitmisti geo da bitti cnm turkcede cumlede anlam bitti. tarihdende osmanli kurulus ve yukselme bitti cnm musait olunca kaydedersen sana zahmet kuzum

kızlarrrrr ben çok mu şanssızım yoksa bana mı öyle geliyor
cumartesi gün vardı diye cuma cumartesi temizlik hazırlık vs yüzünden kitap kapağı açamadım pazar pazartesi telafi edicem die şartlamıştım kendimi bu defada annem grip oldu bütün herşey bana kaldı bunlar yetmezmiş gibi bugün yine misafir geliyor

kendimi çokk kötü hissediyorum resmen vicdan azabından ölüyorum

Merhaba kızlar..Bende kpss ye hazırlananlardanım.

Dershaneye gidiyorum ama bana çok büyük bi artısı olmadı açıkçası.Kendim daha iyi çalışıyorum evde..Bugün oldukça çalıştım bazen umutsuzluk çöküyor yapamam gibi geliyor ama sonra toparlanıp kendime geliyorum..

Hamileyim, bi tanede oğlum var.. o kreşteyken çalışıyorum genel olarak..

Bebegim doğana kadar yani nisan ayına kadar bütün konuları bitirip sonrasında test çözmeye yoğunlaşmak planım..ama bakalım ne kadar ulaşabilirim bu plana bilemiyorum..

Herkese hayırlı çalışmalar..

senin en azından önünde engellerin varmış, benim bugün hiç bir mazeretim yokken 2 saatçik çalıştım bende vicdan azabı duyuyorum, akşama kadar boş işlerle uğraştım:2:

canım seni çok tebrik ederim, bravo ve maaşallah kpssye çalışıyorsun, hamilesin, ev hanımısın ve bir tanede oğlun var... ALLAH yardımcın olsun canım, bu azminle inşallah istediğin yerlere gelirsin ben kpss ye çalışcam diye çocuk düşünmedim, sizi görünce imreniyorum valla çocukta yaparım kariyer de diyemedim ben malesef

Kuzucum evet geçen hafta baya kötüydüm bu hafta daha iyiyim hamdolsun ama bu sefer de okulda sınavım var, tüm enerjimi ona harcayacağım cumaya kadar Arada fırsat buldukça bakıyorum tarih ve vatandaşlığa. Öyle işte kuzum. Senin sözleşmen bitince hemen çıkartıyorlar mı ki işten.:26:
Bu arada ben de çok unutkan olmaya başladım, bazen konuşurken söyleyeceğim bir sonraki cümleyi bile unutuyorum. İnşallah kafamızın doluluğundan kaynaklanan geçici bir durumdur,korkmaya başladım valla.

ben terazi burcuyum canım ama hiç renk, sayı vs özelliklerini bilmiyorum. ama maviyi severim. Hemen internetten bakayım yazdıktan sonra.
Oyy kuzum benim kıyamam. Allah yardımcın olsun tatlım. Amaa yoğun olmana rağmen kendine iyi bakmalısın. Dışarıdan yeme canım, hazırlanması kolay şeyler de olsa evde yemeye çalış. Gerçi sana tavsiye verene de bak. Ben de genelde dayanamayıp dışarıda yiyorum ama mideme çok dokunmaya başladı artık. Sen de dikkat et kendine canımcım. Kolay gelsin çok öpüyorum.

Canım şöyle düşün. Tam 1 yıl sonrasındayız, Hepimiz atanmışız, çok sevdiğimiz işimizden gelmiş, bacak bacak üstüne atmış çayımızı yudumlayarak kafamız rahat tv izliyoruz. Hatta kk'ya gelip birbirimize bu sefer işimizle ilgili maceralarımızı anlatıyoruz.
Bu anı kafamda canlandırınca ders çalışasım geliyor benim. Umarım sende de aynı etkiyi yaratır kuzum.

Güneşimm kuzucuklar sağolsun çok daha iyiyim. Sen yazamasan da varlığını hissettim tatlım merak etme.
Şu yoğunluklarımız bitse de yıldızlı pekiyi'li notlar versek kendimize

Eki Görüntüle 905458

siz hangi basamaktasınız ??????????

kızlar motivasyon topiğimize bunu gibi güdüleyici şeyler ekledim, bir göz atın derim
"Yapabilirim" basamağındayım sanırım ben. İnşallah en üst basamağa çıktığımız günleri de görürüz.
cumartesiden beri sesli, birine bisey anlatirmis gibi tonlamali okuyorum aksam esim mac izlerken gittim calisma odasinda böyle calisiyordum, geldi "sen kimle konusuyorsun" dedi

kpss yandaşlarımlaaann diyeydinn bende evde deneyince annemm babamm kendimizi duyamıyoruz diye geliyolar odaya
küçük harflerle oku diyolar napalım mecbırr artık
ilkayım, sibelimm çok tatlısınızz yerim sizii..

neden ve kime bağırıyor ki görümcen canım?:26: Tatilin keyfini çıkart nazcım, çok ihtiyacını duyuyorum bu ara tatilin. 1 ocak'ı heyecanla bekliyorum o yüzden.
Tamam tatlımcım yarın ekleyeceğim inşallah.

Kuzum topiğe şööyle bir bakarsan herkes bu ara aynı durumda sanırım, ama vicdan azabı çekmeden bu tembelliklerimizin acısını fazlasıyla çıkaracağız. Sonra da burada yıldızlı pekiyi vereceğiz kendimize. timam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…