Günaydın Sabah Şekerlerim, Akşam Lokumlarım
Slm arkadaşlar ben harita teknikeriyim.evli ve 2,5 yaşında kızım var. mühendislik bürosunda çalışıyorum. bende devlet memuru olmak istiyorum fakat iş ve çocuktan dolayı çalışmaya fırsat bulamıyorum. bana konu anlatım için bir öneriniz varmı iş yerinde çaktırmadan nasıl ders çalışabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
Canım hoşgeldin aramıza, arkadaşım burda dönem dönem güzel kaynaklar paylaşılıyor. Hatta Hülya1987 nickli bir arkadaş geçmiş sayfalarda bi forumun şifresini de vermişti birsürü kaynak vardı orda. Burayı görürse yardımcı olur sanırım. Benim elimde pek bişi yok ama özelden mailini atarsan elimdekileri paylaşırım. (Bilgisayarında çalışırsın) Rabbim utandırmasın.
az önce eşim birden parladı şu an hem çok şaşkınım hem de çok sinirliyim. bana bir matematikçi bir mühendis bile senin kadar çok formül konu anlatımı üzerinde durmuyordur, yeter artık soru çözmeye başla dedi. ben mi çok gerizekalıyım. benim bu soruları çözebilmem için ilk önce konuları çalışmam gerekmiyor mu
sen annenin karnından matematik öğrenmiş şekilde mi çıktın diyorum, ben dil öğrencisiyim, dört işlemden başka matematik görmedim, sen lisede konuları formülleri hallettin üniversite zamanında da devamlı soru çözdün mezun olduktan iki sene sonra da kpss kazandın ama ben şunun şurasında matematik görmeye başlayalı dört beş ay oluyor benden nasıl böyle bir şey beklersin diyorum
evet hatalıyım matematik görmemiş olsam bile kendi kendime lisede olsun üniversitede olsun matematik çalışmalıydım. ama benim çevremde de hiç matematik çözen eden birisi olmadı ki, mezun olduktan sonra bile kpss sınavına girmem gerektiğini bilmiyordum. benim sınıfımdan bölümümden kpss ye hazırlanan tek bir kişi bile yoktu. evlendikten sonra öğrendim eşim ve eşimin çevresi aracılığıyla kpss sınavını.
her şeye geç kaldım...
Kaizenciğim sakın kendini üzme. Herkes aynı şartlarda ve aynı çevrelerde yetişmiyor. Bnunun için kimse seni suçlayamaz. Ben de seninle aynı durumda sayılırım, eş durumum yok ama; inan daha 3 ay önce filan kpss'nin varlığından haberdar oldum. Yani biliyordum aslında ama ilgilenmemiştim.
Sakın motivasyonunu bozma tatlım, hatta inatlarına daha da çok yoğunlaş. Öpüyorum
ihtiyacin tg'sine giren arkadaslar sinaviniz nasıldı:26: ben bugün aldim cevap anahtarini aksam eve gittigimde kontrol edecegim bakalim cumartesi aksam mesaj atacagiz dediler
Not : Bu konuyu konustuysaniz kacirdim, tekrarladiysam özür dilerim kizlar
İlkaycım ben girdim tg'ye ama daha girip bakmadım sonucuma.
Ama benim bu sınavdan aldığım cevap yine şu oldu
Canlar ben geldim :) daha doğrusu uyumadan önce bir görüneyim dedim :) tez yüzünden hala ayaktayım. İkinci bölümü yarıladım. Hafta sonu ikinci bölüm biter ve son bölüm olan üçüncü bölüme başlarım diye düşünüyorum inşallah. Haydi pınar son artık bitiyor bak diye avutuyorum kendimi hep :) hatta içindekiler kısmının çıktısını aldım yazdıkça karalıyorum oradaki başlıklar :) bu arada tarihi boşlamış durumdayım tez ile birlikte vakit ayırmam pek mümkün olmuyor. Çünkü tezim nedeniyle yeterince okuma yapıyorum zaten bir de tarihe yüklenirsem beyin artık iflas moduna geçer diye düşünüyorum :) ancak bu arada hiç boş kalmamak adına çerez niyetine matematik çözüyorum. Şu an üslü sayılardayım. Ancak tezden kurtulayım tüm kaybaklardan çözeyim sonra bittideyip tabloya eklettieeceğim :) haydi kolay gele hepimize
Maşallah Pnrcım, benim için de matematik bir çerez olsa keşke.
Kızlar yorgunum çerez niyetine biraz mat çözdüm yattım diyebilir miyim ki bi gün
günaydınnnnn
züppperr verimli bir gün olsun hepimizee
Günaydın kuzucuğuuum
Arkadaşlar ben yine bugün çok yoğun olcam akşama kadar. Şuan kahvaltımı yapıyorum
Biraz sonra ofisten çıkmam gerekiyor, akşama da dershanem var. Umarım işlerim yetişir de onu bari kaçırmam.
Haydi öptüm hepinizi