2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

patruskacım maşallah canım. Sizleri böyle gördükçe benim de çalışma isteğim artıyor. İyiki varsınız.
Konularını da hemen ekliyorum. Bu arada kitap hakkında hiç bir fikrim yok, belki kızlar biliyordur tatlım.:26:

Canıım güneşiiimm ve isteyen diğer kuzucuklarıımm, hakan dede videolarımı buldum. Flash belleğime atmışım meğer. Hiç hatırlamıyorum bile. Bulunca çok mutlu oldum.
Yalnız tatlım bana tekrardan mail adresini atar mısın özelden. Benim o verdiğim mailime hep virüs spam mailler dadandı. Ben de tüm maillerimi silip onu kullanmamaya karar verdim, senin mailin de kaynadı arada. Ama yeni mail adresi açtım. Sana tertemiz mail adresimle atayım hakan dede'mizi.

pamukcum tarihten cumhuriyetin ilanına kadar olan yerler bitti tekrar gibi oldu aslında
anayasa yürütme bitti
türkçe dilbilgisindeyim hala
bu arada finallerinde başarılar dilerim

Canım bana da atman mümkün mü videoları? Mail adresim
hexe525@hotmail.com

pammukşeker hakan dedenin videolarını bana da atar mısın acaba yani senin için zor olmazsa benimkileri ben kaybettim bu hafta senin için zor olmazsa mail adresimi vereyim buketsenyuz@hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:

canım teşekkür ederim. bende girip size baktıkça hırslanıyorum iyi ki buldum bu topiği diyorum. yine matematik molasındayım ama sanırım artık bir iki türkçe test çözüp yatacağım iyi geceler ...

Süper yöntem...:>

Hosgeldin canıms <3

Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden Yoksa sigarakolik miydin sen de?

Ben de bugün okula ugradım, benim hoca sagolsun bu dönem bitmez dedi bana, annem ortalıgı yıktı evde, numarasını ver arayacagım diye. Yahu cocuk muyum nereyi arıyorsun? Dinlen canım, bünyeyi zorlamamak lazım...

Hosgeldin can can.

Canım biz mat'da problemlerden karısım, işçi havuz prob yaptık, hız problemlerindeyiz. Tarih'den Trablusgarp ve Balkan Savasları bitti bu hafta..Geometri katı cisimdeyiz, ama geometriciyi hic sevmedim. Geometrim fena degil ama.

Canım ben süper lise cıkıslıyım, basladıgımda hic ingilizcem yoktu benim, hazırlık gördüm. Araya zaman girdi elbette, üniversitede hazırlık görmedim, atladım muafiyetle. İngilizce ile bagımı söyle sagladım bugüne kadar; anime ve dizi izledim altyazılı, ingilizce. Kore dizileri izledim, izleyebilirsin, seversin. Hatta anime ya da dizi istersen önerebilirim.

Kızlar bu arada yeni girebildim kusura bakmayın, bugün hocamla konustum ve beni deli edecek bir ton laf etti. Bakalım bu tez ne olacak...İçimden yapmak da gelmiyor artık, ne yalan söyleyim. Ders calıssam tez kalıyor, teze baksam ders...Kararsız kalıp ikisini birden bosluyorum ara ara. Umarım bırakmak zorunda kalmam, 2,5 senelik emegim hic olacak, ama bırakmazsam da kpss'den olacagım, cünkü bu hocayla tezin sonunu göremiyorum. Ufacık bir sıkıntıyı halletmek cok uzun zaman alıyor ve ben bunun için sürekli yollarda ya da orada vakit kaybettigimi düsünüyorum. Sadece yazma kalmamıs megerse üstelik gene yanlıslar var...Yazarken bile bana gelidiler soldan soldan.

Böyle...

merhaba arkadaşlar her zaman vakit bulup giremiyorum girdiğimde de son bi kaç sayfaya bakabiliyorum çok fazla nette vakit geçiremiyorum
pamukşekerciğim hakan dede videolarını bana da yollarmısın ank.yasam@hotmail.com
şimdiden teşekkürler cnm öptüm bye

Saolun destk icin arkadaslar ben evliyim bir yasinda kizim var evlenince anladimki bi kadin mutlaka calismaliymis kizim 9 gii uyuyor 9dzn 2ye kadar calisailiyorum gunde bes saat yetermi zatn daha pazartesi baslaim nasil bir plan yapmaliyim bkiyorum arkadaslar nerdeyse tum konulari bitirmis ben en batyim ne yapmali hangi dersten baslamaliyim bide pek kitap okumuyorum ama bu sart napayim ,nail aslayim kizlar bir akil verin

günaydın kızlar
akşam yeni konu eklemesi yapmadım kendime
eşimle çaylarımızı aldık oturduk karşılıklı
bir o bana sordu bir ben ona
konuları tekrar tekrar anlattık birbirimize
takıldığımız yerler var mı diye kontrol ettik
şu 3.selim ve mahmut u iyice kavramışım anladım ki
umarım bu kez unutmam
bugün 1.dünya savaşı sonrasına çalışmaya başlıyorum artık
diğer konular zaten aklımda ama olsun tekrar tekrar çalışıcam şu tarihe zaten mat.ten çakmıyorum birde tarihte hata olmasın
şuan yeni kaynak almaktan vazgeçtim
elimdekileri bitirip sonra bakıcam
zaten iş yerinde de durumlar kritik
bu ay sözleşmem bitebilir
3 ay daha olsa iyi olacaktı ama kısmet bebek hayallerim vardı masraflarını çıkarırım diyordum ama Rabbim bir kapıyı kapar bin kapı açar elbet. iyi yönünden düşünecek olursam da evde bol bol ders çalışabilirim.pamukcuğum mail adresimi bende yolladım özelden cnm gönderirsen hakan dedeyi sevinirim.bende you tube den devamlı aramak zorunda kalmam
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar

MErhaba kızlar , ben pek kk ya giremiyorum işte böyle arada.Ben kpss çalışmaya başlayalı 10 gün oldu oğlum uyudukça çalışabiliyorum.İlk hedefim matematik ve geometriyi bitirmek.Şu an matematiğin yarısını bitirdim.10 - 15 güne kadar matematiği bitirip diğer deslere geçeyim diyorum.Diğer konuları çalışırken bi yandan matematik-geo soru çözerim diyorum.Diyorum da diyorum bakalım inş. yapabilirim :)

Slm arkadaşlar ben harita teknikeriyim.evli ve 2,5 yaşında kızım var. mühendislik bürosunda çalışıyorum. bende devlet memuru olmak istiyorum fakat iş ve çocuktan dolayı çalışmaya fırsat bulamıyorum. bana konu anlatım için bir öneriniz varmı iş yerinde çaktırmadan nasıl ders çalışabilirim. yardımcı olursanız sevinirim

slm bende aranıza yeni katıldım bu videoları çok araştırdım fakat üyelik istendiğinden temin edemedi. Ne olur banada yardımcı olurmusunuz. aysel.ari6327@hotmail.com

ben geldim
nüfus ve yerleşmeyi ihtiyaçtan bitirmiştim
aksam data dan da bitirdim
ya ben böyle iilerliyorum çok yavaş oluyo bu yüzden ama es geçemiyorum yoktur heralde ben gibi 2 kaynaktan devam eden
ama 1 inde öğrenemediğimi 2. de öğreniyorum
önceden 1 inden çalışsam diğerinden çalışmadıgım oluyodu
şimdi önce ihtiyaçtan konuyu bitirip datadan da çalışıyorum data da 2 şer test var bide ihtiyaçda soru kısıtlı 18-20 soru oluyo sadece..

yediiklim dershanesi boş yer varmış bu arada giden varmı ?
pek önermediler hocaları olsun vs
ihtiyaçta yer yok iyi biyer olsa burası neden boş kalsın dedim kendimce
bakalım bir kaç ay beklicem artık evde kendimi düzene sokmaya çalışcam
varsın yavaş olsun temiz olsun

Meraba Pambığım,
Hmm hiç düşünmemiştim :26:

Aayyy maşallah arkadaşım, çok sevindim senin adına. Üstelik ilk defa benim mesleğimden olup da atanmış biriyle tanıştım :)
Ben de iletişim fakültesi H. İlişkiler ve Tanıtım mezunuzuyum. Atanma şansımızın çok yüksek olmadığını düşünüyorudum. Güzel bir örnek oldunuz, teşekkür ederim. İlk defa kpss ye girceğimden kadrolar vs. pek bilgim yok, varsa tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim

Aaaaa bilmiyordum Pambığım, bu arkadaşın özelliği neymiş ki. Aydınlatıver şu cahil arkadaşını

Hoşgeldin kuzum, artık sen de bizim kuzulardan oldun
Hayır tabii ki geç kalmadın, başlam kazanmanın yarısıdır diye klişe bir atasözü söylemek istedim bi an
Elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz tabii ki, sen yeter ki destek iste

Maşallah Maşallah patruşkacım, çok iyi gidiyorsun maşallah. Canım bende de bunun konu anlatımlı kitabı var. Kolaydan zora keyifli matematik ismi. Lakin seni etkilemek istemem ama bana çok yardımcı olmadı, ihtiyacın mat kitabı ve pegemin mat kitabını daha çok sevdim. Daha öğretici. Tabi ben zayıfım matematıkte, senin için durum farklı olabilir canım.

Ama bence kitap amacına ulaşamamış

Tamam tatlım teşekkür ederim ,özelden atcam mailimi

Maşallah Zeytincim, Allah nazarladan korusun. Ne güzel yapmışsınız akşam.
Evet iş konusunda hayırlı bile olabilir, nihayetinde hedefimiz belli. Hem düşünsene çalışmasan bile hayat arkadaşın var destek alabileceğin. Ben bi işssiz kalsam ev kiramı nasıl ödiycem vs. vs. bunalım

Herşeyde vardır bir hayır, öpüyorum.

Bu arada kızlar kısa kısa yazıp kaçıyorum kaç gündür, inanın çok yoğunum. Tekrar yoğun bir şekilde aranıza katılcam ilerleyen günlerde.

Hepinizi öperim, başarılar

18 Aralık Çarşamba Saat 21:00 KPSS Coğrafya
KPSS COĞRAFYA NOKTA ATIŞI 1(Nihan ATAMAN)

kızlar akşam ücretsiz bu var.. bence mutlaka izleyin
zorlueokul. com da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…