- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.301
hepinize iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ? ben tüm hırsımla zaman yaratmaya çalışıyorum kendime geceleri ikilere üçlere kadar çalışıyorum uyku tutmuyor zaten ders düşünmekten...matematikten soru çözüyorum ara verdim selam verip devam edeceğim çalışmaya.
pammukşekerim biten konularımı yazıyorum canım....
tarih full bitti tamamına adımı yazabilirsin
coğrafya türkiyenin ekonomik coğrafyası
türkçe anlatım bozuklukları
vatandaşlık türk anayasa tarihi
bugün yedi iklimin keyifli matematik yaprak test kitabını aldım onu çözüyorum şimdi bana biraz zor geldi bir de çözümlü anlatımı bazı sorularda yetersiz gibi ben mi çok zayıfım acaba? aynı kitabı alan var mı merak ettim kızlar ? Eki Görüntüle 899358
Canıım güneşiiimm ve isteyen diğer kuzucuklarıımm, hakan dede videolarımı buldum.Flash belleğime atmışım meğer. Hiç hatırlamıyorum bile. Bulunca çok mutlu oldum.
Yalnız tatlım bana tekrardan mail adresini atar mısın özelden. Benim o verdiğim mailime hep virüs spam mailler dadandı. Ben de tüm maillerimi silip onu kullanmamaya karar verdim, senin mailin de kaynadı arada.Ama yeni mail adresi açtım. Sana tertemiz mail adresimle atayım hakan dede'mizi.
Canıım güneşiiimm ve isteyen diğer kuzucuklarıımm, hakan dede videolarımı buldum.Flash belleğime atmışım meğer. Hiç hatırlamıyorum bile. Bulunca çok mutlu oldum.
Yalnız tatlım bana tekrardan mail adresini atar mısın özelden. Benim o verdiğim mailime hep virüs spam mailler dadandı. Ben de tüm maillerimi silip onu kullanmamaya karar verdim, senin mailin de kaynadı arada.Ama yeni mail adresi açtım. Sana tertemiz mail adresimle atayım hakan dede'mizi.
patruskacım maşallah canım.Sizleri böyle gördükçe benim de çalışma isteğim artıyor. İyiki varsınız.
Konularını da hemen ekliyorum. Bu arada kitap hakkında hiç bir fikrim yok, belki kızlar biliyordur tatlım.:26:
Canım bende tarihte öyleydim ve takıldığımız yer hemen hemen aynı :) Bende artık hikaye gibi anlatmaya başladım mesela ıslahatçılardan Tarhuncu'nun ismine tarhana diyorum ve tarhana genelde bütçeye iyi geldiği için bütçeyle uğraşmış denk bütçe oluşturmuş diyorum :) Belli kişileri belli sembollerle hatırlamaya çalış . Yani benim fikrim bu yönde bana iyi geldiği için sadece bir öneri
bende varım
Kızlar sessiz takıpcılerınızdenım bende bakıp bakıp gaza gelıyım dıyorum ama bıyerden sonra tıkanıyor :) benıde aranıza alıp evire çevire motive etseniz ya:)
Durumum; İşletme mezunuyum ilk kez lisans olarak bu yıl gırıcem evlıyım cocugum yok, dersaneye gıdıyorum, paket program seklınde dersler tarıhi bitirdik ama uzerınden gecmem ve bol soru cozmem gerek sayısal cıkıslıyım matı hepten saldım tarıhle kafayı bozcam durup dınlenıp hakan dedyi dınlıyorum...
Canlarım merhaba, teze de birkaç gün ara verdim çünkü danışman hocam bile artık sağlıklı hareket edemediğimi fark edip evde uyumamı, dinlenmemi, bir süre ara vermemi söyledi :/ dünle bgn hiçbir şey yapmadm. Az önce kendimi yormamak adına ilk türk devletlerini tekrar ettm hakan dede kazandıran ders notları kitabından. Snra da yediiklim çekkopar testinden 67 soru çözdm. 58 doğrum çıktı :/. Benden bu kadar :/ öyle bir uğrayıp paylaşaym ddm
merhaba arkadaslar
topiği maalesef ki yeni kesfettim benide aranıza alırsanız cok sewinirim:) tek basıma beceremeyeciğim bu işi:) bir türlü sistemli bi biçimde calısmayı beceremiyorum çünkü. bu arada işletme mezunuyum, ewliym ve 15 aylık bi oglum oglum var. daha dogru düzgün baslayamadım calışmalara nerden nasıl baslamalıyım. haftalık bi calısma programı felan mı hazırlamalıyım kendime.yardımcı olursanız cok cok sewinirim.
şimdiden tskkürler:)
Merhabalar canlarıııımmmm
Ben geldim. Topiğimize yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoşgelmiş
Bu arada dersler bize özlü sözler yazdırır olmuş.
"Matematik beni matlaştırıyor",
"Mutlak değer çıkmazlarındayım",
"Mutlak değer Umarım değer"
Çok tatlısınız
Bir tane de benden gelsin madem:
"Tarihin tozlu sayfalarında kaybolmak üzereyim."
Tarihi sevmeye başladığımı düşünmüştüm ama yanılmışım. O beni sevmedikçe, emeklerimin karşılığını vermedikçe ben de onu sevmeyeceğimKim ne eser yazmış, hangi padişah ne icraat yapmış, hangi savaşta ne olmuş. vs vs bunlar çok zorluyor beni ve benim balık hafızamı.
Bir yandan da hafta içleri yoğun olmama rağmen dershaneyle paralel gitmeye çalışıyorum. En azından sözellerde bunu yapmam gerek yoksa ipin ucunu yakalayamam.
Dershaneye giden kuzular size bir sorum olacak; Dershanede derslerde hangi konulardasınız? Bizim geriden gittiğimize dair şüphelerim var da ondan şey ettim.:26:
Biz: matematikte basit eşitsizliklerdeyiz
türkçe: paragraf
vatandaşlık: yargı
coğrafya: 2. ünitenin ovalar kısmındayız
tarih: osm. devl. kültür ve uygarlık.
daha geometri görmeye başlamadık. Vatandaşlık ocak'a kadar bitecek, ondan sonra işlemeye başlayacağız sanırım.
Ben yine çok konuştum. Hemen geçmişe gidip alıntılar yapayım
Hepinizi çok seviyor ve de öpüyoruumm.
Senin ingilizcen baya iyiymiş kuzum ya.Ben daha yds'den 35lerde sürünüyorum.
İngilizceni nasıl geliştirdin canım? Kursa falan gittin mi? Neler tavsiye edersin bu ingilizce özürlü arkadaşına?
Hoşgeldin çatlak_kemmikcimm
Ben varıım beenn.:13: Zaman zaman bu durumdan çok bunalıyorum, 24 saati kendime yetiremiyorum ama hem topikteki dostlarım hem de dershane sayesinde ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum. İkimiz de aynı durumdayız anlaşılan, gel birbirimize destek olalım.
Benim de aksine tarih ve coğrafyada sorunlarım var canım. güçlerimi birleştirsek ortaya harikalar çıkarabiliriz.
Merhaba canım hoşgeldin.Oh tarih, bitirmişsiniz ne güzel. Şimdi geriye bol bol soru çözüp tekrar etmek kalıyor. Tarihte sıkıntısı olan çok arkadaş var ve hepimizin yarasına hakan dede az da olsa ilaç oluyor sanırım. ben de birazdan dinleyeceğim kendisini. Bu süreçte tarihle kafayı bozmazsam iyidir. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak halledeceğiz inşallah canım.
Pınarcım canım benim, çok yordun sen kendini gerçekten. Bitirmeyle kpss arasında gidip gelmekten ve en önemlisi stresten beynin bayağı yorulmuş olmalı. Bence de hocanın dediği gibi biraz ara ver tatlım, arada kendini çok yormamak kaydıyla biraz biraz bakarsın.
Amiiin canım
Ah ah keşke dediğin gibi güzel gitse çalışmalarım tatlım.Tarih ve coğrafya hala yerlerde. Coğrafyayı çok seviyorum aslında. Üzerinde biraz durursam olacak gibi ama tarihin üzerinde çok fazla durmama rağmen aşırı ezber gerektiren kısımlar(savaşlar, eserler gibi) olmuyor malesef. Yine de umudu kesmemek lazım. vakit kaybı oluyor diye not çıkarmıyordum. Artık son çare not çıkarmak olacak sanırım.
Ben yine de sana çalıştığım kaynağı söyleyeyim, bu durumumda onun bir suçu yok çünkü
İhtiyaçtan çalışıp x yayıncılığın ders notlarından tekrar ediyorum canım. Aslında bunu çok düzenli yapabilsem daha iyi verim alacağım ama her zaman vakit ayıramıyorum malesef. Bir de hakan dede'yi dinliyorum canım. Bunların hepsini düzenli yaptıktan sonra yapılmayacak bir ders değil aslında ama dediğim gibi bir sistem ve düzenli çalışma gerektiriyor ve bende eksik olan da bu sanırım tatlım.İnşallah sen üstesinden gelebilirsin
Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Haftalık ders programı hazırlamak eğer programlara uyan biriysen ve düzenli bir hayatın varsa çok verimli olur canım. En azından kendine bir saat ver. "Günde şu kadar saatimi derse ayıracağım" de ve ayır. Emin ol bir zamandan sonra alışkanlık haline geliyor ve çalışmayınca vicdan rahat etmemeye başlıyor. Her gün az da olsa bakmaya çalış. Klasik olacak belki ama çok çalışmaktansa düzenli ve devamlı çalışmanın daha verimli olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden iyi çalışmalar dilerim canım
Selam kızlaar ben geldim.
Bu aralar yine yoğunluğum üzerimde.Final haftası yaklaşıyor. Bu hafta ne yapsam kârdır diye asılacağım artık akşamları.
Dershane konularınıza baktım da biz biraz gerideyiz sanırım biz. Bak panik yaptım şimdi.:26:
zeytinim bu tarih azmin beni de hırslandırdı. Ben de bu haftasonuna kadar akşamları full kpss çalışıp beynime kazınıncaya kadar not çıkartarak çalışayım diyorum. Başka türlü olmayacak çünkü.
güneşim ben sana bu akşam atarım o zaman elimdekileri kuzum. Sadece mail adresini yazmak yeterli oluyor anladığım kadarıyla.
Canım bu arada sen internet download manager indirmeyi denedin mi? Benim kullanma sürem dolduğu içn kullanamıyorum ama sen o programla indirebilirsin aslında.:44: Ben sana akşam döneceğim inşallah kuzum.
ilk önce herkese bu yoğun tempoda bu stresli döneminizde kolay gelsin demek istiyorum ben 2012 de sınava girdim ve 2013 temmuzda atandım önlisans halkla ilşkiler mezunuyum.85.447 ile atandım ben evliyim 5 yaşında da bir oğlum var dersaneye gittim ve bu şekilde kazandım kısaca sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istedim mart ayına kadar konuları bitirmiştim bundan sonra sürekli soru çözümü günlük 500-600 soru çözüyordum ama mutlaka çözüyordum bütün kaynaklardan yararlandım özellikle tarihte data yı tek geçerim körfezin deneme sınavlarıyla birebir çıkmış sorular vardı. arkadaşlar sizler elinizden geleni yapın gerisi rabbimizin takdiri yiyecek ekmeğiniz varsa oluyor ve isterkende mutlaka hayırlısını isteyin çünkü benim keşke atanmasaydım dediğim günler oldu eşim ve çocuğumundan ayrı kaldım ama şimdi çok şükür kavuştuk herkese kolay gelsin
Güneşim kuzum, nelson Mandela'nın sözü gerçekten şu anki dünya şartlarına cuk oturmuş. Önceden devletler birbirlerine savaşla kılıçla üstünlük sağlıyormuş. Şimdi ise en güçlü silah eğitim, bilim.
O sebepten çoook çalışmamız gerek çoook.
Bu arada kuzular aklıma gelmişken söyleyeyim Genel Kültürde güncel bilgilerde Nelson Mandela'nın çıkma olasılığı yüksek. Lisans veya önlisans'ta çıkacak gibime geliyor. Unutmayalım.Hatta izlemeyenleriniz varsa "Özgürlüğün rengi" filmini önerebilirim.
Bende kuzucuk olmak istiyorum nolur nolur daha dun basladim cok mu gec kaldim bana yardim edin nolur bende lisans maliye mezunuyum 4001den mi ataniliyo kpssB den yoksa alandan girmeden de maliyeye alan yerleri yazabiliyomuyum inanin hicbisey bilmiyorum ve destek alicam kimse yok burayi gorunce cok sevindimbide baslamak icin cok mu gec kaldim sizce banada yardimci olun evde calisiyorum nasil bi planla ilerlemeliyim
hepinize iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ? ben tüm hırsımla zaman yaratmaya çalışıyorum kendime geceleri ikilere üçlere kadar çalışıyorum uyku tutmuyor zaten ders düşünmekten...matematikten soru çözüyorum ara verdim selam verip devam edeceğim çalışmaya.
pammukşekerim biten konularımı yazıyorum canım....
tarih full bitti tamamına adımı yazabilirsin
coğrafya türkiyenin ekonomik coğrafyası
türkçe anlatım bozuklukları
vatandaşlık türk anayasa tarihi
bugün yedi iklimin keyifli matematik yaprak test kitabını aldım onu çözüyorum şimdi bana biraz zor geldi bir de çözümlü anlatımı bazı sorularda yetersiz gibi ben mi çok zayıfım acaba? aynı kitabı alan var mı merak ettim kızlar ? Eki Görüntüle 899358
günaydın kızlar
akşam yeni konu eklemesi yapmadım kendime
eşimle çaylarımızı aldık oturduk karşılıklı
bir o bana sordu bir ben ona
konuları tekrar tekrar anlattık birbirimize
takıldığımız yerler var mı diye kontrol ettik
şu 3.selim ve mahmut u iyice kavramışım anladım ki
umarım bu kez unutmam
bugün 1.dünya savaşı sonrasına çalışmaya başlıyorum artık
diğer konular zaten aklımda ama olsun tekrar tekrar çalışıcam şu tarihe zaten mat.ten çakmıyorum birde tarihte hata olmasın
şuan yeni kaynak almaktan vazgeçtim
elimdekileri bitirip sonra bakıcam
zaten iş yerinde de durumlar kritik
bu ay sözleşmem bitebilir
3 ay daha olsa iyi olacaktı ama kısmet bebek hayallerim vardı masraflarını çıkarırım diyordum ama Rabbim bir kapıyı kapar bin kapı açar elbet. iyi yönünden düşünecek olursam da evde bol bol ders çalışabilirim.pamukcuğum mail adresimi bende yolladım özelden cnm gönderirsen hakan dedeyi sevinirim.bende you tube den devamlı aramak zorunda kalmam
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar
18 Aralık Çarşamba Saat 21:00 KPSS Coğrafya
KPSS COĞRAFYA NOKTA ATIŞI 1(Nihan ATAMAN)
kızlar akşam ücretsiz bu var.. bence mutlaka izleyin
zorlueokul. com da
unutmamm inş izliimmm bende alarm mı kursam