2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kızlar ben yatıyorum, dayanamayacagım valla, saati kurdum, erken kalkacagım.Tarih videosu izleyerek dalacagım umarım. Allah rahatlık versin hepinize...

Size;

[video=youtube;aGJC0KAPeYA]http://www.youtube.com/watch?v=aGJC0KAPeYA[/video]

Gecmiş olsun canım adına sevindim.Stresssss yokkkkkk.Dr.kendi söyledigini kendi uyguluyor mu cok merak ediyorum.Hep stres yapma diyorlar da nasıl?? :)

günaydın kızlar dün tarihten devam ettim
ya bir yerde bir problem var ama nerede bulamıyorum
şu 2.mahmut ta kopuyor bende herşey
tmm diyorum hepsini unuttum
yine orda takıldım kaldım orada hangi padişah neler yaptı tıkanıklık oluyor
neyse dün çalıştım avrupa tarihini fln da bitirdim kitaptan soruları çözdüm
eşimde ceza verdi galiba bana bir geldi hasta
hadi ıhlamur yaptım battaniye serdim üstüne birde tarhana kaynattım düzeldi biraz neyse ki

Meraba kızlar benim gibi haftaiçi işte çalışıp haftasonu dersaneye gidip boş vakitlerinde ders çalışan var mı destek istiyorum :18:

Canım bende tarihte öyleydim ve takıldığımız yer hemen hemen aynı :) Bende artık hikaye gibi anlatmaya başladım mesela ıslahatçılardan Tarhuncu'nun ismine tarhana diyorum ve tarhana genelde bütçeye iyi geldiği için bütçeyle uğraşmış denk bütçe oluşturmuş diyorum :) Belli kişileri belli sembollerle hatırlamaya çalış . Yani benim fikrim bu yönde bana iyi geldiği için sadece bir öneri

bende ıslahatçıları anahtar kelimeleriyle renkli postitlere yazıp gözümün önüne astım. mesela

II. Mahmut

-Senediittifak
-Sadrazam Alemdar Mustafa Paşa
-Sekban-ı Cedit
-Yeniçeri Ocağı - SON!! ..... gibi gibi

tam cümlelerle göze kalabalık geliyor.. anahtar kelimeleriyle daha kolay sanki :26:

merhaba arkadaşlar bende sizin gibiyim ki,taplar bana ben onlara bakıyorum genelde günde kaç saat çalışıyosunuz

Hihihihi Ben bazen kendime de soruyorum bu soruyu mmeesscim :)

Ama şunu net söyleyebilirim, dershanede değilsem, üşümüyorsam, hasta değilsem vs.vs. en az 80.00'den 23.30'a kadar çalışıyorum. (Her saat başı 15dk mola) En geç 24.00'de yatmaya çalışıyorum. Yoksa düzenim kaçıyor. Bu saatte yatmaya alıştırdım kendimi çok şükür, eskiden amaçsız gayesiz 2-3 'e kadar oturur sabah da sürünerek kalkardım. Faydası oluyor sanırım

Sağol datlım
Ben de uyku düzenimi yeni kuruyorum canım, olmazsa olmuyor Carpecim, sonra iflas etmeyelim

Aman iyi bari Tusebacım, tekrar geçmiş olsun. Geçti kiiiiiii
Dikkat et kendine kuzum, bu arada niye bu kadar stres edersiniz canım yaa, hayat güzel, dünya güzel, azcık gamsız olmak lazım

Öp, Öp, Öp öp bizi pambığım

Bundan sonra kaytarırsanız cezalarınız benim elimden olacak kuzular.
Benim tembelliklerimin cezasını kim verecek onu bilemiyorum ama.

Hihihihihiiiii

Pamık bir de vatandaslıga nasıl calısıyorsun? Azcık yol göster su vatandaslık özürlüsüne, he?

Okumakla olmuyor, yazsam mı?

Hah ben de tam onu diycektim

Hoşgeldin canım,

Maşallah zeytincim yine de çalışmışsın, tarihte bende de aynı problem var. Ben de kendime 2 saat geç yatma cezası verdim. Dershaneden gelince birazcık çalıştım, sonra yattım.

Eşinin cezası daha etkili olmuş ama çabuk iyileşir inşallah. Geçmiş olsun

Meraba kızlar benim gibi haftaiçi işte çalışıp haftasonu dersaneye gidip boş vakitlerinde ders çalışan var mı destek istiyorum :18:

Panik yok canım
Çoğumuz o şekildeyiz, yani çalışmayan arkadaşların da ya eğitim durumu var ya da koca durumu

Akşamları çalışabilirsin, motivasyonunu topla gerisi gelir inşalah.

Sevindim canım...

Gecmiş olsun canım adına sevindim.Stresssss yokkkkkk.Dr.kendi söyledigini kendi uyguluyor mu cok merak ediyorum.Hep stres yapma diyorlar da nasıl?? :)

Aman iyi bari Tusebacım, tekrar geçmiş olsun. Geçti kiiiiiii
Dikkat et kendine kuzum, bu arada niye bu kadar stres edersiniz canım yaa, hayat güzel, dünya güzel, azcık gamsız olmak lazım

teşekkürler kızçeler acayip rahatladım sonuçları aldıktan sonra ben biraz herşeyi fazla kafaya takan bir yapıya sahibim bunun cezasınıda bu şekilde çekmiş oldum oldum bundan sonra sizinde sayenizde no panic no stres sadece KPSS

Aynen öyle vallahi,
Benim hayat felsefem
:82::119::125::124: ...

Kızlar sessiz takıpcılerınızdenım bende bakıp bakıp gaza gelıyım dıyorum ama bıyerden sonra tıkanıyor :) benıde aranıza alıp evire çevire motive etseniz ya:)

Durumum; İşletme mezunuyum ilk kez lisans olarak bu yıl gırıcem evlıyım cocugum yok, dersaneye gıdıyorum, paket program seklınde dersler tarıhi bitirdik ama uzerınden gecmem ve bol soru cozmem gerek sayısal cıkıslıyım matı hepten saldım tarıhle kafayı bozcam durup dınlenıp hakan dedyi dınlıyorum...

Canlarım merhaba, teze de birkaç gün ara verdim çünkü danışman hocam bile artık sağlıklı hareket edemediğimi fark edip evde uyumamı, dinlenmemi, bir süre ara vermemi söyledi :/ dünle bgn hiçbir şey yapmadm. Az önce kendimi yormamak adına ilk türk devletlerini tekrar ettm hakan dede kazandıran ders notları kitabından. Snra da yediiklim çekkopar testinden 67 soru çözdm. 58 doğrum çıktı :/. Benden bu kadar :/ öyle bir uğrayıp paylaşaym ddm

Oluuuur
Canım hoşgeldin, öncelikle Allah yardımcın olsun. Tarihle benim aram da aynen öyle, panik yok
Burda yaptıklarını ve yapmadıklarını paylaşırsan zaten bir süre sonra çalışmadığında kendiliğinden vijdan azabı çekmeye başlıyorsun.

gececiler neredesinizzz. Bugün pek çalışamadım gece telafi edeceğim inş.

Hakikaten bizim kızlar nereye kaybolmuş bu gece. Bi tek siz mi vardınız ala ala :26:
Ben yine gece çalışanlar içindeydim ama evde nete girmek uğraştırdığı için genelde girmiyorum. Dün gece 1'e kadar yanınızdaydım ama

Hoşgeldin Pnrım, kuzum bi atlatsaydın şu sıkıntıları. Hocan bile farketmiş :26:

Hadi sen dinlen azcık madem..

selamlar kızlarrrr.Sabahtan 2 saatlik calışmamı bitirdim.Türkceden soru cözdüm hiç yanlışım cıkmadı.Matematik calışmam lazım.Kitabı acmak istemiyorum.Sözelim iyi ama mat??? MATematik beni matlaştırıyor...Biliyorum matematikten yanlış yaptıgımda ders calışmıycam.Bütün dersleri bitirip onu sona saklıyorum.Var mı mat ile ilgili calışma öneriniz??

arkadaşlar bugün hiç ders çalışmadım kendimi şuçlu hissediyorum gerçi gün bitmedi ama inş. bi kaç saat çalışırım
pamukşeke sana bi sorum olcak tarihi kaç kaynaktan çalışıyorsun, gördüğüm kadarıyla güzel gidiyo çalışmaların
bizede bi fikir olur
herkese çalışma azmi diliyorum Allah' tan amin:::::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…