- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.221
kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yokyani korkulacak bişi yokmuş sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam
günaydın kızlar dün tarihten devam ettim
ya bir yerde bir problem var ama nerede bulamıyorum
şu 2.mahmut ta kopuyor bende herşey
tmm diyorum hepsini unuttum
yine orda takıldım kaldım orada hangi padişah neler yaptı tıkanıklık oluyor
neyse dün çalıştım avrupa tarihini fln da bitirdim kitaptan soruları çözdüm
eşimde ceza verdi galiba bana bir geldi hasta
hadi ıhlamur yaptım battaniye serdim üstüne birde tarhana kaynattım düzeldi biraz neyse ki
merhaba arkadaşlar bende sizin gibiyim ki,taplar bana ben onlara bakıyorum genelde günde kaç saat çalışıyosunuz
Troll iste nanYa erkek ya da kücük cocuktur, öyle sacmalayıp egleniyordur burada. Canım uyku düzeni kurayım dedim, nanik oldu. Kapanısı da acılısı da ben yaptım bu yüzden, erken kalktım, biraz önce dayanamayıp
kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yokyani korkulacak bişi yokmuş sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam
Kızlar kızlaar geleeem mii, yanağızdan öpeem miii
öhöm öhöööm.
Nabersiniz kuzularım. Ben bugün bomba gibiyim. Okula gitmedim. Vatandaşlığı güzelce yargıya kadar bitirdim. Tüm testlerini çözdüm. Ben bu vatandaşlığı pek sevdim ya.Tarihten kaçmak için tarih dışındaki tüm dersleri bitireceğim galiba bu gidişle.
Siz neler yaptınız, haftasonuna planlarınız neler bakalım
Bundan sonra kaytarırsanız cezalarınız benim elimden olacak kuzular.
Benim tembelliklerimin cezasını kim verecek onu bilemiyorum ama.
Pamık bir de vatandaslıga nasıl calısıyorsun? Azcık yol göster su vatandaslık özürlüsüne, he?
Okumakla olmuyor, yazsam mı?
bende varım
günaydın kızlar dün tarihten devam ettim
ya bir yerde bir problem var ama nerede bulamıyorum
şu 2.mahmut ta kopuyor bende herşey
tmm diyorum hepsini unuttum
yine orda takıldım kaldım orada hangi padişah neler yaptı tıkanıklık oluyor
neyse dün çalıştım avrupa tarihini fln da bitirdim kitaptan soruları çözdüm
eşimde ceza verdi galiba bana bir geldi hasta
hadi ıhlamur yaptım battaniye serdim üstüne birde tarhana kaynattım düzeldi biraz neyse ki
Meraba kızlar benim gibi haftaiçi işte çalışıp haftasonu dersaneye gidip boş vakitlerinde ders çalışan var mı destek istiyorum :18:
Sevindim canım...
Ayy canım benim çok sevindim. Bak telaşlanacak bir şey yokmuşEn azından artık stres yapamayacağını öğrenmiş olduk. Bundan sonra moral bozukluğu, karamsarlık yasak sana. Güzel güzel ders çalışıp burada mutlu mutlu paylaşımlar yapıyoruz canım, olumsuzluklar yasak, tamam mı?
Gecmiş olsun canım adına sevindim.Stresssss yokkkkkk.Dr.kendi söyledigini kendi uyguluyor mu cok merak ediyorum.Hep stres yapma diyorlar da nasıl?? :)
Aman iyi bari Tusebacım, tekrar geçmiş olsun. Geçti kiiiiiii
Dikkat et kendine kuzum, bu arada niye bu kadar stres edersiniz canım yaa, hayat güzel, dünya güzel, azcık gamsız olmak lazım
teşekkürler kızçeleracayip rahatladım sonuçları aldıktan sonra ben biraz herşeyi fazla kafaya takan bir yapıya sahibim bunun cezasınıda bu şekilde çekmiş oldum oldum bundan sonra sizinde sayenizde no panic no stres sadece KPSS
Kızlar sessiz takıpcılerınızdenım bende bakıp bakıp gaza gelıyım dıyorum ama bıyerden sonra tıkanıyor :) benıde aranıza alıp evire çevire motive etseniz ya:)
Durumum; İşletme mezunuyum ilk kez lisans olarak bu yıl gırıcem evlıyım cocugum yok, dersaneye gıdıyorum, paket program seklınde dersler tarıhi bitirdik ama uzerınden gecmem ve bol soru cozmem gerek sayısal cıkıslıyım matı hepten saldım tarıhle kafayı bozcam durup dınlenıp hakan dedyi dınlıyorum...
gececiler neredesinizzz. Bugün pek çalışamadımgece telafi edeceğim inş.
Canlarım merhaba, teze de birkaç gün ara verdim çünkü danışman hocam bile artık sağlıklı hareket edemediğimi fark edip evde uyumamı, dinlenmemi, bir süre ara vermemi söyledi :/ dünle bgn hiçbir şey yapmadm. Az önce kendimi yormamak adına ilk türk devletlerini tekrar ettm hakan dede kazandıran ders notları kitabından. Snra da yediiklim çekkopar testinden 67 soru çözdm. 58 doğrum çıktı :/. Benden bu kadar :/ öyle bir uğrayıp paylaşaym ddm
Mutlak değer çıkmazlarındayım