- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.201
Bugun bende 3 saat calışmayı planlıyorum.Bakalım olcak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
üşüyorum dedim kanapeye uzandım uyuyakalmışım
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum
alt tarafı 2 saat çalışıcam ne kadar çok büyütüyorum ya.
Pazartesiden itibaren baişlıyorum kaldığım yerden konulara devam inşallahhh
ooooy hakikaten canım ya, hepi topu 2 saat bişi çalışcaz günde ona da bin türlü bahane. Bu arada kansızlık var bende biraz, ilaç kullanmaya başladım üşüme problemi için. Biraz daha rahatlarım umarım. Herşey kpss için
Ceza detaylarını yarın paylaşalım bari :)
hadi inşallah arkadaşım. Tekrar hoşgeldin o zaman :)
Ayyy maşallah canım, Rabbim mutluluğunu daim etsin. Ben de ediyi çok severim, benim de minik bir edim vardı ama öğrenciyken yurtta başına bişi geldi
Öylesin canım benim hiç şüphem yok.
Carpe Diemcim; hele şu cahil arkadaşını aydınlattın ya daha ne deyim sana. Virüs gibi bişi bu troll galiba :26:
Ala ala neyse maillerimiz var canım çok şükür.
Tamam Zeynepcim şimdi bakıyorum
Gecenenin kapanışı da açılışı da Carpe Diemden sevgili Kpss dostları
Benim gibi tembeller de uyusun hala
Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:
Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.
Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı
İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana
Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün Azcık da donayım da akıllanayım
selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum
[ben de aranıza katıldım akşama vatandaşlık çalışıcam
deneme sınavına girmiş olan arkadaşlar var mı :26: durumlar nasıl ben bu haftasonu gireceğim ilk defa .. ihtiyacın denemelerine kayıt yaptırdım. türkiye geneli oluyormuş
birde bu aralar motivasyonumu kaybettim .. masada oturamıyorum uzun süre
kızlar türkçe konularım bitti dün deneme çözdüm. Türkçe deneme 30 soruluk 30 dakika ayırmıştım ama 20 dk da bitirdim ve 5 yanlışım vardı, anlatım bozukluğu ve yazım kurallarından çıktı yanlışlarım galiba o konularda daha fazla soru çözmeliyim. :44::44::44::44:
kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yok yani korkulacak bişi yokmuş sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam
Kızlar gece vardiyasına kimler burada barnak kaldırsın. :119:
tamam cumartesi girelim :128: çok heyecanlıyım denemeye gireceğim diye
hmm sarı kantaron mu :26: ben içmesem mi, bebek düşünüyoruz, bişey içmeye korkuyorum
kötü de alsam gaza gelirim ben yapım icabı ama tabi inşallah güzel bi puan alırız da sevinerek gaza geliriz
Heyecan ve hasretle bekliyoruzz kuzummm. Sınavlarında başarılar dilerim şimdidenPazartesiden itibaren baişlıyorum kaldığım yerden konulara devam inşallahhh
Merhaba canım. Hoşgeldin. Maşallah çok hızlı bir başlangıç yaptın. Çalışabilmişsindir umarım.[ben de aranıza katıldım akşama vatandaşlık çalışıcam
Ayy canım benim çok sevindim. Bak telaşlanacak bir şey yokmuş En azından artık stres yapamayacağını öğrenmiş olduk. Bundan sonra moral bozukluğu, karamsarlık yasak sana. Güzel güzel ders çalışıp burada mutlu mutlu paylaşımlar yapıyoruz canım, olumsuzluklar yasak, tamam mı?kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yok yani korkulacak bişi yokmuş sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam
Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim
Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:
Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.
Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı
İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana
Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün Azcık da donayım da akıllanayım
Bundan sonra kaytarırsanız cezalarınız benim elimden olacak kuzular.selam kızlar nasılsınız
Canım stres yapma. Hepi topu 6 ders var. Konuları ve dersleri ilk sayfada görmüşsündür zaten. Çalışmaya başladıkça devamı geliyor. Merak etme Hoşgeldin aramıza.lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem
Yok kuzum sorun olmuyor merak etme. Maşallah çok güzel ilerlemişsin tatlım. devamı da hemencik gelir inşallahkonularımı ekleyeyim,
Türkçe: paragraf,
ses bilgisi,
sözel mantık,
matematikbeb-okek
rasyonel sayılar
1.dereceden denklemler
2.dereceden denklemler
geometri: üçgende açılar
coğrafya:türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
biraz karışık gidiyorum pamukçum idare et :) umarım listeye eklemede sorun olmuyordur :)
Kızlar kızlaar geleeem mii, yanağızdan öpeem miii
öhöm öhöööm.
Nabersiniz kuzularım. Ben bugün bomba gibiyim. Okula gitmedim. Vatandaşlığı güzelce yargıya kadar bitirdim. Tüm testlerini çözdüm. Ben bu vatandaşlığı pek sevdim ya. Tarihten kaçmak için tarih dışındaki tüm dersleri bitireceğim galiba bu gidişle.
Siz neler yaptınız, haftasonuna planlarınız neler bakalım
bugün ceza veren verene ben kendime kıyamıyorum daha doğrusu uykum bana kıyıyor. Hep yenik düşüyorum kendisine. Ama ben de bugün baya geç uyandım. O yüzden 2-3'e kadar uyumamayı planlıyorum inşallahBen kapayıp ben actım da, biraz oyalandım ucundan annem bugün, üstelik uyudum da, biraz matematik cözdüm sadece...Neyse, şimdi adam gibin calısacagım, zaten uykum da yok...Uykuyu düzene sokmak yarına kaldı artıkın.
Milli kütüphaneye gitmek gibi bir planım var bu arada, evde cok oyalanıyorum, su havalar biraz kırılaydı, buz...
Buralardayım, bilg'ı kapayacagım ama. Kendime ceza, dörtten önce uyumayacagım <3 Ara verince yazarım..
Size;
[video=youtube;ku5_IS19LL8]http://www.youtube.com/watch?v=ku5_IS19LL8[/video]
Pamık bir de vatandaslıga nasıl calısıyorsun? Azcık yol göster su vatandaslık özürlüsüne, he?
Okumakla olmuyor, yazsam mı?
bugün ceza veren verene ben kendime kıyamıyorum daha doğrusu uykum bana kıyıyor. Hep yenik düşüyorum kendisine. Ama ben de bugün baya geç uyandım. O yüzden 2-3'e kadar uyumamayı planlıyorum inşallah
Tatlım bu arada senin ingilizcen nasıl? Yabancı şarkı dinlemek geliştiriyor baya ingilizceyi. Ben bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum çok popüler olanlar dışında.
Kuzucuğum sana tavsiyem; konuyu bir kez oku. Sonrasında soru çözmeye geç hemen. Zaten sürekli aynı tarz sorular sorup duruyorlar. Ben mesela 3 kaynaktan soru çözdüm aynı soruya kaç kez denk geldim. O sorunun cevabını soruda öğrenmiş oluyorsun böylelikle. Soru çözdüğün ve çalıştığın halde aklına bir türlü girmeyen, kafanda oturtamadığın konuları da yazabilirsin canım. Ama tamamından not çıkarmak bana biraz zaman kaybı geliyor. Benim taktik işe yararsa daha çabuk halledersin tatlım.