2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
üşüyorum dedim kanapeye uzandım uyuyakalmışım
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum
alt tarafı 2 saat çalışıcam ne kadar çok büyütüyorum ya.

Ooooy hakikaten canım ya, hepi topu 2 saat bişi çalışcaz günde ona da bin türlü bahane. Bu arada kansızlık var bende biraz, ilaç kullanmaya başladım üşüme problemi için. Biraz daha rahatlarım umarım. Herşey kpss için :KK37:

Ceza detaylarını yarın paylaşalım bari :)
Pazartesiden itibaren baişlıyorum kaldığım yerden konulara devam inşallahhh :KK16::KK16:

Hadi inşallah arkadaşım. Tekrar hoşgeldin o zaman :)

tmm kendime nasıl ceza verdiğimi yarın yazıcam
bugünde gün içinde çalıştım biraz
video dinlemk istemiyorum artık kitaptan çalışmak daha iyi geliyor ama buraya da kitap gelmiyor ki :KK43:

ooooy hakikaten canım ya, hepi topu 2 saat bişi çalışcaz günde ona da bin türlü bahane. Bu arada kansızlık var bende biraz, ilaç kullanmaya başladım üşüme problemi için. Biraz daha rahatlarım umarım. Herşey kpss için :KK37:

Ceza detaylarını yarın paylaşalım bari :)

hadi inşallah arkadaşım. Tekrar hoşgeldin o zaman :)

merhaba arkadaşlar bende sizin gibiyim ki,taplar bana ben onlara bakıyorum genelde günde kaç saat çalışıyosunuz

Ayyy maşallah canım, Rabbim mutluluğunu daim etsin. Ben de ediyi çok severim, benim de minik bir edim vardı ama öğrenciyken yurtta başına bişi geldi :KK52::KK52:

Öylesin canım benim hiç şüphem yok.
Carpe Diemcim; hele şu cahil arkadaşını aydınlattın ya daha ne deyim sana. Virüs gibi bişi bu troll galiba :26:
Ala ala neyse maillerimiz var canım çok şükür.

Tamam Zeynepcim şimdi bakıyorum :KK34:

Gecenenin kapanışı da açılışı da Carpe Diemden sevgili Kpss dostları :KK52:
Benim gibi tembeller de uyusun hala :KK52:

Troll iste nan :KK51: Ya erkek ya da kücük cocuktur, öyle sacmalayıp egleniyordur burada. Canım uyku düzeni kurayım dedim, nanik oldu. Kapanısı da acılısı da ben yaptım bu yüzden, erken kalktım, biraz önce dayanamayıp uyudum ama, bu gece de uykusuzum :KK14: Bir de ders vardı geometri, gündüz alısveris yapmaya cıktım, baktım hava bumbuz, ektim bir güzel...Oh mis. Tüm cezalar bana da olsun. Annem gelince de yemekle ugrasılacak, püfü...Daha yapmadım. Güncellere bakayım da, o gelene kadar calısayım biraz daha.

Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:

Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.

Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı :KK47:

İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana :KK52:

Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün :KK52: Azcık da donayım da akıllanayım :KK52:

selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum

O zaman bu gece esek gibin calısıyoruz topluca...Ben buralarda olacagım.

:KK55:

[ben de aranıza katıldım :KK33: akşama vatandaşlık çalışıcam

Hoşgeldin, ne güzel giriş o öyle <3

Son düzenleme:
deneme sınavına girmiş olan arkadaşlar var mı :26: durumlar nasıl :KK31: ben bu haftasonu gireceğim ilk defa .. ihtiyacın denemelerine kayıt yaptırdım. türkiye geneli oluyormuş :KK31:

birde bu aralar motivasyonumu kaybettim .. masada oturamıyorum uzun süre :KK14:

ben girdim ilkaycığım durum çok iyi sayılmaz yediiklim türkiye geneli netim 53 toplada genel kültürden 8 netim felan vardı galiba biran önce tarih coğrafyayyı bitirmek gerekiyor sana da başarılar bide mat dan her gün soru çözüyormusunuz ben daha net bi çalışma düzeni oturtamadım canım istediğinde çalışıyorum bide dershane konularına yetişmeye çalışıyorum öyle ama galiba ciddi bi düzen gerekli

kızlar türkçe konularım bitti dün deneme çözdüm. Türkçe deneme 30 soruluk 30 dakika ayırmıştım ama 20 dk da bitirdim ve 5 yanlışım vardı, anlatım bozukluğu ve yazım kurallarından çıktı yanlışlarım galiba o konularda daha fazla soru çözmeliyim. :44::44::44::44:

tebrikler cnm darısı başımıza:)

kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yok :nazar: yani korkulacak bişi yokmuş :KK9: sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam :KK43:

kızlar sonuçları öğrendim bugün beynimde anormal bi durum yok :nazar: yani korkulacak bişi yokmuş :KK9: sadece strese bağlı olarak damar sıkışması var bunun içinde stresten uzak durmam kendimi üzmemem lazımmış yani antidepresanlara devam :KK43:

Sevindim canım...

merhabalar ara sıra uğruyorum buraya :)

korkulu rüyam olan tarihte osmanlı devleti dağılma dönemine kadar geldim. konuları sindire sindire iyice anlayana kadar çalışıyorum bu yüzden diğer derslere henüz geçemedim. hakan dede videolarıyla da tekrar yapıyorum yanlışlarım baya azaldı :)

Kızlar kızlaar geleeem mii, yanağızdan öpeem miii:KK24::KK24::21::KK52:
öhöm öhöööm.:KK9:
Nabersiniz kuzularım. Ben bugün bomba gibiyim. Okula gitmedim. Vatandaşlığı güzelce yargıya kadar bitirdim. Tüm testlerini çözdüm. Ben bu vatandaşlığı pek sevdim ya.:KK61: Tarihten kaçmak için tarih dışındaki tüm dersleri bitireceğim galiba bu gidişle.:KK1::KK1:
Siz neler yaptınız, haftasonuna planlarınız neler bakalım:KK16:

tamam cumartesi girelim :128: çok heyecanlıyım denemeye gireceğim diye :KK53:

hmm sarı kantaron mu :26: ben içmesem mi, bebek düşünüyoruz, bişey içmeye korkuyorum :KK52:

kötü de alsam gaza gelirim ben yapım icabı :KK9: ama tabi inşallah güzel bi puan alırız da sevinerek gaza geliriz :KK16:

Oyy canıımm bebek mi düşünüyorsunuzzz maşallah:nazar: Daha yakınlarda asker yolu gözlüyordun, şimdi bebek hayali kurduğunuzu görünce duygulandım.:KK5:
aman kuzum içme o zaman bilmediğin şeyler. Allah bebişini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilkayım.:KK16::KK16:

Pazartesiden itibaren baişlıyorum kaldığım yerden konulara devam inşallahhh :KK16::KK16:
Heyecan ve hasretle bekliyoruzz kuzummm. Sınavlarında başarılar dilerim şimdiden:KK16:
[ben de aranıza katıldım :KK33: akşama vatandaşlık çalışıcam
Merhaba canım. Hoşgeldin. Maşallah çok hızlı bir başlangıç yaptın.:nazar::KK16: Çalışabilmişsindir umarım.:KK61:
Ayy canım benim çok sevindim. Bak telaşlanacak bir şey yokmuş:KK61: En azından artık stres yapamayacağını öğrenmiş olduk. Bundan sonra moral bozukluğu, karamsarlık yasak sana.:KK20: Güzel güzel ders çalışıp burada mutlu mutlu paylaşımlar yapıyoruz canım, olumsuzluklar yasak, tamam mı?:KK19:

Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim :KK9: :KK9:

nazcııım, kuzum çok özür dilerim biraz geç kaldım sanırım ama :KK43: Doğum günün kutlu olsun tatlıım. Nice mutlu, sağlıklı yaşlara. Seneye atanmış bir memur olarak kutlarız inşallah doğum gününü.:KK16: Pastanda çok güzelmiş canım. bayıldım:KK16:
Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:

Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.

Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı :KK47:

İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana :KK52:

Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün :KK52: Azcık da donayım da akıllanayım :KK52:

selam kızlar nasılsınız
Bundan sonra kaytarırsanız cezalarınız benim elimden olacak kuzular.:KK20::KK9:
Benim tembelliklerimin cezasını kim verecek onu bilemiyorum ama.:KK1::KK1:

lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem:KK43:
Canım stres yapma. Hepi topu 6 ders var. Konuları ve dersleri ilk sayfada görmüşsündür zaten. Çalışmaya başladıkça devamı geliyor. Merak etme:KK61: Hoşgeldin aramıza.:KK16:
konularımı ekleyeyim,
Türkçe: paragraf,
ses bilgisi,
sözel mantık,
matematik:eek:beb-okek
rasyonel sayılar
1.dereceden denklemler
2.dereceden denklemler
geometri: üçgende açılar
coğrafya:türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
biraz karışık gidiyorum pamukçum idare et :) umarım listeye eklemede sorun olmuyordur :)
Yok kuzum sorun olmuyor merak etme. :KK16: Maşallah çok güzel ilerlemişsin tatlım.:nazar: devamı da hemencik gelir inşallah:KK16:

Kızlar kızlaar geleeem mii, yanağızdan öpeem miii:KK24::KK24::21::KK52:
öhöm öhöööm.:KK9:
Nabersiniz kuzularım. Ben bugün bomba gibiyim. Okula gitmedim. Vatandaşlığı güzelce yargıya kadar bitirdim. Tüm testlerini çözdüm. Ben bu vatandaşlığı pek sevdim ya.:KK61: Tarihten kaçmak için tarih dışındaki tüm dersleri bitireceğim galiba bu gidişle.:KK1::KK1:
Siz neler yaptınız, haftasonuna planlarınız neler bakalım:KK16:

Ben kapayıp ben actım da, biraz oyalandım ucundan annem bugün, üstelik uyudum da, biraz matematik cözdüm sadece...Neyse, şimdi adam gibin calısacagım, zaten uykum da yok...Uykuyu düzene sokmak yarına kaldı artıkın.

Milli kütüphaneye gitmek gibi bir planım var bu arada, evde cok oyalanıyorum, su havalar biraz kırılaydı, buz...

Buralardayım, bilg'ı kapayacagım ama. Kendime ceza, dörtten önce uyumayacagım <3 Ara verince yazarım..

Size;

[video=youtube;ku5_IS19LL8]http://www.youtube.com/watch?v=ku5_IS19LL8[/video]

Pamık bir de vatandaslıga nasıl calısıyorsun? Azcık yol göster su vatandaslık özürlüsüne, he?

Okumakla olmuyor, yazsam mı?

Son düzenleme:
Ben kapayıp ben actım da, biraz oyalandım ucundan annem bugün, üstelik uyudum da, biraz matematik cözdüm sadece...Neyse, şimdi adam gibin calısacagım, zaten uykum da yok...Uykuyu düzene sokmak yarına kaldı artıkın.

Milli kütüphaneye gitmek gibi bir planım var bu arada, evde cok oyalanıyorum, su havalar biraz kırılaydı, buz...

Buralardayım, bilg'ı kapayacagım ama. Kendime ceza, dörtten önce uyumayacagım <3 Ara verince yazarım..

Size;

[video=youtube;ku5_IS19LL8]http://www.youtube.com/watch?v=ku5_IS19LL8[/video]
bugün ceza veren verene :KK1: ben kendime kıyamıyorum :KK52: daha doğrusu uykum bana kıyıyor. Hep yenik düşüyorum kendisine.:KK5: Ama ben de bugün baya geç uyandım. O yüzden 2-3'e kadar uyumamayı planlıyorum inşallah:KK61:
Tatlım bu arada senin ingilizcen nasıl? Yabancı şarkı dinlemek geliştiriyor baya ingilizceyi. Ben bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum çok popüler olanlar dışında.:KK31:

Pamık bir de vatandaslıga nasıl calısıyorsun? Azcık yol göster su vatandaslık özürlüsüne, he?

Okumakla olmuyor, yazsam mı?

Kuzucuğum sana tavsiyem; konuyu bir kez oku. Sonrasında soru çözmeye geç hemen. Zaten sürekli aynı tarz sorular sorup duruyorlar. Ben mesela 3 kaynaktan soru çözdüm aynı soruya kaç kez denk geldim. O sorunun cevabını soruda öğrenmiş oluyorsun böylelikle. Soru çözdüğün ve çalıştığın halde aklına bir türlü girmeyen, kafanda oturtamadığın konuları da yazabilirsin canım. Ama tamamından not çıkarmak bana biraz zaman kaybı geliyor.:KK31: Benim taktik işe yararsa daha çabuk halledersin tatlım.:KK16:

bugün ceza veren verene :KK1: ben kendime kıyamıyorum :KK52: daha doğrusu uykum bana kıyıyor. Hep yenik düşüyorum kendisine.:KK5: Ama ben de bugün baya geç uyandım. O yüzden 2-3'e kadar uyumamayı planlıyorum inşallah:KK61:
Tatlım bu arada senin ingilizcen nasıl? Yabancı şarkı dinlemek geliştiriyor baya ingilizceyi. Ben bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum çok popüler olanlar dışında.:KK31:

Kuzucuğum sana tavsiyem; konuyu bir kez oku. Sonrasında soru çözmeye geç hemen. Zaten sürekli aynı tarz sorular sorup duruyorlar. Ben mesela 3 kaynaktan soru çözdüm aynı soruya kaç kez denk geldim. O sorunun cevabını soruda öğrenmiş oluyorsun böylelikle. Soru çözdüğün ve çalıştığın halde aklına bir türlü girmeyen, kafanda oturtamadığın konuları da yazabilirsin canım. Ama tamamından not çıkarmak bana biraz zaman kaybı geliyor.:KK31: Benim taktik işe yararsa daha çabuk halledersin tatlım.:KK16:

Canım, benim ingilizce söyle; hep 65'den yukarı aldım kpds'de ama 70'i gecemedim. Birkac kpds puanım var 65-70 arası hep...Fena degil gibi, yeterli de atamalarda, ama ilk yds'ye girmiştim, epey düsük aldım ondan...50'li bir puan. :KK14: Bundan az cok tahmin edersin.

Tamam canım, sagolasın...Elimde en yeni pegem var vatandaslık bir tek. Ondan okumustum, ama kalmıyor canını yedigim. Hic soru cözmedim ama. Sen hangilerinden calısıyorsun ya da söyle sorayım; tavsiye edersin? Yeni bir iki tane almam lazım, eskilerden calısmak iyi degil vat'a.

Ara verdim, kahve molası...Bir tane de sigara kacırayım bari..:KK47:

Yazarım gene..:KK14:

Son düzenleme:
X