-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.241
Senin ingilizcen baya iyiymiş kuzum ya.Canım, benim ingilizce söyle; hep 65'den yukarı aldım kpds'de ama 70'i gecemedim. Birkac kpds puanım var 65-70 arası hep...Fena degil gibi, yeterli de atamalarda, ama ilk yds'ye girmiştim, epey düsük aldım ondan...50'li bir puan.Bundan az cok tahmin edersin.
Tamam canım, sagolasın...Elimde en yeni pegem var vatandaslık bir tek. Ondan okumustum, ama kalmıyor canını yedigim. Hic soru cözmedim ama. Sen hangilerinden calısıyorsun ya da söyle sorayım; tavsiye edersin? Yeni bir iki tane almam lazım, eskilerden calısmak iyi degil vat'a.
Ara verdim, kahve molası...Bir tane de sigara kacırayım bari..
Yazarım gene..
Hoşgeldin çatlak_kemmikcimmbende varım
Ben varıım beenn.:13: Zaman zaman bu durumdan çok bunalıyorum, 24 saati kendime yetiremiyorum ama hem topikteki dostlarım hem de dershane sayesinde ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum. İkimiz de aynı durumdayız anlaşılan, gel birbirimize destek olalım.Meraba kızlar benim gibi haftaiçi işte çalışıp haftasonu dersaneye gidip boş vakitlerinde ders çalışan var mı destek istiyorum :18:
Benim de aksine tarih ve coğrafyada sorunlarım var canım. güçlerimi birleştirsek ortaya harikalar çıkarabiliriz.hoşbulduk..
vatandaşlık mat geo çok büyüyor gözümde :18:
sizde durumlar nasıl?
Merhaba canım hoşgeldin.Kızlar sessiz takıpcılerınızdenım bende bakıp bakıp gaza gelıyım dıyorum ama bıyerden sonra tıkanıyor :) benıde aranıza alıp evire çevire motive etseniz ya:)
Durumum; İşletme mezunuyum ilk kez lisans olarak bu yıl gırıcem evlıyım cocugum yok, dersaneye gıdıyorum, paket program seklınde dersler tarıhi bitirdik ama uzerınden gecmem ve bol soru cozmem gerek sayısal cıkıslıyım matı hepten saldım tarıhle kafayı bozcam durup dınlenıp hakan dedyi dınlıyorum...
Pınarcım canım benim, çok yordun sen kendini gerçekten. Bitirmeyle kpss arasında gidip gelmekten ve en önemlisi stresten beynin bayağı yorulmuş olmalı. Bence de hocanın dediği gibi biraz ara ver tatlım, arada kendini çok yormamak kaydıyla biraz biraz bakarsın.Canlarım merhaba, teze de birkaç gün ara verdim çünkü danışman hocam bile artık sağlıklı hareket edemediğimi fark edip evde uyumamı, dinlenmemi, bir süre ara vermemi söyledi :/ dünle bgn hiçbir şey yapmadm. Az önce kendimi yormamak adına ilk türk devletlerini tekrar ettm hakan dede kazandıran ders notları kitabından. Snra da yediiklim çekkopar testinden 67 soru çözdm. 58 doğrum çıktı :/. Benden bu kadar :/ öyle bir uğrayıp paylaşaym ddm
Amiiin canımarkadaşlar bugün hiç ders çalışmadım kendimi şuçlu hissediyorum gerçi gün bitmedi ama inş. bi kaç saat çalışırım
pamukşeke sana bi sorum olcak tarihi kaç kaynaktan çalışıyorsun, gördüğüm kadarıyla güzel gidiyo çalışmaların
bizede bi fikir olur
herkese çalışma azmi diliyorum Allah' tan amin:::::)
Merhaba canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaslar
topiği maalesef ki yeni kesfettim benide aranıza alırsanız cok sewinirim:) tek basıma beceremeyeciğim bu işi:) bir türlü sistemli bi biçimde calısmayı beceremiyorum çünkü. bu arada işletme mezunuyum, ewliym ve 15 aylık bi oglum oglum var. daha dogru düzgün baslayamadım calışmalara nerden nasıl baslamalıyım. haftalık bi calısma programı felan mı hazırlamalıyım kendime.yardımcı olursanız cok cok sewinirim.
şimdiden tskkürler:)
busra kuzummmhoşgeldin girdin mi bugün denemeye:26: ben girdim ama cografya vatandaslik cooook kötüydü:18:
Bende hazırlanıyorum kasımdan beri coğrafya ve vatandaşılık konu ve soru bankaları bitti türkçeye başlayacağım...
ilkayımm kuzumm, giremedim çünkü dün gece hiç uyuyamadım, neden bilmiyorum yatakta döndüm durdum.Ve dershanede son derse geldiğimde resmen uyuyakaldım derste. Sınav da ders bitiminden 2 saat sonraydı. O kafayla girmek istemedim tatlım. Yarın kardeşimle planımız vardı ama onu ekip yarın gireceğim veya en olmadı pazartesi akşam gireceğim.
Ay zor muyduu coğ. ve vatandaşlıkk.:26:
Türkçesi ve tarihi nasıldı kuzum? Bizim girdiğimiz tarama sınavlarında türkçe ve tarih hep zor oluyor da.
İnşallah güzel sonuçlar alırız, ama alamasak da önemli değil canım daha bu ilk sınavımız önümüzde eksiklerimizi tamamlayabilmemiz için uzun bir yol var daha
aaa tüh uyuyamamak kötü oluyor:26: cogu zaman ben uyuyamam gece ve esim yanimda bi güzel uyuyunca sinir olurum
Ya belki kolaydi ama ben daha hic cografya ve vatandaslik bakmadim:44: belkide calismadigimdan bana oyle geldi.. yanimda oturan kizda matematik zordu dedi.. banada matematik kolay geldi :44: tarihte fena degil ama ben tarihte hep dogru bildigimi sanip isaretleyiveriyorumtürkçe kolaydi
Dershaneye giden kuzular size bir sorum olacak; Dershanede derslerde hangi konulardasınız? Bizim geriden gittiğimize dair şüphelerim var da ondan şey ettim.:26:
Biz: matematikte basit eşitsizliklerdeyiz
türkçe: paragraf
vatandaşlık: yargı
coğrafya: 2. ünitenin ovalar kısmındayız
tarih: osm. devl. kültür ve uygarlık.
daha geometri görmeye başlamadık. Vatandaşlık ocak'a kadar bitecek, ondan sonra işlemeye başlayacağız sanırım.
Ben yine çok konuştum. Hemen geçmişe gidip alıntılar yapayım
Hepinizi çok seviyor ve de öpüyoruumm.
iyiymiş o zaman tatlım, coğrafya ve vatandaşlığa çalışmadığın için iyi geçmemesi normal. Diğerleri iyiyse sorun yok.
Benim de hiç boş bırakma huyum yok canım. Bilmesem bile işaretleyiveriyorum, boş bırakırsam boşa gidecek gibi geliyor niyeyse.Bu huyumdan vazgeçmem lazım. Yaptığım yanlışlar doğruları da silip götürüyor çünkü.
Ben de gireyim de cevap anahtarlarını verince yapamadığımız soruları birbirimize sorarız canım.
Büşracım dershanede nerede olduğumuzu sormuşsun. Ben muraa gidiyorum. Matematik ve tarihle gidiyoruz biz. Matematikten mutlak deger bitti geçen hafta. Tarihten de osmanlı komple bitti. Bu hafta osmanlı genel tekrarı yapılacak. Haftaya trablusgarp ile devam edeceğiz. Vatandaşlık coğrafya türkçe geometri başlamadı. Derslerimiz bittikçe başlayacak
Bursa görükle şubesindeki son başlayan gruplayım ben :) siz bizden önce başlamışsınız. Sen hangisindesin? Denemeler başlamadı martta başlayacakmış :/Mrb bende murattayım bizde tarıh ve matla basladık tarıh bıttı ama mattanda bu hafta problemlere gecıcez. Hangı ıldekı murattasınız acaba denemelerınz basladımı sızın ?
nasılsınız kızlar ben tarihle kafayı yemek üzereyim konu tarama sınavında da tarih kötü... ve ben inat ettim iyi gelecek diye tekrar tekrar çalışıyorum bakalım ne olacak bu dersi halletmeden bana rahat yok Türkçe iyi matamatik fena değil. bu ara yeni konu çalışamadım sadece tarih çalışıyorum yazarak çalışıyorum en iyisi bu gibi geliyor birde böyle deneyeceğim.