2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

kızlar türkçe konularım bitti dün deneme çözdüm. Türkçe deneme 30 soruluk 30 dakika ayırmıştım ama 20 dk da bitirdim ve 5 yanlışım vardı, anlatım bozukluğu ve yazım kurallarından çıktı yanlışlarım galiba o konularda daha fazla soru çözmeliyim. :44::44::44::44:

Hergün gün içerisinde 20 soru çözersen çalışmana gerek bile kalmaz arkadaşım... :)

Kızlar 21-22 Aralıkda Pegem'in Türkiye geneli denemesi var. Henüz çok belirleyici degil elbette, ama haber vereyim dedim...

Hoşgeldin :) artık o kadar çok üniversite mezunu var ki... Malesef yarış halindeyiz hepimizin çok yüksek puanlar alması lazım ki atanabilelim. Kolay gelsin şimdiden :)

HoşbuLduk :) evet gercetken öyle çok yakın arkadaşımla yarış haline girmeye başlıııcam die korkuyorm açıkçası .s 70 puan, kolay değil .:-)44:

Bu bahsettiğin bitkiyi alacağım kesinlikle canım ama bir türlü fırsatım olmadı aktara gitmeye. Ben de bahar depresyonlarını en doruklarda yaşayanlardanım malesef.:KK31: Anlattıklarını okuyunca daha da cezbetti bu bitki beni. Umarım bende de işe yarar.:KK61:

[FONT=Comic

[COLOR="#FF0000"]patruskacım teşekkürler, sınavım güzel geçti çok şükür:KK61:
Taşınmana çok sevindim canım, inşallah evini hemen yerleştirip düzenini oturtursun vee eski temponla tekrar aramıza gelirsin.:KK16::KK16:

Anladım tatllım, cahilliğime ver.:KK1: İnşallah gelir ruhsatın daha fazla bekletmeden.:KK61:
Bu arada hazır avukat bulmuşken sorayım canım, memnun musun mesleğinden? Benim sevgilim de şu an kamuda çalışıyor ama

Ah zeytincim aynı durumdayız, tekrar yapmaktan ilerleyemiyorum. Bir de güya daha önce 1 kez baştan sona çalışmıştım tarihe. Belli başlı şeyler dışında hep unutmuşum.:KK50: İnşallah sınava kadar oturtmuş oluruz canım. :KK31:
Allah zihin açıklığı versin.:KK16:

valla pamukcuğum artık yeter dedim ve 2 gün boyunca sadece masadan kalkmadan tarih çalıştım
dün akşam saat 11 30 da bıraktım artık duraklamaya kadar geldim ama iyice belledim
güzelce notlarımı aldım sorularımı çözdüm.
konuları tekrar bitirene kadar sadece tarih çalışıcam
en son tekrar testleri çözüp elimde bulunan tüm tarih sorularını bitiricem
yoksa bir ileri iki geri olmuyor bu iş

günaydınlar kızlar

kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir
sizin beğendiğiniz soru bankası yayınları neler var

Kuzularıııım,
Kaçak arkadaşınız geldi :KK55::KK55:

Ooooy çok yoğun bi haftaydı, 2 kez girdim siteye aslında sizi kontrole ama ayaküstü olduğundan cevap yazamadım. Birazdan yine çıkmam lazım ama ne olursa olsun yazcam dedim :KK34:

Hoşgeldin :) bu sayfada gerçekten çok içten çok yardımsever ve çok iyi insanlar var. Olabildiğince faydalan ve moral bul derim :)

Pnrcım o senin güzelliğin, mutlu oldum hepimizin adına :KK34:

Yavru ceylanlarıımmm:KK16::KK16: Sonunda nefes alacak vakit buldum ve hemencik topiğimize koştumm:KK55:
Hemen raporumu vereyim, bu hafta okulda sınavım olduğundan kpss'ye hiç çalışamadım biliyorsunuz.:KK31: Ben de bugün 4 saat başından kalkmadan vatandaşlık ve matematik çalıştım. 4 saat belki bir çoğunuza az gelebilir ama kpssye hasret kalan biri için baya fazlaydı.:KK9:
Vatandaşlıktan yasamayı da bitirdim ve elimdeki tüm kaynaklardan soruları çözdüm. İlk üniteyi hala oturtamamışım onu anladım. :KK50:
Bir de yarın yine konu tarama sınavımız var ama düşük alacağım şimdiden belli çünkü sınavda çıkacak konuların yarısını işlemedik resmen. Ne biçim konu taramaysa.:KK31:
Ay çok konuştum. :KK9: uzun süre girmeyince böyle her şeyi anlatmak istiyorum işte.:KK61:
hadi sıra sizde canlarım :KK16::KK16:
Hepinize kolay gelsin

Maşallah benim kuzuma. Ben de bugün gircem sınava cnm, bakalım kpss ne mesaj verecek bana yine. Geçen sefer ki :KK33: buydu :)

Hoşbulduk canım.:KK61: Tezinde ilerlemiş olmana sevindim canım, inşallah hemen bitirirsin. Sonra da full kpss artık.:KK55:

Ay şimdi aklıma geldi, şöyle topikçe bir yurda çıksak ve tek uğraşımız kpss olsa ne güzel olurdu di miii.:KK52::KK52:

Oyyy deli olurdu vallahi :KK53: çok iyi fikir. :KK34:

kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir

Zeytincim ben de henüz bir karar vermiş değilim ama aklımdan yediiklim geçiyor. Senin etkilemek istemem, önerileri ben de bekliycem.

Ben de haftanın raporunu vereyim arkadşalar. Ben bu hafta hiiiç mi hiç çalışamadım, vijdan azabından ölüyorum :KK43:
Sürekli dışardaydım, hafta içi şehir dışına da çıkmak zorunda kaldım. Biraz sonra da motivasyon toplantısı için otel ve balo salonlarına bakmaya gitcem. O arada çaktırmadan dershaneye gidip tarama testine gircem, sonra tekrar işe gelcem :KK52::KK52:
En azından gün içinde biraz da ona vakit ayırmış olayım.
Dün sadece 2 saat matematik çalıştım, oooy ben çok geride kaldım yafu. Acilen silkelenmem lazım.

Hepinize başarılar, ben yine kaçar :KK55:

Kuzularıııım,

Ooooy çok yoğun bi haftaydı, 2 kez girdim siteye aslında sizi kontrole ama ayaküstü olduğundan cevap yazamadım. Birazdan yine çıkmam lazım ama ne olursa olsun yazcam dedim :KK34:

Maşallah benim kuzuma. Ben de bugün gircem sınava cnm, bakalım kpss ne mesaj verecek bana yine. Geçen sefer ki :KK33: buydu :)

Zeytincim ben de henüz bir karar vermiş değilim ama aklımdan yediiklim geçiyor. Senin etkilemek istemem, önerileri ben de bekliycem.

Ben de haftanın raporunu vereyim arkadşalar. Ben bu hafta hiiiç mi hiç çalışamadım, vijdan azabından ölüyorum :KK43:
Sürekli dışardaydım, hafta içi şehir dışına da çıkmak zorunda kaldım. Biraz sonra da motivasyon toplantısı için otel ve balo salonlarına bakmaya gitcem. O arada çaktırmadan dershaneye gidip tarama testine gircem, sonra tekrar işe gelcem :KK52::KK52:
Dün sadece 2 saat matematik çalıştım, oooy ben çok geride kaldım yafu. Acilen silkelenmem lazım.

başarılar canımcım
yediiklimi de düşündüm aslında ama data da iyi diyorlar aldığım siteden alıcam yine bir inceleyeyim

kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorum :KK50: cuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için :KK43: ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık :KK30: dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:

ders çalışamıyorum die vicdan azabından ölüyorum :KK43:

Kızlar 21-22 Aralıkda Pegem'in Türkiye geneli denemesi var. Henüz çok belirleyici degil elbette, ama haber vereyim dedim...

sağol canım yararlı oldu :) aradım hemen 5 tl miş sanırım acaba her yerde aynımı :) aynı dersanede beyaz kalemin de varmış haftaya 2 sinede girsem mi bilemedim. siz ne düşünüyosunuz?

kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorum :KK50: cuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için :KK43: ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık :KK30: dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:

canım çok geçmiş olsun :KK43: benimde vardı baş ağrısı sorunum, norolojı migren falan demişti, başka bi doktora gittim, ne migreni dedi sinüzitin var iltihap olmuş, ilaçla geçer dedi :):KK1: bi kaç doktora görünmekte fayda var. malesef bi çok doktor ilaç firmalarıyla anlaşıp, basıyor ilaçları :KK43: bir örnek daha verim, eltim bacakları ağrıyodu, kireçlenme var ve sinirden olmuş demiş, sinir ilaçları vermiş ağır bide, başka bir hastaneye götürdüm minüsküs çıktı :KK43: sinirden değilmiş yani :KK43: bu hafta bende misafir ve hastanelerde uğraştım :KK43: ve ders çalışamadım. bende çok suçlu hissediyorum kendimi, koskoca hafta sadece mattan 90 soru falan çözmüşümdür :KK43:

data tarih iyimidir

ben data dan tarih aldım ama herkes iyi değil tarihi dedi pişman oldum, dersanedeki tarihçide pek önermedi :KK43: yanlış soru çıkabiliyor dedi. soruları yanıltıcı olabiliyormuş, fem in tarihini önerebilirim.ihtiyaçta çok iyi.

cnm çok geçmiş olsun başka dr lara da görün bence
antidepresan ilaçlarını hemen kullanma
ağır ilaçlar bunlar iyi düşün iyi olsun bozma moralini

ben data dan tarih aldım ama herkes iyi değil tarihi dedi pişman oldum, dersanedeki tarihçide pek önermedi :KK43: yanlış soru çıkabiliyor dedi. soruları yanıltıcı olabiliyormuş, fem in tarihini önerebilirim.ihtiyaçta çok iyi.

sağol cnm tarih zaten zorlayıcı birde yanlış soru ile fln sıkıntı yapmayalım
yedi iklim le fem üzerinde surucam

sınav yaprak testler var sınavın soruları iyimidir
bu yıl ilk kez giriyorum yayın konusunda bilgim pek yok
inşallah ilk ve son olurD:

Son düzenleme:

Ya ben de bu konuda çok kararsızım yardım edin. Elimde murat konu anlatım, soru bankaşarı, yaprak testleri, uzman konu anlatım, soru bankaları, yediiklim yaprak testleri var. Uzman ve yediiklim 2012 basımlar yalnız önceden almıştım şimdi yine de değerlendirip sorularını çözüyorum. Bunlar konu çalışırken bitiyor. Yani bir konuyu çalışıp tüm bu saydığım kaynaklardan soruları çözüyorum sonra bitti diyorum o konu için. Şu an habertürkün verdiği yargı soru bankasını da topluyorum. Ama bir soru bankası daha almak istiyorum. Beyazkalem, fem, ihtiyaç arasında gidip geliyorum sürekli :'( hangisini alsam karar veremiyorum. Veya daha soru bankası seti almasam (3 tane bitirmiş olcam çünkü yargı ile birkikte) bu derslerin denemeleri oluyor ya onlardan mı alsam acaba diyorum. Siz ne dersiniz? Misal tarih dersimiz 8 hafta sonra bitecek ya bizim. O zamana kadar uzman ve murat da bitecek. E üstüne yargı gelcek onu da çözdükten sonra artık sadece tarih denemesi alayım diyorum? Siz ne dersiniz hangisini yapmalıyım sizce?

Bu arada zeytin ve elfmet bizim dershanedeki tarih hocamız da data ve yargıyı önerdi ancak bunlar en son çözülmesi gereken kitaplarmış. Zorluyorlarmış. Önceden hazırlanmış girmiş olsak sınava önerirmiş ama şu aşamada ağır gelirmiş bize. Zeytincim istersen kitabı beklet sınava yakın çözersin şu an moral bozabilir çünkü :/
Bu arada hata her yayında çıkabiliyr yargıda da genelde çok hata olurdu. Umarım hata çıkacaksa da miktarı az olur.

Bu arada zeytin ve elfmet bizim dershanedeki tarih hocamız da data ve yargıyı önerdi ancak bunlar en son çözülmesi gereken kitaplarmış. Zorluyorlarmış. Önceden hazırlanmış girmiş olsak sınava önerirmiş ama şu aşamada ağır gelirmiş bize. Zeytincim istersen kitabı beklet sınava yakın çözersin şu an moral bozabilir çünkü :/
Bu arada hata her yayında çıkabiliyr yargıda da genelde çok hata olurdu. Umarım hata çıkacaksa da miktarı az olur.

cnm data nın vatandaşlığı da iyi diyorlar şuan yediiklime bakıcam
sınav ında yaprak testlerini alıcam kısmetse

cnm data nın vatandaşlığı da iyi diyorlar şuan yediiklime bakıcam
sınav ında yaprak testlerini alıcam kısmetse

Evet datanın tarihiyle vatandaşlığı ünlü zaten :) bende a dan z ye var konu anlatımı için ordan çalışıyorum tarihi memnunum da. Tek kültür medeniyet kısmı aşırı sıkıyo beni datada. Vatandaşlık konu anlatımı için de daa alacağım sanırm. Ama test olarak alırsam denemesini alırım datanın modüler setini düşünmem.
Bu arada yediiklime alesten sonra çok önyargım oluştu benim çok ama çok basitti çok gereksizdi kaynakları. O yüzdeb kpss için hiç düşünmedim bile yediiklimi sadece yaptak testleri var soru tipi görmek adına. Umarım kpssde de ales gibi değildir.

sen girmeyi düşünüyor musun canım :) girsek mi acaba yaa

Ben girecegim canım, zaten kendi dershanem...İlkini kacırdım, ikinciyi kacırmayacagım...Ben haber veririm size diger sınav tarihlerini de..

data tarih iyimidir

Canım ben datanın yeni soru bankasını aldım, konu anlatımlısı vardı bende, begeniyordum...Zaten data tarihde en iyilerden biri. Murat yayınlarının da kitapcık seklinde soruları var bende, bir arkadastan almıstım. Murat'ın soruları epey zorlayıcı ama güzel...Pegem, yargı, ihtiyac bunların da konu anlatımlı soru bankaları var bende. İçlerinden en mantıklı zorlayıcısı yargı, pegemde sırf zor olsun diye sacmalanan sorular görüyorum. Yedi iklime de güzel diyorlar...

Kuzularıııım,

Vays, kimler gelmiş...Seni epey yoruyorlar Güneşim...:KK16:

Gecmiş olsun can can...Sonucu yaz mutlaka...

sağol canım yararlı oldu :) aradım hemen 5 tl miş sanırım acaba her yerde aynımı :) aynı dersanede beyaz kalemin de varmış haftaya 2 sinede girsem mi bilemedim. siz ne düşünüyosunuz?

Alıntıya tıkladım sandım, tıklamamısım.

Sorular her yerde aynı canım...Faydası söyle; Pegem bircok sehirde var, cogunluk içinde nerede oldugumuzu görürüz. Şimdilik cok belirleyici degil elbette, cünkü genel sınav sonucta. İsterseniz sonra girin, girmek isteyenler icin haber vereyim dedim, çünkü sitede 7-8 Aralıkda da var demişler, ama reklam amaclıymıs o :KK47: Her tarihte sınav yok yani :KK14: Millet işini biliyor annem.

İhtiyac, yargı, yedi ikliminkilere girecegim ben sonrasında ekstradan, biraz daha konularda ilerledigimizde. Farklı dershanelerin sınavlarına girmek faydalı bence.

Güncelleri yazıp calısayım, dün yazamadım. İki günlük inceleyeyim.

Öptüm hepinizi.

Ya ben de bu konuda çok kararsızım yardım edin. Elimde murat konu anlatım, soru bankaşarı, yaprak testleri, uzman konu anlatım, soru bankaları, yediiklim yaprak testleri var. Uzman ve yediiklim 2012 basımlar yalnız önceden almıştım şimdi yine de değerlendirip sorularını çözüyorum. Bunlar konu çalışırken bitiyor. Yani bir konuyu çalışıp tüm bu saydığım kaynaklardan soruları çözüyorum sonra bitti diyorum o konu için. Şu an habertürkün verdiği yargı soru bankasını da topluyorum. Ama bir soru bankası daha almak istiyorum. Beyazkalem, fem, ihtiyaç arasında gidip geliyorum sürekli :'( hangisini alsam karar veremiyorum. Veya daha soru bankası seti almasam (3 tane bitirmiş olcam çünkü yargı ile birkikte) bu derslerin denemeleri oluyor ya onlardan mı alsam acaba diyorum. Siz ne dersiniz? Misal tarih dersimiz 8 hafta sonra bitecek ya bizim. O zamana kadar uzman ve murat da bitecek. E üstüne yargı gelcek onu da çözdükten sonra artık sadece tarih denemesi alayım diyorum? Siz ne dersiniz hangisini yapmalıyım sizce?

ihtiyacın tarama denemeleri iyi diye duydum :) bende almayı düşünüyorum. ama sen kendine göre seçmelisin, herkese göre "İYİ" farklı olabiliyor :KK16:

pnr cım belkide zor diye önermediler :KK1::KK1: datanın coğrafyasını, anayasasını seviyorum bende :) tarihten pek olumlu yorum almamıştım ondan yüzünü bile açmadım :) konular tamamen bitsin öyle bakarım onada. her yayın evinde hatalar olabiliyor dediğin gibi, bir hata çıkınca karalamamak lazım :) femde tarihte bir soru hatalıydı, hata bariz belliydi ama yanıltıcı değildi :KK1: şuana kadar hata tespit etmedik hocalarla :KK1::KK1:
Alıntıya tıkladım sandım, tıklamamısım.

Sorular her yerde aynı canım...Faydası söyle; Pegem bircok sehirde var, cogunluk içinde nerede oldugumuzu görürüz. Şimdilik cok belirleyici degil elbette, cünkü genel sınav sonucta. İsterseniz sonra girin, girmek isteyenler icin haber vereyim dedim, çünkü sitede 7-8 Aralıkda da var demişler, ama reklam amaclıymıs o :KK47: Her tarihte sınav yok yani :KK14: Millet işini biliyor annem.

İhtiyac, yargı, yedi ikliminkilere girecegim ben sonrasında ekstradan, biraz daha konularda ilerledigimizde. Farklı dershanelerin sınavlarına girmek faydalı bence.

Güncelleri yazıp calısayım, dün yazamadım. İki günlük inceleyeyim.

Öptüm hepinizi.

ihtiyacın tümüne bende girmek istiyorum, ilçede sordum dersane genelinde yapıyolarmış, şubatta başlıcak denememiz dedi. ama il de sorucam türkiye genelinde girmek daha mantıklı. yediiklim ve pegemde düşünüyorum. ama şuan konular bitmedi hepsine birden değilde ilk etapta her ay farklı bir denemeye giresim var :) en azından zaman sorunum oluyor onu çözerim.

X