2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Coğrafya derslerinin mayısta bitmesi konusunda ben de şunu söylemek istiyorum.
Bizim dershanede vatandaşlık bittikten sonra coğrafyaya geçilecek ki çoğu yerde de böyle bi sistem var.
Bu tarih şubat, bitiş tarihi de verilen takvime göre 21 mayıs. O yüzden bence normal mayıs ayında bitmesi.
Mayısa kadar zaten çoğu ders bitmiş olur, coğrafyaya da önceden bakılabilir videoyla bir gidilmesi şart değil.
O kadar sorun olmaz yani bence almak isteyenler için. :)

Bunu niye yazdın şimdi diyenler de olacaktır. Ben de almayı düşünüyorum, henüz kesin değil tabi.
Dershaneye gitmeyenler olabilir, onların aklında soru işareti olmasın bu konuda diye söylemek istedim. Çünkü dediğim gibi bizim ders programı da mayısta bitiyor, belki buna paraleldir video dersler.

bende dersaneye gidiyorum :) ve bizim derslerde mayısta bitecek tüm dershanelerin müfredatı bu şekilde sanırım. bizim demek istediğimiz nokta şu. sayfanın başında konular var ya biz onları önceden bitirmek istiyoruz ve bol sorularla pekiştirmek istiyoruz dersanede anlatılanlarda bizim tekrar niteliğimiz oluyor hem derse yabancı kalmıyoruz hemde sınav yaklaştı konular bitmedi daha telaşına kapılmıyoruz. ve dersanelerde denemeler oluyor bizim denemeler başladı mesela tabi mayısta daha sık olacak. denemeler türkiye genelinde oluyor kendimizi denememiz açısından daha çok konu bilen daha çok net yapar ve morali artar. bende video alayım diyordum ama mayısta bitmesi benim işime gelmiyor mesela çünkü o zamana kadar benim planıma göre konuyu bitirmiş oluyorum takıldığım yerlerde belki ihtiyaç duyabilirim oda denemelerde hangi konudan eksiğim kendini gösterir duruma göre bakıcam yani. benim gibi düşünenlere tek seçenek kalıyor oda geçen yılın videolarını izlemek konuları bitirmek. yada almayıp dersaneyle yetinmek - kendi kendine yetinmek.

burada söylenen herşey farklı anlaşılıyor benim amacım şu video konusuna açıklık getirmekti yardımcı olmaktı. ortada bir video satın alma düşüncesi var ama videonun şartları nelerdir merak edip zorlu eğitimi aradım ve söylenenleri size aktardım. İYİ NİYETİMDEN. ama olay farklı lanse ediliyor. sıkıldımmmmm

Allah zihin açıklığı versinn zaten önemli olan başlayabilmek işte. benim türkçe ve matematikte pek sorunum yok, geçen sınavda 60t soruda 53doğrum vardı. o yüzden tarih coğrafya asıl olarak çalışıp tv karşısında bile matematik türkçe çalışabilirim. hakkmızda hayırlısı olsun inşallah

aynı durum bende de var cnm özellikle sabah uyandığımda kendimi yorgun hissetmem ve sürekli baş ağrısı çekmem bütün günümü mahvediyor acil yardıma ihtiyacım var

Dün dershanede soru bankalarını dağıttılar cnm, biraz motive etti beni. Heveslendim.

Pamuk Şekerin de dediği gibi atama puanlarına da bakınca bi telaş sardı beni yine. Dene derim canım, tempoya devam

bende almak istiyorum, nasıl ortak olcaz? nasıl size ücreti gönderebilirim?

herkese merhaba
aranıza yeni katıldım.ben aklı sonradan başına gelenlerdenim :) 31 yaşındayım 3 yaşında bir çocuğum var ve bu sene kpssye hazırrlanmaya karar verdim.daha önce hiç sınavva girmedim.hazırlanmadım
bu sene dershaneye yazıldım.3 haftadır hafta içleri akşamları çocuğumu komşuya bırakıp gidiyorum.çok zor oluyor ama istekliyim
evde bir çallışmaprogramı oturtamadım çünkü oğlumla bir plana uyamıyorum şuan onu sallıyorum uyumayacağım diye ağlıyor halbuki çok uykusu var
ev işi yemek temizlik vs vs herşey bana bakıyor eminim bu durumda çok arkadaş vardır geçmişi okudum ama malumunuz çok var okuyamadım hepsini.
henüz kaynak almadım dershaneden x yayıncılığın kpss not defteri ve test kitaplarını verdiler yeni basımlardan almak için bu ayı bekledim
gün içinde pek çalışamıyorum test çözüyorum tekrar için okuyorum falan ama yeterli gelmiyor bana

bana ne tavsiye edersiniz nasıl bir program yapmalıyım bu konuda gerçekten tecrübesizim

teşekkürler

Bu kadar uzun uzun yazıp zaman harcamanıza gerek yoktu cevap vererek :) Bu tek tek yazdıklarınızı herkes biliyor zaten.
Ben size karşı bi cevap vermemiştim, gördüğünüz gibi bi alıntılama falan yok. Siz işin o yönünden bahsettiniz, ben başka yönünden bahsettim.
İkimizin de amacı yardımcı olmak. Ee sorun nedir niye üstünüze alınıp bir de sıkıldınız ki?

hoşbuldum canım ses bilgisi bitirdim ama senin yazdığın bölümde yok sen hepsini dil bilgisi olarak aldın sanırım ben o kadar bitirmedim daha :18: bi de türkiye coğrafi konum bitmiştir canım

merak etme uzun bir zaman harcamadım. üstüme alındım ve cevap verme gereği hissettim... sıkıntım senin söylediklerine değildi, genel anlamda konuyla alakalıydı. sanırım paylaşmak istedim yazın üzerine. kusura bakma... Allah (cc) yardımcımız olsun bu zorlu kpss yolumuzda iyi çalışmalar.

Hoşgeldin arkadaşım. Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ama senin gibi başka arkadaşlar da var sakın başta pes etme.

Çocuğun uyanıkken, çamaşır, yemek, temizlik vs. bitirmeye çalış. Hatta onu da minik uğraşlarla yor ki uyudu mu hemen kalkmasın. Yardımcı olduğunu düşünürse mutlu da olur. O uyuduktan sonra da doğru kitapların başına

Kendine günlük x saat çalışcam diye bir kota koy. O kotayı tamamlamadan gerekirse uyuma diycem ama tabi evlisin :) Çalışmıyorsan bir şekilde ayarlarsın ama çalışıyorsan tabi biraz daha zor.

Henüz vakit bol, ileride bir tarih koy kendine o tarihe kadar en azından konu çalışmayı bitir. Konu sonunda soru sayılarını yaz. Bu da seni motive eder.

Ders ders giden arkadaşlar var. Örneğin mat'ı bitirene kadar başka derse bakmıyor, mat konuları bitince misal Türkçeye geçiyor. Ama bu da çok sıkıcı, ben de denedim bunu. Hem de hiç başlamadığın dersleri düşündükçe bunalıyorsun.

Onun haricinde aslında herşey senin fırsatları değerlendirme bitecek cnm. Allah yardımcın olsun.

Kuzular, şu nihan akar videoları yüzünden gergin bir ortam oluşmuş çok üzüldüm.
Ortak bir noktaya varamayacağız gibi duruyor. Bu yüzden kimsenin kalbinin kırılmasını, tartışmasını istemem. İsterseniz bu mevzuları konuşmaya özelden devam edelim. Sonra da kardeş kardeş takılmaya devam edelim, ben hepinizi çok seviyorum ve eminim kimsenin art niyeti yoktur, herkes de birbirini seviyordur.
Ben de bu sırada size kısaca rapor vereyim.
Tüm derslerde şu ana kadar dershanede gördüğüm kısımları sular seller gibi çalıştım. Sorularını çözdüm. Vatandaşlıkta hala oturtamadığım şeyler var. Kısıtlanma sebepleri, ehliyet çeşitleri bir de anayasalar falan. Onu da son kez tekrar edeceğim. Yarın dershanede konu tarama sınavı var. Bu çalışmayla daha yolun en başında kötü puan alırsam çok üzülürüm.
Ayrıca önümüzdeki hafta okulda 1 ödev, 1 sunumum 1 de vizem var. Bol yoğun bir hafta beni bekliyor yani canlarım. Ben de dualarınızı beklerim. Şimdi geçmişe bir göz atayım ben. Eklenecek konularınız varsa da ekleyeyim hemen.

Merhaba hoşgeldin aramıza. Aramızda evli ve çocuklu çok sınavdaşımız var ve hepsinin maşallahı var canım. Onları görünce eminim sana moral olacaktır. Ben haftaiçleri üni.de çalıştığım için benim ders programım sana pek uymayacaktır büyük ihtimal. Bu süreçte uykularımızdan fedakarlık etmemiz gerekecek. Çocuğun geceleri erken uyuyorsa ders çalışmak için değerlendir, veya sabahları erken kalk. 7-8 aylığına hayatını kpss odaklı düzenle. İnşallah bu zorlukların karşılığını çok güzel puanlarla atanarak alırız.
Yazdıklarımın işe yaramasını görmek beni sevindirdi tatlım. Sana yazarken ben bile gaza geldim zaten.. Sınava kadar moral düşüklüğüne yer vermeyelim asla. Verirsek de burada birbirimize destek olarak aşalım.

Fiyat çok uygunmuş canım. Ben kitap fuarında uzman kariyerle yediiklim bulamadım.Yoksa onlardan da mutlaka edinecektim. Elimdekileri çözdükçe yenilerini alacağım artık. Evde bir kitap yığını oluştu çünkü

merhaba canım, konularını ekledim tabloya. Ama yanlışlarımızın çıkması moralimizi bozmamalı. Onların hepsi nasıl çözüldüğünü öğrendikten sonra artı bizim için. Yanlışlarımızı sınavdan önce görelim ki aynı tarz sorular çıktığında nasıl yapıldığını öğrenmiş olalım. Şimdilik kolay bir yayın al ya da, zorlarına marttan sonra falan başlarsın.Moralini yüksek tut canım.

hu huu kızlar nasılsınız
evdeydim 2 gün matematik çalıştım test çözmeyi hafta sonuna bıraktım
keyfim yok aslında ama zorla da olsa çalıştım

Büşracııııım,

Silkelenme sonrası raporumu veriyorum

Matematik Bölme- Bölünebilme,
Türkçe Cümlede Anlam (Kaplumbağa hızındayım, utanarak yazıyorum ama bu da bi şey )

Türkçe Paragrafa başladım ama hala soru çözüyorum. Bitince yazcam

Evet cnm yarın sınav var dimi. Benim yarın Ales'de var. O yüzden bize pazartesi akşam yapacaklar sınavı. İşlenilen yere kadar benim de vatandaşlıktan biraz problemim var ama hallederiz inşallah.

Başarılar dilerim kuzular..

hu huu kızlar nasılsınız
evdeydim 2 gün matematik çalıştım test çözmeyi hafta sonuna bıraktım
keyfim yok aslında ama zorla da olsa çalıştım
hayırdır canım neyin var?
Ben bu silkeleme işini çok sevdim canım, seni böyle görünce çok mutlu oluyorum ben. Maşallah diyelim, bu silkeleniş sınava kadar devam etsin.

Bugün konu tarama sınavımızı olduk. Fena değildi, ama işlemediğimiz konular da vardı, müfredata göre geriyiz biz sanırım.:44: Aslında size yapamadığım soruları sormak istiyorum ama bu sınavın aynısına girecek olan arkadaşlar vardı dimi:26:

geçmiş olsun pamuk hangi yayının sınavını oldunuz?
sorularına bakmak isterim ama dediğin gibi sınava girecekler vardır belki
coğrafya bitti benim şu an ezberlenecek konuları tekrar ediyorum sadece
tarihten ilk 2 konu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…