- 14 Haziran 2012
- 360
- 18
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.661
Coğrafya derslerinin mayısta bitmesi konusunda ben de şunu söylemek istiyorum.
Bizim dershanede vatandaşlık bittikten sonra coğrafyaya geçilecek ki çoğu yerde de böyle bi sistem var.
Bu tarih şubat, bitiş tarihi de verilen takvime göre 21 mayıs. O yüzden bence normal mayıs ayında bitmesi.
Mayısa kadar zaten çoğu ders bitmiş olur, coğrafyaya da önceden bakılabilir videoyla bir gidilmesi şart değil.
O kadar sorun olmaz yani bence almak isteyenler için. :)
Bunu niye yazdın şimdi diyenler de olacaktır. Ben de almayı düşünüyorum, henüz kesin değil tabi.
Dershaneye gitmeyenler olabilir, onların aklında soru işareti olmasın bu konuda diye söylemek istedim. Çünkü dediğim gibi bizim ders programı da mayısta bitiyor, belki buna paraleldir video dersler.
bi an önce başla canım evet.iş konusuna gelince zaten artık genel sorun oldu bu işsizlik malesef elde diplomalarla açıkta kalmak
keşke olmasa ama hakkında hayırlısı olsun yine sen güzel düşün güzel şeyler olsun canım benim..
ben 2 aydır falan çalışıyorum işle beraber götürmek çok zor oluyo ama başladınmı gerisi geliyo inan ders çalışmadan bir gün yatamıyorum vicdanım sızlıyo inan eve az önce girdim yarım saat nete bakıp başlıcam mesela matematikte sıfırdım herşeyi unutmuştum onuda pazarları özel ders alıyorum .. bu sene kafama koydum bende bunu inşallah başarırız hepimiz güzel sonuçlar alırız..
ben tarihi en sona bırakcam.. türkçeden başladım işimdi coğrafyadayım ben ders ders gidiyorum yavaş ilerliyorum biraz
bide şimdi aöf nin derslerede çalışmaya başladım daha yavaş ilerlicem malesef :26:
ilk başta tabiki konu anlatımlı kitap al konuya çalış sonra bol bol soru çözmeye bak canım yani
kolay gelsin şimdiden çook öpüyorum
aynı durum bende de var cnm özellikle sabah uyandığımda kendimi yorgun hissetmem ve sürekli baş ağrısı çekmem bütün günümü mahvediyor acil yardıma ihtiyacım var
Kuzular bu arada _asmunikal_ı görünce aklıma geldi. Nihan akar videolarını almak isteyen var mı bizden başka? Ben önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Eğer almak isteyen varsa parayı paylaşıp ortaklaşa alabiliriz.
cnm ben daha yeni katıldım bu topiğe ama nihan akarın namını çok kişiden duydum ve bikaç videosunu izledim gerçekten süper bir hoca coğrafyaya yardımcı olması için bende almayı düşünüyorum uzun zamandan beri :26:
bende dersaneye gidiyorum :) ve bizim derslerde mayısta bitecek tüm dershanelerin müfredatı bu şekilde sanırım. bizim demek istediğimiz nokta şu. sayfanın başında konular var ya biz onları önceden bitirmek istiyoruz ve bol sorularla pekiştirmek istiyoruz dersanede anlatılanlarda bizim tekrar niteliğimiz oluyor hem derse yabancı kalmıyoruz hemde sınav yaklaştı konular bitmedi daha telaşına kapılmıyoruz. ve dersanelerde denemeler oluyor bizim denemeler başladı mesela tabi mayısta daha sık olacak. denemeler türkiye genelinde oluyor kendimizi denememiz açısından daha çok konu bilen daha çok net yapar ve morali artar. bende video alayım diyordum ama mayısta bitmesi benim işime gelmiyor mesela çünkü o zamana kadar benim planıma göre konuyu bitirmiş oluyorum takıldığım yerlerde belki ihtiyaç duyabilirim oda denemelerde hangi konudan eksiğim kendini gösterir duruma göre bakıcam yani. benim gibi düşünenlere tek seçenek kalıyor oda geçen yılın videolarını izlemek konuları bitirmek. yada almayıp dersaneyle yetinmek - kendi kendine yetinmek.
burada söylenen herşey farklı anlaşılıyor benim amacım şu video konusuna açıklık getirmekti yardımcı olmaktı. ortada bir video satın alma düşüncesi var ama videonun şartları nelerdir merak edip zorlu eğitimi aradım ve söylenenleri size aktardım. İYİ NİYETİMDEN. ama olay farklı lanse ediliyor. sıkıldımmmmm
bende almak istiyorum, nasıl ortak olcaz? nasıl size ücreti gönderebilirim?
Canım şu derslerin mayısta bitmesi meselesi benim de kafamı karıştırdı. Çünkü o zaman sınava çok az kalmış oluyor. Eski videoları izlesek sıkıntı olur mu sence?:26:
Elfmetcim; videoların mayısta bitmesi durumu benim de aklımı karıştırdı. Mayıs çok geç bir tarih konu bitirmek için. Ocak'a, Şubat'a kadar konuları bitirsek çok iyi olur. Onu da bir konuşalım biz o zaman.:26:
Ama diğer dediğin kredi paketinde 300 videoluk alsak 60 tane video izleyeceğiz ve 240 video hakkımız artacak geriye. Öyle büyük bir pakete gerek yok yani. Hem kişi sayısı artarsa siteden aynı anda video izlemek isteyenler olur. Sıkıntı çıkar. Biz zaten hepimiz coğrafya dinlemek istiyoruz. Kimse başka videolar izleyip kredisini doldurmaz bence.
Yeni kaynakların hayırlı olsun canım.Sana bir şey soracağım. Uzman kariyerin soru bankası setini mi aldın?Eğer öyleyse fiyatı ne kadar acaba?:26:
Canım yukarıda elfmet ve asmunikal'e yazdıklarımı bir oku istersen, sence nasıl yapalım?:44:
Tamamdır tatlım, ekledimSenin maşallahın var gerçekten Benim o ev dağınıklığı arasında ders falan hiç aklıma gelmezdi herhalde. Aman aman maşallah diyelim de bu azmin ve hevesin hiç kaybolmasın inşallah.
Bu arada bu haftasonu aynı sınava gireceğiz sanırım. İnşallah ilk sınavımızdan şöyle çok çok güzel puanlar alırız da moralimiz tavan yapar.Artık yapamadığımız soruları da birbirimize sorarız
Ah benim canımm. Gözümden kaçırmışım herhalde çok özür dilerimAma şimdi hepiciğini ekledim kuzum. Yeni konuların hayırlı olsun. Hepsi aklına kazınır inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Kolay gelsinn.
Tamamdır canım, ekledim. Hoşgeldin aramıza tekrardan.
Bu kadar uzun uzun yazıp zaman harcamanıza gerek yoktu cevap vererek :) Bu tek tek yazdıklarınızı herkes biliyor zaten.
Ben size karşı bi cevap vermemiştim, gördüğünüz gibi bi alıntılama falan yok. Siz işin o yönünden bahsettiniz, ben başka yönünden bahsettim.
İkimizin de amacı yardımcı olmak. Ee sorun nedir niye üstünüze alınıp bir de sıkıldınız ki?
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım.ben aklı sonradan başına gelenlerdenim :) 31 yaşındayım 3 yaşında bir çocuğum var ve bu sene kpssye hazırrlanmaya karar verdim.daha önce hiç sınavva girmedim.hazırlanmadım
bu sene dershaneye yazıldım.3 haftadır hafta içleri akşamları çocuğumu komşuya bırakıp gidiyorum.çok zor oluyor ama istekliyim
evde bir çallışmaprogramı oturtamadım çünkü oğlumla bir plana uyamıyorum şuan onu sallıyorum uyumayacağım diye ağlıyor halbuki çok uykusu var
ev işi yemek temizlik vs vs herşey bana bakıyor eminim bu durumda çok arkadaş vardır geçmişi okudum ama malumunuz çok var okuyamadım hepsini.
henüz kaynak almadım dershaneden x yayıncılığın kpss not defteri ve test kitaplarını verdiler yeni basımlardan almak için bu ayı bekledim
gün içinde pek çalışamıyorum test çözüyorum tekrar için okuyorum falan ama yeterli gelmiyor bana
bana ne tavsiye edersiniz nasıl bir program yapmalıyım bu konuda gerçekten tecrübesizim
teşekkürler
bende almak istiyorum, nasıl ortak olcaz? nasıl size ücreti gönderebilirim?
Merhaba hoşgeldin aramıza.herkese merhaba
aranıza yeni katıldım.ben aklı sonradan başına gelenlerdenim :) 31 yaşındayım 3 yaşında bir çocuğum var ve bu sene kpssye hazırrlanmaya karar verdim.daha önce hiç sınavva girmedim.hazırlanmadım
bu sene dershaneye yazıldım.3 haftadır hafta içleri akşamları çocuğumu komşuya bırakıp gidiyorum.çok zor oluyor ama istekliyim
evde bir çallışmaprogramı oturtamadım çünkü oğlumla bir plana uyamıyorum şuan onu sallıyorum uyumayacağım diye ağlıyor halbuki çok uykusu var
ev işi yemek temizlik vs vs herşey bana bakıyor eminim bu durumda çok arkadaş vardır geçmişi okudum ama malumunuz çok var okuyamadım hepsini.
henüz kaynak almadım dershaneden x yayıncılığın kpss not defteri ve test kitaplarını verdiler yeni basımlardan almak için bu ayı bekledim
gün içinde pek çalışamıyorum test çözüyorum tekrar için okuyorum falan ama yeterli gelmiyor bana
bana ne tavsiye edersiniz nasıl bir program yapmalıyım bu konuda gerçekten tecrübesizim
teşekkürler
Yazdıklarımın işe yaramasını görmek beni sevindirdi tatlım.Canım teşekkür ederim. Atama puanlarına bakmak iyi gelecek gerçekten, biraz çekti kulağımı :78:
İş ve kpss zor aslında biraz, kaç gündür eve geç gidiyorum. Salı perşembe de zaten dershanem var eve gittiğimde saat 23.00'ü geçiyor. Yemek, duş, çamaşır, ütü vs de olursa zaten bittimazıcıkta tembelim galiba.
Çok teşekkür ederim Büşracım, şimdi ofis biraz sesizleşti. Herkes bilgisayarına odaklanmış, çaktırmadan biraz mat sorusu çözeyim bari. Bu arada bizim yaprak testleri de verdiler Büşracım. Bu hafta da soru bankaları gelecekmiş sanırım. Gerçi bende bu hız oldukça niye beklersem soru bankalarını
Fiyat çok uygunmuş canım. Ben kitap fuarında uzman kariyerle yediiklim bulamadım.Yoksa onlardan da mutlaka edinecektim. Elimdekileri çözdükçe yenilerini alacağım artık. Evde bir kitap yığını oluştu çünküteşekkür ederim canım uzman kariyer çek kopart yaprak test canım gk-gy tanesi 14.5 tu ...bu arada yediiklim modüler türkçeden başladım cidden örneklerle anlatıo kpss de şöyle sorulur bu tarz yaklaşımları var vs diye anlatmış çok beğendim
Selam kızlar önceden kendimi tanıtmştm ama bende 4 yıllık işletme mezunuyum bu sene evde çalışıyorum sonunda kitaplarımı aldım dün ...Bugünde başladım Türkçede sözcükte anlam ve Coğrafya da Coğrafi konum bitti tabi 2012 den beri elime kitap almıodm genede konuları hatırlıyorum çalıştım ve 2 kitaptanda sorularını çözdüm ...Yediiklimin Türkçesi tam sanki kpss modunda biraz zorlayıcı yanlışlarım çıktı biraz canım sıkıldı :18:
hu huu kızlar nasılsınız
evdeydim 2 gün matematik çalıştım test çözmeyi hafta sonuna bıraktım
keyfim yok aslında ama zorla da olsa çalıştım
hayırdır canım neyin var?hu huu kızlar nasılsınız
evdeydim 2 gün matematik çalıştım test çözmeyi hafta sonuna bıraktım
keyfim yok aslında ama zorla da olsa çalıştım
Ben bu silkeleme işini çok sevdim canım, seni böyle görünce çok mutlu oluyorum ben.Büşracııııım,
Silkelenme sonrası raporumu veriyorum
Matematik Bölme- Bölünebilme,
Türkçe Cümlede Anlam (Kaplumbağa hızındayım, utanarak yazıyorum ama bu da bi şey)
Türkçe Paragrafa başladım ama hala soru çözüyorum. Bitince yazcam
Evet cnm yarın sınav var dimi. Benim yarın Ales'de var. O yüzden bize pazartesi akşam yapacaklar sınavı. İşlenilen yere kadar benim de vatandaşlıktan biraz problemim var ama hallederiz inşallah.
Başarılar dilerim kuzular..
Bugün konu tarama sınavımızı olduk. Fena değildi, ama işlemediğimiz konular da vardı, müfredata göre geriyiz biz sanırım.:44: Aslında size yapamadığım soruları sormak istiyorum ama bu sınavın aynısına girecek olan arkadaşlar vardı dimi:26: