2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

kızlar benim motivasyonumum inanilmaz düştü ders çalışmak istemiyorum resmen Türkçe Yazım ve noktalama yı bitirdim soru çözüyorum ama halen yanlışlarıım çıkıyor gerçi az soru çözdüm 240-250 gibi bişey oldu ama yanlışım çıkınca daha da moralim bozuluyor.

Peki soru kaliteleri nasıl acaba? Ben de bu ara kaynak araştırmasındayım. Elimde murat uzman soru bankası modüler seti bir de ihtiyaç yaprak testi var. Fem, pegem, ihtiyaç, yargı arasında gidip geliyorum :)

soru kalitesi iyi . benim çok alt yapım olmadığı için konu anlatımını ihtiyaçla desteklemiştim. Fem kaliteli bir yayın tabi kpss de çıkma olasılığı yüksek sorular vardır diye düşünüyorum :)

o zaman zaman bana da oluyor :S farklı bişeyler yapıp kendine zaman ayır ondan sonra daha motive olur dersin başına oturursun. yanlışların çıkacaktır moralini bozma çünkü bazı kaynaklar çok zorluyor insanı ondan yanlışın çıktığını düşün , sorunu yayınevine at :) kpss çıkmış sorular abartıldığı kadar zor olmadığını görüyoruz yanlışların seni yıldırmasın. test çözdükçe yanlışın kalmayacaktır emin ol yada azalacaktır diyimm.. :) he birde sana bir film önerisi DİNGİN SAVAŞÇI yı izle başlı başına bir motivasyon filmi herkese tavsiye ederim.

Bugün türkçecimiz deyimlerle alakalı kitap önerdi şiddetle tavsiye ediyorum. İSKENDER PALA nın İKİ DİRHEM BİR ÇEKİRDEK kitabı deyim ve atasözleri hakkında bilgi veriyor ve nasıl ortaya çıktığını anlatıp akılda kalıcı oluyor.
şimdi iyi dersler size ALLAH(cc) zihin açıklığı versin.

nolur nolmaz elimde bi puanım olsun die giriyorum cnm ilerde öyp falan başvurmak istersem ales puanına ihtiyacım olacak bence önemli olan videolar onlarıda yanlış bilmiyorsam eylül 2014 kadar izleme hakkımız olcak videoları sıkıntı olmaz die düşünüorum ben ama bilmiyorum yinede :26:

çook geçmiş olsun canım tamamen stresten sanırım hastalığın benim arkadaşımda olmuştu ama geçici bişey dert etme pozitif olmaya bak ...

çok geçmiş olsun canım. benim de saçlarımda dökülme çok. dr a gidecem diyorum daha gidemedim

başarılar diliyorum aleste ben de sizinle aynı sebepten gircem, inş güzel geçer

hoşbuldum canımcımm ben zaten bu sene mutlaka giricem diyordum çalışmasam da yinede giricem. bi an önce başlamam lazım. başlasam gerisi gelir ben çok hırslıyımdır kafama koyduğumu yaparım, tek şanssızlığım iş oldu. o da ne yazık ki benim dışımda gelişiyor benim elimde olan bişey olsa şimdiye canına okumuştum sen nasıl başladın, başlayabildin, bi de nerden başlıyım? tarihten gireyim mi direk, konu anlatımlı kitap alıp çalışıp sonra sorulara dalsam diye düşünüyorum.

meslek olarak değil de, 4001 denilen düz memurluk kadrolarında zaten tek şart 4 yıllık bir bölüm bitirmek. bildiğim kadarıyla çoğunda sertifika falan istenmiyor. ama işte onların da puanları uçuyor :26:

evet canım aynen öyle. ben işkurda iş ve meslek danışmanlarıyla görüştüm, 2012 kpssden aldığım 74 puanla eğer ki iş ve meslek danışmanlığı sertifikam olsaymış atanıyormuşum geçtiğimiz yıl puanım yetiyordu ama sertifikam yoktu ve 40küsür puanlarla atamalar olmuş. işte ben bu yüzden sertifikalarla fark yaratmak gerekir diye düşündüm.

bi an önce başla canım evet.iş konusuna gelince zaten artık genel sorun oldu bu işsizlik malesef elde diplomalarla açıkta kalmak
keşke olmasa ama hakkında hayırlısı olsun yine sen güzel düşün güzel şeyler olsun canım benim..
ben 2 aydır falan çalışıyorum işle beraber götürmek çok zor oluyo ama başladınmı gerisi geliyo inan ders çalışmadan bir gün yatamıyorum vicdanım sızlıyo inan eve az önce girdim yarım saat nete bakıp başlıcam mesela matematikte sıfırdım herşeyi unutmuştum onuda pazarları özel ders alıyorum .. bu sene kafama koydum bende bunu inşallah başarırız hepimiz güzel sonuçlar alırız..
ben tarihi en sona bırakcam.. türkçeden başladım işimdi coğrafyadayım ben ders ders gidiyorum yavaş ilerliyorum biraz
bide şimdi aöf nin derslerede çalışmaya başladım daha yavaş ilerlicem malesef :26:
ilk başta tabiki konu anlatımlı kitap al konuya çalış sonra bol bol soru çözmeye bak canım yani
kolay gelsin şimdiden çook öpüyorum

çok geçmiş olsun canım. benim de saçlarımda dökülme çok. dr a gidecem diyorum daha gidemedim

başarılar diliyorum aleste ben de sizinle aynı sebepten gircem, inş güzel geçer

teşekkürler cnm sanada başarılar şimdiden her sınavdan belli bir puan olması lazım insanın elinde hayatın ne getireceği belli olmuyor

Üzülme canım, bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu öncesinde göremiyoruz. O yüzden senin için hangisi daha hayırlıysa o olsun diyelim tatlım.
benim kardeşim zaten şuan neti yok beraber alırız. benim kardeşim anca mayıs gibi falan islemeye başlar..
2 3 kişi almak ideal bence.
bu aldığımz 3 er kişi birbirimize telefonda veririz
Aa tamam o zaman canım. 2li veya 3lü gruplar oluşturup alalım. Ben senle alabilirim eğer istersen. Kardeşin anladığım kadarıyla önlisanstan girecek dimi?
Daha yolun çok başındasın canım, pes etmek gibi şeyler düşünme. Burada bir çoğumuz zayıf olduğumuz derslerin üzerine giderek halletmeye çalıştık ve hepimiz de güzel ilerlemeler kaydettik. Sen de önce moralini yüksek tutarak, kendine güvenerek başla işe. Kendine bir ders programı hazırla. Çalışıyorsan geriye kalan vakitleri elinden geldiğince dersle doldurmaya çalış. Güzel bir çalışmayla yapılamayacak bir sınav değil kpss. İnşallah en kısa zamanda bu ümitsizliğinin yerini umutla beraber ders çalışmaların alır canım
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun. Valla ben de matematiğim iyi deyip duruyordum ama temel kavramlarda bile yapamadığım sorular çıkıyor Yapamadığımız soruları öğrenerek ve bol bol soru çözerek halledeceğiz inşallah canım. Hem bence kpss sınav sorularını çözmek için biraz erken. Nisanda başlarız onları çözmeye.
ziraatcim, yukarıda merveye de söyledim. Matematiğimin çok iyi olduğunu düşünmeme rağmen en basit konuda hatalarım çıkıyor benim de. Ama zamanla oturacağına inanıyorum. Daha yolun başındayız. Soru çözdükçe, yanlışlarımızı gördükçe oturacak inşallah canım.
Anladım tatlım, haklısın ales konusunda ben de bahar döneminde gireceğim ne olur ne olmaz diye, hem kpssye de hazırlık olur.

Videolarla ilgili de asıl sıkıntı 2 kişinin aynı anda videoyu izleyememesiymiş canım. Mesela ikimiz aldık diyelim, aynı anda sisteme giriş yapıp videoları izleyemiyormuşuz. İlla farklı zamanlarda izlememiz lazım yani. Daha fazla kişi alırsak bu daha da sıkıntı olur diye 2şer 3er kişi birleşip alalım diyoruz.

Kızçelerim. Nihan akar videoları için zorluegitimden paket alacaklar kimler?
Bir video aynı anda 1den fazla bilgisayarda izlenemediği için 2şerli 3erli gruplar halinde alalım diyoruz ne dersiniz?
Burada alacak olanları görürsek birbirimizle daha rahat iletişime geçebiliriz.

canım iban yada hesap numaranı gönderirsen ben yatırım sana..
bnm kardeşim önlisans

yorumların ve film önerin için teşekkürler filmi mutlaka izlicem , yolun başı ama çok konu var ( gerçi alandan girenleri düşününce sızlanmaya hakkım yok ) zamanda çok şimdiden yerleştirmezsem unuturum düşüncesi de var. şu ara sık sık tamam sınavı kazandım peki yerleşemezsem ne yapcam diyip duruyorum. sanki kazanmak yerleşmek demek değil ki oda motivasyonumu düşürüyor

Son düzenleme:

'' Seni yoran önündeki tırmanacağın dağlar değil, ayakkabında ki çakıl taşlarıdır '' sözünü diyor başkada bişey demiyorum :))

şimdi ben katılmak istiyorum ama şöyle bir durum var dersler mayısta bitiyormuş yani çok geç geldi bana bizim bir anca konuları bitirip teste ağırlık vermemiz gerekiyor. geçen yılın videosunu alsak verimli olur mu acaba coğrafyaya çok bişey eklenmedi diye biliyorum ama yine de kararsız kaldım. Ben aradım bugün canlı derse 3 kontor gidiyor videolara 1 kontor gidiyormuş. video izlemek mantıklı geçen yıla ait 58 videosu var ve bunu için paket 3 ü öneriyorlar o da 100 tl yapıyor ama kontor artıyor. onunlada başka dersin videolarını izleyebilirsin diyorlar. bilemedim yani şimdi eski videoları alıp bir an önce konuları bitirsek iyi olmaz mı ?

birde şöyle hesap yaptım paket 5i alırsak 250 tl lık 300 tane video izleyebiliyoruz. geçen yıl 58 videoyla bitirmiş dersi bu yılda 60 videoyla bitirse. 5 kişi videodan faydalanabiliyor. ve kişi başına 50 tl düşüyor. bu şekilde avantajımız ne mi oluyor söyleyeyim 2.pakette 50 tl ye 30 video izleniyordu bunda ise 60 video izlenebilecek. canlı ders yapıldıktan sonra videolar siteye konuyormuş. 5 kişilik grup yapılabilir. Ama burda mesele biri yanlışlıkla 60 tan fazla izlerde başkasının hakkını yer mi yada canlı ders izleyip fazla kontor harcar mı?

Selam kızlar kitaplarımı aldım yalnız yediiklim modüler set aldım,fem dersanesine giden bi çocuk vardı görevli dedi ki feme gidiyorum ama fem de alsan olur güzel kaynaklar ama dedi ihtiyaç mı yediiklim mi dersen yediiklim dedi herkes ihtiyaçı abartıo ama yediiklim konu anlatımında daha başarılı dedi bende inceledim yediiklim modüler setinde çağdaş türk dünya tarih konusu eklenmiş ya onu da ayrı bi kitap olarak ele almış anayasa da güncel konular falanda var matematikte çözümlü örnekleri çoktu kısaca yediiklim aldım..Soru bankası olarakta uzman kariyer gy-gk aldım daha sonra da ihtiyaç soru bankası alırım bitince şimdilik kaynaklarım böyle bende çalışmaya başlıyorum içimde bi heycan var

bende almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…