-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.621
Peki soru kaliteleri nasıl acaba? Ben de bu ara kaynak araştırmasındayım. Elimde murat uzman soru bankası modüler seti bir de ihtiyaç yaprak testi var. Fem, pegem, ihtiyaç, yargı arasında gidip geliyorum :)
kızlar benim motivasyonumum inanilmaz düştü ders çalışmak istemiyorum resmen Türkçe Yazım ve noktalama yı bitirdim soru çözüyorum ama halen yanlışlarıım çıkıyor gerçi az soru çözdüm 240-250 gibi bişey oldu ama yanlışım çıkınca daha da moralim bozuluyor.
Amin canım benim inşallah.Yüksek lisans mı düşünüyorsun, yoksa öylesine mi giriyorsun ales'e? Allah yardımcın olsun.
Videoları da kalabalık bir grup halinde alacaktık ama 2 kişi aynı anda izleyemiyormuş videoları, nasıl yapsak bilemedim.:26:
Bu aynı anda izleyememe olayı kötü olmuş canım.Ben çünkü hafta içi akşamları, haftasonları da öğleden sonra izleyebileceğim. Bu vakitleri nasıl ayarlayacağız canım? :26:
Çok teşekkür ederiz canım iyi niyetin için. Benim ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan arkadaşlarımız yazar.
Böyle yardımlaşmalar olunca çok seviniyorum ben ya.
cnm saç diplerimde yaralar oldu stresten sanırım.bu araar herşeyi dert ediyorum işsiz kalabilirim sınavda var bir yandan iyi düşünmek istiyorum işsiz kalırsam evde oturur çaışırım diyorum sonra üzülüyorum ne bileyim
onu göstericem birde kadın hastalıklarına gidicem bir taşla iki kuş vurayım dedim hazır izin almışken
bakalım birkaç ay geçsin bebek düşünüyoruz.
sınava denk gelemsin die biraz beklicez ama önceden kontrol amaçlı gitmeye karar verdim bilgimde yok ne çıkıcak bilmiyorum
önemli birşey yok şimdilik
cnm saç diplerimde yaralar oldu stresten sanırım.bu araar herşeyi dert ediyorum işsiz kalabilirim sınavda var bir yandan iyi düşünmek istiyorum işsiz kalırsam evde oturur çaışırım diyorum sonra üzülüyorum ne bileyim
onu göstericem birde kadın hastalıklarına gidicem bir taşla iki kuş vurayım dedim hazır izin almışken
bakalım birkaç ay geçsin bebek düşünüyoruz.
sınava denk gelemsin die biraz beklicez ama önceden kontrol amaçlı gitmeye karar verdim bilgimde yok ne çıkıcak bilmiyorum
önemli birşey yok şimdilik
nolur nolmaz elimde bi puanım olsun die giriyorum cnm ilerde öyp falan başvurmak istersem ales puanına ihtiyacım olacakbence önemli olan videolar onlarıda yanlış bilmiyorsam eylül 2014 kadar izleme hakkımız olcak videoları sıkıntı olmaz die düşünüorum ben ama bilmiyorum yinede :26:
canımm hoşgeldin
bende 2 aydır falan çalışıyorum sende başlamaya karar vermişsin
geç kalmadan başla hatta ne kadar ertelersen öyle uzar gider..
daha iş bulamadın sanırım dimi sen :26: son konuşmamızdan sonra buldun mu yada ?
soruna gelince bilgim yok benim ama bile birileri cvplar inşallah
meslek olarak değil de, 4001 denilen düz memurluk kadrolarında zaten tek şart 4 yıllık bir bölüm bitirmek. bildiğim kadarıyla çoğunda sertifika falan istenmiyor. ama işte onların da puanları uçuyor :26:
hoşbuldum canımcımmben zaten bu sene mutlaka giricem diyordum çalışmasam da yinede giricem. bi an önce başlamam lazım. başlasam gerisi gelir ben çok hırslıyımdır kafama koyduğumu yaparım, tek şanssızlığım iş oldu. o da ne yazık ki benim dışımda gelişiyor benim elimde olan bişey olsa şimdiye canına okumuştum sen nasıl başladın, başlayabildin, bi de nerden başlıyım? tarihten gireyim mi direk, konu anlatımlı kitap alıp çalışıp sonra sorulara dalsam diye düşünüyorum.
çok geçmiş olsun canım. benim de saçlarımda dökülme çok. dr a gidecem diyorum daha gidemedim
başarılar diliyorum alesteben de sizinle aynı sebepten gircem, inş güzel geçer
Üzülme canım, bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu öncesinde göremiyoruz. O yüzden senin için hangisi daha hayırlıysa o olsun diyelim tatlım.benimiçin de saatler sorun olabilir cnm çünkü ben her izleyeceğim dediğimde izleyemiyorm
mesela arke bende açık kalıyor ama iş yerinde başka işler çıkıyor bir ileri bir geri git derken bir dersi kaç saatte dinlediğim belli değil
benim saatler hiç uymaz
kitaplarıda işaretlemeden yapamıyorum ne kadar da itina etsem olmuyor işaretlenmiş olunca da bir işe yaramıyor 2. kullanan için
amin cnm malesef işsiz kalma durumum var gerçi özelde çalışınca böyle bir durum her zman var ne zaman ne olacağı belli olmaz ama yinede insan üzülüyor işte
Aa tamam o zaman canım. 2li veya 3lü gruplar oluşturup alalım. Ben senle alabilirim eğer istersen. Kardeşin anladığım kadarıyla önlisanstan girecek dimi?benim kardeşim zaten şuan neti yokberaber alırız. benim kardeşim anca mayıs gibi falan islemeye başlar..
2 3 kişi almak ideal bence.
bu aldığımz 3 er kişi birbirimize telefonda veririz
Daha yolun çok başındasın canım, pes etmek gibi şeyler düşünme. Burada bir çoğumuz zayıf olduğumuz derslerin üzerine giderek halletmeye çalıştık ve hepimiz de güzel ilerlemeler kaydettik. Sen de önce moralini yüksek tutarak, kendine güvenerek başla işe. Kendine bir ders programı hazırla. Çalışıyorsan geriye kalan vakitleri elinden geldiğince dersle doldurmaya çalış. Güzel bir çalışmayla yapılamayacak bir sınav değil kpss. İnşallah en kısa zamanda bu ümitsizliğinin yerini umutla beraber ders çalışmaların alır canımmerhaba arkadaşlar
okadar motivasyonum düşükki sizlerden fikir almak istedim güç bulmam lazım:)özel sektördeyim işten ayrılsammı hem iş hem kpss mi çalışsam karar veremiyorum çalışmam da lazım korkuyorumda işten çıksam kazanamadığımda tekrar bulamam diye.kpss ise matematik hiç yok bende çok temelden başladım çalışıyorum çalışıyorum testlere gelince tıkanıyorum pesmi etsem erkenmi böyle bir düşünce bilemiyorum dipteyim yani şuan
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun. Valla ben de matematiğim iyi deyip duruyordum ama temel kavramlarda bile yapamadığım sorular çıkıyormrb kızlar bı haftadır gıremedım topıge cok sukur mat bıtırdım artık test cozmeye basladım mat,tarıh,cografyadan ama bu aradada turkceyı bıtırmeye calısıcam..yanlız kızlar mat soru cozerken baya zorlıuyo gecen gunde 2013 kpss mat sınav sorularına bakdım morelım bozuldu mantık sorularını gorunce bıde onları calısmam lazım(( sızde durumlar nasıl..
ziraatcim, yukarıda merveye de söyledim. Matematiğimin çok iyi olduğunu düşünmeme rağmen en basit konuda hatalarım çıkıyor benim de. Ama zamanla oturacağına inanıyorum. Daha yolun başındayız. Soru çözdükçe, yanlışlarımızı gördükçe oturacak inşallah canım.kızlar benim motivasyonumum inanilmaz düştü ders çalışmak istemiyorum resmen Türkçe Yazım ve noktalama yı bitirdim soru çözüyorum ama halen yanlışlarıım çıkıyor gerçi az soru çözdüm 240-250 gibi bişey oldu ama yanlışım çıkınca daha da moralim bozuluyor.
Anladım tatlım, haklısın ales konusunda ben de bahar döneminde gireceğim ne olur ne olmaz diye, hem kpssye de hazırlık olur.nolur nolmaz elimde bi puanım olsun die giriyorum cnm ilerde öyp falan başvurmak istersem ales puanına ihtiyacım olacakbence önemli olan videolar onlarıda yanlış bilmiyorsam eylül 2014 kadar izleme hakkımız olcak videoları sıkıntı olmaz die düşünüorum ben ama bilmiyorum yinede :26:
teşekkürler cnmsanada başarılar şimdiden her sınavdan belli bir puan olması lazım insanın elinde hayatın ne getireceği belli olmuyor
Kızçelerim. Nihan akar videoları için zorluegitimden paket alacaklar kimler?
Bir video aynı anda 1den fazla bilgisayarda izlenemediği için 2şerli 3erli gruplar halinde alalım diyoruz ne dersiniz?
Burada alacak olanları görürsek birbirimizle daha rahat iletişime geçebiliriz.
o zaman zaman bana da oluyor :S farklı bişeyler yapıp kendine zaman ayır ondan sonra daha motive olur dersin başına oturursun. yanlışların çıkacaktır moralini bozma çünkü bazı kaynaklar çok zorluyor insanı ondan yanlışın çıktığını düşün , sorunu yayınevine at :) kpss çıkmış sorular abartıldığı kadar zor olmadığını görüyoruz yanlışların seni yıldırmasın. test çözdükçe yanlışın kalmayacaktır emin ol yada azalacaktır diyimm.. :) he birde sana bir film önerisi DİNGİN SAVAŞÇI yı izle başlı başına bir motivasyon filmi herkese tavsiye ederim.
yorumların ve film önerin için teşekkürler filmi mutlaka izlicem , yolun başı ama çok konu var ( gerçi alandan girenleri düşününce sızlanmaya hakkım yok ) zamanda çok şimdiden yerleştirmezsem unuturum düşüncesi de var. şu ara sık sık tamam sınavı kazandım peki yerleşemezsem ne yapcam diyip duruyorum. sanki kazanmak yerleşmek demek değil kioda motivasyonumu düşürüyor
Bir video aynı anda 1den fazla bilgisayarda izlenemediği için 2şerli 3erli gruplar halinde alalım diyoruz ne dersiniz?