2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Hayırdır zeytincim neyin var? Doktora ne için gideceksin ki? Ciddi birşeyin yoktur inşallah canım.
Vicdan azabı çekmene hiç gerek yok, sonuçta izin almak senin en doğal hakkın.

cnm saç diplerimde yaralar oldu stresten sanırım.bu araar herşeyi dert ediyorum işsiz kalabilirim sınavda var bir yandan iyi düşünmek istiyorum işsiz kalırsam evde oturur çaışırım diyorum sonra üzülüyorum ne bileyim
onu göstericem birde kadın hastalıklarına gidicem bir taşla iki kuş vurayım dedim hazır izin almışken
bakalım birkaç ay geçsin bebek düşünüyoruz.
sınava denk gelemsin die biraz beklicez ama önceden kontrol amaçlı gitmeye karar verdim bilgimde yok ne çıkıcak bilmiyorum
önemli birşey yok şimdilik:KK70:

ben her zaman tet kitaplarımı temiz kullanmışımdır yani üzerinde hiç işaretleme yapmam ,eğer dilerseniz ileride değiş tokuş yapabiliriz ,mesela ben avcılarda oturuyorum....eldende teslim edilebilir ,kargoda yapabiliriz ,bence bunuda ileride yapabilirz,yaşasın forum :)birde nihal hocaya bende katılacağım ama iki kişilik tercihim kalabalık olması elvette daha iyi ama ,aynı anda 4 kişi girilirse belki sıkıntı yaratabilir ,tercihim canllı ders değilde video anlatımı,canlı derste sıkıntı olabilir çünkü...
sevgiler
not:bu hafta sonu murata kamyon dolusu kitap indirdiler ,camdan bi ıslık çalıp burayada bi set atıverin diyesim geldi ,haftaya dağıtırlar herhalde test kitaplarınızı :)

özel sektörde değilim kamuda taşeronum ama özel sektörde çalıştığımdan daha çok sıkıntı içindeym desem yeri
izin hakkım bile yok 3 yıl oldu ilk kez 3 gün izin istedim
.

seni iyi anlıyorum bende özel sektörde çalıştım uzun yıllar kıymet bilinmezsin izin istedin mi kötü olursun ama bizim de haklarımız var o yüzden sıkma canını önemli olan sensin

cnm saç diplerimde yaralar oldu stresten sanırım.bu araar herşeyi dert ediyorum işsiz kalabilirim sınavda var bir yandan iyi düşünmek istiyorum işsiz kalırsam evde oturur çaışırım diyorum sonra üzülüyorum ne bileyim
onu göstericem birde kadın hastalıklarına gidicem bir taşla iki kuş vurayım dedim hazır izin almışken
sınava denk gelemsin die biraz beklicez ama önceden kontrol amaçlı gitmeye karar verdim bilgimde yok ne çıkıcak bilmiyorum

geçmiş olsun canım strestendir bende de ciddi saç dökülmesi var ilaç falan kullanıyorum ama stresle alakalı. Bende işten ayrılırken çok tereddütlü ayrıldım şimdi bazen düşünüyorum keşke bırakmasaydım diyorum ama allaha şükür iyiyim kızıma zaman ayırabiliyorum ders açısından da iyi olur tabi. ama sen bilirsin sonuçta kimse kimsenin derdini bilemez anlamaya çalışır canım benim:)
sıkma canını fazla bir şeye
ama ders çalışmaktan da vazgeçme rabbim gerçekten iyi çalışan insanların karşılığını verir

geçmiş olsun canım strestendir bende de ciddi saç dökülmesi var ilaç falan kullanıyorum ama stresle alakalı. Bende işten ayrılırken çok tereddütlü ayrıldım şimdi bazen düşünüyorum keşke bırakmasaydım diyorum ama allaha şükür iyiyim kızıma zaman ayırabiliyorum ders açısından da iyi olur tabi. ama sen bilirsin sonuçta kimse kimsenin derdini bilemez anlamaya çalışır canım benim:)
sıkma canını fazla bir şeye
ama ders çalışmaktan da vazgeçme rabbim gerçekten iyi çalışan insanların karşılığını verir

cnm ben kendi isteğimle ayrılmıcam
taşeron olduğm için sözleşmem biticek ve seçim sebebiyle yenilenmicek
o yüzden sıkıntı yapıyorum hakkımızda hayırlısı
inşallah memur oluruz da şu sıkıntılardan kurtuluruz

İşsiz kalma ihtimalin mi var canım niye ki? Aman önemli bir şeyin olmasın da gerisi hallolur. Böyle sıkıntılar yüzünden sağlığından olma. Doktora gitmeyi de ihmal etme. İnşallah önemli birşeyin yoktur. Allah bebişinizi de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK16:
ben her zaman tet kitaplarımı temiz kullanmışımdır yani üzerinde hiç işaretleme yapmam ,eğer dilerseniz ileride değiş tokuş yapabiliriz ,mesela ben avcılarda oturuyorum....eldende teslim edilebilir ,kargoda yapabiliriz ,bence bunuda ileride yapabilirz,yaşasın forum :)birde nihal hocaya bende katılacağım ama iki kişilik tercihim kalabalık olması elvette daha iyi ama ,aynı anda 4 kişi girilirse belki sıkıntı yaratabilir ,tercihim canllı ders değilde video anlatımı,canlı derste sıkıntı olabilir çünkü...
sevgiler
not:bu hafta sonu murata kamyon dolusu kitap indirdiler ,camdan bi ıslık çalıp burayada bi set atıverin diyesim geldi ,haftaya dağıtırlar herhalde test kitaplarınızı :)

Ah canım ben de avcılardayım ama kitaplarımın yüzünü görmek istemezsin. Ben aksine çok pis çözerim.:KK9: Bir de yapamadığım soruları kesiyorum hocalara sormak için. Ama mantıklı bir fikirmiş. Temiz çözen birileri varsa uygulayabilirsiniz.:KK61:
Nihan hoca konusunda da sana katılıyorum. 4 kişi giriş saatleri falan sıkıntı olabilir. Anca şöyle olur; herkes kendine bir izleme saati belirleyip o saate uyacak ki bu sefer de programını ayarlayamayanlar için sıkıntı çıkabilir.

Herkes fikrini yazsın da ona göre karar verelim canım.:KK31:

2014 KPSS Kolay Yoldan Matematik 3 Kitap Fem Yayınları
Fem'in kolay yoldan matematik kitabını gören var mı sizce nasıldır matematiği kötü olanlar için faydalı mıdır ne önerirsiniz matematiği anlayarak öğrenmek için

Canım bu kitabı görmedim ama yediiklimin Hiç Bilmeyenler İçin Kolaydan Zora Matematik diye bi kitabı var. İlk zamanlar hoşuma gidiyordu ama konular ilerledikçe çok zorlaştı. Tek fark çözümlü olması, ama anlatmıyor. Yani şu yüzden buraya şu rakamı verdim demiyor. Aynı zamanda Pegem ve İhtiyaçın da matematik kitapları var. İhtiyaç'ı tek geçerim; temel kavramlar, sayı sistemleri, bölme bölünebilme, ebob-ekok ihtiyaçtan çalıştım. Daha sonra diğer kitaptaki örnekleri anlamaya başladım :KK9:

İhtiyaç matematik sayısalı iyi olmayanlar için gayet açıklayıcı bence. Ama tabi yine de inceleyip karar vermek lazım tüm yayınları

İşsiz kalma ihtimalin mi var canım niye ki? Aman önemli bir şeyin olmasın da gerisi hallolur. Böyle sıkıntılar yüzünden sağlığından olma. Doktora gitmeyi de ihmal etme. İnşallah önemli birşeyin yoktur. Allah bebişinizi de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK16:

Ah canım ben de avcılardayım ama kitaplarımın yüzünü görmek istemezsin. Ben aksine çok pis çözerim.:KK9: Bir de yapamadığım soruları kesiyorum hocalara sormak için. Ama mantıklı bir fikirmiş. Temiz çözen birileri varsa uygulayabilirsiniz.:KK61:
Nihan hoca konusunda da sana katılıyorum. 4 kişi giriş saatleri falan sıkıntı olabilir. Anca şöyle olur; herkes kendine bir izleme saati belirleyip o saate uyacak ki bu sefer de programını ayarlayamayanlar için sıkıntı çıkabilir.

Herkes fikrini yazsın da ona göre karar verelim canım.:KK31:

benimiçin de saatler sorun olabilir cnm çünkü ben her izleyeceğim dediğimde izleyemiyorm
mesela arke bende açık kalıyor ama iş yerinde başka işler çıkıyor bir ileri bir geri git derken bir dersi kaç saatte dinlediğim belli değil
benim saatler hiç uymaz
kitaplarıda işaretlemeden yapamıyorum ne kadar da itina etsem olmuyor işaretlenmiş olunca da bir işe yaramıyor 2. kullanan için

amin cnm malesef işsiz kalma durumum var gerçi özelde çalışınca böyle bir durum her zman var ne zaman ne olacağı belli olmaz ama yinede insan üzülüyor işte

kızlar merhabalar bugün motivasyonum çok düşük
izin aldım iş yerinden 3 gün yokum
o arada eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum
ayrıca dr ye de gidicem korkuyorum
izin alınca vicdan acısı çekiyorum okuldan kaçan çocuklar gibiyim

Geçmiş olsun Zeytincim. Hemen motivasyonunu topla bu 3 günü iyi değerlendir inşallah arkadaşım. O içine sıkıntı düşmesine sebep olan taşeron firmasından kurtulacağını düşündükçe daha da çok hırs yap.

Hadi kolay gelsin :KK64:

Bu aynı anda izleyememe olayı kötü olmuş canım.:KK31: Ben çünkü hafta içi akşamları, haftasonları da öğleden sonra izleyebileceğim. Bu vakitleri nasıl ayarlayacağız canım? :26:

benim kardeşim zaten şuan neti yok:KK9: beraber alırız. benim kardeşim anca mayıs gibi falan islemeye başlar..
2 3 kişi almak ideal bence.
bu aldığımz 3 er kişi birbirimize telefonda veririz:KK9:

Geçmiş olsun Zeytincim. Hemen motivasyonunu topla bu 3 günü iyi değerlendir inşallah arkadaşım. O içine sıkıntı düşmesine sebep olan taşeron firmasından kurtulacağını düşündükçe daha da çok hırs yap.

Hadi kolay gelsin :KK64:

çok iyi çalışıcam zaten cnm özellikle matematiğe çok yüklenmem lazım bir gün hastanelerde geçse 4 gün bana kalır iyi değerlendirmem lazım:KK70:

benimiçin de saatler sorun olabilir cnm çünkü ben her izleyeceğim dediğimde izleyemiyorm
mesela arke bende açık kalıyor ama iş yerinde başka işler çıkıyor bir ileri bir geri git derken bir dersi kaç saatte dinlediğim belli değil
benim saatler hiç uymaz
kitaplarıda işaretlemeden yapamıyorum ne kadar da itina etsem olmuyor işaretlenmiş olunca da bir işe yaramıyor 2. kullanan için

amin cnm malesef işsiz kalma durumum var gerçi özelde çalışınca böyle bir durum her zman var ne zaman ne olacağı belli olmaz ama yinede insan üzülüyor işte

Allah yardımcın olsun canım arke yayınlarından bende almayı düşünüyorum memnun musun peki

canım bu kitabı görmedim ama yediiklimin hiç bilmeyenler için kolaydan zora matematik diye bi kitabı var. Ilk zamanlar hoşuma gidiyordu ama konular ilerledikçe çok zorlaştı. Tek fark çözümlü olması, ama anlatmıyor. Yani şu yüzden buraya şu rakamı verdim demiyor. Aynı zamanda pegem ve ihtiyaçın da matematik kitapları var. Ihtiyaç'ı tek geçerim; temel kavramlar, sayı sistemleri, bölme bölünebilme, ebob-ekok ihtiyaçtan çalıştım. Daha sonra diğer kitaptaki örnekleri anlamaya başladım :KK9:

Ihtiyaç matematik sayısalı iyi olmayanlar için gayet açıklayıcı bence. Ama tabi yine de inceleyip karar vermek lazım tüm yayınları

diğer kpss başlığında yazmıştım ama tekrar yazayım. Ben çok işlem hatası yapıyorum ve yavaş çözüyorum. Hocamın bi tanesi antrenmanlarla matematik diye bi kitap önerdi. çok çok basitten almış. Biraz sıkıyo ama yapabildiğini görüyosun. Kitabı incelemenizi tavsiye ederim. Matematikte iyi olmadığını düşünen arkadaşlarıma

diğer kpss başlığında yazmıştım ama tekrar yazayım. Ben çok işlem hatası yapıyorum ve yavaş çözüyorum. Hocamın bi tanesi antrenmanlarla matematik diye bi kitap önerdi. çok çok basitten almış. Biraz sıkıyo ama yapabildiğini görüyosun. Kitabı incelemenizi tavsiye ederim. Matematikte iyi olmadığını düşünen arkadaşlarıma

19a aldım kitabı ben ama düşmüş sanırım 15 filan gördüm bazı sitelerde

internetten baktım da o kitaba, sana hangi çeşidini önerdi yani mat1 seti var bir de 12. sınıf matematik gibi çeşitleri var

Allah yardımcın olsun canım arke yayınlarından bende almayı düşünüyorum memnun musun peki

cnm dört dörtlük diyemem ama benim işime yaradı
unuttuğum bilgileri hatırlattı
coğrafya matematik tarih hocaları çok iyi
türkçede bazı eksiklikler var ama türkçem iyi olduğu için üstünde durmadım kitaptan tekrar ederim yine
vatandaşlık beğenmedim hoca güzel anlatıyor olabilir ama çok uzatıyor dolandırıyor o yüzden kitaptan çalışıyorum

Teşekkürler Ayselcim, inceliyorum şimdi :)

merhaba arkadaşlar
okadar motivasyonum düşükki sizlerden fikir almak istedim güç bulmam lazım:)özel sektördeyim işten ayrılsammı hem iş hem kpss mi çalışsam karar veremiyorum çalışmam da lazım korkuyorumda işten çıksam kazanamadığımda tekrar bulamam diye.kpss ise matematik hiç yok bende çok temelden başladım çalışıyorum çalışıyorum testlere gelince tıkanıyorum pesmi etsem erkenmi böyle bir düşünce bilemiyorum dipteyim yani şuan:KK43:

mrb kızlar bı haftadır gıremedım topıge cok sukur mat bıtırdım artık test cozmeye basladım mat,tarıh,cografyadan ama bu aradada turkceyı bıtırmeye calısıcam..yanlız kızlar mat soru cozerken baya zorlıuyo gecen gunde 2013 kpss mat sınav sorularına bakdım morelım bozuldu mantık sorularını gorunce bıde onları calısmam lazım :KK43:(( sızde durumlar nasıl..

X