- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.381
Canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsini not alıyorum, internetten fiyatları araştırıp not alıyorum. Tüyap kitap fuarına gidince de fiyatları karşılaştıracağım inşallah.günaydın kızlar
pamuk şekerciğim elimde muratın yeni çıkan konu anlatımlı soru bankası var
bunlar bitince sadece soru bankasını almayı düşünüyorum
hepsini tamamladım derslerin murattan memnunum ama bitince data tarihi almayı düşünüyorum
ihtiyaç nasıl bilemedim çok mu yüzeysel geçiyor onuda almak istiyordum ama muratın konu anlatımı daha detaylı geldiği için bu seçtim
beyaz kalemin yaprak testleri var birde kitap seçten almıştım işte yayınları
kitapseç yaprak testleri ihtiyaç konu anlatımlı matematik
elimdeki kaynaklar bunlar şuanda beyaz kalemin sorularını beğeniyorum
matematiğe gelince baş belası diye bakmaktan vazgeçtim artık
yazarak çalışıyorum
zaten ezber yapamıyorum bu derste farklı farklı tüm sorular
bol soru çözmem lazım sanırım bu yüzden birkaç test almaya karar verdim yoksa çok zor
Tatlım yediiklimin iyi olduğunu ben de bir çok kişiden duydum. Alacağım soru bankaları arasında yediiklim de var. Alıp çözmeye başlayınca fikirlerimi de yazarım.Arkadaşlar Merhaba ,
Bişi paylaşmak istiyorum. Önceki Gk-Gy Kpss sınavında grup olarak dershaneye giden hatta aynı yayınları çalışan 4 kişilik bir arkadaş grubu ile tanıştım geçenlerde. Bir tanesi sürekli arkadaşımdı zaten, tiyatroya gitmiştik, diğer 3 arkadaş da ordaymış. Neyse konu geldi benim Kpss hazırlığıma :)
Çok ilginç bir şekilde dördü de ağız birliği yapmış gibi; 'Muhakkak yediiklim soru bankalarını al ve onları çözmeden sınava girme.' Bizim içimizde x,y,z 'nin yüksek puan almasının tek sebebi, diğerlerinden farklı olarak yediiklim de çözmüş olması diyorlar.
Mantıklı olabilir, paylaşmak istedim.
Sizin fikirleriniz nedir?
Tatlım tebrik ederim, ekledim konularını. Allah hepimizin yardımcısı olsungünaydın kızlar..buraya yazdıkça motive oluyorum.netten sipariş verdim coğrafya ve Türkçe kitaplarımı bekliyorum o yüzden daha çalışmaya başlamadım o derslere.tarihten Trablusgarp balkan ve 1.dünya savaşı bitti.matematiktende basit eşitsizlik-sıralama ve mutlak değer bitti. hepimizin Allah yardımcısı olsun
Canım merhaba hoşgeldin aramıza. Konularını tablomuza ekledim. Siftahın hayırlı olsun. Devamı da su gibi gelir inşallah. Çalıştıkça yaz bize bekleriz.merhaba kızlar geç kalmış olmakla birlikte kpss çalışmalarıma başladım her dersin ilk konusu bitti önce videolardan izliyorum sonra konu anlatımlı kitaptan çalışıyorum ve elimdeki bütün kitaplardan konuyla ilgili soru çözüyorum evet sistemim bu ama elimdeki kitapların hepsi 2012 kpss hazırlık kitapları şimdilik ihtiyaç konu anlatımından çalışıyorum ama yeni basım set almayı da düşünüyorum aslında günde 4-8 saat arası çalışıyorum şimdilik 95 hedfledim Allah hepimize kolaylık versin
nathaliecim merhaba canımm Benim çalışmalar şimdilik gitmiyor. Çünkü vizelerim başladı. Şu an soru bankası araştırma aşamasındayım.uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet merhabalar hepinize
netten kotayı aşınca böyle oluyor, videolar yüzünden hep
neyse, umarım iyisinizdir ve derslerinize çalışıorsunuzdur
bugün tarihten yeni konu çalıştım, osmanlı kültr- uygarlık ve 58 soru çözdüm. geometriden benzerlik çalıştım, 40 soru da ondan. sözel mantık çalışmaya başladım bir de. şimdilik bu kadar.
Ah o kotalı internetin zorluğunu ben de bilirim. Şimdi Allah'tan komşuyla ortak kullanıyoruz diye sınırlıya geçtik de rahat ettim. Gerçi şimdi de bilgisayarım yok diye giremiyorum.
Konularını ekledim tablomuza tatlım. Kolay gelsin.
merhaba canım. benim de aynı tarihte deneme sınavım var. ihtiyaça mı gidiyosun sen de?Selamlar güzeller.
Ben dersaneye gidiyorum ve orada müsvedde not alıyorum. sonra gelip onları temize geçiriyorum defterlerime.
daha sonra onlara bir göz gezdirip konuyla ilgili testleri çözüyorum. yanlışlarımı da gözden geçirip not alıyorum.
17 kasımda ilk deneme sınavıma gireceğim ve o güne kadar biraz konu bitirebilmek istiyorum
Merhaba canım. Burada lisans önlisanlar olarak kardeş kardeş çalışıyoruz hep beraber Seni de bekleriz.arkadaşlar merhaba ben önlisans mezunuyum burda lisans mezunu arkadaşlar var galiba