- 6 Ocak 2013
- 2.599
- 9
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.361
selam kızlarr .) bende önlisans'tan giricem eylül ayında kısmetse.daha çalışmaya başlayamadım.Açıköğretimde var bi yandan zor oluyor :/ yerleşebilmem için en az kaç puan alsam yeterli :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası lisans grubu ama önlisans için de topicler var canım. Olmadı yoksa sen de açabilirsin
selam kızlarr .) bende önlisans'tan giricem eylül ayında kısmetse.daha çalışmaya başlayamadım.Açıköğretimde var bi yandan zor oluyor :/ yerleşebilmem için en az kaç puan alsam yeterli :S
Peki ne yazıp bakıyoruz? Mesela ben kamu yönetimi mezunu olacağım bu sene. Hangi alanda çalışabiliyorum b den girdiğimde? Bu alanların son yerleştirme puanları kaçmış nasıl öğreniyoruz ne yazıyoruz internette? Bilgi verir misiniz?
önlisanslarda varya canım burda sadece lisans değilki bende önlisansım yani
Kuzular ben telefondan giriyorum bilgisayar okulda kaldığı için. Bu hafta malesef ki okulda vize haftam benim 1 tane sınavım var bu hafta gerçi ama bu çok zor bir ders olduğu için şimdiden çalışmaya başladım. Kpss'ye de aralarda vakit buldukça bakacağım artık. Konularınızı bilgisayara geçince ekleyeceğim. Bu arada raporumu da vereyim hemen; coğrafyadan nüfus ve yerleşmeyi bitirdim dün
Hepinize iyi çalışmalar fıstıklarım, dualarım sizinle
pammukşeker ben perşembe sordum dershaneye her dersten tek tek soru bankası vereceklermiş bir de sanırım önümüzdeki hafta verecekler bir de ben beyaz kalemin soru bankasını almaya karar verdim teşekkür ederim arkadaşım.
selam kızlar günaydın
bu aralar çok saldım kendimi
hafta sonu pek çalışamadım
pazar günü 2 saat matematiğe baktım
zamanı verimli kullanamıyorum artık kötü hissediyorum kendimi
Al benden de o kadar Zeytincim.
Pazar günü tüm gün evdeydim ama tüm gün kitabın kapağını açamadım. Amaçsız gayesiz oturdum, iş de yapmadım, öyle oturdum kaldım. Aşağı yukarı 1 haftadır durum böyle, ben de ciddi ciddi kendimi kötü hissetmeye başladım