- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.401
Sibeliimm nasıl geçti ehliyet sınavın?selammm yarın ehliyet sınavım var yarından sonra hıphızlı devam ediyorum kaldığım yerden
aöf ile kpss beraber götürücem artık oldugu kadar diyorum :26:
Özür dilemene gerek yok tatlım ya bi yanlış anlaşılma olmuş sadece. Sen de yeni olduğun bilmemen gayet normal.zaten sonrada fark edip, kendimin de yeni olduğumdan bahsedip, özrümü diledim arkadaştan...
Kitaplarımız hep aynı zamanlarda geliyor sanırım canım, merkeze bağlı olduğu için. Bize de geçen hafta cep kitaplarını dağıttılar. Önümüzdeki hafta da soru bankalarını vereceklermiş. Sen video izlemek için şifreni aldın mı peki canım?pammukşeker ben perşembe sordum dershaneye her dersten tek tek soru bankası vereceklermiş bir de sanırım önümüzdeki hafta verecekler bir de ben beyaz kalemin soru bankasını almaya karar verdim teşekkür ederim arkadaşım.
Canım geometri ve matematik için öss'ye hazırlanırken fazlasıyla faydalandığım ekol hoca'yı önerebilirim. Kpss'de çıkacak konuların olduğu videoları izleyebilirsin. Umarım faydalı olur.Kolay gelsin kızlar :)
Önceki sayfalarda var mı hatırlayamadım da geometri için videolu soru çözümleri anlatan bi yer var mı?
Sadece geometri değil matematik için de olabilir.
zeytincim, araya tatil falan girince insan ister istemez boşluyor. Bir de ipin ucunu bir kez bırakınca toparlamak zor oluyor. ben de şu an o durumdayım. Okulda sınavlarım sunumlarım falan başladı bir de. 1 aya anca toparlarım ama yine de az az da olsa her gün bakmaya çalışıyorum. Sen de kendini toparlayınca eski tempona dönersin inşallah. Düzenli çalışmak çok önemli o yüzden.selam kızlar günaydın
bu aralar çok saldım kendimi
hafta sonu pek çalışamadım
pazar günü 2 saat matematiğe baktım
zamanı verimli kullanamıyorum artık kötü hissediyorum kendimi
dumanncım, Allah yardımcın olsun kuzum. Oğlun gece de mi geç uyuyor? Gündüz elinden geldiğince bakmaya çalış. Daha çok geceleri değerlendirebilirsin.mrb arkadaslar kac gundur yazmiyordum topigimize ama takipteyim tektek okuyorum. bayramdan beri calismam durdu buna bir nedende oglum.. gunduz uykusu bitti galibs(( uyumuyo. uyanikkende ders calistirmiyo.. ama bugun inatla uyusun diye elimden geleni yapiyorm. silkelendim artik basliyorm yeniden mat bitmisti zaten turkce ve geoya gecmistim ama olasilikda eksiklerim var onu tekrar edecem once insallah rabbim azmimi kirmaz..
kolay gelsin kizlar gorusmek uzere...
İnşallah tatlım Ekledim konularını. İnşallah listenin tamamını dolduracağımız günleri de görürüz.
Hayır canım maltepe akademiye gidiyorum ben.
umarım güzel sonuçlar alırız
canım tarih islamiyet öncesi türk tarihi
matematik temel kavramlar bitti benim
selamlar herkese
bir aydır kpssye çalışıyorum ama tam istediğim gibi düzenli değil, insan tek başına motive olamıyor.
bu konu çok güzelmiş, herkes birbirine yardım ediyor, birbirini motive ediyor, paylaşımlar, öneriler, çalışma taktikleri... harika
keşke konu sahibi beni de listesine alsa, beni de alsanız arnıza
eğer eklenirsem diye yazıyorum
ben:Kaizen_
şu an yurt dışı ama sınav zamanı olacağım şehir Ankara
lisans mezunuyum bölümüm Alman Dili ve Edebiyatı
kpss-b ye gireceğim
bu sene kesin kazanmak istiyorum
bitirdiğim konular ise hani olur da listeye eklenirsem diye
Tarih: 1) İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
Matematik: 1) Temel Kavramlar 2) Sayı Sistemleri 3) Bölme-Bölünebilme 4) Ebob-Ekok 5) Rasyonel Sayılar 6) Üslü Sayılar
Merhaba canıım, hoşgeldin aramıza Konularını ve ismini ekledim tabloya. İnşallah devamı da su gibi gelir. Yurtdışında kpss için kitap temin edebiliyor musun canım?:26: