2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

kızlar yargı yayınları modüler set indirime girmiş elimde hiç kit olmadığından atlıyodum direk ama önce sizin fikrinizi alayım diye düşündüm.. yargının konu anlatımı nasıl fikri olan var mı? elimde taa 2009 yılına ait 1 tane modüler set var. müfredatta değişiklik olduğu için çok işime yaramıyo. siz ne dersiniz?

Arkadaşım Yargı'dan önce çok kaliteli yayınlar var. Çok tercih edilen ve faydası bililen yayınlar hatta. Geçenlerde burda paylaşmıştık Yargı ile ilgili bir durum. 2014 baskı diyor, çıkmış sorular 2012'ye kadar var. Ben de Ales için almıştım bir kitabını, dürüstçe söylemek gerekirse içim kalktı kitaptan. Kapağı değiştirmişler, içi eski baskı. Attım bir kenara, çok gerekmedikçe de çalışmayı düşünmüyorum.

Tabi karar senin, iyi çalışmalar dilerim.

çok çok tşkr ederim uyarın için... iyi ki burda fikir paylaşımı yapmadan almamışım
peki en önerilen nedir? kitaba çok ihtiyacım var ama hiç bilgim yok

çok çok tşkr ederim uyarın için... iyi ki burda fikir paylaşımı yapmadan almamışım

Rica ederim :)

Burdaki arkadaşların çoğu, İhtiyaç diyor konu anlatım için. Ben de ihtiyaçtan çok memnunum, zevkle çalışıyorum, sıkmıyor. Beyaz kalem, x yayıncılık, pegem, data, murat gibi öneriler de var ama ben özellikle ihtiyaçta hemfikirim. Zira bende Pegem'in de konu anlatımlı modüler seti var, yediiklimin tek kitapları vs. var. Ama en verimli İhtiyaçtan çalışıyorum, diğer yayınlardan konu tekrarı yapıyorum. Hatta İhtiyaçın kitaplarına hayran kalınca dershane seçimimi de İhtiyaçtan yana yaptım. Çok şükür gayet memnunum :)

Naçizane fikrim, yine de kendin git elinle kurcala derim arkadaşım. Bizim burda büyük bir çarşı var, içi sırf kitapçı. Ben almadan önce 1-2 hafta sonumu buna ayırdım, iyice araştırdım. Şimdi soru bankası araştırıyorum.

Başarılar dilerim.

Bu arada topiği oluşturan arkadaşımız, (Pamuk Şekerim)
İlk sayfada şöyle bir paylaşım yapmış. Burdan da fikir edinebilirsin.

Buraya topikte tavsiye edilen yayınları ve çalışma taktiklerini yazmak istedim ki topiğe girenler okuyacakları ilk sayfada bilgilensin
(bizi bilgileriyle aydınlatan sedefonur, soyleolric'e teşekkür ederiz)

Önerilen yayınlar:
-X yayıncılık (ders notları çok güzel, özellikle tarih ve coğrafya)
-İhtiyaç (konu anlatımı güzel, özellikle 24 saatte vatandaşlık kitabı çok öğretici)
-Uzman kariyer (öğreten soru bankaları güzel)
-Yediiklim (soru bankaları çok iyi)
-Data yayınları (soru bankaları çok iyi)
-Örnek Akademi (kısa, öz ve örnekli anlatımı var)

Videoyla çalışmak isteyenler için önerilen siteler:
-http://kpsskazani.blogspot.com/ (Videoları indirmek için bilgisayarımıza internet download manager indiriyoruz. İstersek mp3 formatına çevirip mp3 çalarımıza veya telefonumuza atıyoruz. Yolda, arabada, yemek yaparken, temizlik yaparken de ders dinleyebiliyoruz )
-"zorluegitim" sitesindeki videoları satın alarak dinleyebiliyoruz, coğrafya anlatımı çok güzel.

Tavsiyeler geldikçe ve deneyim kazandıkça ekleme yapmaya devam edeceğim. Başarılar hepimize

ilgin için, bilgilendirmen için çooook tşkr ederim, bunları gözönünde bulundurarak kitap alıcam
Allah hepimizi başarılı etsin inş

kızlar günde kaç saat çalışıyorsunuz :44: işi bıraktım hala günü kendime yetiremiyorum ben
kaplumbağa hızımla da ilerliyorum, yetişir mi ki konular

kızlar günde kaç saat çalışıyorsunuz :44: işi bıraktım hala günü kendime yetiremiyorum ben
kaplumbağa hızımla da ilerliyorum, yetişir mi ki konular

yetişir neden yetişmesin
ben konuları bitirmediğim için yavaşım ortalama 4 saat çalışıyorum ama sırf konu soru çözümü karışık gidiyorum
sen?

Son düzenleme:
merhabalar hepinize
bugün bi akrabam diyor ki memur alımları artacakmış e ben internetten okuyorum azalacak diyor hangisine inanacağımızı şaşırdık
bana göre şu anlık önemi yok bunun ben puanımı alırım gerisini Allaha bırakırım
o dersin başından kalkarken iyi iş başardım bugünde vicdanım rahat diyorsam benim için önemli olan budur
bu dönemde bana destek olan insanlara ihtiyacım var.gerçi başladığımda gelecek tepkileri biliyordum ben bu yüzden çokta sinirlenmiyorum konuştuklarında.ama güzel şeylerden bahsedelim istiyorum .insan inanırsa her şeyi başarır. yeter ki kalpten istesin.biz çalışalım olacak Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
Ya kızlar benim elimde murat ve yzman kariyerin modüler setleri var ancak özellikle tarihten konuları hikaye gibi anlatan bir kitap var mıdır bildiğiniz?

merhaba kızlar geç kalmış olmakla birlikte kpss çalışmalarıma başladım her dersin ilk konusu bitti önce videolardan izliyorum sonra konu anlatımlı kitaptan çalışıyorum ve elimdeki bütün kitaplardan konuyla ilgili soru çözüyorum evet sistemim bu ama elimdeki kitapların hepsi 2012 kpss hazırlık kitapları şimdilik ihtiyaç konu anlatımından çalışıyorum ama yeni basım set almayı da düşünüyorum aslında günde 4-8 saat arası çalışıyorum şimdilik 95 hedfledim Allah hepimize kolaylık versin

yetişir neden yetişmesin
ben konuları bitirmediğim için yavaşım ortalama 4 saat çalışıyorum ama sırf konu soru çözümü karışık gidiyorum
sen?

bende 4 saat çalışıyorum ama yetmiyor:26: yazarak çalışıyorum önce, sonra bi kere okuyorum. .. sonrada x yayinciliktan okuyorum sonra videosunu izliyorum. . Sonra sorulari çözüyorum.. en sonda yaptigim yanlislari ve bos biraktigim sorulari soru defterime yazıyorum

anlatirken yoruldum

Merhaba, düzenli şekilde çalıştıktan sonra olmama gibi bi ihtimal yok bence. Arada insan umutsuzluğa kapılıyo çevresindekileri dinleyince ama çok önemsememek lazım.
Biz çalışıp sonuca bakalım en iyisi. Ha yine olmazsa en azından çalıştım içim rahat deriz =)

evet yetmediği konusuna katılıyorum.ilkay seni yavaşlatan video izlemen ve soruları not defterine yazman sanırım.ama herkesin anlama şekli farklı verim alıyorsan ne güzel :)zaten konuların bitince çokça hızlanırsın.
ben kitabın özetini çıkarıyorum.sonraki işim soru çözümüne geçmek oluyor.soru çözmeden önce o gün çözeceğim konuyu okuyorum.
seninle ortak yaptığımız şey yanlış çözdüğümüz soruları işaretlemek.ama ben vakit alıyor diye yanlış yaptıklarımı fosforlu kalemle çiziyorum kitabı açtığımda direk dikkatimi çekiyor zaten.

yok canm çok şükür umutsuzluğa kapılmıyorum.ama insanların köstek yerine destek olmalarını tercih ederim.olumsuz konuşmaları beni etkilemez ama olumlu konuştuklarında mutlu olurum :)

uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet merhabalar hepinize

netten kotayı aşınca böyle oluyor, videolar yüzünden hep

neyse, umarım iyisinizdir ve derslerinize çalışıorsunuzdur

bugün tarihten yeni konu çalıştım, osmanlı kültr- uygarlık ve 58 soru çözdüm. geometriden benzerlik çalıştım, 40 soru da ondan. sözel mantık çalışmaya başladım bir de. şimdilik bu kadar.

bende ortalama 4 saat çalışıyorum bana da yetmiyor. Ben video izlemiyorum. Data, yedi iklim,beyazkalem , x yayıncılık konu anlatımları var bir konuyu tüm yayınlardan okuyorum sonra konu testlerini çözüyorum sonrasında soru bankalarına bakmaya çalışıyorum tabi soru bankalarındaki tüm konu testlerini bitiremiyorum sıkılıyorum :26::26: Bide yazarak çalışmıyorum.

Bu metotla banada kaplumbağa hızıyla gidiyormuşum gibi geliyor. Bir de şu sıra motivasyonum düştü daha yavaş gidiyorum

=PammukSeker;

PAMUK ŞEKERİM ;

TÜRKÇE CÜMLEDE ANLAM, COĞRAFYA TÜRKİYE DE İKLİM BİTKİ ÖRTÜSÜ VE TOPRAK ÖZELLİKLERİ , TARİH OSMANLI KURULUS VE YÜKSELME DÖNEMİ BİTTİ

İnancını hiç kaybetme arkadaşım. Bana en yakınım; kardeşim destek olmadı düşün artık. Yok emir altında çalışılmazmış, yok basit bir memur olurmuşum, geleceğim heba olurmuş. Özel sektörde göbekli patronların göbeğini biraz daha büyütmek, egolarını tatmin etmek için çırpınmak geleceğimi heba etmiyor mu yani şimdi ?

Keşke sen de basit bir memur olabilsen dedim, konuyu kapattım :)

İnsanların hayata bakış açıları ve tarzları farklı evet ama, bazıları da hakikaten kör oluyor. Körle yatıp şaşı kalkmamak için kendi yolumuzda inançla ve dik bir şekilde yürümemiz gerekiyor.

Sevgiler :)

Selamlar güzeller.
Ben dersaneye gidiyorum ve orada müsvedde not alıyorum. sonra gelip onları temize geçiriyorum defterlerime.
daha sonra onlara bir göz gezdirip konuyla ilgili testleri çözüyorum. yanlışlarımı da gözden geçirip not alıyorum.
17 kasımda ilk deneme sınavıma gireceğim ve o güne kadar biraz konu bitirebilmek istiyorum

arkadaşlar merhaba ben önlisans mezunuyum burda lisans mezunu arkadaşlar var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…