2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

herkeze merhaba ;
pamuk şeker bir ara olmadığın için toptan söylerim diye ,ertelemişim ,geriye dönük sayfaları sende anca bitirmişsin :)))))

ihtiyacın 2012 kitabından hazırlanıyorum ,şuanda coğrafya bitti,son konuyla ilgili testlerini çözücem ,sadece coğrafyadan nüfus ünitesini atladım ,çok sıkıcı geldi , o hariç ti bitti olarak işaretleyebilirmiisn ....
umarım bana burası mıtive açısından iyi gelir ...
evdeyim bi kızım var :)zqamanında çalışmdığım için şuanda kıızm sıkıştırdığı için oldxukça pişmanım ...

matemetik konusu geometri konusu tabiri caizse 3.5 attığım hiç çakmadığım ,anlamadığım dersler
kitaba baktığımda bazı konulardan matematikte 3-4 soru çıktığı olmuş ...

puanlamalla ilgili bilgisi olan varmı _kaç net ile 80-85 alınır mesela sayısald:)))) ...[/B

Şuralar yeni konu çalışmıyorum nedense çalışamıyorum adapte olamıyorum.
Dersaneden gelince işlediğimiz konuları tekrar yapıp devamlı test çözüyorum ama yeni konu çalışmıyorum çalışma düzenim bozuldu birazcık.Bayrama doğru toparlarım inşallah sizler ne alemdesiniz kızlar ?

kuzumm hoşeldinnnn kpsszede olduk hepimizzz ya nerde o apaşaık musmutluu epenerjik kızlarr
artık stres sinir bitik bi şekilde devam hayata
başla sende kuzum hep beraber burdan da ilerleriz işte 2 ay oldu ben başlayalı
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah emek veren herkezin
bu arada :123::123: babacıınn vermişş az bir zaman kalmış oy oyy hayırlı olsun şimdidenn bebekimmm aşklıı meşklii bi ömürr diliorumm şimdidenn

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar

bugün yeni konu çalışmadım, sadece tarihten türk-islam devletleriyle ilgili 150 soru çözdüm hala hastayım ve evde her iş bir yanda duruyor off :2:

iyi geceler kızlar

bugün yeni konu çalışmadım, sadece tarihten türk-islam devletleriyle ilgili 150 soru çözdüm hala hastayım ve evde her iş bir yanda duruyor off :2:

Geçmiş olsun canım hastayken kafam almıyor benimde 1 haftadır bende hastayım. Bayram tatilinde kapatırıZz arayı

merhabalar:)

Ben de bu sene kpss ye giricem ama sizler gibi sanırım çok aktif çalışamayacağım çünkü bir yandan iş arıyorum... Bir an önce de girmem gerek

Fakat yine de sizin kullandığınız yayınlardan, sizlerden bilgi almak amacıyla beni de listeye eklerseniz sevinirim. Biyoloji bölümünü bitirdim, çok küçük bir ihtimal olduğuunu biliyorum biyoloji ile ilgili bir bölüme atanmamın, fakat çevre ile ilgili böşümlere atanabilirmişm onu yeni öğrendim 70 almam yetiyormuş :)

Bu arada özel ders veriyorum, öğrencilerime geometriyi çok sevdiğim için geometri dersi de vermeye başladım :)

Son düzenleme:

inana bana seninle aynı durumdayım ki bugün topiğe gelip yazacaktım. bende şu an hala dershanenin verdiği testlerle boğuşuyorum aslında soru bankası vermediler ama hocamız sağolsun fotokopi verdi bolca bende bayramdan sonra konu bitirmelerine başlayacağım tekrar o zamana kadar tekrar ve test çözümü sanırım bitse başlarım yeni konuya diyorum yalnız değilsin yani merak etme...

iyi geceler kızlar

geçmiş olsun acil şifalar dilerim. hasta olmana rağmen 10 soru çözmüşsün ne güzel. ev işlerini çok takma kafana bir iki gün içinde toparlarsan yaparsın.

kızlar ders dışında birşey sormak istiyorum ben bir kaç arkadaşımın yazısına birden alıntı yaparak aynı cevap içinde yazmak istiyorum ama nerde göremedim pammukşeker sen yapıyorsun yoksa konu sahibi olduğun için mi eğer yapabiliyorsak bana da söyler:2: misiniz

Geçmiş olsun canım hastayken kafam almıyor benimde 1 haftadır bende hastayım. Bayram tatilinde kapatırıZz arayı

saolasın sana da çok geçmiş olsun canım. bayram üzeri hasta olmamız kötü oldu, dediğin gibi kapatırız inş.

geçmiş olsun acil şifalar dilerim. hasta olmana rağmen 10 soru çözmüşsün ne güzel. ev işlerini çok takma kafana bir iki gün içinde toparlarsan yaparsın.

saolun ev işlerinden.. camlarımı silmiştim zaten, benim için en zoru oydu. kalanları da yarınla arefe günü artık

canım mesajların sağ alt köşesinde alıntı ile cevaplanın yanında + işaretli bir yer var. alıntı yapcağın mesajların o kısmına tıklarsan daha sonra mesaj yazma ekranında hepsi çıkıyor

merhaba kızlanr bende aranıza katılabilirmiyim.yeni çalşmaya başlıcam ben ne yapcam konusunda bana yaardımcı olurmusunuz topikte yani

merhaba kızlanr bende aranıza katılabilirmiyim.yeni çalşmaya başlıcam ben ne yapcam konusunda bana yaardımcı olurmusunuz topikte yani

hoşgeldin tabi katılabilirsin.sayfanın sahibi pamuk seker eğer düzenli olarak geleceksen bitirdikçe konuları yazıyoruz sende çalıştıkca sunu calıstım bunu calıstım dıye eklersin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

saat 23.00 itibariyle coğrafya konu çalışmasına başlıyorum 3 konu bitireceğim çünkü konular kısa 2 saat sürer. özet çıkarıyorum coğrafya da.
ardından matematik 100 coğrafya 100 soru ile saat 2 gibi tamamlamayı planlıyorum.
ufak bi not defterine her gün çalıştığım ve çözdüğüm soru miktarını not edeceğim bundan sonra.
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah.
bu arada grip oldum bu halde dersler ne kadar gitmese de ders çalışmayıp vicdan azabı çekeceğime oturur çalışırım :)
kolay gelsin hepimize.

iyi geceler kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar ilk defa bayramı ders çalışmak için iple çekiyorum
soru çözdüm ine bugün türkçeyi basit sanardım ben umursamazdım ama zormuş be
paragraf çok sıkıyodu zorlanıyodum ama anlatım bozukluğu beni daha çok kastı inanınn :26:
umarım test çözdükçe aşabilirim ya

sonunda kırdım şeytanın bacağını ve vatandaşlık çalışmaya başladım
temel hukuk kavramları bittiiiiii büşracım listeye ekleyebilirsin

büşra, beni de ekler misin; "türk-islam tarihi" bitti
Eklediiim çalışkan kuzular.
Hoşgeldin canım Daha önceden hazırlanmış olman büyük avantaj, eksiklerini tamamlayıp bol bol soru çözersin. 2012den kaç almıştın peki ?
kızlar ben yeniyim bu topikte.. 1 ay kadar oldu başlayalı.. gelişim bitti ögrenmeyi yarıladım tarihtede kurtuluş savaşına kadar geldim.. benide ekleyin.. bayram dönüşü kaldıgım yerden devam etcem
denizcim merhaba. Hoşgeldin, ama anladığım kadarıyla öğretmensin canım, biz sadece genel kültür ve genel yetenek çalışıyoruz. Sana öğretmenlik için bu topiği öneririm. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...lusma-noktasibekle-2014-kpss-ogretmenlik.html
Ama yine de genel kültür ve genel yetenek için bekleriz topiğimize.

Ekledim tatlım. Puan-net orantısını hiç bilmiyorum ben de. Geometri çalıştığın diğer konulara göre en basit olan derslerden biri aslında canım. Matematiği yapıyorsan onu da çok rahat yaparsın. Yeter ki çalışmaya temelden başla, ve bol bol soru çöz.

Bayramdan sonra tam gaz başlıyorum inşAllah tatlım.. (;
Topiğe sık sık uğrayacağım nasipse, bolca görüşürüz.. (;
İnşallah canıım bekliyorum. İyi bayramlar şimdiden
70 alman yetiyorsa çok şanslısın canım. Düzenli bir çalışmayla çok rahat alırsın. Tavsiye edilen yayınları ilk sayfaya eklemiştim, oradan faydalanabilirsin. Listemize de ekleyeyim hemen.
Kuzum yazacaktım nasıl olduğunu ama nathaliecim açıklamış sağolsun
Tabiki canım. Hoşgeldin. Burada birbirimizle dertleşiyoruz, aynı zamanda çalıştığımız ve bitirdiğimiz konuları birbirimizle paylaşıyoruz. Ben de tabloya ekliyorum. Böylelikle motivemize motive katıyoruz.
Maşallah canım azmine hayranım. Bu şekilde sistemli çalışman çok hoşuma gidiyor. Darısı başıma inşallah. Ama ben gece ders başına oturunca direk gözlerim kapanıyor.:18: Şu uykularıma bir çözüm bulabilsem her şey daha güzel olacak.
Bu kpss tamamen soru çözmeye bakıyor canımcım. Ben bunu tarih çözerken çok daha iyi anladım. Konuları bitirdim ama asıl pekiştirme 3 farklı kaynaktan soru çözdükten sonra oluyor. Soru çözdükçe insan yaptığı yanlış sayesinde doğruyu görüyor. Böyle böyle halledeceğiz inşallah canım. Ümitsizliğe kapılma. Çözebildiğimiz kadar test çözelim.:13:

Son düzenleme:
çok sagol canım..size kolay gelsin

bende uykumu henüz düzenleyemedim gündüz çalışmasına geçeceğim inşallah yarından itibaren. yarın 9 da kalkıp 10 gibi başlamayı düşünüyorum bi mani çıkmazsa.
ders çalışırken uyku çok önemli canm yoksa bi gün yetmiyor zamanin nasıl geçtiği anlaşılmıyor.sen de zamanla oturtursun inşallah.
2 gibi çalışmayı bitirecektim ama saat 3 çeyrek oldu anca bitti.evdeki hesap çarşıya uymadı yani :)
iyi geceler hepinize

Kara listeye yazılma zamanımın geldiğini düşünüyorum Pammukşekercim bölümüm kamu yönetimi Bursalıyım :)
Bitirdiğim konular : Türkçe:Sözcükte anlam Matematik:Temel Kavramlar,Sayı Sistemleri Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu eklersen sevinirim canım
Yaşadığım aksaklıklar yüzünden çok yavaş gittim ama bayramdan sonra matematik ve tarih kasmak üzere bomba gibi yanınızda olmayı planlıyorum Herkeslere boll çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…