Çok sağol canım inşallah hep birlikte göreceğiz o haftaları.Bende dort gozle senden gelcek guzel haberi bekliyordum cook mutlu oldum ins.36-37leri gorceksin.kilolarida cok guzel masallah masallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım inşallah hep birlikte göreceğiz o haftaları.Bende dort gozle senden gelcek guzel haberi bekliyordum cook mutlu oldum ins.36-37leri gorceksin.kilolarida cok guzel masallah masallah:)
Benim de oğlum sürekli baş gelişi. Dr abi olacak o diyor. Doğumu sormadım ben yine. Turgut bey normal deneriz mi dedi. O zaman özge hanim da öyle der. Çok mutlu oldum.bugün sezeryan ikiz dogum izledim internetten ilk defa. Izlemeseydim keşke. Maşallah bebislerine canım. Inşallah sonuna kadar böyle güzel gider.Slm kızlar Doğumlar yaklaşmış yavaştan topikte çok Heyecanlı benimde kontrolüm vardı bugün bebişler iyi çok şükür kızım yine zerafetini koruyor doktorumuz ikisi de baş gelirse normal doğum deneyebiliriz dedi ama biri baş Geliş şimdilik bekleyip görücez bakalım
Maşallah canım bebislerine benim dr.um normal dogumdan bahsetmiyor hiç.Acaba herşey yolunda gitse bende cesaret edebilir miyim bilmiyorum.Ama ne güzel olur aslında sen istiyormusun normal dogumSlm kızlar Doğumlar yaklaşmış yavaştan topikte çok Heyecanlı benimde kontrolüm vardı bugün bebişler iyi çok şükür kızım yine zerafetini koruyor doktorumuz ikisi de baş gelirse normal doğum deneyebiliriz dedi ama biri baş Geliş şimdilik bekleyip görücez bakalım
Benim de oğlum sürekli baş gelişi. Dr abi olacak o diyor. Doğumu sormadım ben yine. Turgut bey normal deneriz mi dedi. O zaman özge hanim da öyle der. Çok mutlu oldum.bugün sezeryan ikiz dogum izledim internetten ilk defa. Izlemeseydim keşke. Maşallah bebislerine canım. Inşallah sonuna kadar böyle güzel gider.
Maşallah canım bebislerine benim dr.um normal dogumdan bahsetmiyor hiç.Acaba herşey yolunda gitse bende cesaret edebilir miyim bilmiyorum.Ama ne güzel olur aslında sen istiyormusun normal dogum
Benim de oğlum sürekli baş gelişi. Dr abi olacak o diyor. Doğumu sormadım ben yine. Turgut bey normal deneriz mi dedi. O zaman özge hanim da öyle der. Çok mutlu oldum.bugün sezeryan ikiz dogum izledim internetten ilk defa. Izlemeseydim keşke. Maşallah bebislerine canım. Inşallah sonuna kadar böyle güzel gider.
Maşallah canim ınş. Diğer haftalarida görür.30+2 deyiz canım oğlan 1750 kız 1550 ölçüldü rahim Ağzına bakmadı bugün riskli haftalar geçti diye
Kötü mu nasıl merak ediyorum ama bakamamdiye seyretmiyorum canim.Benim de oğlum sürekli baş gelişi. Dr abi olacak o diyor. Doğumu sormadım ben yine. Turgut bey normal deneriz mi dedi. O zaman özge hanim da öyle der. Çok mutlu oldum.bugün sezeryan ikiz dogum izledim internetten ilk defa. Izlemeseydim keşke. Maşallah bebislerine canım. Inşallah sonuna kadar böyle güzel gider.
Canım ben izlediğime pişman oldum bence bakmayın.Ya benimde hep elim gidiyo sonra videoyu geri kapatiyorum cok mu kotuydu
Tavsiye etmem canım ben pişman oldum.Maşallah canim ınş. Diğer haftalarida görür.
Kötü mu nasıl merak ediyorum ama bakamamdiye seyretmiyorum canim.
Ben de herkes bayram kutlamalarına gitti sandım :)Kizlar bugun topik sessiz herkes iyimi
Kızlar iyi misiniz kimseler yok bugün burda
Aynen benimde öyle bide karnım cok geriliyor sanki içten etimi koparıyorlar gibi. Kalcalrim çok sgriyor.Ayni seyi bende yazdim canim sen nasilsin benim kizlarin birinin kafasi tam vajinanin ustunde iyice asagi dayadi kafayi o biraz canimi yakiyo oynadikca
Canim benim begendigim 109 tl idi digerini bilmiyorumGüle güle kullansınlar canım. fiyat olarak biliyor musun
Bende ordan aldım 59 tl olan var onlardan evde kullanabilecegim.
İyiymiş fiyatı güle güle kullansinlar canim.Canim benim begendigim 109 tl idi digerini bilmiyorum
Benim tecrübem yok ama ben de kullan at kilot yerine büyük beden 3lü ucuza satılan kilotlardan aldım. Onları kullandıktan sonra atabilirim. 2 adet de hamile kilodu koydum. Belki lazım olur diyeKızlar günaydın
Aklima birşey takıldı ben lohusa kilosu almadım. Bu hamilelik kilotlarimi koydum bi sıkıntı olur mu
BENDE ONDAN KOYUYORUM CANIM AYRICA ALMAK İSTEMEEDİMKızlar günaydın
Aklima birşey takıldı ben lohusa kilosu almadım. Bu hamilelik kilotlarimi koydum bi sıkıntı olur mu
GÜNLER GEÇTİKÇE BAYA ZORLAMAYA BAŞLADILAR RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNAynen benimde öyle bide karnım cok geriliyor sanki içten etimi koparıyorlar gibi. Kalcalrim çok sgriyor.